ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΨΥΧΩΣΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΨΥΧΩΣΗ - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

Εαρινός31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
19/11/2009, 16:34:50
quote:

του παρόν χώρου...

Είναι και μορφωμένος!

Να ανοίξετε ένα forum παλαιο-ημερολογιτών σείς οι ίδιοι και να συζητάτε μόνοι σας...κανείς δεν θα σας ενοχλήσει..κανείς!

Και αν δεν σου αρέσει εδώ , δεν σε υποχρεώνει κανείς να μείνεις..αλλα σου απαγορεύεται ως φιλοξενούμενος στο χώρο που σε φιλοξενεί να υποβάλλεις και όρους!

Σε λίγο θα έρθεις και στα σπίτια μας και θα μας πείς πως να μιλάμε και ποιο είναι σωστό!

Μαζέψου!!!

soul

19/11/2009, 16:40:11
quote:

Φίλε Εαρινέ στον 21 αιώνα πιστεύεις ότι η ψύχωση (απώλεια επαφής με την πραγματικότητα κλπ.) δεν μπορεί να αποδειχτεί από την επιστήμη, αλλά και να αντιμετωπιστεί σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό…

Βέβαια θα μου πεις ότι ακόμα πιστεύουν κάποιοι στους δαιμονισμένους και στον δαιμονισμό …

Δεν θεραπεύεται είπα ...και όχι ότι δεν αντιμετωπίζεται και ασφαλώς καταλαβαίνεις τι εννοώ φίλε Elo!

Συγγνώμη αν δεν έγινα φρόντισα να γίνω αντιληπτός αλλα αυτό εννοώ...η επιστήμη το αντιμετωπίζει...το "ρυθμίζει" , αυτός είναι ο σωστός όρος , μα δεν το θεραπεύει , δυστυχώς..!

soul

19/11/2009, 17:13:36

Έξις δευτέρα φύσις, φίλτατε.
19/11/2009, 17:36:02
Σε καταλαβαίνω αγαπητή μου και πραγματικά συμπάσχω μαζί σας για το γεγονός ότι δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τις συνηθειές σας και τοποθετείσθε με μια δόση μομφής απένάντί μου...μολονότι δεν σας μέμφθηκα , απλά κατέθεσα την άποψή μου και μόνο!

Προσέχετε τι λέτε πάντως και αντί για χρήσεις ρήσεων εν είδει απαντήσεων , παρακαλώ να τοποθετείσθε και να λέτε την αποψή σας!

Θα προτιμούσα να ανταλλάσαμε απόψεις , έστω και αν θεωρείτε τις δικές μου ως λάθος ή έστω και αν εγώ θεωρώ το αντίστοιχο για τις δικές σας!

Η πρόοδος της συζήτησης , μέλλεται να είναι ο κριτής ....

Δεν θα ήθελα την οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί σας και δεν θα το κάνω!

Θα σας παρακαλούσα ωστόσο , να μου επισημαίνατε που και σε ποιό σημείο έκανα λάθος και δεν συμφωνείτε ως προς τις κατατεθείσες απόψεις μου και σας όργισε σε σημείο τέτοιο ώστε να με ειρωνευθείτε...με την υπενθύμιση της ρήσεως που ανωτέρω καταθέσατε!

soul

19/11/2009, 17:51:58
Ποιός αγόρι μου εσύ να σε ανεχθεί; Γιατί μήπως έχεις άποψη; Απλά 750 μηνύματα κακίας και ζήλιας,εγωισμου και μικρότητας, διχως άλλη ταυτότητα..Βρε...Δον Κιχώτη Νεράτζες,πάλι ανεμόμυλους κυνηγάς, τον ....Παντζο Βιλα ψαχνεις;....
Χαίρομαι όμως, με την ψύχωση σου, φίλε....Βρήκαν πολλοί εδώ μέσα το στοιχείο τους..Κάτι σαν το "κλουβί με τις τρελές"....
Τη βρίσκετε, ή μου φαίνεται;
Σοβαροφάνεια.... Και ενδελεχής ψυχανάλυση....Απο ειδήμονες στη τρέλα....
Συγχαρητήρια....Επιτέλους ,βρήκατε το στοιχείο σας...
Αν νομίζω ότι τα θέματα είναι εκτός θεματολογίας της ενότητας;
Και τι έγινε ρε φίλε; Δική μας ειναι ότι θέλουμε την κάνουμε...Τι μας περάσατε, για ...χριστιανούς;
Νομίζω ότι κατηγορουμε τον χριστιανισμό, με θέματα απο εδώ,ειπες καλέ μου Ελό;Όχι αγόρι μου, απλά το προσπαθείτε, άσχετα αποτελέσματος...Είστε ανωτέρω αποτελέσματος εσείς..... Πίστεψε με....
Δεν καταλαβαίνετε τίποτε...
19/11/2009, 18:07:19
quote:

Ποιός αγόρι μου εσύ να σε ανεχθεί; Γιατί μήπως έχεις άποψη; Απλά 750 μηνύματα κακίας και ζήλιας,εγωισμου και μικρότητας, διχως άλλη ταυτότητα..Βρε...Δον Κιχώτη Νεράτζες,πάλι ανεμόμυλους κυνηγάς, τον ....Παντζο Βιλα ψαχνεις;....
Χαίρομαι όμως, με την ψύχωση σου, φίλε....Βρήκαν πολλοί εδώ μέσα το στοιχείο τους..Κάτι σαν το "κλουβί με τις τρελές"....
Τη βρίσκετε, ή μου φαίνεται;
Σοβαροφάνεια.... Και ενδελεχής ψυχανάλυση....Απο ειδήμονες στη τρέλα....
Συγχαρητήρια....Επιτέλους ,βρήκατε το στοιχείο σας...
Αν νομίζω ότι τα θέματα είναι εκτός θεματολογίας της ενότητας;
Και τι έγινε ρε φίλε; Δική μας ειναι ότι θέλουμε την κάνουμε...Τι μας περάσατε, για ...χριστιανούς;
Νομίζω ότι κατηγορουμε τον χριστιανισμό, με θέματα απο εδώ,ειπες καλέ μου Ελό;Όχι αγόρι μου, απλά το προσπαθείτε, άσχετα αποτελέσματος...Είστε ανωτέρω αποτελέσματος εσείς..... Πίστεψε με....
Δεν καταλαβαίνετε τίποτε...

Απατεώνας είσαι και αιρετικός αλλα δείχνεις και ποσο αμόρφωτος , άξεστος και παλιάνθρωπος είσαι...και καλώς κάνουν και στο καταμαρτυρούν!

Κοινός ψεύτης και αποστερούμενος επιχειρημάτων , πλούσιος δε σε σε ανικανότητα επιχειρημάτων , που να τα βρείς άλλωστε?

Ουδεμιά απάντηση κατόρθωσες έστω να ψελλίσεις , καθιστώντας σε το λιγότερο πουθα μπορούσα να πώ , αμόρφωτο και γραφικό!

Για να υποστηρίξεις τα ψεμματά σου δε , λές και ψέμματα ...

Είσαι ψεύτης και παλιάνθρωπος!

soul

19/11/2009, 18:36:33
Δεν σας καταλαβαίνω αγαπητέ Εαρινέ, μου φάνηκε ότι την τοποθέτηση περί δαιμονισμών εσείς την κάνατε, οπότε είπα «έξις δευτέρα φύσις».

Διαβάζοντας την τοποθέτησή σας θα ήθελα να σας υπενθυμίσω μια άλλη ρήση, την «Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας» και να σας ευχηθώ να έχετε ένα όμορφο βράδυ.

19/11/2009, 19:09:34
Το τι είμαι και τι είσαι είναι το όλο θέμα Εαρινέ μου...Βλέπεις,
εγώ είμαι χριστιανός και παλιοημερολογίτης, όπως και το Αγιο Ορος και όλες οι ορθόδοξες χώρες,Ανατολικής Ευρώπης, εσύ τι είσαι;
Ποιούς εκπροσωπείς;
19/11/2009, 20:50:37
quote:

Δεν σας καταλαβαίνω αγαπητέ Εαρινέ, μου φάνηκε ότι την τοποθέτηση περί δαιμονισμών εσείς την κάνατε, οπότε είπα «έξις δευτέρα φύσις».

Διαβάζοντας την τοποθέτησή σας θα ήθελα να σας υπενθυμίσω μια άλλη ρήση, την «Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας» και να σας ευχηθώ να έχετε ένα όμορφο βράδυ.

Για ποιό δαιμονισμό κυρία μου μιλάτε , μίλησα σε σάς για οτιδήποτε δαιμονικό?

Προσωπικά , μίλησα για τον τρόπο που παλαια η εκκλησία αντιμετώπιζε πράγματα που δεν γνώριζς!

Απευθύνθηκα σε σάς??

soul

19/11/2009, 20:57:28
quote:

Το τι είμαι και τι είσαι είναι το όλο θέμα Εαρινέ μου...Βλέπεις,
εγώ είμαι χριστιανός και παλιοημερολογίτης, όπως και το Αγιο Ορος και όλες οι ορθόδοξες χώρες,Ανατολικής Ευρώπης, εσύ τι είσαι;
Ποιούς εκπροσωπείς;

Κατα την κοινή γνώμη , μιας και την επικαλείσαι συνέχεια , σύ και οι ομοιοί σου , είστε αιρετικοί!

Σαν άνθρωπος δε και με τον τρόπο που μιλάς και ψεύδεσαι ασύστολα διαρκώς , είσαι παλιάνθρωπος!

Για την έλλειψη επιχειρημάτων , αμόρφωτος και επικίνδυνος!

Και ως πρός το ήθος και ύφος , αγενής και τραμπούκος!

soul

19/11/2009, 21:02:29
quote:

Τι να σας πώ κυρία μου?

Αφήνω , τον καθένα να εξάγει τα συμπερασματά του και θα σας έλεγα , ότι μάλλον μπερδέψατε τον αποστολέα με τον παραλήπτη..σας δικαιολογώ και δεν σας κακίζω..!

soul