ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- αστρική προβολή (μέρος πρώτο) - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

wicca30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
EKTELESTISΝέο Μέλος
20/07/2003, 20:37:05
Geia sas kai pali. Apofasisa na grapso ena keimeno gia tis "Psixes eisvoleeis" etsi opos to vreika apo to vivlio "Aneksigita Fenomena"
epidi kapoioi mporei na theloun na mathoun kai kalo einai na gnorizoun olous tous kundunous.

Ψυχές-Εισβολείς
Το φαινόμενο αυτό που μοιάζει με τη μετεμψύχωση είναι ακόμη μια κατηγορία των εξωσωματικών εμπειριών. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που θεωρούν τους εαυτούς τους <<εισβολείς>>, η είσοδος της νέας ψυχής γίνεται αναπάντεχα και η επίθεση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε εποχή μετά την εφηβεία.
Η ψυχή που εισβάλει στο σώμα αρχίζει σταδιακά να το κατακτάει και στο τέλος απωθεί την προϋπάρχουσα ψυχή. Η εισβολή γίνεται κατανοητή καθώς αρχίζουν διάφορες απρόσμενες αλλαγές στο άτομο που <<προσβλήθηκε>>. Ξαφνικά αλλάζουν τα ενδιαφέροντα του, η μέχρι πρότινος ζωή του δεν έχει καμία σημασία και η μεταβολή είναι ριζική.
Πρωταρχικό μέλημα του ατόμου που έχει δεχθεί την εισβολή, είναι να αλλάξει όνομα. Οι συναισθηματικοί δεσμοί με συγγενικά και φιλικά πρόσωπα σβήνουν ενώ αλλάζει και σύντροφο. Αλλάζει δουλειά και συνήθως μετακομίζει σε άλλο σπίτι ή και πόλη. Οι προσωπικές του προτιμήσεις μεταβάλλονται και αυτές, όπως και οι συνήθειες του στο ντύσιμο, τη διατροφή, τον τρόπο συμπεριφοράς και αντίληψης.
Σύμφωνα με τις αναφορές της W.E. international (μιας διεθνούς οργάνωσης που ασχολείται με της ψυχές εισβολείς), όταν το άτομο δεχθεί την εισβολή της ξένης ψυχής καταλαμβάνεται από έναν ορατά αναίτιο πανικό και ξαφνικά καταρρέει σωματικά με αποτέλεσμα πολλές φορές να χρειάζεται άμεση ιατρική περίθαλψη, Συνήθως μάλιστα, η εισβολή γίνεται μετά από κάποιο σοβαρό τραυματισμό ή ακόμη και κατά τη διάρκεια μιας επιθανάτιας εξωσωματικής εμπειρίας. Η εισχώρηση της ξένης ψυχής γίνεται επειδή, όπως λένε, οι κραδασμοί του αστρικού σώματος είναι αρνητικοί. Έτσι η νέα ψυχή μπαίνει από τον αυχένα του φυσικού σώματος στο εξασθενημένο αιθερικό σώμα και δεν το αφήνει να ξαναγυρίσει στην αρχική του φυσιολογική κατάσταση.

mporo na anafero kai alla allo fovame pos sas koutasa. skeutiteta ola auta kai meta apofasiste an theletai na sunexisetai.. ego pantos prospatho alla akoma tpt...

o monos fovos, einai o agnostos fovos.

kakaoΜέλος
21/07/2003, 01:53:29

• Ποιό ακριβώς βιβλίο είναι, Εκτελεστή; Γράψε συγγραφέα και εκδότη. Μ΄έναν τίτλο μόνο δεν κάνουμε τίποτα.

• Το απόσπασμα είναι δικιά σου περίληψη ή κατά λέξη απ΄το βιβλίο σου; Το λέω γιατί είναι κάπως σόλοικο οι "εισβολείς" να αυτοαποκαλύπτονται έτσι και να δίνουν οι ίδιοι τόσες λεπτομέρειες για την τακτική τους!!!

• Τί ακριβώς σ΄απασχολεί; Η "εισβολή" κατά την "αστρική προβολή"; Από το απόσπασμα δεν φαίνεται να συνδέονται!!! Η "εισβολή" μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και χωρίς δυνατότητα αντιστάσεως!!! (σύμφωνα με όσα γράφεις)!!!

• Τί είναι η W.E. international (μιας διεθνής οργάνωση που ασχολείται με τις ψυχές εισβολείς)???!!!???

• Γιατί έτσι μεικτά ελληνικά και greeklish;

• Μήπως θες να μάς τρομάξεις;

EKTELESTISΝέο Μέλος
21/07/2003, 02:28:05
geia sas!
i W.E. international einai auto akrivos pou eipes...
tora gia peretero tha se gelaso oti egrapsa sto keimeno to egrapsa kata leksi.
to mono sugouro einai oti den prospatho na sas tromakso.
grafo greeklish epidi ta exo sunithisei kai grafo poio grigora.
oso gia tis leptomeries tou vivliou tha sou tis doso aurio giati tora to exo mesa...
an sunexiza kai parakato auta pou grafei to vivlio tha katalavenes oti autoi ta lene se mas oxi san atoma pou rotithikan apo tous sugrafeis... alla os sugrafeis pou einai oi idioi kai sxolountai me to thema, i os ereunites.

o monos fovos, einai o agnostos fovos...

TimetrappedΜέλος
22/07/2003, 11:05:33
Πολύ ενδιαφέρον το θέμα, κατάφερα επιτέλους να διαβάσω και τις 12 σελίδες! Έκανα ήδη 2 προσπάθειες για αστρική προβολή, και την πρώτη φορά(πριν 4-5 μέρες) ενώ πρέπει να με είχε πάρει ο ύπνος (ή ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου) άκουσα ένα ψιθύρισμα που με τρόμαξε και άνοιξα αμέσως τα μάτια μου. Δεν υπήρχε κανένας στο σπίτι για να πεις ότι μπορεί να ήταν κάποιος από την οικογένεια μου και εκτός από αυτό το ψιθύρισμα ήταν σαν να ερχόταν από μέσα μου, ήταν υπερβολικά σιγανό αλλά το αισθάνθηκα πολύ έντονα! Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση με Α.Π. ή είναι κάτι άσχετο όπως δεν ξέρω αν ήταν δημιούργημα της φαντασίας μου μιας και έχω επηρεαστεί τελευταία από αυτά που διαβάζω...

You can find all you need in your mind...if you take the time

wiccaΜέλος
22/07/2003, 13:37:39
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΕSOTERICA ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΕΙΣΟΥΝΑ ΞΑΠΛΟΜΕΝΟΣ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
TimetrappedΜέλος
22/07/2003, 15:56:10
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα Wicca. Ήμουν ξαπλωμένος για 20 με 30 λεπτά και αρκετά κουρασμένος...Πάντως εχθές που προσπάθησα πάλι, συνειδητοποίησα δύο πράγματα: Πρώτον ότι ανάσκελα αισθάνομαι πολύ κοντά στο να το καταφέρω (τουλάχιστον πιο κοντά από ότι μπρούμητα που απλώς με παίρνει ο ύπνος) και δεύτερον ότι έχω κάποιους φόβους που δεν περίμενα! Σε πρώτη φάση στόχος μου είναι να ξεπεράσω τους φόβους μου γιατί αν το καταφέρω αυτό θα έχω κάνει ένα βήμα εμπρός και αυτό που μετράει για εμένα είναι να υπάρχει εξέλιξη! Και θα είναι μια θετική εξέλιξη όχι απλώς για την επίτευξη του φαινομένου της Α.Π. αλλά γενικότερα της προσωπικότητας μου!

You can find all you need in your mind...if you take the time

wiccaΜέλος
22/07/2003, 18:11:41
...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΦΙΛΕ ΤΙΜΕΤRAPPED, ΙΣΩΣ ΤΟ ΨΙΘΥΡΙΣΜΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΘΑ "ΒΓΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ. ΑΛΟΙ ΑΚΟΥΝΕ ΜΙΑ ΒΟΥΗ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΓΩ. ΑΝ, ΟΜΩΣ ΒΓΩ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΜΠΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ "ΕΞΩ" ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
thothΙδρυτικό Μέλος
22/07/2003, 18:37:28
quote:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ ΝΑ ΒΓΩ. ΑΝ, ΟΜΩΣ ΒΓΩ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΣΤΡΙΚΗ ΕΜΠΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ "ΕΞΩ" ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ...

Όταν το κάνεις Wicca και βγεις έξω να μας προειδοποιήσεις για να σου... κλειδώσουμε την πόρτα

Έλα... έλα πλάκα κάνω μην με παρεξηγείς.

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον είσαι εδώ και καιρό "ΕΞΩ" και το έχεις ξεχάσει

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

T-SEEKERΜέλος
22/07/2003, 21:14:27
καλωσήρθες φίλε timetraped και ελπίζουομε να σου αρέσει εδώ...

σχετικά με τον ψίθυρο που άκουσες η μία πιθανότητα είναι να είναι πράγματι ένα από αυτα που συμβαίνουν κατα την έξοδο από το σώμα αυτού που προσπαθεί για α.π. όμως εφόσον εσύ δεν ένιωσες κατι τέτοιο ( δηλαδή να βγαίνεις από το σώμα σου ) το πιθανότερο είνια ότι θα είναι απλώς κάτι που συμβαίνει κατα το στάδιο που υπάρχει λίγο πριν μας πάρει ο ύπνος κατα το οποίο μμπορεί να δούμε εικόνες και να ακούσουμε ήχους πολύ ζωντανά και ενώ βρισκόμαστε σε μία κατάσταση ημιύπνου και ημισυνειδητότηττας ( μπορεί να ακούς ακριβώς ένα τραγούδι που άκουγες κατα τη διαρκεια της ημερας , να βλέπεις εικόνες από έναν ποδοσφαιρικο αγώνα κκλπ ) . εμένα κάποια φορά μου έίχε συμβεί να ακούσω έναν πολύ δυνατο θόρυβο , σαν κραυγή , και πετάχτηκα πάνω κυριολεκτικα .

και να ήθελες φίλε wicca να μείνεις παραπάνω δεν θα μπορουσες μια και φαντάζομαι πως την πρώτη φορα που θα "βγεί" κάποιος θα είνια τοσο πρωτογνωρη για αυτόμ αυτή η κατάσταση και τα συναισθήματα που , θες από φόβο , θες από έκπληξη , θες από ευφορία , "θα ξαναμπεί". πάντως όσο και να διαβάζει κάποιος για αυτα , με τίποτα δεν αντικαθιστα΄την "προσωπική εμπειρία " .

"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"

wiccaΜέλος
23/07/2003, 02:13:21
ΠΡΟΣ ΤΗΟΤΗ:

ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ "ΕΙΜΑΙ ΕΞΩ"
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ "ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ"

Πέθανε μια άλλη μέρα