- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Βαλτέ τα κλιματιστικά να δουλέψουν για κάτι τέτοιες μέρες είναι .
η σημερινη "ταχυτητα" του Εσωτερικα, ηταν αποτρεπτικος λογος για να μπορεσω να μπω... μεχρι τωρα, που ουσιαστικα τελειωσε το πρωινο ωραριο
quote:
Βαλτέ τα κλιματιστικά να δουλέψουν για κάτι τέτοιες μέρες είναι .
ηρεμια στα κλιματιστικα, για να μην αντιμετωπισουμε "ενεργειακα κολληματα" ![]()

quote:
ηρεμια στα κλιματιστικα, για να μην αντιμετωπισουμε "ενεργειακα κολληματα
Άμα δεν τα βάλουμε τώρα predator ποτε θα τα βάλουμε ?βαλτέ τα εκεί περα
Να δροσιστείτε άλλωστε αμα δεν μειώσει η Αμερική την ενεργειακή κατανάλωση που φτάνει στο 25 τα εκατό επί του συνόλου παγκόσμιος δεν γίνεται τίποτα
Τσάμπα θα σκάσετε μέσα στον καύσωνα .

Φίλε predator σου ανοίγουν και σήμερα αργά οι σελίδες του esoterica;
Σε μένα και σήμερα συνεχίζει το ίδιο περιμένω πάνω από 5 λεπτά να μου ανοίξει κάποια σελίδα.![]()
Για να κεράσω κάτι να δροσιστούμε ![]()

Kαι το κλασσικό φραπεδάκι για τους παραδοσιακούς![]()

Μωρέ μπράβο ενδιαφέρον, κανείς δεν ανησύχησε, καμία αγωνία, να αναρωτηθεί κάποιος: βρε πού είναι αυτό το κορίτσι, πού χάθηκε, ζει, είναι καλά...;;;
Αλλά τέλος πάντων, εδώ είμαι, ζω και βασιλεύω!
Είχαμε ένα πρόβλημα με το δίκτυο, που όμως πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως...
Μία απορία έχω: η λέξη "διελκυστίδα" τι θα πει; Οεοοο;;;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Καλή μου loukritia επειδή εγώ χρησιμοποίησα αυτή την λέξη σε ένα κείμενο μου, θα σου πω και την σημασία της.
Η διελκυστίδα είναι ένα παιχνίδι έλξης, δύο ομάδες ατόμων τραβάνε ένα σχοινί, η μία ομάδα από την μία πλευρά και η άλλη από την άλλη, στη μέση του σχοινιού χαράζεται μία γραμμή στο έδαφος, νικητήρια ομάδα είναι εκείνη που θα μπορέσει να τραβήξει την άλλη και να την κάνει να πατήσει ή να περάσει την διαχωριστική γραμμή.Με το καιρό η λέξη αυτή πήρε και μεταφορική σημασία, όταν δύο άνθρωποι οι ομάδες ατόμων έρχονται σε αντιπαράθεση και "τραβάνε το σχοινί" χρησιμοποιούμε αυτή την λέξη για να δείξουμε περιγραφικά την ένταση της αντιπαράθεσης.

quote:
Φίλε predator σου ανοίγουν και σήμερα αργά οι σελίδες του esoterica;
Σε μένα και σήμερα συνεχίζει το ίδιο περιμένω πάνω από 5 λεπτά να μου ανοίξει κάποια σελίδα.
τις πρωινες ωρες, δεν αντιμετωπισα καποιο ιδιαιτερο προβλημα (το περισσοτερο που περιμενα ηταν 2 λεπτα...)
αυτη τη στιγμη, λιιιιγο ειναι "βαρυ"

quote:
Γεια σας, γεια σας κι αέρα στα πανιά σας!Μωρέ μπράβο ενδιαφέρον, κανείς δεν ανησύχησε, καμία αγωνία, να αναρωτηθεί κάποιος: βρε πού είναι αυτό το κορίτσι, πού χάθηκε, ζει, είναι καλά...;;;
Αλλά τέλος πάντων, εδώ είμαι, ζω και βασιλεύω!
Είχαμε ένα πρόβλημα με το δίκτυο, που όμως πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως...
Κάντε οικονομία στο νερό:
πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
να πω την αληθεια, με την πιεση που εχω με την μετακομιση, δεν καταλαβα οτι περασε καιρος απο τοτε που εγραψες εδω απο την τελευταια φορα!!!... σου ζητω συγγνωμη

quote:
keraynos -Σε μένα και σήμερα συνεχίζει το ίδιο περιμένω πάνω από 5 λεπτά να μου ανοίξει κάποια σελίδα
Το πρωί τρέχει σφαίρα ( 06: 30), μετά το απόγευμα καπνίζω μισό πακέτο μέχρι να ανοίξει μια σελίδα…![]()
quote:
loukritia -Μωρέ μπράβο ενδιαφέρον, κανείς δεν ανησύχησε, καμία αγωνία, να αναρωτηθεί κάποιος: βρε πού είναι αυτό το κορίτσι, πού χάθηκε, ζει, είναι καλά...;;;Είχαμε ένα πρόβλημα με το δίκτυο, που όμως πολύ φοβάμαι ότι δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως...
Χα, Χα, γιατί δεν παραξενεύομαι …
.
Να πεις στα αφεντικά σου να βάλουν πάνω από τον κεντρικό τους Σέρβερ …
ΣΚΟΡΔΑ….
.

Υπερβολική η ζέστη εχθές και το ίδιο μοτίβο θα συνεχιστεί και σήμερα.
Το πρωί - 7 περίπου - που ερχόμουν στο γραφείο είχα ανοιχτό το παράθυρο στο αυτοκίνητο κι ο αέρας που ερχόταν ήταν ήδη ζεστός.
Φανταστείτε τι θα γίνει αργότερα... ![]()
Δυστυχώς αυτή την ώρα μου ανοίγουν αργά οι σελίδες των Συζητήσεων οπότε κι εγώ το βλέπω να καπνίζω μισό πακέτο όπως ο elo! ![]()

In anticipation of my resurrection...
σημερα ειναι καπως πιο χαλαρα, λογω του αισθητου βοριαδακι που αρχισε να φυσαει εδω!
Και σημερα εχει καποια καθυστερηση στο "φορτωμα"... μαλλον επηρρεαστηκε ο server απο την ζεστη!

quote:
loukritia - Μωρέ μπράβο ενδιαφέρον, κανείς δεν ανησύχησε, καμία αγωνία, να αναρωτηθεί κάποιος: βρε πού είναι αυτό το κορίτσι, πού χάθηκε, ζει, είναι καλά...;;;
Καλώς ήρθες και πάλη φίλη loukritia , εγώ πάντως αναρωτήθικα άσχετα εαν δεν λέω τίποτα
Ελπίζω να πανε όλα καλά με το διαδύκτιό σας.
Love wothout genelove is like an important question without answer.

Πάμε για τα απαραίτητα πρωινά μας εργαλεία (καφεδάκια)….
. και καλή δουλειά σε όλους .

Ένας καφές είναι ό,τι πρέπει για να ανοίξει το μάτι μας και να πέσουμε στην δουλειά.
Δεν θα πέσουμε και με τα μούτρα βέβαια... ![]()
Λέγεται ότι από σήμερα θα αρχίσει να πέφτει η θερμοκρασία οπότε θα είναι και πιο υποφερτή η ζέστη. ![]()

In anticipation of my resurrection...