ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Δύσκολος ΓΡΙΦΟΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Δύσκολος ΓΡΙΦΟΣ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

ΠΛΑΤΩΝΑΣ61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
ge0rgia_ghΝέο Μέλος
08/08/2008, 11:03:32
To na krineis kapoion apo tin e3wteriki emfanisi eine ena terastio lathos. H e3wteriki eikona den kathreftizei tin eikona tis yixis.

Eine veveo oti an exeis mia kali e3wteriki emfanisi mporeis na kerdiseis polla. Akomi perissotera an frontizeis na tin ftiaxneis k na niazese giautin.

Oloi mas thelume na deixnume mia kali eikona, na deixnume omorfoi, na ntinomaste wrea k telospanton na travame maties..
Ma den simvenei pantote auto..
Nai, san proti eikona, an eimaste entiposiakoi mporoume na magnitisoume auto p thelume alla sti sinexia xreiazete megalos agonas gia na kratisume autin tin entiposiaki eikona..

H omorfia krivete mesa sta matia (ta matia eine o kathreftis tis yixis).. Auti i omorfia eine i simantikoteri kai auti eine poy dinei ton pragmatiko mas eauto. Autoi eine pou mas kanei akoma pio omorfous kai dinei a3ia kai stin e3wteriki emfanisi.

Gnorisa atoma p me tn proti entiposi den m aresan giati apla den itan "omorfoi". Sigkekrimena me kapio poli kontino m prosopo. Stin arxi eixa pei pos itan poli asximos, stin poria omos oso ton gnoriza evlepa posi agnotita krivi i yixi t k mera me ti mera evlepa auto to atomo na allazei morfi kai na ginete enas agkelos. Mexri simera, p tora tn katatasso mesa stous "wreous andres" eno kapoioi alloi otan tn dun lene pos den eine omorfos..Kai auto simvenei giati den ton gnorisan.

Giauto to na exeis ena kalo ama3i, ena wreo spiti, mia kali dulia, oreo ntisimo den se kanei omorfo atomo eswterika ma an exeis kali kardia kai eise "anthropos" pragmatikos tote ginese akoma pio omorfoteros kai stin e3wteriki emfanisi. kai auti ine i alithini omorfia k oxi auti pou se anadikniei koinonika!