- Dr. Know (Οι απαντήσεις που ψάχνατε) - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Όσον αφορά την υπόλοιπη "εμπλοκή" μου -διότι περί εμπλοκής πρόκειται- κατα περίπτωση την θεωρώ επιβεβλημμένη...
Ωστόσο απορώ και πάλι μαζί σου και αυτό διότι εξακολουθεί να είναι επιλεκτική η προσοχή σου...
Το γεγονός ξαναλέω , ότι λέει πολλές αρλούμπες -κατ'εμέ- και δεν του το επισημαίνω με ειρωνίες και κακόβουλα σχόλια όπως εκείνος χωρίς καμμιά αναστολή κάνει και με προφανή σκοπό τον ευτελισμό συνομιλητών του -και πολλές φορές όχι συνομιλητών του- , μιάς και δεν είχε συμμετοχή στα εν λόγω θέματα αλλα μπήκε μόνο για να πεί την μαλακία του , δεν σημαίνει ότι συμφωνώ μαζί του απλά το ξεπερνάω...αλλα συνεχίζει αΠτόητος και με μεγαλύτερη ένταση θεωρώντας ότι η διακριτική μας ευγένεια και καλοσύνη αποτελεί αδυναμία...ε!!! λοιπόν όχι Ντοτόρο μου , αυτο δεν αποτελεί σοφία...
θα σου έλεγα δε να απευθυνθείς στην αιτία που δημιούργησε την όλη κατάσταση και αυτό δεν το βλέπω εκ μέρους σου....και μην μου θυμώσεις αλλα αυτό δείχνει μεροληψία....τουλάχιστον!!!

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
Edited by - Εαρινός on 07/06/2011 18:51:47
quote:Δεν είναι επιβεβλεμένη!
Όσον αφορά την υπόλοιπη "εμπλοκή" μου -διότι περί εμπλοκής πρόκειται- κατα περίπτωση την θεωρώ επιβεβλημμένη...
Ωστόσο απορώ και πάλι μαζί σου και αυτό διότι εξακολουθεί να είναι επιλεκτική η προσοχή σου.....και δεν θέλεις να δείς την ακολουθία των πραγμάτων που με οδήγησαν σε αυτή μου την απόφαση...γιατί Ντοτόρο???
Εγώ βλέπω οτι σε δύο μέρη που έγραψε ο Ζιπ -χωρίς να υπάρξει προτροπή απ' το μέρος του προς τη μεριά σου- υπήρξε μια αρνητική αντιμετώπιση. Απο 'κει και πέρα, αν δεν εγκρίνεις τη στάση κάποιου συνδικτύου σου -μαζί σου εκεί- ε μην την αντιγράφεις! Στο λέω γιατί βλέπω κάποια πράγματα, τα οποία μου θυμίζουν τη στάση του.. αείμνηστου Τρεχαγύρευε (ο οποίος τελικά απεβλήθηκε, απο δικιά του βλακεία
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2011 18:51:22
quote:
ΠελεγκρίνοΑν ο Πανάγαθος αντί ν' απαγορεύσει στους πρωτόπλαστους την "κακιά" μηλιά, δεν απαγόρευε τίποτα στον απέραντο παράδεισο, πιό μεγάλη πιθανότητα υπηρχε να σπάσουν τα κοκαλα τους από κανα δέντρο, παρά να δοκιμάσουν το μήλο ακόμα κι αν περνούσαν δίπλα του. Εάν, επιπλέον, ο Πανάγαθος τους πρότεινε τους καρπούς που έπρεπε να τρώνε, αντί της απαγόρευσης, εμείς δεν θα υπήρχαμε. Θα ήταν ακόμα τα δυό τους.
Σωστοοός. Πολύ εύστοχη παρατήρηση, ομολογώ Πελεγκρίνο. Εντούτις, ξεχνάς πως αν ο Πανάγαθος είχε χιούμορ δεν θα έδειχνε καν στους πρωτόπλαστους ποιο είναι το "κακό" δέντρο αλλά θα το έθετε ως αίνιγμα. Ξέρεις ρε παιδί μου, σε στυλ "εδώ παπάς, εκεί παπάς, που είναι ο πάτερ;"
Σε μένα όμως το κάνεις "ελαφρά τη καρδία"...και δεν διστάζεις να με παρομοιάζεις/εξισώνεις με τον κατα τ'αλλα φίλο Βαγγέλη που διαγράφθηκε...
Λέγοντάς το όμως αυτό αποτελεί ατόπημα και μεγάλο λάθος και αυτό διότι και προσβάλλεις τον εν λόγω άνθρωπο κατα πρώτον και κατα δευτερον αποτελεί μεγάλο λάθος διότι δεν έχει την δυνατότητα να σου απαντήσει....και θα σου υπενθυμίσω ότι και γώ με τον Βαγγέλη δεν συμφωνούσα σε πολλά αλλα βρήκαμε κοινό τρόπο να έχουμε μια καλή επικοινωνία....
Κατα την αποψή μου δείχνεις μεροληψία και τα όσα λές αποτελούν υποκρισία και αυτό διότι αν όντως ήσαν "θέσεις ζωής" σου θα αφορούσαν κάθε παράβαση και παραβάτη και όχι εμένα που "ναι" αισθάνομαι την ανάγκη να σταθώ στο πλάι κάθε συνδικτύου που δέχεται επιθέσεις και μάλιστα τέτοιου είδους...

Μείνε μέσα στο παιχνίδι...
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΔυστυχώς zip αυτά τα τελευταία που λέτε[ που λέμε ; ποιοι ακριβώς ρε Dr Jekyll Mr Hyde ; ] είναι πολύ ψαγμένα ακόμα και για μένα για να τα καταλάβω
quote:
Ασφαλώς και δεν μίλησε/απευθύνθηκε σε μένα αλλα απευθύνθηκε σε συνδικτύους μας...αλλα δεν σε είδα -ξαναλέω- να του πείς κάτι...
Σε μένα όμως το κάνεις "ελαφρά τη καρδία"...και δεν διστάζεις να με παρομοιάζεις/εξισώνεις με τον κατα τ'αλλα φίλο Βαγγέλη που διαγράφθηκε...
Λέγοντάς το όμως αυτό αποτελεί ατόπημα και μεγάλο λάθος και αυτό διότι και προσβάλλεις τον εν λόγω άνθρωπο κατα πρώτον και κατα δευτερον αποτελεί μεγάλο λάθος διότι δεν έχει την δυνατότητα να σου απαντήσει....και θα σου υπενθυμίσω ότι και γώ με τον Βαγγέλη δεν συμφωνούσα σε πολλά αλλα βρήκαμε κοινό τρόπο να έχουμε μια καλή επικοινωνία....
Κατα την αποψή μου δείχνεις μεροληψία και τα όσα λές αποτελούν υποκρισία και αυτό διότι αν όντως ήσαν "θέσεις ζωής" σου θα αφορούσαν κάθε παράβαση και παραβάτη και όχι εμένα που "ναι" αισθάνομαι την ανάγκη να σταθώ στο πλάι κάθε συνδικτύου που δέχεται επιθέσεις και μάλιστα τέτοιου είδους...
Χαχα. Αμ του 'χω σείρει σείρει του Ζιπ άπειρα. Όχι τώρα, από το 2008. Αλλά έχω κατάλαβει απο καιρό ότι είναι ανούσιο να του σούρνω το οτιδήποτε. Εμένα προσωπικά, όχι κάποιον τρίτο, ο Ζιπ με έχει αποκαλέσει τενεκέ και άλλα ωραία. Μέχρι που βρήκαμε έναν κώδικα επικοινωνίας (στο βαθμό που μπορώ) και τελείωσε η ιστορία. Αλλά εκ των πραγμάτων, εσένα δε σου σέρνω κάτι, απλά παρατηρώ κάτι που βλέπω. Εσύ ούτε με 'χεις συκοφαντίσει, ούτε με έχεις πειράξει. Και αν με κακή πρόθεση με πείραζες, απλά θα αδιαφορούσα, όπως κάνω με τον Αίολο (με τον οποίο βέβαια δεν έχουμε πρόβληματα επικοινωνίας). Επίσης δεν σε εξισώνω με τον Βαγγέλη, λέω ότι η συγκεκριμένη συμπεριφορά σου είναι όμοια με του Βαγγέλη, ο οποίος είχε πρόβλημα διαφορών γενικευμένο, όχι με ένα και δύο μέλη. Ούτε αυτόν τον κατηγορώ για κάτι, απλά αναγνωρίζω ότι έκανε λάθος επιλογές, οι οποίες αντικειμενικά οδήγησαν στη διαγραφή του. Ούτε ο Ζίπ δηλαδή τον οδήγησε, ούτε εγώ, ούτε κανείς απ' όσους είχε διαφορες. Μόνος του έπεσε στον γκρεμμό.
Τώρα, τον Ζιπ εγώ τον έχω αποδεκτεί με την προσωπ-ικότητα που έχει επιλέξει, αν με βρίσει, θα ξέρω ότι το κάνει μέσα στα πλαίσια αυτής της προσωπικότητάς, όπως ο Τρεχαγύρευε στα πλαίσια της δικής του προσωπικότητας εγραφε πράγματα ακατανόητα ή/και αδιάφορα για μένα. Αλλά αυτό ήταν απλα η δική μου αντίληψη, κάποιος άλλος θα θεωρούσε σοφά τα λόγια του. Αυτά..
Πάω να φάω, καλή εσπέρα!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2011 19:39:25
quote:
Δυστυχώς zip αυτά τα τελευταία που λέτε[ που λέμε ; ποιοι ακριβώς ρε Dr Jekyll Mr Hyde ; ] είναι πολύ ψαγμένα ακόμα και για μένα για να τα καταλάβω
Εσύ και ο Πελεγκρίνο!
quote:
όπως ο Τρεχαγύρευε στα πλαίσια της δικής του προσωπικότητας εγραφε πράγματα ακατανόητα ή/και αδιάφορα για μένα.
Μόνο για σένα? Για όλους ήταν ακατανόητα.Σε αυτό σίγουρα του μοιάζει ο Εαρινός.Για αυτό και μιλούσαν συχνά
.
Edited by - alex22 on 07/06/2011 19:47:15
quote:
Dr Jekyll Mr HydeΕσύ και ο Πελεγκρίνο!
Α, οk.
quote:
alex22Μόνο για σένα? Για όλους ήταν ακατανόητα.Σε αυτό σίγουρα του μοιάζει ο Εαρινός.Για αυτό και μιλούσαν συχνά
Χα! Καλό!