- ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΟΦΙΑ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
GaeaΝέο Μέλος
Απ΄ότι φαίνεται κάποιος προσπαθεί όντως να με στρώσει.
Σου έχω ήδη στείλει e-mail με την υπεύθυνη δήλωση που ζήτησες zip. Δεν συμφωνώ με την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων αλλά κατανοώ τους λόγους σου και για αυτό το δέχομαι. Όσο για την ηλικία, είμαι 32 ετών, οπότε μη φοβάσαι, δεν μιλάς με ανήλικο! Για τις φωτογραφίες θα σου ζητήσω να περιμένεις λίγο μέχρι να βρω τον τρόπο. Με την τεχνολογία δεν τα πάω καλά, μια ώρα προσπαθούσα να βρω πως κάνεις quote και δεν τα κατάφερα!! Και αν δεν σου κάνει κόπο πες μου που βλέπω τα pm!

Σου έχω ήδη στείλει e-mail με την υπεύθυνη δήλωση που ζήτησες zip. Δεν συμφωνώ με την δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων αλλά κατανοώ τους λόγους σου και για αυτό το δέχομαι. Όσο για την ηλικία, είμαι 32 ετών, οπότε μη φοβάσαι, δεν μιλάς με ανήλικο! Για τις φωτογραφίες θα σου ζητήσω να περιμένεις λίγο μέχρι να βρω τον τρόπο. Με την τεχνολογία δεν τα πάω καλά, μια ώρα προσπαθούσα να βρω πως κάνεις quote και δεν τα κατάφερα!! Και αν δεν σου κάνει κόπο πες μου που βλέπω τα pm!

αμοθενΜέλος
Gaea
Καλως ηρθες και υπομονη.
Καλως ηρθες και υπομονη.
Η «ζωη» είναι το σπουδαιοτερο αγαθο ,στον πλανητη και είναι δωρεαν.
Επισης ο γενετικος σου κωδικας και το μυαλο σου είναι δωρεαν, χωρις αυτά δεν μπορεις να κανεις «βημα» στη ζωη.
Αλλα σπουδαια «πραγματα» , δωρεαν, είναι ο ΗΛΙΟΣ και ο ΑΕΡΑΣ που αναπνεεις.
Στο χωρο της αναζητησης της αληθειας θα ακουσεις και θα δεις πολλα εσυ θα αποφασισεις στο τελος τι θα πιστεψεις .Υπομονη λοιπον και ανοιχτο μυαλο.
Παντα καλοπροαιρετα και φιλικα στο ονομα της γνωσης και της αναζητησης της αληθειας.