- ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
..αν και εφοσον λοιπον πεισθουμε για την υπαρξη ενος τετοιου Σχεδιου εκβιαστικου της ζωης του κοσμου μας .. αυτο που εχουμε να κανουμε ειναι να διαδωσουμε την πληροφορια ...
-μιλαμε σε οσους μπορουμε μεσω φυσικης επαφης και τους παρακινουμε να κανουν το ιδιο,,
-ανοιγουμε θεματα σε φορουμ κι αλλους διαδικτυακους τοπους ...μιλωντας για το Σχεδιο της Αποκλισης ...χρησιμοποουμε ολα τα προσφερομενα μεσα επικοινωνιας αλλα κυριως την φυσικη επαφη που ειναι και η επαφη την οποια ελαχιστα ελεγχει το Συστημα ...απο στομα σε στομα απο χερι σε χερι τυπωνουμε δυο τρεις σελιδες η γραφουμε χειρογραφες κια τις μοιραζουμε σε φιλους και γνωστους παρακινωντας τους να κανουν το ιδιο ...και εδω ισχυει ο δυαδικος κανονας..
...αν δυο ατομα καινουρια ενημερωθουν μεσα σε μια βδομαδα για το Σχεδιο της Αποκλισης μεσω φυσικης επαφης μεταδοσης προφορικης η γραπτης και το καθενα απο αυτα στην επομενη βδομαδα ενημερωσουν αλλους δυο ..και παει λεγοντας τοτε σε ενα χρονο θα εχουν μαθει για το Σχεδιο της Αποκλισης..
2(54) δυο εις την πεντηκοστη τεταρτη ατομα ...χμμμ καθολου ευκαταφρονητος αριθμος ...χμμμ...και μαλιστα μεσω φυσικης επαφης ...
......ΑΣ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ <<ΝΕΑ>> .. ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΥΤΗΣ (ασκωντας πιεση μεσω διαρροης απορρητων πληροφοριων) ΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΑΣ,,, ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΦΥΚΑΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ <<ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ>>ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΩΝ ....
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
quote:
ΜΥΘΗΡΑ:
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΡΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΑΥΤΗΣ (ασκωντας πιεση μεσω διαρροης απορρητων πληροφοριων)
Αγαπητή ΜΥΘΗΡΑ, νομίζω οτι υπερβάλεις...
παραπάνω, κάνεις λόγο για "απόρρητες πληροφορίες"
το όνειρο που είδες/βλέπεις δεν αποτελεί απόρρητη πληροφορία (οσο "ζωντανό" και να είναι)
Αν κάποιος αναγνώστης δεν εχει παρακολουθήσει την "ιστορία" σου
θα νομίζει οτι κατέχεις καποια σημαντική πληροφορία, και μάλιστα απόρρητη! Μη γνωρίζοντας οτι το έναυσμα για το "σενάριο" που μεταδίδεις είναι ενα... όνειρο

quote:Αγαπητή ΜΥΘΗΡΑ, νομίζω οτι υπερβάλεις...
παραπάνω, κάνεις λόγο για "απόρρητες πληροφορίες"
το όνειρο που είδες/βλέπεις δεν αποτελεί απόρρητη πληροφορία (οσο "ζωντανό" και να είναι)
Αν κάποιος αναγνώστης δεν εχει παρακολουθήσει την "ιστορία" σου
θα νομίζει οτι κατέχεις καποια σημαντική πληροφορία, και μάλιστα απόρρητη! Μη γνωρίζοντας οτι το έναυσμα για το "σενάριο" που μεταδίδεις είναι ενα... όνειρο
σχολιο 6
...γιατι να θεωρησουμε οτι μεσω ονειρων η και οραματων αιφνιδιων δε μεταδιδεται απορρητη πληροφορια...γιατι θα πρεπιε η απορρητη πληροφορια να μεταδιδεται μονο μεσα απο σπασιματα κωδικων που πετυχαινουν επιτηδειοι χακερς .. γιατι να μην θεωρησουμε οτι κια η ιδια η ψυχη μας πολλες φορες εχει την ικανοτητα να "σπαει κωδικους" και να διεισδυει σε θεματα αποσιωπημενα ... πχ γινεται μια απορρητη πυρηνικη εκρηξη κατω απο τον Ολυμπο σε μεγαλο βαθος ας πουμε ..και καποιες ευαισθητες ψυχες ακουν στον υπνο τους το κροτο της η βιωνουν την πυρινη και ηλεκτρομαγνητικη θυελλα της ..πες μου αποκλειεις την υπαρξη τετοιας μεταδοσης απορρητων πληροφοριων πιστευεις δηλαδη οτι δνε μποριε ποτε να γινει κατι τετοιο...
ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ..οπως επεσημανε κι ο Νοτρικ κι απο κει μεταδιδεται σαν μια βιοηλεκτρομαγνητικη διαμορφωση πεδιου και βεβαια προσβαλει τους πιο ευαισθητους εκεινη την ωρα δεκτες τετοιων βιομηνυματων ..πες μου το αποκλειεις αυτο???
...να γιατι λεμε οτι τιποτεδε μπορει να μεινει κρυφο απο τα ψυχικα αφυπνισμενα ατομα,,,αν και τελευταια ο εγκλεισμος της φυσης σε τεχνητα πεδια ασφυκτικα εμποδιζει αυτη την αναμεταδοση ...και την διαψυχικη επικοινωνια ...
..αν δει στο υπνο του καποιος χιλιαδες εργατες να δουλευουν σε υπογεια εργα .. αν δει τους ομαδικους ταφους τους ,, αν δει τεραστιων διαστασεων νταλικες φορτωμενες υλικα να μπαινουν μεσα σε τουνελ ανοιγμενα σε βουνα ,,,αν κανεις βιωσει ενα πυρηνικο χειμωνα κατω απο την γη ,,αν ακουσει το τρομερο υποκωφο ηχο που βγαζουν οι τουρμπινες των επιταχυντων θηριων ,,αν βλεπει ,ακουει και βιωνει κανεις ολα αυτα τι αλλο μπορει να κανει παρα να επεξεργαστει το συνειδητο του την υποθεση οτι κατι υποπτο ,εκβιαστικο ,κρισιμο τρεχει στο τομεα των αποσιωπημενων εργων ...
...οποτε το πιο συνετο που εχει να κανει ειναι να μιλησει για αυτο ...σε περιπτωση που σφαλει και τα ονειρα του η οραματα του ειναι απλα φαντασιοκοπηματα κανεις δεν εχει να χασει τιποτε καθως δεν ειναι μια επωνυμη καταγγελια ουτε θιγονται επωνυμως προσωπα και καταστασεις ..αν ομως ειναι αληθεια καταλαβαινες τι διεργασιες ανακινουνται κατω απο την πιεση της επικειμενης διαρροης τετοιων απορρητων πληροφοριων ...
..προσωπικα ειμαι βεβαιη για την αληθεια της υπαρξης ενος Σχεδιου που συνολικα αποστραγγιζει του ς προυπολογισμους των κρατων και αποσκοπει στη διαστροφη της πλανητικης και κοσμικης τροχιας ...δεν μπορω να πεισω κανενα για αυτες τις εμπειριες και τους συνειρμους που με οδηγησαν σε αυτη την βεβαιοτητα...εσεις απλα μπορειτε να δειτε αυτο το μεγιστο συνομωσιολογικο σεναριο που περικλειει ολα τα επιμερους σεναρια συνωμοσιας,,, σαν μια πιθανολογια ..κατι δηλαδη που πιθανον να ισχυει ...αυτο ειναι αρκετο ..για να πουμε οτι ναι η διαδοση αυτης της πληροφοριας επιασε τοπο ...
....λοιπον ολα γινονται ανωνυμα και γενικως κι αοριστως ...και η πιθανη διαψευση δεν θιγει προσωπικα κανεναν ....ουτε γατος ουτε ζημια ...αν ομως υπαρχει εστω μια αμυδρη δοση αληθειας τοτε χμμμ τουτη η διαδοση των ιδεων αυτων ...ειναι κρισμη για το μελλον του κοσμου μας ..χμμμ...
ΟΙ ΙΔΕΕς ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗς ΖΩΗς...ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΕς ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΕΙς ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ...............
δε μπορώ να αναπτύξω τις σκέψεις/Γνώσεις μου που συνάδουν με τις δικές σου....παρά τις επί μέρους διαφορές τους.
Στο μεταξύ εσύ συνέχισε απτόητη...δημιουργείς ρωγμές στους παμπάλαιους σκληρούς τοίχους ενός σκοτεινού οικοδομήματος…..από κάποια ρωγμή, κάποια στιγμή θα περάσει φως.
Η ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ…
α) σε επιπεδο ηλιακο ωστε να επηρεαστει κινηση του Ηλιου γυρω απο τον εαυτο του ,,,προς αυτο το σκοπο συμβαλλει η “δορυφοροποιησ稔 γυρω απο τον ηλιο … διαστημικα σωματα εγκλωβιζονται στο ηλιακο μας συστημα και μπαινουν σε τροχια γυρω απο τον ηλιο …πολλοι τετοιοι τεχνητοι πλανητες υπαρχουν που εξυπηρετουν την Αποκλιση ,,
β) σε επιπεδο πλανητικων τροχιων παλι μεσω "δορυφοροποιησης" (πχ σεληνη , και δικτυο αλλων τεχνητων δορυφορων ) αλλα και με ειδικες εγκαταστασεις παραγωγης πεδιων αναστροφων του γηινου μαγνητικου πεδιου ...
γ)σε επιπεδο βιοενεργειακης επιδρασης ανακοπτωντας την εξελικτικη δυναμικη των εμψυχων και κυριως των ελλογων μιας και αυτη επηρεαζει την δυναμικη των πλανητων συνολικα ,ως ζωντανο συλλογικο πεδιο που ελκεται απο το κεντρο του Γαλαξια …αυτη την ανασχεση της ανελικτικης δυναμικης πραγματωνει η οικοδομηση του διαχυτου “Ηλεκτρομαγνητικου Τειχους” …καθως και η ενεργειακη μεταλλαξη που επιχειρειται των ζωντανων πεδιων του πλανητη μας …
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΠΟΥ Η ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΙΩΝ-ΑΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΥΡΕΤΩΔΩΣ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΟΧΘΟ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ….ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ …ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΕΠ΄ΑΟΡΙΣΤΟΝ …ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΕΓΓΡΑΜΕΝΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ …
quote:
Αγαπητή ΜΥΘΗΡΑ , αυτή τη περίοδο είμαι νοητικά καταπονημένος και
δε μπορώ να αναπτύξω τις σκέψεις/Γνώσεις μου που συνάδουν με τις δικές σου....παρά τις επί μέρους διαφορές τους.
Στο μεταξύ εσύ συνέχισε απτόητη...δημιουργείς ρωγμές στους παμπάλαιους σκληρούς τοίχους ενός σκοτεινού οικοδομήματος…..από κάποια ρωγμή, κάποια στιγμή θα περάσει φως.
σχολιο 7
..Νοτρικ ευχαριστω για την συμπαρασταση...ευχομαι ολοψυχως η χιλοβιασμενη Ζωη του κοσμου μας που αυτες τις δυσκολες ωρες αγκομαχα και ζητα την βοηθεια μας ,,καθως χιλιαδες εκβιαστικα σκαθαρια και σχεδια ερπουν πανω της και τρωνε το συλλογικο σωμα της ,ευχομαι καποτε οταν αυτη η βιασμενη Ζωη ανακαμψει και ανασυσταθει πανηγυρικα να στο ανταποδωσει ...
quote:quote:
Αγαπητή ΜΥΘΗΡΑ , αυτή τη περίοδο είμαι νοητικά καταπονημένος και
σχολιο 7..Νοτρικ ευχαριστω για την συμπαρασταση...ευχομαι ολοψυχως η χιλοβιασμενη Ζωη του κοσμου μας που αυτες τις δυσκολες ωρες αγκομαχα και ζητα την βοηθεια μας ,,καθως χιλιαδες εκβιαστικα σκαθαρια και σχεδια ερπουν πανω της και τρωνε το συλλογικο σωμα της ,ευχομαι καποτε οταν αυτη η βιασμενη Ζωη ανακαμψει και ανασυσταθει πανηγυρικα να στο ανταποδωσει ...
===========================================================
-Eυχαριστώ για την ευχή σου ΜΥΘΗΡΑ , αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν το αξίζω.
quote:
-Eυχαριστώ για την ευχή σου ΜΥΘΗΡΑ , αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν το αξίζω.
........χμμ γιατι το λες αυτο ???...τι εκανες για να μην το αξιζεις η μαλλον δεν εκανες ..οπως κι να χει εισαι απο τους λιγους τρεις -τεσσερεις που εδω και 5 χρονια που διανεμω τετοιες ιδεες βγηκαν και ειπαν ενα καλο λογο συμπαραστασης και ενισχυσης σε αυτο που κανουμε .... δεν φτανει βεβαια αυτο μακαρι να μπορουσες να πεισθεις αρκετα γιατις αληθειε αυτες ωστε και συ να αρχισεις να τις διανεμεις συνειδητα ...διακρινω ενα πεσσιμισμο...καποιος που του εχει ανοιχτει το Αρχειο της Ζωης δε εχει να κανε λογο να ειναι πεσσιμιστης ...
Είναι και κάτι άλλο….εδώ και αρκετό καιρό , δεν έχω επαφή με τις ουράνιες δυνάμεις που κάποτε με οδηγούσαν στο δρόμο μου της αναζήτησης . Τα μηνύματα που έπαιρνα είτε με οράματα , είτε με όνειρα , είτε φωνητικά , έχουν σταματήσει. Αυτό με έχει προβληματίσει…και αναρωτιέμαι…μήπως έκριναν ότι δεν είμαι άξιος για το μεγάλο έργο ;
quote:
Απεναντίας φίλη μου και συμπορεύτρια , επειδή έχω πεισθεί για της αλήθειες αυτές, αισθάνομαι βαριά την ευθύνη αυτών που λέω και αυτών που κάνω.
Είναι και κάτι άλλο….εδώ και αρκετό καιρό , δεν έχω επαφή με τις ουράνιες δυνάμεις που κάποτε με οδηγούσαν στο δρόμο μου της αναζήτησης . Τα μηνύματα που έπαιρνα είτε με οράματα , είτε με όνειρα , είτε φωνητικά , έχουν σταματήσει. Αυτό με έχει προβληματίσει…και αναρωτιέμαι…μήπως έκριναν ότι δεν είμαι άξιος για το μεγάλο έργο ;
σχολιο 9
...αχ βρε χρυσε μου Νοτρικ ,,,ααα ακριβως στην ιδια φαση ειμαι κι γω ,, τα ονειρα οι ψυχεργερσεις κτλ εχουν σταματησει κι η επικοινωνια διεκοπη ..ομως δεν υπαρχει περιπτωση οι ανωτεροι και μη αλλοτριωμενοι θεοι να σου στειλαν μηνυματα και μετα να σε εγκαταλειψαν ...απλα το μοτιβο υποβολης ειναι το εξης ...φορτιση -εκφορτιση- επαναφορτιση ..προσωπικα ειμαι σε μια φαση εκφορτισης
οποτε η ιδελοληψια εχει σταματησει και τωρα ειμαι επι του εργου της εκφορτισης- διανομης των ιδεων εδω κατω στην βαση ...ετσι πρεπει να γινεται , ετσι ειναι λογικο ..
...να ξερεις παντως οτι μονο ενας ξιπασμενος θεος θα θεωρουσε καποιον αναξιο αφου πρωτα τον ειχε βομβαρδισει με τις ιδεες του ..οποτε αυτοι οι ξιπασμενοι θεοι κι η γνωμη που εχουν για την αξιοσυνη μας πρεπει καθαρα να γραφονται στα οπισθια μας και ισως καπου πιο μεσα αν ειναι δυνατον...
....πιστεψε με ...ποτε οι ανωτεροι θεοι δεν κανουν λαθος με τους ενσαρκους που επιλεγουν για ιδεοληψια ...πιστεψε με ποτε ...αυτα εινα προγεγραμμενα πραγματα απο τα γενοφασκια μας ...τετοια λαθη κανουν μοναχα οι ξιπασμενοι θεοι οι αποστατες και οργιωδεις ευκαιριοκρατες θεοι και βεβαια κατα συρροην οι δαιμονες .. οποτε αν τετοιοι ιδεοπομποι σε θεωρουν αναξιο και σε εγκαταλειψαν ,μαλλον πρεπει να νιωθεις μεγαλη ανακουφιση και περηφανεια καθως φαινεται οτι στρεφεσαι σε αλλα νεα πεδια γνωσης περα απο αυτα που κατεχουν οι ξισπασμενοι ...
.........χμμμ..επισης σκεψου οτι ο ιδεοληπτικος ειναι δυνατον να εχει εντοπιστει απο το διαλογιστικο δικτυο του συστηματος και απο τους ελεγκτικους ηλεκτρονικους μηχανισμους ,να κριθηκε ως επικινδυνος και να αποφασιστηκε να ασκηθει πανω του ψυχοτρονικη επιρροη αποκοπης απο τα εσωψυχα του ..χμμ αυτη η μη επικοινωνια μπορει να σημαινει λοιπον απλα οτι εχει εντατικοποιηεθοι ο ψυχοτρονικος ελεγχος πανω σου ...τα σιδερα της φυλακης σου εξατομικευτηκαν και εντατικοποιηθηκαν ..χμμμ οποτε χρειαζεται περισσεια προσπαθεια για να επανευρεις την αρχικη σου διορατικοτητα , νοητικη ακμαδα και την ιδεοληπτικη σου ευχερεια ........
...χμμ,,ειναι παντως ενα προβλημα που θελει πολυ κουβεντα ..ισως να ανοιξω ειδικο θεμα για αυτα τα ζητηματα ...μπορεις μεσω προσωπικων μηνυματων να μιλησουμε για οτι σε απασχολει σχετικα με αυτα τα ζητηματα , θα με ενδιεφερε να μαθω τι ειδος ιδεοληψιας ειχες κι αλλα πολλα για την ενορατικη ζωη σου ...αν θες επικοινωνησε με προσωπικο μηνυμα...
Ανακαλύπτω μια νέα διεύθυνση, ίσως μια νέα ΑΙΡΕΣΗ ?
Η σελίδα δεν θέλει να δώσει τα μυστικά που κρύβει, αλλά η εικόνα είναι αποκαλυπτική τι θα ακολουθήσει. Βλέπω χτίστες, δηλ. ΤΕΚΤΟΝΕΣ να χτίζουν κάτι. Συμβολικό θα μου πείτε...
Νομίζετε.
Με προβληματίζει και το μαύρο φόντο...
Η αλήθεια είναι ακόμα καλά κρυμένη.
Edited by - Vril on 22/08/2005 20:36:56
Edited by - Vril on 22/08/2005 20:37:39
Μου θυμήζει πολύ αυτή την ιστοσελίδα
http://www.megapolisomancy.com
Παρόμοιο σκηνικό
quote:Μόνο το μαύρο φόντο;
Σερφάρω στο δίκτυο.Με προβληματίζει και το μαύρο φόντο...
[ΑΦΡΟΔΙΤΗ]
Φοράω τα διάφανα...
Ξανθά λυτά μαλλιά μου!
Στη μοναξιά του δειλινού,
δώστε άρωμα βυθού.
Αστέρι,φως και άναμμα φεγγάρι βασιλιά μου!
Θαρρώ πως είμαι αλλουνού
αθάνατου θνητού...
Ώσπου να έρθει η ώρα κάποιων να γκρεμίσουν και τα δικά τους "χτίσματα".

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Φυσικά οι μασόνοι είναι πίσω απ' όλα. δεν το συζητάω!

Κάποιο σημαντικό μυστικό κρύβεται εν τέλει το οποίο μού διέφυγε - δεδομένου τής ελλείψεως τού άρθρου στον τίτλο αλλά και τής αντικατάστασης τού αρχικού α με το οφιοειδές (καταφανώς σατανιστικό) KOKKINO @...!!!