- Stargate και Κόλπος του Άντεν: Μια περίεργη υπόθεση ή ένα ακόμη κόλπο; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Θα απαντήσω σε κάποιον που έχει σκοπό να κάνει βήματα προς την δική μου κατεύθυνση...ναι τότε θα κάνω και γω προς τη δική του αλλα πες μου έχει κανένα νόημα να τρώγομαι με κάποιον που πιστεύει κάτι αλλο εντελώς διαφορετικό από αυτό που πιστεύω εγώ?...
Ξεκινώντας από το ίδιο σημείο αναφοράς απομακρυνόμαστε και οι δυο προς την αντίθετη κατεύθυνση ο καθένας... Οι φωνες μας ακούγονται όλο και πιο μακρυνές τόσο που σε λίγο δεν έχει νόημα να μιλάμε ο ένας στον άλλον...απλά προσπερνώ... (δεν είναι προσωπικό... είναι θέμα αρχής)![]()

quote:
Εχει νόημα υποχθόνιε?
Θα απαντήσω σε κάποιον που έχει σκοπό να κάνει βήματα προς την δική μου κατεύθυνση...ναι τότε θα κάνω και γω προς τη δική του αλλα πες μου έχει κανένα νόημα να τρώγομαι με κάποιον που πιστεύει κάτι αλλο εντελώς διαφορετικό από αυτό που πιστεύω εγώ?...Ξεκινώντας από το ίδιο σημείο αναφοράς απομακρυνόμαστε και οι δυο προς την αντίθετη κατεύθυνση ο καθένας... Οι φωνες μας ακούγονται όλο και πιο μακρυνές τόσο που σε λίγο δεν έχει νόημα να μιλάμε ο ένας στον άλλον...απλά προσπερνώ... (δεν είναι προσωπικό... είναι θέμα αρχής)
"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
Δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, διάλογος δεν γίνετε μόνο όταν συμφωνούν δυο άτομα. Η ερώτηση μου για τις συντεταγμένες ήτανε πολύ απλή, άλλο αν δεν θέλεις να απαντήσεις.
τεσπα, δεν με νοιάζει κιόλας.
επιλογή ignore για χρήστες υπάρχει σε αυτό το forum ; (δεν ρωτάω εσένα)
Edited by - Underground on 03/03/2011 00:20:05
quote:
επιλογή ignore για χρήστες υπάρχει σε αυτό το forum ; (δεν ρωτάω εσένα)
Περιμένεις τους τεχνικούς να σου φτιάξουν τέτοιο κουμπάκι για να το πατήσεις?... Κάντο μόνος σου φίλε μου... αλλιώς διάλεξε το facebook που έχει και like και poke σε λίγο κάτι μου λέει και εικονικές σφαλιάρες...
Και μετά μου λες δε σε νοιάζει...
Καλή σου μέρα...![]()

Σε άλλες πλατφόρμες όπως η γνωστή vbulletin υπάρχει η δυνατότητα για ignore list ώστε να βάζεις χρήστες και να μην βλέπεις καθόλου τι γραφούν. Πολύ χρήσιμο !
quote:
Ίσως βέβαια η απάντηση είναι πολύ πιο πεζή και η ύπαρξη τόσου στρατού και πλοίων σε αυτή την περιοχή (που κακά τα ψέμματα δεν αφορούσε ποτέ την πειρατεία ότι και να λέμε τώρα.. δύναμη 26 χωρών) ήταν απλά και μόνο γιατί ήξεραν (δεν διαφωνεί κανείς ότι είναι φυσιολογικό αυτό φαντάζομαι) ότι στην περιοχή αυτή (Μεσόγειο που και εκεί πάντα υπάρχει δύναμη και κόλπο Άντεν) θα γινόντουσαν όλα αυτά τα γεγονότα με όλες αυτές τις χώρες (ανάμεσα σε αυτές και η Υεμένη και παρολίγο και η Σαουδική Αραβία). Μην ξεχνάμε επίσης ότι δύναμη (όπως πχ το USS Enterprise) έφυγε απ τον κόλπο του Άντεν να πάει προς μεσόγειο (Λιβύη) ή ότι το Ιράν πάτησε μεσόγειο. Το ότι κάτι "ζυμώνεται" στην περιοχή είναι φανερό καθώς δεν θεωρώ τίποτα τυχαίο πλέον στην εποχή μας απλά αυτό δεν ξέρω κατά πόσο κινείται στην σφαίρα του υπερφυσικού ή του παράξενου ή απλά του Γεωπολιτικού. Ίσως πάλι θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για γεγονότα πολύ κοντινότερα από αστροπύλες (ε ρε χαρούλες μετά οι προφητάκιδες που το πάνε απο χρόνο σε χρόνο λες και δεν θα γινόταν κάποτε έτσι κιαλλιός) Υποθέτω κανείς δεν ξέρει και θα είμαστε οι τελευταίοι που θα το μάθουμε. Εύχομαι τελικά να μην είναι τίποτα απ όλα αυτά ούτε αστροπύλες ούτε συρράξεις και η περιοχή μας να ηρεμήσει και το μεγαλύτερο πρόβλημα μας να είναι 5-10 ρακένδυτοι πειρατές πάνω σε μια βάρκα.
Ξεχνάς τα αρχικά Posts περι μαγνητικών ανωμαλιών, περιέργων σεισμών, την γαλλιδα αστροναύτη με το "the earth must warned" videakia με αστροπυλες, wikileaks και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Edited by - Underground on 03/03/2011 11:44:31
quote:
Ξεχνάς τα αρχικά Posts περι μαγνητικών ανωμαλιών, περιέργων σεισμών, την γαλλιδα αστροναύτη με το "the earth must warned" videakia με αστροπυλες, wikileaks και δεν θυμάμαι τι άλλο.
Δε τα ξεχνάω... Απλά είμαι ανοιχτόμυαλη και ανοιχτή να δεχτώ οποιαδήποτε θεωρία μου δώσει τις περισσότερες "ενδείξεις"( γιατί αποδείξεις δε βλέπω να βρούμε ποτέ)... Σε αντίθεση με σένα που έχεις φορέσει παρωπίδες και δέχεσαι μόνο ότι θέλουν οι εξουσιαστές του κόσμου να σου δείξουν.Αυτή είναι η διαφορά μας underground!
Το θέμα είναι τι κάνει ένας άνθρωπος τόσο πολύ τετράγωνος και με κλειστούς ορίζοντες σε ένα φόρουμ μεταφυσικής και παράξενου...![]()
Α... και κάτι άλλο... ελπίζω μετά απ'αυτό να κατάλαβες επιτέλους ότι ούτε και γω έχω καταλήξει κάπου...Με τη μόνη διαφορά εγώ δέχομαι ΚΑΙ την θεωρία των αστροπυλών...

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κανένα ignore, μεγάλα παιδιά είμαστε αν δεν θέλουμε δεν απαντάμε ο ένας στον άλλο ή ξέρουμε θεωρώ να συγκρατούμε τους εαυτούς μας ώστε να μην πέσουμε σε επίπεδο δημοτικού.
Πάντως η διαφωνία δεν είναι κάτι κακό ίσα ίσα απ αυτήν συνήθως απορρέουν άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις (αν συμφωνούσαμε όλοι με όλους πόσο βαρετός θα ήταν ο κόσμος) αρκεί πάντα να μην ξεφεύγει από ένα πολιτισμένο πλαίσιο.
ps. Άσχετο επειδή το είδα όσο έγραφα το παραπάνω (το είχα ώρα ανοιχτό καθώς το ειχα... ξεχάσει) ... underground που κολλάει ακριβώς αυτό που μου έγραψες? "Ξεχνάς τα αρχικά Posts περι μαγνητικών ανωμαλιών, περιέργων σεισμών, την γαλλιδα αστροναύτη με το "the earth must warned" videakia με αστροπυλες, wikileaks και δεν θυμάμαι τι άλλο." Αποδεικνύει κάτι? (ειλικρινής απορία μιας και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θες να μου πεις...) δεν μίλησα εγώ για αυτά καταρχήν (πάλι τα ίδια θα λέμε? :)) ούτε τα δέχτηκα ούτε τα απέρριψα οπότε δεν καταλαβαίνω κατά πόσο κολλάει αυτό που λες με αυτό που έγραψα :) Ρε παιδιά κρίμα είναι να κολλάτε σε ορισμένα πράγματα τόσο πολύ και με το ζόρι να τα αναμασάτε απέναντι σε κάποιον που έχει ξεκαθαρίσει την θέση του προ πολλού.. ας την κρατήσουμε σε νορμάλ επίπεδο την συζήτηση.. δεν νομίζω να χουμε τίποτα να χωρίσουμε ούτε γνωριζόμαστε προσωπικά για να έχει κόντρα ο ένας με τον άλλο.. συμφωνείς?
ps2. Πάντως δεν θεωρώ πως έχεις άδικο σχετικά με τις συντεταγμένες φυσικά (απλά πάλι θεωρώ ότι το εκφράζεις με λάθος τρόπο), απλά δεν το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό θέμα αντιδικίας για να πιάσει τόσα ποστ :)
Για να το προχωρήσουμε όμως το θέμα, εσύ αλήθεια με τα νέα δεδομένα στην περιοχή τι πιστεύεις? πως αφορά ακόμα μόνο τους πειρατές όλο αυτό?
είχαμε πάνω από 300 πλοία στην περιοχή, είχαμε της παναγιάς τα μάτια,
τώρα τα ξεχνάμε και πάμε σε πιο καθημερινές απόψεις αν και τελικά όλοι το γυρνάνε στο καλαματιανό "εγώ ποτέ δεν παραδέχτηκα ότι υπάρχει αστροπύλη απλά αφήνω ανοιχτό το ενδεχόμενο κλπ κλπ κλπ"
είναι συνήθης τακτική ρίχνουμε 50 περίεργα πράγματα που συμβαίνουν σε μια περιοχή και βγάζουμε ότι θέλουμε, ότι μας την πέφτουν εξωγήινοι ότι εκεί παραθερίζει η βουγιουκλάκη με τον έλβις ότι... ότι... ότι...
και όταν βλέπουμε να καταρρέουν ένα ένα αυτά τα παράξενα, τότε το γυρνάμε στο ότι "εγώ δεν είπα ότι είναι έτσι, απλά είπα να το εξετάσουμε και αυτό βρε αδερφέ"
και αν 1 από τα 50 που έχουμε πει μας κάτσει, τότε κάνουμε πάρτι "ορίστε τα έλεγα εγώ μας κρύβουν την αλήθεια φάτε την παλιό μονολιθικοί που δεν μας πιστεύετε"
άντε αν δούμε που θα καταλήξουμε με την αστροπύλη στον κόλπο του άντεν
“«Καταραμένε Έλληνα, τά βρήκες όλα, φιλοσοφία, γεωμετρία, φυσική, αστρονομία, τίποτα δέν άφησες γιά εμάς».
Φρίντριχ φον Σίλλερ

θα παρακαλούσα τους μετέχοντες να μείνουμε σε αυτο
είτε καταθέτοντας στοιχεία-απόψεις που ενισχύουν τη θεωρία
ή την καταρρίπτουν
με την ίδια προσοχή διαβάζουμε και τα δυο .
Μετά απο τόσα χρόνια, ας σταματήσουν οι ανούσιοι διαξιφισμοί
δε βγάζουν πουθενά βρε παιδιά , τζάμπα χαλάτε τη ζαχαρένια σας ![]()
(εξαιρουμένου του αθεου, εξ ορισμού) ![]()

p.s @craven, λαθος στο quote, ήθελα να πάρω όλο αυτό που είπες μαζί με αυτό που συμφωνεί η avalon.