ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ ΞΑΝΑ ! ! ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

-sonap-60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
nossoforosΜέλος
27/10/2005, 17:42:10
σόρι,Grigorianos ήθελα να γράψω

"Χύνομαι μέσα στα αφιλόξενα όνειρά της...

Σαν να γεννήθηκα χθές ένιωσα στο πρώτο άγγιγμα της..."
Nossoforos

αγνοώνΜέλος
31/10/2005, 15:44:43
nossoforos,
κατ'αρχήν,καλησπέρα σε σένα και σε όλους τους υπόλοιπους.
Συγγνώμη αν σε πέρασα για το μέλος ΑΡΗΣ.
Το πιστεύω ότι λες αλήθεια οπότε δε χρειάζεται η έξωθεν βοήθεια .
Ελπίζω να έχουμε δημιουργικές συζητήσεις !
αγνοώνΜέλος
31/10/2005, 15:45:41
Και όσο για το ερώτημά σου,πραγματικά δεν έχω απάντηση.
Στην πραγματικότητα,δεν πιστεύω καν σε βρυκόλακες !
03/11/2005, 16:48:49
Να συγχαρώ με τη σειρά μου τον Τζοννυ και τον Νοσοφόρο που φέρθηκαν σαν ΚΥΡΙΟΙ.

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
04/11/2005, 11:56:48
quote:
Να συγχαρώ με τη σειρά μου τον Τζοννυ και τον Νοσοφόρο που φέρθηκαν σαν ΚΥΡΙΟΙ.

Τω όντι!
Έτσι κάνουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι...

In anticipation of my resurrection...

VELISSARIOSΜέλος
04/11/2005, 12:36:40
Η ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
Σε ένα χωριό της Κρήτης, στο νεκροταφείο της συγκεκριμένα, όταν πήγαν να ξεθάψουν τα οστά από έναν τάφο, μια καθόλα συνηθισμένη διαδικασία, τους περίμενε μια ... τρομακτική έκπληξη. Ο νεκρός βρέθηκε ξαπλωμένος από την άλλη μεριά του φερετρου, είχε μαύρα μακριά μαλλιά και μουστάκι, μακριά νύχια, δεν φαινόταν παραπάνω από 40 χρονών και ήταν φυσικά αναλοίωτος!!! Όταν σκοτώθηκε σε βεντέτα ο εν λόγω, σε ηλικία 58 χρόνων είχε κοντά λευκά μαλλιά και μουστάκι επίσης λευκό. Όλοι περίμεναν ότι μετά από 6 χρόνια ταφής το πτώμα θα είχε λειώσει. Ο παπάς είπε ότι βρυκολάκιασε και άρχισε τις λιτανείες επί μήνες.....
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ?????????
04/11/2005, 13:47:48
ΑΝείναι αλήθεια, αγαπητέ Βελισσάριε, ΔΕΝεξηγείται

VELISSARIOSΜέλος
04/11/2005, 14:45:30
quote:
ΑΝείναι αλήθεια, αγαπητέ Βελισσάριε, ΔΕΝεξηγείται

ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ.ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΑΦΗΝΩ ΜΙΑ ΠΟΡΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.
astral-projectΜέλος
04/11/2005, 18:07:05
Ξερεις ποσες κυριες και κυριοι της υψηλης κοινωνιας θα εδιναν οσο οσο για να αποκτησουν αυτο το μυστικο? της αιωνιας νεοτητας????

ακομη και η λατσενα πλισες εγινε....

A mari usque ad mare

13/11/2005, 19:54:14
Τελικά δεν είχα άδικο που τόσο καιρό δεν έμπαινα στον κόπο να διαβάσω το παρόν τόπικ. Δυστυχώς μια παράξενη σύμπτωση με έφερε εδώ και σίγουρα δε θα διάβαζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ σε τόπικ για βρυκόλακες αλλά το ότι αναφερόταν σε ένα πρόβλημα ενός μέλους ήταν για μένα μεγάλο δολωμα...

Όμως οποιος καταθέτει την μεταφυσική του εμπειρία εδώ μέσα και αξιώνει να τον πιστέψουν θα πρέπει αν μη τι άλλο να είναι εξίσου «ανοιχτός» και στις εμπειρίες των άλλων.

Για μένα προσωπικά η μεταφυσική εμπειρία του Jonnie be good στο όρος Πεντελικόν είναι εξίσου απίστευτη ή πιστευτή αν θέλετε με αυτήν του Μάνου που είδε UFO και με αυτές που γράφονται καθημερινά στο τόπικ «Παράξενες ιστορίες».

Θεωρώ ότι όταν βρισκόμαστε σε έναν τέτοιο χώρο είναι τουλάχιστον άδικο να κρίνουμε τόσο έντονα τις εμπειρίες των άλλων όσο και απίστευτες και αν μας φαίνονται… Aντίθετα μπορούμε να κρίνουμε την επιχειρηματολογία και τα στοιχεία/απαντήσεις που κατά καιρούς μας δίνονται...Όμως με ΤΙΠΟΤΑ δεν πρέπει eξ αρχής να κατηγορούμε για ψεύτικη οποιαδήποτε ιστορία.

Τα συμπεράσματα μετά από 26 σελίδες πολλά... όχι όμως σχετικά με το θέμα

Κουφάθηκα με την «ιστορία» του ΑΡΗ...

Γέλασα με το χιούμορ του Mercury:

quote:
Εμένα παιδιά μου, μου αρέσει να γευομαι τις σταγόνες σε μιξ με το φραπέ μου. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό...όλοι οι άλλοι αυτοδημιούργητοι το πινουν σκέτο. Μια ακόμα ιδιοτροπία μου αφορά το καλαμάκι...Αν δεν είναι μαυρο δεν μπορώ να απολαυσω το αίμα μου...κατι παθαίνω...λετε να μου συμβαίνει τίποτα?
Παρακαλω ερωτήσεις...και να είστε σίγουροι ότι οι απαντήσεις θα σας σοκάρουν μέχρι αποπληξίας...θα σας σηκωθούν οι τρίχες καγγελο... (και αν δεν φτάσω μόνος μου αυτό το topic στις 325 σελίδες και τις 1084384 αναγνώσεις,να μη με λένε Mercury)

Και του gigenis:
quote:
γκοτθικ ακουνε οσοι ειναι βαμπιρ
μεταλ οσοι ειναι σατανιστες
ροκ οσοι περνουν ναρκωτικα
ρεμπετικα οι χασικλιδες

Eπιδοκίμασα τους λογικούς συνειρμούς και την επειχηραματολογία των Isidora,pyramid,Eρεβος, Monkeysleepe_r ,DAGON,Atva, κ.α.

Είδα με χαρά ότι υπάρχουν άτομα που όχι μόνον ξέρουν να μην ρίχνουν λάδι στη φωτιά αλλά να ρίχνουν τους τόνους όπως ο Dying_Incubus.
Παρακολούθησα τους αυτόκλητους δικηγόρους κλώνους του ΑΡΗ...

Ταυτίστηκα με τα λεγόμενα του jbg όσον αφορά για την ευθύνη που φέρουν οι συγγραφείς για τα τόπικ που ανοίγουν ...(αν και δεν συμφωνώ με το δεικτικό του ύφος, όμως πολλές φορές ο σκοπός αγιάζει τα μέσα)
Αλλά και ξενέρωσα με άτομα που με την ειρωνία και τις προσβολές τους δίνουν άλλο νόημα στο βαμπιρισμό δημιουργώντας ένα νέο μύθο: To μύθο των cyber -βαμπίρ που περιφέρονται από τόπικ σε τόπικ με μόνο στόχο τις προσβολλές και τις ειρωνίες…

quote:
χαιρομαι που καταληξαμε σε ενα λογικο συμπερασμα, μετα απο 19 σελιδες μλκιας....

Γιατί είναι διαφορετικό να καταλήγεις σε αυτές μετά από κάποια συμπεράσματα και διαφορετικό εξ αρχής να έχεις καταλήξει σε αυτά (βλ. προκατάληψη) και εσύ αγαπητή μου από το πρώτο ποστ χλεύασες… αναρωτιέμαι λοιπόν αν πήγαινες στο θεμα του jonnie be good και χλεύαζες την εμπειρία που είχε στην Πεντέλη με το αγνώστου προέλευσης ζωάκι που εμφανίστηκε από το πουθενά (από άλλη διάσταση) θα γέλαγε μαζί σου ή θα σου έδινε τα παπούτσια στο χέρι? (έτσι για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη…)

Eτσι λοιπόν μετά από 26 σελίδες τόπικ κατέληξα και γω σε ένα λογικό συμπέρασμα ότι δεν πρέπει να παίρνω σοβαρά την astral-project και τον ΑΡΗ τον καθένα απ’αυτούς για ξεχωριστό λόγο.

Το θέμα έχει νομίζω κορεστεί και πνέει τα λίσθια από μόνο του οπότε και ένα κλειδί δε θα πρέπει να μας εκπλήξει αφού από ότι βλέπω είναι η φυσική του κατάληξη.

Θα πρότεινα και γω αφού δεν έχει σκοπό να συμμετάσχει πλέον σε αυτό το τόπικ ο ΑΡΗΣ που είναι και ο «πρωταγωνιστής» της ιστορίας αυτής να συνεχίσουν τα αγαπητά μέλη την όποια παράθεση στοιχείων σε ένα από τα ήδη υπάρχοντα παρόμοια θέματα που προτάθηκαν. Είναι το πιο δίκαιο νομίζω για τα μέλη που αφιέρωσαν το χρόνο τους και απαντήσεις δεν πήραν και η πιο κατάλληλη τιμωρία για τον φίλο ΑΡΗ που δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να χειριστεί το θέμα του σωστά ως όφειλε.

"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."
astral-projectΜέλος
13/11/2005, 20:46:04
ταδε εφη, η κα αβαλον που εχει χασει ατελειωτες ωρες να μεταφραζει τα εργα και τις ημερες ενος αρχαιου κρανιου με το μοντερνο ονομα μαξ.

και φυσικα επειδη της την ειπα, για τις ανυποστατες θεωριες που παραθετει, εσπευσε να με αναφερει.

τσκ τσκ τσκ... μικροτητες...

μικροτητες και κατινιες....

A mari usque ad mare

kondorasΜέλος
13/11/2005, 21:40:42
τυχερούλης:
quote:
Άρη Βαρόνε τονΙάσονα Δούκα τι τον έχεις?????

ΑΡΗΣ:
quote:
τυχερουλη εισαι τυχερος. τον εχω πατερα.

τυχερούλης:

quote:
Ο Ιάσονας Δούκας είναι ο ήρωας ιδιωτικός αστυνομικός του Θωμά Μαστακουρη σε ένα διηγημα του που περιγράφει την συνάντηση του με έναν βρικόλακα.
Μου κάνει εντύπωση η ομοιότητα με το όνομα του ήρωα (Δούκας-Βαρόνος).
Καθώς και μερικά άλλα στοιχεία της ιστορίας σου.
Τοσο μεγαλη συμπτωση??

Θα έλεγα ότι «πατέρας» σου είναι ο Θωμάς Μαστακούρης.

Βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του θέματος και μου έκανε εντύπωση το γεγονός ότι δεν σχολιάστηκε περαιτέρω. Ο τυχερούλης ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε το "θέμα"...

14/11/2005, 15:14:07
Αγαπητοί συμμετέχοντες στο παρόν τόπικ προτείνω να μείνει ανοιχτό άλλες 10 μέρες και ανάλογα με την πορεία του θα κλειδωθεί, εφόσον έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του.

Ευχαριστώ
Γκρέτελ

15/11/2005, 08:31:17
quote:
ταδε εφη, η κα αβαλον που εχει χασει ατελειωτες ωρες να μεταφραζει τα εργα και τις ημερες ενος αρχαιου κρανιου με το μοντερνο ονομα μαξ.

και φυσικα επειδη της την ειπα, για τις ανυποστατες θεωριες που παραθετει, εσπευσε να με αναφερει.

Μην κρίνεις εξ ιδίων αγαπητή μου...

Εδώ δεν το έκανα αυτό ούτε στο τόπικ μου (αν θυμάσαι άλλα είναι μέλη που σε προσέβαλαν και σε είπαν παράσιτο κ.α. και όχι εγώ)
Εγώ - όπως και άλλοι έχουν κάνει - δε θα σου κάνω τη χαρά να ασχοληθώ ξανά μαζί σου... και ελπίζω να κάνεις και συ το ίδιο με μένα...

gretel προσυπογράφω την λογικότατή σου δήλωση!

15/11/2005, 10:31:03
Παιδιά, ας μην αρχίσει σε αυτό το topic κι άλλη μια αντιπαράθεση, είναι κρίμα και το topic έχει στο ιστορικό του ήδη αρκετές αψιμαχίες μεταξύ αρκετών μελών...
Να συμφωνήσω κι εγώ με τις αγαπητές gretel κι Avallon για το κλείδωμα του θέματος αυτού, μιάς και δεν υπάρχει λόγος να παραμένει ανοιχτό.
Ο ίδιος ο θεματοθέτης δήλωσε πως δεν επιθυμεί να δίνει απαντήσεις εδώ σε πιθανές ερωτήσεις που θα του τεθούν, παρά μόνο σε e-mail, κι επιπλέον έχει αποδειχθεί πως μπορεί να ξεσπάσει μπόρα εδώ στα καλά του καθουμένου...

In anticipation of my resurrection...

astral-projectΜέλος
16/11/2005, 20:07:55
quote:

quote:

Μην κρίνεις εξ ιδίων αγαπητή μου...

Εδώ δεν το έκανα αυτό ούτε στο τόπικ μου (αν θυμάσαι άλλα είναι μέλη που σε προσέβαλαν και σε είπαν παράσιτο κ.α. και όχι εγώ)
Εγώ - όπως και άλλοι έχουν κάνει - δε θα σου κάνω τη χαρά να ασχοληθώ ξανά μαζί σου... και ελπίζω να κάνεις και συ το ίδιο με μένα...

gretel προσυπογράφω την λογικότατή σου δήλωση!

δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο, απο μια χαζη γυναικα.

ταδε εφη τζωρτζ, ενα αλλο ομιλον αρχαιο κρυσταλλινο κρανιο.

A mari usque ad mare

ΑΡΗΣΜέλος
16/11/2005, 23:55:10
φιλοι μου

το ξερετε ηδη οτι το θεμα θα κλειδωθει.
θελω να σας πω, οτι κακως εγιναν οσα εγιναν, δεν τιποτα εχω με κανεναν σας,και ζητω συγγνωμη αν προσεβαλα καποιον.

ηθελα να ανοιξω την ψυχη μου και να φυγει το βαρος που εχω.
μαλλον δεν εγινε με τον καταλληλο τροπο απο μενα προς εσας.
ωστοσο σας ευχαριστω που με διαβασατε και σας ευχαριστω που μου κανατε την τιμη να μου απαντησετε,ακομη και ασχημα.ισως καποτε με συναντησετε σε καποιο αλλο θεμα,( μην ταραζεστε δεν θα το γραφω εγω χα χα )

σας ευχομαι καλη ζωη.

ο Αρης σας

17/11/2005, 08:15:58
quote:
δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο, απο μια χαζη γυναικα

Yπάρχει... είναι η γυναίκα που ενώ είναι χαζή νομίζει ότι είναι έξυπνη ...

Τάδε έφη Αvallon

Η καμήλα βλέπεις δεν βλέπει τη δική της καμπούρα...

astral-projectΜέλος
17/11/2005, 17:03:12
α εσυ το πες. και εγω νομιζα οτι το πε ο φιλος σου ο μαξ.

ενταξει, μετα απο 27 σελιδες ψυχαγωγιας με τον μαξ, σου επιτρεπω να εχεις αποψη...

να μας γραφεις και αλλα τετοια βρε, να χουμε να γελαμε....

δεν μου λες τωρα?

ο μαξ πως ειναι στο κρεβατι?

A mari usque ad mare

Edited by - astral-project on 17/11/2005 17:05:10

αγνοώνΜέλος
17/11/2005, 18:14:51
Και για τον ΑΡΗΣ που εμφανίστηκε ύστερα από τόσες ημέρες,
ούτε κουβέντα ...
Σέυχαριστώ για τα καλά σου λόγια
και κυρίως,
συναισθήματα.
Θα έπρεπε πιστεύω να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία
στο θέμα που σε απασχολεί
και να μοιραστείς από την αρχή τις εμπειρίες σου,
αυτή τη φορά σε πιο ειλικρινή βάση.
Εδώ είναι όλοι για να σε βοηθήσουν,δε νομίζω να θέλει κανείς
το κακό σου.
Λοιπόν ?

astral project και avallon,δεν το σταματάτε καλύτερα εδώ και τώρα ?