ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - Απρίλιος 2007 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

jonniebegood31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
25/11/2006, 18:02:06
Περιφερειακό θέμα συζήτησης. Νοέμβριος 2006 - ...
Βλέπε σχετικό μήνυμα: εδώ

9/4/2007
amalia

παιρνω το θαρρος να ανοιξω τοπικ στο οποιο να φιλοξενουνται οι συστασεις, οι προτροπες αλλά και ο αντιλογος των επιπλητομενων μελων, ωστε να μην αποπροσανατολιζονται τα τοπικ με την επικειμενη ανταλλαγη μηνυματων

αν θεωρησετε οτι υπερβαινω τα εσκαμμενα, απενεργοποιηστε το - κατα την γνωμη μου ειναι χρησιμο

ξεκινω με ενα ποστ της αγαπητης Κυρας μας των Κλειδιωνε:

amalia
Διαχειριστής

Greece
5806 Μηνύματα Απεστάλη: 25/11/2006, 16:43:27
--------------------------------------------------------------------------------
Βρίλ:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Συγχαρητήρια!

Επιτέλους έχουμε moderation !!! Επιτέλους !

Εσύ να δούμε Βριλ, πότε θα αποφασίσεις να κάνεις moderation στον εαυτό σου!

Δυστυχώς, είναι πάμπολλες οι φορές που επαναλαμβάνεις την ίδια ανεπίτρεπτη και καταχραστική της φιλοξενίας του ESOTERICA, συμπεριφορά.

Θα υπάρξουν λοιπόν σύντομα νεώτερα...

ελπιζω ο οιοσδηποτε πιθανος διαλογος - αντιλογος για το θεμα, να πραγματοποιηθει εδω και οχι στις ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη

το ιδιο ελπιζω να συμβει και αλλες περιπτωσεις απο άλλα τοπικ

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

25/11/2006, 19:13:05
Ναι, αλλα αμα η αντιδικια ή ο,τι αλλο προκλητικο ή μη συμβει απο ενα μελος σε ενα αλλο, πιστευεις οτι θα ανατρεξει σε αυτο το θεμα? Αν και καλα εκανες που το δημιουργησες και το πιο σωστο, ωστε να μην καταρακωνεται η αλληλουχια των ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ θεματων, δεν πιστευω οτι καποιος θα το κανει...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

...and the Predators will prevail...

25/11/2006, 20:07:26

quote:

PREDATOR

Ναι, αλλα αμα η αντιδικια ή ο,τι αλλο προκλητικο ή μη συμβει απο ενα μελος σε ενα αλλο, πιστευεις οτι θα ανατρεξει σε αυτο το θεμα?

μπορουν να τα μεταφερουν οι συντονιστες

οπως μεταφερονται καποια μηνυματα σε μη προσβασιμο χωρο, ετσι μπορουν να μεταφερονται οι αντιπαραθεσεις εδω

αν αυτο γινει, οι αντιπαραθετομενοι υποχρεωτικα θα συνεχισουν εδω

quote:

Αν και καλα εκανες που το δημιουργησες και το πιο σωστο, ωστε να μην καταρακωνεται η αλληλουχια των ΚΑΝΟΝΙΚΩΝ θεματων, δεν πιστευω οτι καποιος θα το κανει...

ετσι το ειδα κι εγω - να μην αλλοιωνονται οι πληροφοριες των τοπικ

εννοειται οτι δεν συμπεριλαμβανω την σατυρα, αλλά τις προσωπικες αντιπαραθεσεις ή συστασεις

και υπενθυμιζω οτι αν καποιος μπει εδω και μου τα ριξει πχ, αυτοματως ανεβαινει το τοπικ στην κορυφη της κατηγοριας του και διαβαζουν ολοι το ριξιμο που μου κανει

οπότε εδω θα του απαντησω και εγω

αν οι συντονιστες θελουν να επιπληξουν καποιον, γραφουν εδω την επιπληξη και ριχνουν μονο το λινκ στο τοπικ

ΥΓ. αρενα ηθελα να το ονομασω αλλά τα γαλλικα και το πιανο που εκανα μικρος βοηθησαν ωστε να αντισταθω στον πειρασμο (χεχεχε)

www.johnniebegood.gr

profilΜέλος
25/11/2006, 20:57:48
quote:
Δυστυχώς, είναι πάμπολλες οι φορές που επαναλαμβάνεις την ίδια ανεπίτρεπτη και καταχραστική της φιλοξενίας του ESOTERICA, συμπεριφορά.

Σοβαρά κυρία ιδιοκτήτρια?
Και τί είδους φιλοξενία μας προσφέρετε μας δίνετε φαγητό στέγη ρούχα κανένα δωμάτιο να κοιμηθούμε καμιά ενίσχυση και θα πρέπει να σας ευγνωμονούμε.
Νά που υπάρχουν λοιπόν και τόσο καλοί άνθρωποι στην κοινωνία μας μόλις είχα αρχίσει και να πιστεύω οτι χάθηκε η ανθρωπιά

25/11/2006, 21:37:30
quote:
Και τί είδους φιλοξενία μας προσφέρετε μας δίνετε φαγητό στέγη ρούχα κανένα δωμάτιο να κοιμηθούμε καμιά ενίσχυση και θα πρέπει να σας ευγνωμονούμε.

Προφανώς, η έννοια που δίνεις στον όρο "φιλοξενία" είναι πολύ στενή.

Και βέβαια, δε νομίζω να έχουμε αναφέρει ποτέ τον όρο "ιδιοκτήτης/ιδιοκτήτρια". Γιατί τον χρησιμοποιείς εσύ;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

25/11/2006, 22:30:41
Hotel California

On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night
There she stood in the doorway;
I heard the mission bell
And I was thinking to myself,
this could be heaven or this could be hell
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...

Welcome to the hotel california
Such a lovely place
Such a lovely face
Plenty of room at the hotel california
Any time of year, you can find it here

Her mind is tiffany-twisted, she got the mercedes bends
She got a lot of pretty, pretty boys, that she calls friends
How they dance in the courtyard, sweet summer sweat.
Some dance to remember, some dance to forget

So I called up the captain,
please bring me my wine
He said, we havent had that spirit here since nineteen sixty nine
And still those voices are calling from far away,
Wake you up in the middle of the night
Just to hear them say...

Welcome to the hotel california
Such a lovely place
Such a lovely face
They livin it up at the hotel california
What a nice surprise, bring your alibis

Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said we are all just prisoners here, of our own device
And in the masters chambers,
They gathered for the feast
The stab it with their steely knives,
But they just cant kill the beast

Last thing I remember, I was
Running for the door
I had to find the passage back
To the place I was before
relax, said the night man,
We are programmed to receive.
You can checkout any time you like,
But you can never leave!

Ψυχή μου,

ΒρίλΜέλος
25/11/2006, 22:39:27
quote:

amalia
Διαχειριστής
Εσύ να δούμε Βριλ, πότε θα αποφασίσεις να κάνεις moderation στον εαυτό σου!

Κάνεις λάθος! Με μπερδεύεις. Δεν είμαι εγώ αυτό που γράφει σαν "Βριλάκος".

Άλλο "Βρίλ" και άλλο "Βριλάκος".

Και φυσικά, καμία σχέση δεν έχω ούτε με τη "Ρένα" ούτε τη "ΡούλαΠαγκράτι".

Προφανώς μπερδεύεις τις βρισιές και τη αντίθετη στους κανόνες που υπερασπίζεσαι, μόνο που μπερδεύεις το εξής. Αυτοί βρίζουν εμένα, άρα δε θα τη πληρώσω εγώ.

Σχετικά με το σχόλιο με το έχουμε moderation.

Ας ήσουν παρούσα ή κάποιος άλλος συντονισ΄της, όταν τα εν λόγω μέλη καταπατούσαν τους κανόνες που θέλεις τώρα να υπερασπιστείς. Όταν δε το άλλο μαύρο πρόβατο κατα περίσταση, ο ΤζώνηΜπηΓκούντ επικαλέστηκε την συντονίστρια Πύραμιντ, αυτή είπε "α, εγώ θέλω να πάω έξω να μαζέψω ήλιο".

Αυτά περί μοντερέισιον. Τα υπόλοιπα τα συζητάμε άν θέλεις και σε ουδέτερο γήπεδο.

Το Τέρας της Σπηλιάς της Πεντέλης

25/11/2006, 23:26:20
quote:

Hotel ESOTERICA

Παρεχόμενες υπηρεσίες:

===========================================

Προσφέρουμε δωμάτια με θέα προς την θάλασσα στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ.
Αν κλείσετε με group-άκι άνω των 10 ατόμων, η τιμή πέφτει στα 40 ευρώ την βραδιά.

Προσφέρουμε μπουφεδάκι και ημιδιατροφή εντελώς δωρεάν ενώ προσφέρουμε και βραδυνό της επιλογής σας σε τιμή έκπληξη!

===========================================

Χεχε!

In anticipation of my resurrection...

angiΜέλος
26/11/2006, 04:46:58
quote:

quote:

Νά που υπάρχουν λοιπόν και τόσο καλοί άνθρωποι στην κοινωνία μας μόλις είχα αρχίσει και να πιστεύω οτι χάθηκε η ανθρωπιά

Εχετε το δικαιωμα να φυγετε και να μην θεωρειτε κανεναν αφεντικο ή ιδιοκτητη....
Θα επρεπε να ευγνωμονειτε που μπορειτε μεσω ενος σαιτ, να βγαζετε τα σωψυχα σας....ή κανω λαθος;....
Αληθεια...ο Κροκος ποιος ειναι στην πραγματικοτητα...;

26/11/2006, 17:37:14
Ωραια το παμε... τουλαχιστο δεν πεφτουν μπινελικια...

Εγω δεν αισθανομαι οτι ειμαι ενοικιαστης του Forum, οπότε... βλεπω φως και μπαινω

GENUS PANTHERAS FELIDAE

FRODOΜέλος
26/11/2006, 18:45:39
Μα καλα δεν μπορειτε να κανετε τις παρατηρισεις με προσωπικο μυνημα?
Τι σας φταιμε κι εμεις που παμε να διαβασουμε ενα θεμα που αφορα την Πεντελη και στο τελος αυτο που μας μενει να ειναι οι παρατηρησεις των συντονιστων και οχι οι ομορφες φοτογραφιες του jonniebegood η του Νταβελη?Δεν καταλαβαινετε οτι με τις παρατηρησεις σας χαλατε την ροη του θεματος?

www.sotiris.forumup.gr
γνωθι σ΄αυτον Ε μηδεν αγαν

profilΜέλος
26/11/2006, 19:19:17
quote:
Τι σας φταιμε κι εμεις που παμε να διαβασουμε ενα θεμα που αφορα την Πεντελη και στο τελος αυτο που μας μενει να ειναι οι παρατηρησεις των συντονιστων και οχι οι ομορφες φοτογραφιες του jonniebegood η του Νταβελη?Δεν καταλαβαινετε οτι με τις παρατηρησεις σας χαλατε την ροη του θεματος?

Γιαυτό και ο jonniebegood πολύ καλά έκανε και άνοιξε το νέο συγκεκριμένο θέμα ώστε όποιος θέλει να παραπέμψει εδώ τα εσώψυχα του και όχι στο θέμα της Πεντέλης. Δέν ξέρω άν απευθύνεσαι και σε μένα με αυτό που λές αλλά εγώ ούτε έγραψα ούτε θα έγραφα τίποτα στο θέμα της Πεντέλης. Το τί έκαναν οι συντονιστές που επιχείρησαν να καταστρέψουν εκείνο το θέμα αλλά δέν τα κατάφεραν είναι δική τους δουλειά.

26/11/2006, 19:30:25
Aκριβως... καλυτερα εδω, γιατι ειναι πολυ ασχημο, αναμεσε σε πολυ ενδιαφεροντα θεματα να βλεπουμε αψιμαχιες, αντιλογιες και γενικως ξεκατινιασματα... και επικλησεις σε προσωπικο επιπεδο (οπως τελευταια, συχνο φαινομενο)...

GENUS PANTHERAS FELIDAE

26/11/2006, 20:40:09

quote:

FRODO

Μα καλα δεν μπορειτε να κανετε τις παρατηρισεις με προσωπικο μυνημα?

φιλτατε FRODO, δεν ειναι μονο οι παρατηρησεις των συντονιστων και ο αντιλογος σε αυτες, που αποπροσανατολιζουν, αλλά κυριως οι προσωπικες αντιπαραθεσεις, ειτε εκφραζονται αμεσα, ειτε εκφραζονται μεσω κλωνων

www.johnniebegood.gr

Brie BoyΜέλος
26/11/2006, 21:16:06
quote:
angiΘα επρεπε να ευγνωμονειτε που μπορειτε μεσω ενος σαιτ, να βγαζετε τα σωψυχα σας....ή κανω λαθος;....

Σιγά τα ωά ρε συ angi. Και βέβαια κάνεις λάθος. Σε ένα φόρουμ δεν βγάζεις τα εσώψυχα σου. Γι' αυτό υπάρχουν τα blog. Εδώ απλά λέμε την γνώμη μας. Αλλά όχι και να ευγνωμονούμε. Όχι ότι έχω παράπονα από το esoterica, αλλά δεν ανακαλύφτηκε από το esoterica ούτε το ίντερνετ, ούτε η δημοκρατία.

Τέλος πάντων. JBG καλή η ιδέα σου. Φαντάζομαι όμως ότι απαιτεί extra δουλειά από τους διαχειριστές.

26/11/2006, 21:56:45
quote:
Το τί έκαναν οι συντονιστές που επιχείρησαν να καταστρέψουν εκείνο το θέμα αλλά δέν τα κατάφεραν είναι δική τους δουλειά.

Aγαπητέ profil ειλικρινά δεν καταλαβαίνω την παραπάνω τοποθέτησή σου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ????

Δηλαδή τί πιστεύεις αγαπητέ? Ότι είμαστε αιμοδιψείς, διαστροφικοί που όταν βλέπουμε ένα ωραίο θέμα προσπαθούμε να το καταστρέψουμε?

Η δουλειά του συντονιστή δεν είναι να καταστρέφει είναι να προσπαθεί να διατηρήσει την ομαλή ροή ενός θέματος, να αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, οι προσβολές και οι ειρωνίες επί προσωπικού επιπέδου.

Δεν είμαστε αλάθητοι, αλλά προσπαθούμε για την καλύτερη λειτουργία του φόρουμ.

Πάντα με καλή διάθεση
Γκρέτελ

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
26/11/2006, 22:44:30
quote:
Σιγά τα ωά ρε συ angi. Και βέβαια κάνεις λάθος. Σε ένα φόρουμ δεν βγάζεις τα εσώψυχα σου. Γι' αυτό υπάρχουν τα blog. Εδώ απλά λέμε την γνώμη μας. Αλλά όχι και να ευγνωμονούμε. Όχι ότι έχω παράπονα από το esoterica, αλλά δεν ανακαλύφτηκε από το esoterica ούτε το ίντερνετ, ούτε η δημοκρατία.

απολυτα συμφωνος

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του

27/11/2006, 00:46:26
profil:
quote:
Δέν ξέρω άν απευθύνεσαι και σε μένα με αυτό που λές αλλά εγώ ούτε έγραψα ούτε θα έγραφα τίποτα στο θέμα της Πεντέλης. Το τί έκαναν οι συντονιστές που επιχείρησαν να καταστρέψουν εκείνο το θέμα αλλά δέν τα κατάφεραν είναι δική τους δουλειά.

Η υπογράμμιση δική μου

profil δεν ξέρω εάν αντιλαμβάνεσαι πόσο βαριά είναι αυτά τα λόγια που απευθύνεις σε ανθρώπους, οι οποίοι έχουν θυσιάσει τόσα πράγματα εδώ και χρόνια, για να μπορέσει να δημιουργηθεί και να διατηρηθεί αυτός ο χώρος, ώστε να μπορείς κι "εσύ" να τον χρησιμοποιείς και να συμμετάσχεις σ' αυτόν!

Κι επειδή δεν μπορούμε και δεν πρέπει οι άνθρωποι να ανεχτούμε πλέον σ' αυτόν τον κόσμο να λέγεται οτιδήποτε "έτσι", σε προσκαλούμε να αποδείξεις με στέρεα και λογικά επειχηρήματα, αυτό που τόσο εύκολα θεώρησες πως είναι δίκαιο να γράψεις!
(Αλήθεια, έχεις μπει στο αναφερόμενο θέμα και έχεις παρατηρήσει κάτι που να δικαιολογεί τα συμπεράσματά σου;)

jonniebegood:

quote:
αν θεωρησετε οτι υπερβαινω τα εσκαμμενα, απενεργοποιηστε το - κατα την γνωμη μου ειναι χρησιμο

Σχετικά με αυτό, θα τοποθετηθούμε σύντομα jonniebegood.

Ψυχή μου,

27/11/2006, 01:32:54
Δυστυχώς, το να θεωρούμε τα πράγματα δεδομένα, είναι από τις χειρότερες ασθένειες της εποχής μας.

Ψυχή μου,

27/11/2006, 04:43:32

quote:

Το τί έκαναν οι συντονιστές που επιχείρησαν να καταστρέψουν εκείνο το θέμα αλλά δέν τα κατάφεραν είναι δική τους δουλειά.

κατι παρεξηγησες, αλλά δεν με εκπλησει - μονιμως με παρεξηγουν οπότε συνηθισα

να διευκρινησω οτι δεν επιχειρησαν οι συντονιστες να καταστρεψουν το τοπικ, αλλά δυο κλωνοι που ασκεισαν προσωπικη κριτικη μετα μπινελικίων στον βριλ

ο βριλ τα πηρε και απαντησε και εγινε το ελα να δεις, που προφανως δεν ειδες

μετεφερα εδω το μηνυμα της αμαλιας (και το ειπα) γιατι ηταν το πιο προσφατο και θα υπηρχε πιθανος αντιλογος απο τον βριλ που θα προσηλκυε και αλλους κλωνους

και το ξαναλεω, προτιμω οι καθαρα προσωπικες αντιπαραθεσεις των μελων, οπως και οι επιπληξεις με τους αντιλογους τους, να μεταφερονται εξω απο τα όποια τοπικ - εδω ή αλλού

quote:

gretel

Η δουλειά του συντονιστή δεν είναι να καταστρέφει είναι να προσπαθεί να διατηρήσει την ομαλή ροή ενός θέματος, να αποφεύγονται οι προσωπικές επιθέσεις, οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί, οι προσβολές και οι ειρωνίες επί προσωπικού επιπέδου.

τωρα θα γινω κακος αν υπενθυμησω οτι η συμπαθεστατη πυραμιντ συμμετειχε με δυο ποστ την περιοδο που την επεφταν κλωνοι στον βριλ και εγω το φωναζα?

δεν εχω τιποτα μαζι της, αλλά η απαντηση της στις διευκρινησεις που η ιδια μου ζητησε για τον κλωνο ρουλα, ηταν "προτιμω να παω να λιαστω" ή κατι τετοιο (αν δεν γινοταν μπαχαλο το τοπικ, δεν θα το ανεφερα καν)

και εκτοτε χαθηκατε ολοι μεχρι που επενεβει η αμαλια και τους απενεργοποιησε

quote:

amalia

jonniebegood:
quote:

Σχετικά με αυτό, θα τοποθετηθούμε σύντομα jonniebegood.

αναμενω αμαλια μου

προσκληση για προβληματισμο ολων μας ειναι το τοπικ, και οχι προκληση

www.johnniebegood.gr