- Metal, Gothic (και άλλα...) Νο 4 - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
arcturus - the chaos path (λάιβ)
www.youtube.com/watch?v=7j_mDsBTQnE

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 12/12/2012 12:12:12
Για όσους δεν το άνοιξαν ή δεν μπόρεσαν να το ανοίξουν, παραθέτω τους στοίχους...
United
(Artist : Judas Priest)
Look around
They're movin' in
Hold the ground
When they begin
We can do it
We can do it
And if they wanna they can try
But they'll never get near
And they can keep out of here
Gonna keep on drivin' never stop
United, united
United we stand
United we stand one and all
So give me hope
Don't give in
Make a stand
We're gonna win
We can do it
We can do it
And if they wanna they can try
But they'll never get near
And they can get out of here
Gonna keep on drivin' never stop
United, united
United we stand
United we stand one and all
So give me hope
Don't give in
So give me love
Ας κρατήσουμε την παρέα μας ενωμένη....
quote:
Γιατί βρε κατεργαρούλα μαϊμουδίτσα εκνευρίστηκες;
Ορμονικα!!!!!!
2784 χρόνια από την πρώτη Ολυμπιάδα!
Πρώτη φορά βλέπω κάποιον που έχει υπολογίσει με τόση ακρίβεια τα χρόνια που πέρασαν από την πρώτη Ολυμπιάδα αλλά και που την χρησιμοποιεί ως μέθοδο χρονολογικής αρίθμησης.
Ενδιαφέρον. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Αλλά από το δημοτικό που μάθαινα πως μετράμε χρόνια, μου φαινόταν τελείως παράδοξο να μετράμε ανάποδα μέχρι να γεννηθεί κάποιος, και μετά κανονικά...
Θα μου πεις, έχει λογική να μετράμε από τους Ολυμπιακούς...; Είναι απλά το πιο παλιό που μπορώ να βρω...![]()
Όπως βλέπω, έχεις στείλει ήδη 2 ακόμη μηνύματα σε κάποια ακόμη θέματα των Forums.
Δε νομίζω ότι το θέμα ξεφεύγει από τον σκοπό για τον οποίο ανοίχθηκε.
Από την άλλη όμως, όταν ένα θέμα συντηρείται από ανθρώπους οι οποίοι έχουν διαθέσεις, σκέψεις, χιούμορ, συναισθήματα κλπ, είναι λογικό να ειπωθούν και κάποια πράγματα τα οποία "ξεφεύγουν" από το πλαίσιο της συζήτησης του θέματος.
Όταν αυτό λοιπόν γίνεται σε κάποιο βαθμό και με κάποιο μέτρο, είναι ένα φυσικό επακόλουθο της σχέσης που χτίζεται ανάμεσα στους συνομιλητές και θεμιτό, ειδάλλως θα συζητούσαμε σε ένα περιβάλλον αποστειρωμένο. ![]()
quote:
Αληθεια, ταιριαζει αυτη η μουσικη με τον εσωτερισμο;...
Επειδή ως άνθρωπος είμαι λίγο αντιδραστικό πνεύμα (
), δε μπορώ να απαντήσω στο ερώτημα σου διότι δε μπορώ να προσδιορίσω και να οριοθετήσω την έννοια του εσωτερισμού.
Εν τέλει τι είναι εσωτερισμός;
Είναι οι επιταγές των διαφόρων εσωτερικών διδασκαλιών;
Είναι τρόπος ζωής κι αντίληψης των πραγμάτων;
Είναι αυτό που περικλείει τα πεδία στα οποία ο άνθρωπος ασκείται προκειμένου να γνωρίσει τον εαυτό του και να έρθει σε επαφή με τον εσωτερικό του εαυτό;
Κι από την άλλη, η μουσική πάντα δεν γαληνεύει κι ανυψώνει την ψυχή του ανθρώπου;
Πάντοτε ο άνθρωπος δεν εκφράζεται μέσω της μουσικής, οποιοδήποτε είδος κι αν είναι αυτό;
Γιατί να τα θεωρήσουμε λοιπόν αυτά τα 2 ασυμβίβαστα;
Αλήθεια, ποιά συγκροτήματα ακούς περισσότερο;

In anticipation of my resurrection...
Την ερωτιση την εκανα πιο πολυ ρητωρικα, προς προβληματισμο του καθενα μας. Χαιρομαι ομως που απαντισες. Εγω δεν μπορω να θεωρισω ουτε τα στιχιωδη για τον εσωτερισμο, οποτε δεν ειμαι και σε θεση να απαντισω σε αυτο το ερωτιμα, αλλα νομιζω πως βρησκεσε πολυ κοντα στην απαντιση που θα εδινα και εγω

Για να μην ξεχνάμε συναυλίες όπως αυτήν…
Savatage 2002 Σπόρτινγκ / Μύλος .
Savatage - "Morphine Child"
Savatage Greek Metal Gods 2002