- Θέλω να χρησιμοποιήσω e-mail κινητού - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

Απ'ότι βλέπω εισέρχεσαι κανονικά(οπότε δεν έχει αλλάξει ο κωδικός σου) και επίσης χρησιμοποιείς άλλην (και ισχύουσα καθώς έχεις τον κωδικό σου) e-mail διεύθυνση.
Με συγχωρείς cyberhood, αλλά αυτό μόνον ένα πράγμα μπορεί να μου φέρει στον νου: διπλή εγγραφή...
Ή υπάρχει άλλη εξήγηση;
![]()
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

quote:
Μιας και το ανέφερες μήπως μπορείς να το διαγράψεις? είναι το ~.~ αν δεν κάνω λάθος.
Έγινε...
quote:
Σκέφτηκα ότι και να μου έρθει ο κωδικός δεν θα μπορεί ένα μέλος του ESOTERICA να μου στείλει e-mail και εγώ να μπορέσω να το δω οπότε...άσ'το καλύτερα.
Πολύ σωστά!
quote:
Τώρα αν διαγράψουμε όλα τα ποστ θα διαγραφεί και το φόρουμ?
Εάν εννοείς τα μηνύματα της παρούσας Συζήτησης θα πρέπει να σε ενημερώσω ότι η λειτουργία διαγραφής μηνυμάτων διατηρείται(για τα Μέλη) μόνον και μόνον για τις περιπτώσεις που κατά λάθος στέλνεται δύο φορές το ίδιο μήνυμα και γενικά για τέτοιες περιπτώσεις και όχι για να σβήνονται μηνύματα που ανήκουν σε μία Συζήτηση στην οποία συμμετέχουν (όπως είναι φυσικό βέβαια, αλλιώς τι συζήτηση θα ήταν;) και άλλα Μέλη και την οποία έχουν παρακολουθήσει και άλλοι που δεν έχουν συμμετάσχει σε αυτή.
Όπως σε οποιαδήποτε Συζήτηση, ο λόγος έχει κάποιο βάρος πάντα, έστω και αν το θέμα αναφοράς του είναι πιο "ελαφρύ" ή χωρίς μεγάλη σημασία. Όλα καταγράφονται κάπου και στην ουσία τίποτα δεν γυρνάει πίσω στην ανυπαρξία από την στιγμή που έχει υπάρξει(σκέψη, λόγος, πράξη κ.ά.).
Το θέμα θεωρείται λήξαν και δεν θα δεχτεί άλλες απαντήσεις.
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"