ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

- ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΛΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ! - ΕΙΚΟΝΕΣ

NorthStar30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
psykickΝέο Μέλος
23/01/2015, 21:31:28
παιδιά θυμάμαι ένα παιδικό πολύ παλιά το έχω ξανά γράψει πριν καιρό στο φόρουμ αλλά επειδή ήταν greeklish το ξανά γράφω, σε αυτό το παιδικό θυμάμαι το τραγούδι αλλά εικονικά κάτι ψιλά θυμάμαι στο τραγούδι στην αρχή βλέπαμε να προχωράει η κάμερα μέχρι ένα σπίτι με ένα βιβλίο πάνω σε ένα τραπέζι, πριν πάει βλέπαμε διάφορα μέρη, λοιπόν το τραγούδι έλεγε ότι θυμάμαι φυσικά : πάρτε μας μαζί στην γη την μαγική (η μακρινή), εκεί που όλα είναι απίθανα και αληθινά, αυτό θυμάμαι από το τραγούδι έχω την εντύπωση σαν κύριοι χαρακτήρες ήταν 2 ζώα, δεν θυμάμαι τη ήταν άλλα σίγουρα δεν είχαν φτερά αλλά παίζει να συναντούσαν σε κάνα επεισόδιο. η ετ1 πρέπει να το έπαιζε.

psykickΝέο Μέλος
20/05/2015, 17:03:05
Να σας παρουσιάσω την καινούρια σελίδα των Πειρατών ( www.oipeirates.se ) όπου μπορείς να δεις δωρεάν και γρήγορα ταινίες και σειρές online με Ελληνικούς υπότιτλους (και HD). Επίσης πλέον μπορείτε να γίνεται μέλη και να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας ταινίες&σειρές ή αυτά που παρακολουθείτε ή θα θέλατε να δείτε αργότερα! Σύντομα θα προστεθεί και το Add link για να βάζετε δικά σας Link και πλέον δουλεύει κάθε μέρα το ρολογάκι που σας λέει πότε βγαίνει το επόμενο επεισόδιο της σειράς που παρακολουθείτε. Η σελίδα άλλαξε αλλά δεν τελείωσε πολλά ακόμα είναι προγραμματισμένα να δημιουργηθουν για μια ποιο εύκολη και οργανωμένη σελίδα με ταινίες emoticon smile
© www.oipeirates.se

ThoradinΝέο Μέλος
06/07/2015, 15:41:17
καλησπέρα. όπως και ο luminoso παραπάνω ετσι κι εγώ έχω σπάσει το κεφάλι μου με ένα παιδικό που έβλεπα το 1996 στο new channel... κάτι παιδιά με ένα βανακι 4χ4 μεταφέρονται στο χρόνο στην εποχή των δεινοσαύρων....εκεί ψάχνουν κάτι κρυστάλλουσ και γυρίζουν στο παρόν για να σώσουν τον κοσμο.... σασ θυμίζει κάτι ? ευχαριστώ

NorthStarΜέλος
07/07/2015, 00:51:24
quote:
κάτι παιδιά με ένα βανακι 4χ4 μεταφέρονται στο χρόνο στην εποχή των δεινοσαύρων....εκεί ψάχνουν κάτι κρυστάλλουσ και γυρίζουν στο παρόν για να σώσουν τον κοσμο.... σασ θυμίζει κάτι ? ευχαριστώ

Jura Tripper

https://en.wikipedia.org/wiki/Jura_Tripper

https://www.youtube.com/watch?v=iEsslBQ3g30

Αν δεν είναι αυτό, τότε ίσως εννοείς το

Age of the Great Dinosaurs (1979)

https://www.youtube.com/watch?v=pMMPQ3kPdi0

Edited by - NorthStar on 07/07/2015 01:01:21

NorthStarΜέλος
09/08/2015, 17:52:40
quote:

[quote]
Γεία σας, τι κάνετε; Εδω και δυο (2) περιπου εβδομάδες εχω την εξής απορεία να παιδικο στον αλφα επαιζε πριν περιπου 8 χρονια ( +/- 2) με ενα λυκο και μια κακια μαγισσα την πανουκλα το θυμάστε?? Προσπαθώ να βρώ το όνομα και δεν μπορω....αν το ξερετε βοηθηστε...περισσοτερες πληροφοριες δεν εχω να σας δωσω!! Ευχαριστω!!

Μήπως είναι η σειρά Wolves, Witches and Giants ;

http://www.planete-jeunesse.com/fiche-1111-loups-sorcieres-et-geants.html

Edited by - NorthStar on 09/08/2015 17:54:45

Peter343Νέο Μέλος
16/08/2015, 06:38:56
Καλησπέρα παιδιά. Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό μια ξένη σειρά κινουμένων σχεδίων sci-fi (μπορεί να είναι και ταινία) στην οποία ο πρωταγωνιστής βρίσκει ένα σπαθί και μαζί με την ομάδα του ψάχνουν ένα όπλο μαζικής καταστροφής σε μια εγκαταλελειμένη πόλη. Στην ομάδα υπήρχε μια ξανθιά κοπέλα (Ράζα ή Ράσα την φωναζαν) με ολόσωμη κόκκινη στολή η οποία οδηγούσε ένα περίεργο ιπτάμενο όχημα (κίτρινο νομίζω) και άλλοι 2 τυπάδες που οδηγούσαν ένα Jeep με πολυβόλο στο πίσω μέρος, εκ των οποίων αυτός που πυροβολόυσε είχε την κλασική πιθηκοεμφάνιση που έχουν κάποιοι χαρακτήρες στα ανιμέ. Τους κυνηγούσαν κάτι τεράστια στρογγυλά ρομπότ ένα κόκκινο και ένα μπλε. Τελευταία σκηνή αν θυμάμαι καλά, ένα πράσινο ρομποτάκι που οδηγούσε μια μηχανή και ακολουθούσε την ομάδα πυροβολάει αυτό το όπλο και σιγά σιγά ο πλανήτης άρχισε να γίνεται κόκκινος/πορτοκαλί. Παρακαλώ βοηθήστε παιδιά. Δεν θυμάμαι σε πιο κανάλι έπαιζε. Μάλλον κάποιο Junior, σίγουρα πριν εμφανιστεί το 0-6

NorthStarΜέλος
20/08/2015, 20:35:32
Μήπως είναι το Starzinger; Υπάρχει και σειρά και ταινία.

https://www.youtube.com/watch?v=1V-rZmWpc4M

dimi19Νέο Μέλος
12/09/2015, 02:02:52
Καλησπέρα παιδιά και πολλά μπράβο για τη δουλειά που έχετε κάνει! Μου ξαναφέρατε στο μυαλό απίστευτες αναμήσεις! Θα ήθελα να μου πείτε αν θυμάστε ένα γιαπωνέζικο παιδικό με ένα παιδί που ζούσε με τον θείο του,ο οποιος ήταν αρχηγός στο αστεροσκοπείο. Θυμάμαι ότι ήθελε να σώσει τον πλανήτη και είχε και μια φίλη από το διάστημα. Όποιος ξέρει κάτι,ας βοηθήσει πλζ γιατί το ψάχνω εδώ και χρόνια!

18/09/2015, 13:42:43

Εγώ σαν μεγαλύτερος στην ηλικία, όταν ήμουν παιδί διάβαζα μετά μανίας αυτά τα περιοδικά. Μου άρεσαν δε τόσο πολύ, που επειδή λυπόμουνα να τα πετάξω, τα φύλαγα και τα έδενα σε τόμους. Τα έχω μέχρι σήμερα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στην βιβλιοθήκη μου και τα ξεφυλλίζω πότε πότε γυρίζοντας νοερά πίσω στον χρόνο.

*

tzopistΝέο Μέλος
22/09/2015, 15:55:09
Καλησπέρα παιδιά. Πολύ ωραίο θέμα.Για να δούμε μήπως μπορείτε να βοηθήσετε και μένα. Ψάχνω ένα παιδικό που το μόνο που θυμάμαι είναι έναν ταχυδρόμο ινδιάνο με μια βέσπα, να κυκλοφορεί κάπου στην άγρια δύση και να λέει συνεχώς την φράση "σκότωσαν το σερίφη". Σε κάποια φάση έφερε ένα λάθος μήνυμα που έλεγε "λήστεψαν την άμαξα". Επίσης ο πρωταγωνιστής ήταν νομίζω κάποιος cowboy που είχε ένα άλογο που για να το καλέσει έλεγε"γιούχου σερίρα" κάπως έτσι. Αν το θυμάται κάποιος ας μου πεί πως λέγεται. Δε ξέρω πόσο σας βοηθά η περιγραφή μου. Ευχαριστώ πάντως.