ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Νέα Ακρόπολη... Νο.2 - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Πύρινος30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/04/2014, 22:46:03
quote:

Μπα, ελεημοσύνη δεν κάνω, τελείωνε και τις υπόλοιπες τάξεις και τα λέμε.
Μυρίζομαι εξυπνάδα από εσένα και επειδή θα τι πεις που θα τι πεις, λέω να μην σου απαντήσω.

Εχουμε ακόμα να τα πούμε εξάλλου εξυπνούλι μου.

Κοίτα τι πρόβλημα έχω.
Δεν με αφήνει η βλακεία των συμμαθητών μου να τελειώσω.Και θέλω τόσο πολύ να πάω στο γυμνάσιο!

Αλλά κι εσύ, βρε παιδί μου, τις πετάς ασύμμετρες και δεν μπορώ να τις συμμαζέψω.Το στίβω το ρημάδι, αλλά δεν βγαίνει νόημα, για τις μη λογοτεχνικές φαντασιοπληξίες, που προκαλούν ο ήλιος και η Σελήνη.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι προκαλούν τρικυμίες σε μερικά ασύνδετα κρανία, μετά θυελλωδών ανέμων και υψηλού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

Ετσι, πρέπει να ολοκληρώσεις και να αφήσεις κι εμένα τον φτωχό να γίνει κοινωνός της γνώσης σου.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

15/04/2014, 22:55:57
Ουσιαστικα δηλαδη θα ελεγα οτι παρομοια αποφθευγματα εχουν το δικαιωμα να τα εκστομιζουν μοναχα οσοι εχουν κανει ενα μεγαλο μερος εσωτερικης εργασιας

Οσο για μας οταν κολλαμε σε παρομοιου ειδους προτασεις μπορουν μονο να φερουν συγχυση

liamnΜέλος
15/04/2014, 22:58:06
quote:
Η αλλη επιλογη είναι να αντιμετωπιζει κανεις τον εαυτο του [την αληθεια ] όπως είναι ΤΩΡΑ

Τοτε χανεται τελειως αυτή η συγκρουση αυτου που γινεται με αυτό που θα επρεπε να γινεται !!!

Και τοτε είναι ευκολοτερο να σταθμισει κανεις τα πραγματικα δεδομενα

Αυτή η τελευταία εκδοχή μου μοιάζει πιο Σωκρατική, έτσι δεν είναι;

Την αμέσως από πάνω, όντος μας το είχαν διδάξει στους γνωστικούς, με την στιγμή και το πόσο με την στιγμή συντονίζεσαι. Αλλά θεωρώ ότι δεν είμαστε δημιουργημένοι για πολύωρη συγκέντρωση και το σύστημά μας παθαίνει overdose, ούτε πιστεύω ότι βελτιώνετε αυτό το πρόβλημα με ασκήσεις και διάφορα τέτοια. Είναι βέβαια ενδιαφέρον οπτική άλλα κατέληξα να την απορρίψω για πολλούς λόγους μετά από πολύ άσκηση.

liamnΜέλος
15/04/2014, 23:03:37
quote:
Κοίτα τι πρόβλημα έχω.
Δεν με αφήνει η βλακεία των συμμαθητών μου να τελειώσω.Και θέλω τόσο πολύ να πάω στο γυμνάσιο!

Αλλά κι εσύ, βρε παιδί μου, τις πετάς ασύμμετρες και δεν μπορώ να τις συμμαζέψω.Το στίβω το ρημάδι, αλλά δεν βγαίνει νόημα, για τις μη λογοτεχνικές φαντασιοπληξίες, που προκαλούν ο ήλιος και η Σελήνη.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι προκαλούν τρικυμίες σε μερικά ασύνδετα κρανία, μετά θυελλωδών ανέμων και υψηλού ηλεκτρομαγνητικού πεδίου.

Ετσι, πρέπει να ολοκληρώσεις και να αφήσεις κι εμένα τον φτωχό να γίνει κοινωνός της γνώσης σου

Κάτι θα κάνουμε και για σένα, δεν θα σε αφήσουμε έτσι.
Που ξέρεις, μπορεί καμιά από τις ασύμμετρες να σε πετύχει κατακούτελα και να φωτιστείς εξ 'αποκαλύψεως με την μία.

15/04/2014, 23:11:02
quote:
Είμαστε ήδη κάποιοι και πρέπει να αναδείξουμε τα καλά μας χαρακτηριστικά. Αυτό με πείθει αγαπητέ.

Και αυτο βεβαια που θα αναφερω ειναι θεωρητικο δηλαδη δεν εχω διαπιστωσει ομως θα το αναφερω

Μηπως τα καλα χαρακτηριστικα μας μπορουν να αναδειχθουν αν περιορισουμε -διαλυσουμε τα ηδη υπαρχοντα ανεπιθυμητα στοιχεια

Οποιαδηποτε θεωρια ανα πασα στιγμη μπορει να καταριφθει

Αυτο βεβαια δεν συμβαινει οταν εχουμε δει κατι απο εμπειρια

Και πραγματικα, παρομοιες συζητησεις με ατομα με διαφορετικες αποψεις ,σαν τις δικες σου, τις θεωρω πολυτιμες διοτι διαχωριζουν τα χρησιμα απο τα αχρηστα

15/04/2014, 23:35:00
quote:
Αυτή η τελευταία εκδοχή μου μοιάζει πιο Σωκρατική, έτσι δεν είναι;

Την αμέσως από πάνω, όντος μας το είχαν διδάξει στους γνωστικούς, με την στιγμή και το πόσο με την στιγμή συντονίζεσαι. Αλλά θεωρώ ότι δεν είμαστε δημιουργημένοι για πολύωρη συγκέντρωση και το σύστημά μας παθαίνει overdose, ούτε πιστεύω ότι βελτιώνετε αυτό το πρόβλημα με ασκήσεις και διάφορα τέτοια. Είναι βέβαια ενδιαφέρον οπτική άλλα κατέληξα να την απορρίψω για πολλούς λόγους μετά από πολύ άσκηση.

Βλεπεις !!!!!!

Το λαθος που κανεις ειναι να ψαχνεις τον εαυτο σου μεσα απο αυτα που ειπαν αλλοι

Εστω και αυτος αν λεγεται ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Πολυς δρομος και κουραση για το τιποτα

Αυτο σου λεω !!!!!

Οσο για το αλλο

Μπερδευεις αυτο που λεω ,να εισαι στην στιγμη .....και ενοω , να γινεσαι παρατηρητης του εαυτου σου ,....των στοιχειων που σε αποτελουν , με αυτο που λεγεται συγκεντρωση

Αν μπορεις να βαλεις την συγκεντρωση στην ζωη σου ...εχει καλως ,

Αν οχι κρατα την απλα στην μνημη και μην την μπερδευεις με αυτο που κανεις γιατι το μονο που θα σου κανει ειναι να σε σταματησει ,λογω απογοιητευσης επειδη δεν θα μπορεις να την φθασεις

Βεβαια αν θελεις να μιλησουμε για συγκεντρωση , αλλα και για οτιδηποτε αλλο πρεπει πρωτα να το μετατρεψεις σε κατι φιλικο για σενα

Να αναλυσεις

Τι ενοω !!!!

Αν θα βιωσεις , τα αποτελεσματα μιας ισοροπημενης διατροφης , η ενος καλου χαλαρωτικου μασαζ η δεν ξερω και εγω τι αλλο θα ειναι διαφορετικα , απο το να καθισεις σε ενα στρωματακι και να κανεις μια αναγκαστικη εργασια που σου προτεινε καποιος αλλος , και εσυ με την σειρα σου την επιβαλεις στον εαυτο σου

Οταν επιδιωκεις μια παρομοια κατασταση[ ουσιαστικα κυνηγωντας μια λεξη χωρις πραγματικο για σενα αντικρυσμα ] χωρις συνεση και επιγνωση του απο τι συνισταται η συγκεντρωση σαν νοημα αλλα κυριως εσυ , το μονο που κανεις ειναι να στρεσαρεις το συστημα

Να μην αποδεχεσαι τον εαυτο σου !!!!

Edited by - xristosxatz on 15/04/2014 23:43:08

15/04/2014, 23:37:51
Ναι liamn , κλασική περίπτωση να πετάμε αρλούμπες, όταν δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε την αρλούμπα που μόλις πετάξαμε.

scripta manent

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

liamnΜέλος
15/04/2014, 23:42:04
quote:
Μηπως τα καλα χαρακτηριστικα μας μπορουν να αναδειχθουν αν περιορισουμε -διαλυσουμε τα ηδη υπαρχοντα ανεπιθυμητα στοιχεια

Εγώ τουλάχιστον xristo δεν το βλέπω έτσι, διότι καλύτερα να στραφούμε να αναδείξουμε κάτι από το να επιτεθούμε σε κάτι άλλο για να το περιορίσουμε.
Ο περιορισμός θυμίζει καταπίεση και της φύσης δεν τη αρέσει η καταπίεση νομίζω. Στην καταπίεση δημιουργείτε αντίδραση και διαιώνιση την αντίδρασης, ενώ με την ανάδειξη νιώθω ότι είναι κάτι το εποικοδομητικό και υγιές ανταγωνιστικό ταυτόχρονα. Ανάδειξη κάποιας αρετής λειτουργεί και ως παράδειγμα που σημαίνει ότι τα μαθήματα της ζωής μεταβιβάζονται χωρίς καν να μπούμε στο κόμπο να το επιδιώξουμε, αβίαστα δηλαδή Επιπλέον μην νομίζεις ότι τα ελαττώματα δεν είναι χρήσιμα. Δεν πειράζει διπλά σε ένα δέντρο να υπάρχει και ένα άσχημο φυτό, και αυτό έχει δικαίωμα στην ζωή. Επίσης δεν μου φαίνεται ισορροπημένο να θέλουμε η ζωή μας να είναι τέλειος πίνακας ζωγραφικής. Ελιτιστικό και φασιστικό μου φαίνεται.
Γενικότερα αυτά που δεχόμαστε αβίαστα στην ζωή μας, μου φαίνονται ότι είναι περισσότερο ισορροπημένα.