- The "Phenomenon" of Greece - ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΕ... - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
hmiths, ara yparxoun megales pi8anothtes na prospa8hsoun kati paromoio gia na "testaroun" to ba8mo antidrashs ths neas kybernhshs... Imho h krisimh kamph sto Kypriako kai h Olympiada, mazi me thn die8nh katastash ( Irak, tromokratia klp) kanoun opoiadhpote apopeira tous gia 8ermo epeisodio mallon adynath, alla epeidh pote den xereis, kalo 8a einai na eimaste proetoimasmenoi...
To klise oti "oi laoi einai adelfwmenoi, oi kybernhseis ftaine" ektos tou oti apoprosanatolizei, sthn periptwsh ths Toyrkias den antapokrinetai sthn pragmatikothta, dystyxws.. O Kemalismos einai toso ba8eia rizwmenos sto petsi tou aplou Tourkou, pou fantazei PARA poly duskolo na ton apoballei kai na proxwrhsei se ekdhomokratismo ths Tourkias kai epklhrwsh twn krithriwn ths Kopenxaghs...
Allo ena "endiaferon" site:
http://www.turk-yunan.gen.tr/english/index.html
Σ'αυτο εχεις δικιο.
Ομως απ'οτι εχω καταλαβει δεν ειναι μονο οι Τουρκοι που το πιστευουν αυτο αλλα και παρα πολλοι αλλοι.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μάχομαι δυναμικά εδώ στο εξωτερικό για την διάδωση της σημασίας της Ελλάδας, έπεισα ανθρώπους όχι μόνο να εκτιμήσουν την Ελλάδα αλλά να αρχίσουν να μάθουν ελληνικά, να επισκεφτούν την
Ελλάδα, να ονειρευτούν και να ερωτευτούν την αρχαία Ελλάδα, και κάποιοι μάλιστα μου ζήτησαν να υπηρετήσουν κιόλας στον ελληνικό στρατό!
Είμαστε δυνατοί! Και αυτό θα φανεί με αγώνα, αγάπη, διπλωματία και ειλικρίνεια! Μα πάνω απο όλα αυτογνωσία και ενότητα. Κρατήστε το ύψος σας ψηλά!!
Edited by - Πρίγκιπας on 14/03/2004 05:20:27
Ο βάζελος τίποτα.
Στην Τουρκία έχει φοβερό παστουρμά.
Στην Ελλάδα γαρδούμπα.
Οι ξένοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα ότι η πρακτική λέγεται Οθωμανικό.
Αυτοί το λένε the greek way.
Τι να τους πεις τώρα? Τους γα..ς ή δεν τους γα..ς?(η λέξη με τα αποσιωπητικά είναι "γαμάς").
Ένας τρόπος υπάρχει.
Να ανοίξουμε πόλεμο για να αποδείξουμε την προέλευση του πισωγλεντίου.
Του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ πισωγλεντίου.
Ζήτω η aruba.
Ανεξαρτησία εδώ και τώρα.
quote:
Κατά τη διάρκεια συμμετοχής σας στις Ομάδες Συζήτησης(Forums) του ESOTERICA.gr συμφωνείτε οικειοθελώς στο ότι δεν θα αποστείλετε πληροφορίες που να είναι αγενείς, υποτιμητικές, μισαλλόδοξες, προσβλητικές για άλλα πρόσωπα ή ιδεολογίες, απειλητικές, παραβιάζουσες την ιδιωτικότητα των άλλων, χυδαίες ή παράνομες
ασπρίγια αν έχεις μιά άποψη και επιθυμείς να τη διατυπώσεις με ευγενή τρόπο, περιμένω να τη διαβάσω!
χυδαιότητες τέτοιου τύπου δεν εκφράζουν άποψη, ούτε φανερώνουν πρόθεση γιά διάλογο τύπου φόρουμ, αλλά και οποιουδήποτε άλλου τύπου που προσωπικά γνωρίζω.
ξανασκέψου το λοιπόν, γιά ποιό λόγο επενδύεις τον ελεύθερο χρόνο σου γράφοντας σε αυτόν τον τόπο.
αν επιθυμείς να συμμετέχεις με ευγένεια και καλή προαίρεση είσαι καλοδεχούμενος.
![]()
![]()
Origin of the Name, Greek
The name "Greek" is associated with the name "Ion". The name "Ion" originates from a mythological hero. Ion is the son of "Ksuthos", who settled in Peloponnes after being driven away from Teselia. He married the daughter of Aigialos, king of the "Ionian" city in Peloponnes and then became the king. "Ionia" is the name that the people who had to migrate to the Anatolian coast due to the Dore invasion and founded 12 big sites in Western Anatolia gave to themselves. The territory including these sites extending from Izmir to the Güllük (Mandalia) Gulf in Western Anatolia is knows as "Ionia" in history. However, Anatolia had its local population during this period.
Ionia yielded to the Libyan Kingdom in the 6th century BC; when Libyans were taken under the Persian sovereignty, Ionia joined this Empire.
Prof. Dr. Ali Müfit Mansel says the following about the name Greek:
"The territory extending from the Izmir Gulf to the Mandalia Gulf and including Chios and Samos islands is known as Ionia. Origin of the name Ion, which is Yavan in the Pentateuch, Yavnai in the Assyrian inscriptions, Yauna in the Persian inscriptions, is unknown. However, we observe that it, first of all, emerged on Anatolian coast as a collective word like Aiol (1).
Accordingly, Persians coming from the East and invading the Western Anatolia -consequently Ionia- called their enemies in the Aegean region as "Yauna". This name was generalized to include the present Greek population. Turks also used this name even if it was used wrongly.
Αχ μάνα !!!!!
Το παραπάνω site έχει βέβαια και άλλα "όμορφα" θέματα, η Ελληνική προπαγάνδα που είπαμε πως βρίσκετε ;

Ο κακός λύκος
Στην Ινδονησία μας ξέρουν ώς "Yunani"!
Οπότε δεν αμφιβάλλω να είχαν φτάσει οι Έλληνες και εκεί...
Μα είναι δυνατόν αυτός ο λαός να ξεκινήσει συνομιλίες για την ένταξή του στην Ε.Ε.? Που βρίσκονται 500 χρόνια πίσω? Έχετε πάει στα βάθη της Τουρκίας να δείτε τι γίνεται???

* Ειρήνη *
~ Love is the only truth ~
παπούτσι
ιμάμ (μπαιλντί)
κούκλα
χαλβάς
σκεμπές
πατσάς
μπουντρούμ(ι)
μα τι κακό μπορεί να έχει ο παστουρμάς?
η γαρδούμπα?
η γαλατασαράι?
ο βάζελος?
είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα
δε συμφωνείτε?
ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ALPHA
ΤΟΝ ``ΠΡΥΤΑΝΗ`` ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ``ΚΥΡΙΟΣ`` ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 135000 ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΔΙΝΕ ``ΕΝΤΟΛΗ`` ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ....ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΦΛΟΓΑ,Η ΔΩΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ
ΒΡΟΤΩ ΔΕ ΠΙΣΤΟΝ ΟΥΔΕΝ
quote:ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ....ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΦΛΟΓΑ,Η ΔΩΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ
Να τον φωτίσει;;;
Όχι, αγαπητέ Αίαντα,να μην τον φωτίσει, να τον κάψει!!! Η αλαζονεία ο φθόνος και η ύβρις, τιμωρείται απο τους Θεούς, όπως τιμωρήθηκαν και οι Πέρσες για τη δική τους!!!
Ετοιμαστείτε για πόλεμο! Τελειώσαν τα ψέματα!!
quote:
ΕΙΘΕ...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
quote:
Ρε παιδιά πολύ πατριωτικά το πήρατε!
Ασπρίγια, δυστυχώς τα πράγματα θα καταλήξουνε πολύ άσχημα, δεν θα αφήσουμε να μας κάψουνε τα σπίτια, να σκοτώσουνε τις οικογένειες μας ούτε να μας πάρουνε την ελευθερία μας!
Η ελευθερία και τα δικαιώματα θέλουν αγώνα, κανείς δεν γεννήθηκε με αυτά δεδομένα.
Εάν πραγματικά ήθελε η ιθύνουσα τάξη της Τουρκίας να βαδίσει στο δρόμο της φιλίας καλώς, αλλά ποτέ δεν το έκανε εδώ και αιώνες και ούτε πρόκειται να το κάνει...!
Κουράστηκα τα ψέματα, σιχάθηκα το σκότος και τη διπλοπροσωπία, τους περιμένω λοιπόν, ας έρθουν αν τολμάνε!
Υ.Γ. Δεν είμαι εθνικιστής, η Ελευθερία είναι δικαίωμα κάθε λαού!
Μακάρι να μπορούσανε όλοι οι άνθρωποι να ζούν ειρηνικά και αδελφικά.Αλλά απο ότι φάινεται η Ελλάδα πρέπει να δείξει το δρόμο και πάλι!
quote:
Ρε παιδιά πολύ πατριωτικά το πήρατε!
Αγαπητέ μου, δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Θα ήθελες να μας εξηγήσεις από πού το συνεπέρανες;

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)
http://www.greekmurderers.net/
http://www.bydesignwebsights.com/ellashistory
Η πραγματική Ελληνική ιστορία
Σαν το Χριστόδουλο θα μιλάμε σε λίγο.
Λέτε όλοι οι Τούρκοι να είναι "κακοί"?
Ούτε ένας καλός?(δε μιλώ για πολιτικούς)
στην Αλικαρνασσό, που είναι μισή ώρα από την Ελλάδα.
Γνωρίστε τον εχθρό σας.
Το τέλειο βέβαια είναι να πατε στην Πόλη
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
"..την ωρα της δυστυχιας μην απελπιζεσαι..σκεψου πως απο μαυρα συννεφα πεφτει κρυσταλινη βροχη.."
το "ΕΙΘΕ" δείχνει πατριωτισμό; Με εκπλήσεις!!!
Νομίζω ότι προτρέχεις... θεωρώντας ότι θα μιλάμε σαν τον Χριστόδουλο.
Κανείς δεν έγραψε εδώ ότι όλοι οι Έλληνες είναι καλοί κι όλοι οι Τούρκοι κακοί.
Πάντως το e-mail εμένα μου το έστειλε ένας απλός καθημερινός άνθρωπος από την Ιστανμπούλ.
Αγαπητέ μου CyLight,
αυτό το λινκ που μας έγραψες, είναι το θέμα ετούτης της συζήτησης:
quote:
Ας θυμηθούμε κι αυτό το τόπικ: Παναγια μου!τι αλλο θα δουμε...
Αγαπητέ τυχερουλης,
quote:
Μια συμβουλή για όλους:περάστε μια βόλτα στην άλλη πλευρά του αιγαίου, πηγαίνετε
στην Αλικαρνασσό, που είναι μισή ώρα από την Ελλάδα.
Γνωρίστε τον εχθρό σας.
Το τέλειο βέβαια είναι να πατε στην Πόλη
Έχουμε πάει και τον έχουμε γνωρίσει. Τί θέλεις να μας πεις;