ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μοντέρνες Δουλειές - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Μοντέρνες Δουλειές - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Jejeje23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
23/03/2004, 20:23:22
quote:
Ήσουν "manager assistant στο γενικό διευθυντή πολυεθνικής εταιρείας", σου δόθηκε η ευκαιρία να τα πάρεις χοντρά και είπες όχι.Δεν ξέρω αλλά δεν με πείθεις κοπέλα μου (τα ανωτέρω σχόλια γράφθηκαν χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας).

Παρεξηγήθηκα δις...

Δε ψάχνω κάτι τόσο μεγάλο, δεν θέλω να κάνω πάλι καριέρα... Το στάδιο της αυτοεπιβεβαίωσης το έχω ήδη περάσει προ πολλού... Ξέρω τις δυνάμεις μου και μέχρι που μπορώ να φτάσω...

θέλω κάτι part time κοντά στην περιοχή που δουλεύω για να μην λείπω από το μωρό μου... Ξέρω ότι θέλω πολλά αλλά δε βιάζομαι ούτε και ανγχώνομαι... Εν καιρώ...

"Τάδε έφη Avallon"

Edited by - Avallon on 23/03/2004 20:25:41

23/03/2004, 22:50:50
Αγαπητή μου Avallon...
με συγχωρείς... παίρνω πίσω ότι είπα για σένα...

DELETE "Ήσουν "manager assistant στο γενικό διευθυντή πολυεθνικής εταιρείας", σου δόθηκε η ευκαιρία να τα πάρεις χοντρά και είπες όχι.Δεν ξέρω αλλά δεν με πείθεις κοπέλα μου (τα ανωτέρω σχόλια γράφθηκαν χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας)."

Κάνεις την καλύτερη δουλειά (μιας και μιλάμε για δουλειές)... αφιερώνεις χρόνο στο παιδί σου και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Σου εύχομαι από την καρδία μου να το χαίρεσαι και να το δεις όπως επιθυμείς (κοινότυπη ευχή εεεε;;;;)

--Je^3--

..."follow me" the wise man said, but he walked behind...

24/03/2004, 10:52:03
Ευχαριστώ!(εξίσου κοινότυπο...)

"Τάδε έφη Avallon"