ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Θύματα του απόρθητου ιερού του Θιβέτ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

- Θύματα του απόρθητου ιερού του Θιβέτ - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

thoth29 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
katiaΜέλος
27/12/2003, 12:10:46
ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΖΩ ΑΚΟΜΑ.ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.

27/12/2003, 12:36:17
Παιδιά τελικά την ταινία την είδα.. και μου άρεσε αρκετά.. αν και αρχικά λόγω υπόθεσης ήμουν πολύ δύσπιστη.. Φοβόμουν πως θα ήταν μάλλον κάτι παιδικό(κοινός πατάτα).. αλλά η ταινία ήταν αρκετά προσεγμένη και καλή.. πάνω από όλα είχε πολύ καλή ατμόσφαιρα... και μπορώ να πω πως η σκηνή με το κορίτσι στο τέλος που βγαίνει από το πηγάδι και κατευθείνεται προς την τηλεόραση και τελικά βγαίνει μέσα από αυτήν είχε απίστευτο τρόμο.. από τις πιο πετυχημένες σκηνές τρόμου που έχω δει...
Παρεπιμπτόντως έχω ακούσει πως η Κινέζική (δηλαδή η πρώτη) είναι πολύ καλύτερη ταινία και είμαι σε αναμονή ... Ξέρει κανείς αν υπάρχει σε video club?

Επίσης φίλε Ίάσωνα.. τις ταινίες τις κατεβάζω από Kazaa και Shareaza αλλά έχω dsl σύνδεση και έτσι δεν αργούν και πάρα πολύ....

Επίσης φίλε tripios τελικά την φώτο δεν την είδα παρόλο που έκανα δεξί κλικ όπως είπες και εμφάνιση εικόνας αλλά ούτε και απο το link που παρέθεσες είδα τίποτα παρα μόνο error...αλλά δεν πειράζει.. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια..

Να συμφωνήσω πάντως σχετικά με την ταινία πως στο τέλος σε αφήνει με κάποια ερωτηματικά, αλλά πολύ εύκολα μπορεί να φτάσει στα δικά του συμπεράσματα κανείς...
όχι όπως την ταινία του Λίντς Lost Highway.. αν και μου άρεσε, δεν μπόρεσα τελικά να φτάσω σε μία λογική εξήγηση..

(και το περίεργο είναι πως κάποιες ταινίες σου δείνουν την εντύπωση πως στο τέλος θα έχεις την εξήγησή σου αλλά τελικά δεν συμβαίνει.. έτσι και το ring) αντιθέτως με άλλες που δεν σε ενδιαφέρει η εξήγηση καν γιατί είσαι ευχαριστημένος από το συναίσθημα που σου βγάζει με βάση τον Σουρεαλισμό της...(Άποψή μου βέβαια)

Πάντα με φιλική διάθεση..

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

iasonasΜέλος
27/12/2003, 18:10:55
Τώρα simori την βλέπεις

Σε ευχαριστώ για αλλη μια φορά!

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

Edited by - iasonas on 27/12/2003 18:14:49

27/12/2003, 18:16:22
Πάλι τίποτα...

Δεν πειράζει... Ευχαριστώ πάντως

Πάντα με φιλική διάθεση....

Η ομορφιά απλώνεται.....

SIMORIL .......

pentheasΜέλος
28/12/2003, 15:22:36
Γειά σας φίλοι μου,
ελπίζω να αναφερόμαστε στη Ιαπωνική τριλογία του "The Ring" και όχι στην αμερικάνικη version που δεν είχε καμία σχέση με το original story που ξεσήκωσε κόσμο σε ολόκληρη την Ιαπωνία ......
Αν μιλάμε γι αυτό ευχαρίστως να μοιραστώ κάποια πράγματα μαζί σας ...

Taf

pentheas
iasonasΜέλος
28/12/2003, 17:51:00
Pentheas, αφού τις έχεις δει και τις δυο γράψε την αποψή σου και για τις δύο, αυτό έκανα και εγώ.

"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

SecondbornΜέλος
30/12/2003, 18:37:37
Κάποιος φίλος ρώτησε για το αν υπάρχει η Ιαπωνική έκδοση της τριλογίας Ring στα videoclubs.Η απάντηση είναι θετική. Όποιος ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει και στη συλλογή του σε μια πολύ λογική τιμή ας αγοράσει τα τεύχη Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του περιοδικού Σινεσυλλογή.
Αν τα δείτε όλα μαζί(που προσωπικά σας στο συνιστώ) να τα δείτε με την εξής σειρά: Ring, Ring 2 & Ring 0.
Η Αμερικάνικη έκδοση είχε κάποια καλά στοιχεία. Ίσως με άλλο τίτλο να μπορούσε να αποτελέσει μια καλή προσπάθεια... Δεν έχει καμία σχέση με τις Ιαπωνικές ταινίες. Καμία. Κρίμα που έχει το ίδιο όνομα και δηλώνει μάλιστα ότι αποτελεί και remake. Ήμαρτον!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
IliaspΝέο Μέλος
31/12/2003, 00:53:48
Foveri tainia!!

captain stevenΜέλος
06/01/2004, 00:06:01
quote:

Κάποιος φίλος ρώτησε για το αν υπάρχει η Ιαπωνική έκδοση της τριλογίας Ring στα videoclubs.Η απάντηση είναι θετική. Όποιος ενδιαφέρεται να τα αποκτήσει και στη συλλογή του σε μια πολύ λογική τιμή ας αγοράσει τα τεύχη Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου του περιοδικού Σινεσυλλογή.

Οχι!αν θελετε να αποκτησετε την τριλογια μην αγορασετε το περιοδικο αυτο για 2 λογους:
1)δεν ειναι η original εκδοχη της ταινιας
2)ενα τευχος του περιοδικου αυτου κοστιζει αν θυμαμαι καλα 8 euro οποτε για να αποκτησετε ολοκληρη την τριλογια θα χρειαστητε 24 euro!ομως μπορειτε να βρειτε σε πακετο την τριλογια μονο με 17!και μιλαμε για τις κανονικες versions της ταινιας(με τα extras τους,ουτε το ονομα του περιοδικου στο κουτι ουτε τιποτα!