- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο4 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
εγώ που και άσχετη με τα μηχανάκια είμαι και άχρηστη για να το μετακινήσω, τί κάνω; Συνεχίζω το γύρω γύρω όλοι...
Οπότε κερδισμένοι βγαίνουν οι τύποι
Τίποτα, μια ζούγκλα είμαστε και ο ένας κοιτάει πώς θα φάει τον άλλον!
quote:Συγνώμη, παρασύρθηκα...
Σεμναααα!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
quote:
Καλά φίλε Open Mind, αυτό με τα μηχανάκια είναι κλασικό - όλοι το κάνουν!
Ναι αλλα έξω από τα σπίτια τους όχι έξω από το δικό μου αυτός δεν το έβαλε
Στο δικό του σπίτι αλλα στο δικό μου !.

quote:Tώρα μη γινόμαστε σαν αυτούς που κατηγορούμε: ο δρόμος είναι δημόσιος, όχι επειδή είναι έξω απ'το σπίτι σου, απαγορεύεται να παρκάρει ο άλλος το μηχανάκι του. Το θέμα είναι(φαντάζομαι) ότι με το μικρό(σε σχέση με το Ι.Χ.)όγκο του πιάνει τη θέση ενός αυτοκινήτου. Οπότε καλά ξηγιέσαι κι εσύ και το μετακινείς.
Ναι αλλα έξω από τα σπίτια τους όχι έξω από το δικό μου. Αυτός δεν το έβαλε στο δικό του σπίτι αλλα στο δικό μου !.
quote:Συγνώμη,τί λέμε τώρα;!
Aφου φιλε μου Open Mind το βαζει κατω απο το σπιτι σου, ή κατασχεσε το ! (αφου "δικαιωματικα" σου ανηκει) ή θα μπορουσες να του κανεις μια μικρη ζημια (τα λαστιχα για παραδειγμα, ή να του αδειασεις το ντεποζιτο

Ας ελπίσουμε οι προβλέψεις για τα χιόνια στο κέντρο της Αθήνας εντός των ημερών να βγουν αληθινές. 
Τι ωραία που θα ‘ναι το Σ/Κ να είναι κάπως έτσι…
http://www.eco-absence.org/images/mmart.jpg " border=0>
Καλή ξεκούραση, λοιπόν, και να περάσετε ένα σούπερ Σαβ/κο με ιδανική ατμόσφαιρα και πολύ feeling! A, και αρκετό απ’ αυτό που κάνει ο Κrios!!! 
http://www.disabled.gr/forum/images/smilies/bye1.gif" border=0>

Καλα να περασεις φιλη Λουκριτια!
Αλλα μακαρι να μην προβλεφθουν οι ειδησεις για το καιρο, γιατι αν εχει χιονι στην Αθηνα, θα εχουμε Ολικο παγετο στην Κοζανη...![]()

Άντε να πιούμε κανένα ζεστό ρόφημα τώρα ![]()

...
...
...Δεν σε ξέχασα φίλε elo ξέρω ότι είσαι αμετανόητος φραπεδόβιος δε πα να 'χει και -20 έξω ![]()

quote:
keraynos -Δεν σε ξέχασα φίλε elo ξέρω ότι είσαι αμετανόητος φραπεδόβιος δε πα να 'χει και -20 έξω
Να’ σαι καλά κεραυνέ, ότι χρειαζόμουνα μετά την δουλειά… ![]()
Μακάρι να το στρώσει για τα καλά, μπας και την γλιτώσω και μείνω σπίτι το σαββατοκύριακο …