- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Ένα νεογέννητο αγοράκι από το Μεξικάλι, στο βορειοδυτικό Μεξικό, βαπτίστηκε "Yahoo"
Ωραία!
Το δικό μου θα το βγάλω Γκούγκλ (google)
Ελπίζω να μην το προλάβει κανείς άλλος!!!
Γκουγκλίκοοοο!
Γκουγκλίκοοοο!
Βάλε παιδί μου το ζακετάκι σου μην κρυώσεις.
Γκουγκλάκι μου, γιατί δεν τρως το φαΐ σου; Η μαμά θα κλαίει!
Τι έκανες παλιογκουγκλόπαιδο!!
Έσπασες το βάζο;;;
Θα σε γκουγκλίσω για τα καλά μόλις σε πιάσω.
Άκους εκεί...![]()

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
quote:
Αλλο ηθελα να πω! οτι παρολο που ειναι μια ξεχασμενη "ιδεα" το βιοκαυσιμο, το θεμα ειναι οτι ειναι πολυ ευκολη ως εφαρμογη! Ο καθενας μπορει να το κανει!
Πραγματι, είναι πολύ εύκολο σαν ιδέα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα συγκεντρωσεις αρκετα χρησιμοποιημένα φυτικά λάδια, απο εστιατόρια κ.λ.π. έτσι ώστε να μειώσεις το κοστος παραγωγής, διαφορετικά το μόνο αποδοτικό ενεργειακό φυτό στην Ελλάδα είναι η ελαιοκράμβη. Αλλιως θα πρέπει να περιμένουμε να ανέβει περισσότερο η τιμή του αργου πετρελαίου.
Αν προσέξεις το video που παρέθεσα παραπάνω θα δείς ότι σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται ακόμη πιο εύκολο να πάρεις ενέργεια από το νερό. Τόσο που μπαίνω στον πειρασμό να το δοκιμάσω... Αν και μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

quote:
Πραγματι, είναι πολύ εύκολο σαν ιδέα. Το μόνο πρόβλημα είναι πως θα συγκεντρωσεις αρκετα χρησιμοποιημένα φυτικά λάδια, απο εστιατόρια κ.λ.π. έτσι ώστε να μειώσεις το κοστος παραγωγής, διαφορετικά το μόνο αποδοτικό ενεργειακό φυτό στην Ελλάδα είναι η ελαιοκράμβη. Αλλιως θα πρέπει να περιμένουμε να ανέβει περισσότερο η τιμή του αργου πετρελαίου.Αν προσέξεις το video που παρέθεσα παραπάνω θα δείς ότι σε μερικές περιπτώσεις φαίνεται ακόμη πιο εύκολο να πάρεις ενέργεια από το νερό. Τόσο που μπαίνω στον πειρασμό να το δοκιμάσω... Αν και μου ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό.

Το βιοντίζελ είναι μία καλή πρόταση για τα σημερινά δεδομένα καθώς δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με CO2 (γιατι το CO2 που παράγεται είναι ίσο με αυτό που κατανάλωσε το φυτό για να αναπτυχθεί)και κάνει καθαρότερη καύση. Αλλά δεν συμφέρει αν δεν προχωρήσεις σε μαζική παραγωγή. Έχω κάνει έρευνα - μελέτη για παλαιότερα επαγγελματικά σχέδια και ήταν εκτός των δυνατοτήτων μου καθώς και της περιφέρειας στην οποία ζω για καλιέργεια ελαιοκράμβης.

quote:
Αν προσεξεις το ντοκυμαντερ που παρεθεσα στο πιο πανω λινκ φιλε pretador θα δεις σε καποιο σημείο ότι χρησιμοποιούν νερό σε κινητήρα εσωτερικής καύσης και όχι σε κυψέλες υδρογόνου. Αυτό μου φαίνεται αν όχι παράξενο, εντυπωσιακό. Και όλα αυτά με μία μικρή μετατροπή.Οι ανθρωποι μιλούν για δωρεάν ενέργεια.Το βιοντίζελ είναι μία καλή πρόταση για τα σημερινά δεδομένα καθώς δεν επιβαρύνει την ατμόσφαιρα με CO2 (γιατι το CO2 που παράγεται είναι ίσο με αυτό που κατανάλωσε το φυτό για να αναπτυχθεί)και κάνει καθαρότερη καύση. Αλλά δεν συμφέρει αν δεν προχωρήσεις σε μαζική παραγωγή. Έχω κάνει έρευνα - μελέτη για παλαιότερα επαγγελματικά σχέδια και ήταν εκτός των δυνατοτήτων μου καθώς και της περιφέρειας στην οποία ζω για καλιέργεια ελαιοκράμβης.

Ο πανέξυπνος παπαγάλος Αλεξ πετά προς τον "παράδεισο"

Βοστόνη
«Σ' αγαπάω. Τα λέμε αύριο» είπε το βράδυ της Πέμπτης ο χαρισματικός Αλεξ. Το επόμενο πρωί, όμως, ο διάσημος παπαγάλος, που επί 30 χρόνια επιδείκνυε στους επιστήμονες τις νοητικές ικανότητες των πτηνών, βρέθηκε νεκρός από άγνωστα αίτια.
«Είναι συγκλονιστικό να χάνεις κάποιον με τον οποίο συνεργαζόσουν σχεδόν κάθε μέρα για 30 χρόνια», δήλωσε η συγκριτική ψυχολόγος Αϊρίν Πέπερμπεργκ, η οποία αγόρασε τον Αλεξ σε ηλικία ενός έτους και τον έφερε στο Πανεπιστήμιο Brandeis της Μασαχουσέτης το 1973.
Οι εκπληκτικές ικανότητες του Αλεξ στη γλώσσα και την επικοινωνία έφεραν επανάσταση στη μελέτη του εγκεφάλου των πτηνών. Ο αφρικανικός γκρίζος παπαγάλος απέδειξε ότι μπορούσε να κάνει περισσότερα από το να παπαγαλίζει: αναγνώριζε 50 αντικείμενα, επτά χρώματα και πέντε σχήματα, και μετρούσε από το μηδέν έως το έξι. Μπορούσε ακόμα να εκφράζει τις επιθυμίες του, με εκφράσεις όπως «Θέλω το τάδε».
Ο Αλεξ «διέθετε το συναισθηματικό ισοδύναμο ενός παιδιού δύο ετών και το νοητικό ισοδύναμο ενός πεντάχρονου», δήλωσε η Δρ Πέπερμπεργκ στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η ερευνήτρια περίμενε να ξεπεράσει το σοκ από το θάνατο του πουλιού την Παρασκευή μέχρι να το ανακοινώσει την Τρίτη.
Ο Αλεξ έφυγε στα 31, αρκετά πριν από την ώρα του -οι γκρίζοι αφρικανικοί παπαγάλοι συχνά ξεπερνούν τα 60 χρόνια.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

Ήταν φοβερός έλεγε παρά πολλές λέξεις και υπήρχε σχετική επικοινωνία
Δεν παπαγάλιζε απλά απ ότι εχω διαβάσει σε βιβλία η σχετική ράτσα παπαγάλων θεωρείται Η εξυπνότερη και έχει μεγάλη ικανότητα στην ομιλία δυστυχώς και ο δικός μου δεν έζησε πολύ πέθανε μόλις 15 χρονών από πνευμονικό οίδημα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Μια νεαρή κοπέλα, από την Ρουμανία, που είναι συλλέκτης αραχνών κατηγορείται για επίθεση με φονικό όπλο όταν απείλησε κάποιους συμμαθητές της με μια ταραντούλα! Η Daniela Muntean,, από την περιοχή Suceava, πήρε μαζί της μέσα σε ένα κουτί στο σχολείο την αράχνη «ταραντούλα» που είχε αγοράσει από την Αυστρία στις διακοπές της.
Η 17-χρονη απείλησε τους συμμαθητές της ότι θα τους δαγκώσει η αράχνη και κάποιο από τα παιδιά το είπε στους καθηγητές.
Η αστυνομία οδήγησε την κοπέλα στο τμήμα ενώ κατέσχεσαν από το σπίτι της και άλλες αράχνες που ήταν εξίσου επικίνδυνες όσο και η «ταραντούλα» της.
ethnos.gr

Όταν η εξουσία αποφασίζει και διατάζει!!!

Έλεος!!!