ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Η ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

kost30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
24/09/2018, 18:13:47
quote:
Από την άλλη πάλι σκέφτομαι, αντε τωρα να εξηγήσεις τους αποτυχημένους χλιδάνεργους της Ελλάδας, ειδικά κάποιους που μετακόμισαν σαν αφορμή για να συνεχίζουν τη ΣΚΑΠΕ*, οτι ο χειρότερος πολιτευτής του Σύριζα, είναι αρκετά καλύτερός τους. Τουλάχιστον τα ψέματά τους οι πρώτοι τα ταΐζουν στο εκλογικό σώμα και βγάζουν κάτι. Καρέκλες ας πούμε; Ναι, μαγκιά τους. Ο δεύτεροι τι βγάζουν; Μόνο για να κάνουν τη γύρα τους σε κάποιο άδειο φορουμ; Τόση κατάντια;
* σχολή κατανάλωσης πατρικής περιουσίας

Συνεχίζει ο αυτιστικός...τώρα το είδα το μήνυμα αυτό.

Δικά μου λεφτά βγάζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια ξευτύλα. Σε καμία περιουσία δεν βασίστηκα ποτέ και η καριέρα μου εδώ πάνω πάει εκπληκτικά (μπορείς να το επιβεβαιώσεις και από το Κεντ αυτό). Αλίμονο σε σένα μόνε και έρημε που η ζωή και ο χρόνος στα έφεραν έτσι και έχεις φρικάρει από το mid-life crisis...που ευχόσουν το 2015 να βγούμε έξω από το ευρώ έτσι ώστε να μοιραστούμε όλοι μαζί το ναυάγιο της δικής σου ζωής...

24/09/2018, 18:21:31

Και κάτι τελευταίο.

Είναι απαράδεκτο που σβήστηκε το μήνυμά μου στο άλλο θέμα, και γι'αυτό θα το ξανα-γράψω εδώ

Η μοναδική Κατίνα του φόρουμ είσαι εσύ.
Ο πάτος σου είναι παροιμιώδης.

Παλιά έστελνες εμαιλ σε προβληματικές γκόμενες παριστάνοντας τον ψυχο-γιατρό (ακόμα και αυτές στο τέλος σε τρολάρανε).
Μετά έστελνες εμαιλ σε εμένα θάβοντας εκείνους που μού την έπεφταν.
Μετά έστελνες εμαιλ σε αυτούς θάβοντας εμένα.
Και τώρα στέλνεις εμαιλ σε μέλη όπως ο ilias1990 μπας και αποκτήσεις κανά σύμμαχο.

Αυτό είσαι και τίποτα άλλο.

24/09/2018, 18:24:39

Για τα δε υποκριτικά καμώματά σου ουδέν σχόλιον...για να διασκεδάζεις τα ΚΑΠΗ της γειτονιάς...μέχρι εκεί είσαι...
24/09/2018, 18:38:45
https://www.doctify.co.uk/London/Psychiatry

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)

24/09/2018, 18:45:15

Διακρίνω χρόνια εμμονή με τον κλάδο της ψυχιατρικής...τόσο απωθημένο να φορέσεις την λευκή μπλούζα; και τελικά τι έγινε με εκείνες τις περίεργες που πλεύριζες/συμβούλευες? Σού έκατσε καμιά?

24/09/2018, 19:54:20
Νομίζω και ένας άσχετος να διαβάσει το θέμα εύκολα διακρίνει τα υπονοούμενα και τις ύβρεις.
Δεν υπάρχει πρόβλημα παιδιά. Έτσι που το πάτε θα τα κλείσουμε τα forums και όντως θα τα βρείτε στις αλάνες ή και πουθενά.
Εφόσον δεν παίρνετε από λόγια.
Σας το έγραψα με τον ένα τρόπο.
Σας το γράφω με τον άλλο.
Τι παραπάνω να πω;
Τόσα χρόνια και έχουμε φτάσει στο σημείο αυτό. Δεν υπάρχει ούτε ενέργεια ούτε θέληση από μέρους μας να κάνουμε τους χωροφύλακες. Τα κουκιά είναι μετρημένα.

24/09/2018, 20:17:48

Μόνιμη διαγραφή είναι η λύση, εμένα προσωπικά καλό θα μού κάνετε...ξεπέφτω πάρα πολύ να συνομιλώ με ένα τέτοιο θρασύδειλο υποκείμενο που τόλμησε να απειλήσει ότι θα ανακατευτεί στην ζωή μου.

Άιντε, διαγραφές να τελειώνουμε.

Σε περίπτωση όμως που διαγράψετε μονάχα εμένα μην τολμήσει το βρωμόσκυλο να με πιάσει στο στόμα του (ούτε κατά υπονοούμενο) γιατί τότε θα στραφώ απέναντί σε εσάς.

24/09/2018, 21:00:21

Το "θρασύδειλο υποκείμενο", το "βρωμόσκυλο" με τα λοιπά κοσμητικά έχει να αναφέρει στον υποψήφιο διδάκτορα στο σοβάντισμα τοίχων και ταβανιών, ότι είναι υπόλογος για την δημοσιοποίηση προσωπικών μου στοιχείων και δεδομένων, κάποια από αυτά που αφελώς του εμπιστεύτηκα, κάποια που βρήκε μόνος του (μιας και έχει σαν χόμπι το cyberstalking) και κάποια (αρκετά) που κατασκεύασε ο ίδιος, προκείμενου να με εκθέσει με όποιο τρόπο μπορεί.

Μιας και όπως δήλωσε, χρησιμοποίησε σαν ορμητήριο πειρατών τις εγκαταστάσεις ενός ξένου πανεπιστημίου, θεώρησα πρέπον, σύμφωνα και με τα ethics της χώρας που ανήκει, να τους ενημερώσω για τη δράση του, με το πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Αν φυσικά δεν έχει σχέση με αυτά που καταγγέλλω, το θέμα θα λήξει χωρίς καμιά συνέπεια. Αν βρεθούν στοιχεία (πχ γνωρίζω ότι κάποια ξένα ιδρύματα διατηρούν έως και δυο χρόνια logs), τότε καλό ξεμπέρδεμα.

Πλέον δεν λυπάμαι καθόλου για ότι έγινε, μιας και στην Ελλάδα δεν βρίσκεις το δίκιο σου, πιστεύω πως θα το βρω στο εξωτερικό. Ένας μανιακός λιγότερος στο νετ είναι πάντα ευχάριστα νέα για όλους.

Η κόλαση είναι άδεια και όλοι οι διάβολοι είναι εδώ (Γουίλιαμ Σαίξπηρ)

24/09/2018, 21:16:12

Ώπα μισό λεπτό, εδώ το πράγμα γίνεται ενδιαφέρον.

Αντρέα, Αμαλία, η διαγραφή μου αναβάλλεται για μία ημέρα, διότι το σίχαμα μόλις είπε κάτι που δεν κατάλαβα...

Τι εννοείς, έκανες κάποια τραγελαφική καταγγελία που αγνοώ???
Θέλεις να μάς πεις περισσότερα πάνω σε αυτό, ή θα πρέπει να το ανακαλύψω μόνος μου?

Επίσης τι ακριβώς εννοείς σίχαμα όταν λες ότι κάποια στοιχεία τα 'κατασκεύασα μόνος μου'???

Θέλεις να δημοσιεύσω εδώ τώρα επί τόπου το γυναικουλίστικο θάψιμο που μού έριχνες για τους Νικόμαχο-DSM τον Απρίλιο του 2016????

Μίλα Κλανιάκη...

24/09/2018, 21:19:20
quote:
Πλέον δεν λυπάμαι καθόλου για ότι έγινε, μιας και στην Ελλάδα δεν βρίσκεις το δίκιο σου, πιστεύω πως θα το βρω στο εξωτερικό.

Ποιό δίκιο σου βρε κακόμοιρε και φουκαρά