ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αναζήτηση κινηματογραφικής ταινίας - - Κινηματογράφος -

- Αναζήτηση κινηματογραφικής ταινίας - - Κινηματογράφος -

Χαράλαμπος42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
SEHRAZADΝέο Μέλος
12/01/2006, 20:57:52
Τα χρόνια μου πολλά στην παρέα. Σας παρακολουθώ από την αρχή που φτιάχτηκε το τόπικ και ένιωσα την ανάγκη να σας ευχαριστήσω για όλα όσα μου προσφέρετε μέσα από τις συζητήσεις σας.
Θα ήθελα να σας πω πόσο πολύτιμες είναι οι συμβουλές αλλά και οι προβληματισμοί που εκφράζετε. ΄
Η παρότρυνση του Μορφέα θα ενθουσίαζε σίγουρα οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτόν του αναζητητή του καλού.
Και η εμπειρία οποιουδήποτε μέλους είναι πραγματικά πολύτιμη. Είναι αληθινές εμπειρίες και δείχνουν αληθινές πιθανότητες.

Έχετε ιδέα καθόλου πως μπορεί κανείς να προφυλαχθεί στις περιπτώσεις ομάδας από τις κακοτοπιές;;;
Αλήθεια, αν κάποιος συγγραφέας ενός καλού βιβλίου που διαβάσατε σας πρότεινε να μπειτε σε μια ομάδα θα μπαίνατε;;;

Δηλαδή, η ερώτηση είναι ποιες είναι οι προϋποθέσεις για μια τέτοια ομάδα;

Επίσης, θα ήθελα εαν κάποιο από τα μέλη μπορεί να μου πει περισσότερα για ημιπολύτιμους λίθους που έχουν να κάνουν με το θυρεοειδή.

toxotisΜέλος
13/01/2006, 01:43:53
Aγαπητή Sehrazad

καλωσόρισες κατ' αρχήν

quote:
Η παρότρυνση του Μορφέα θα ενθουσίαζε σίγουρα οποιονδήποτε θεωρεί τον εαυτόν του αναζητητή του καλού.

Επίσης, θα ήθελα εαν κάποιο από τα μέλη μπορεί να μου πει περισσότερα για ημιπολύτιμους λίθους που έχουν να κάνουν με το θυρεοειδή.

Στο πρώτο μέρος θα συμφωνίσω απόλυτα μαζί σου. Έτσι αισθάνομαι κι εγώ.

Όσο για το ερώτημα σου μόλις σήμερα διάβαζα στο βιβλίο που ανέφερα παραπάνω σχετικά. Θα το ξανακοιτάξω να σου πω τι αναφέρει.