- Αναζήτηση κινηματογραφικής ταινίας - - Κινηματογράφος -
Μορφέα συγνώμη για την άγνοια αλλά τι εννοείς << ενεργειακό συντονισμό? >>.
Εχω μια πολύ αμυδρή ιδέα του τι εννοείς αλλά και αυτό το έχω δεί σαν παραλήπτης.
Αν όμως έχω δίκιο δεν είναι επικίνδυνο?
δοκίμασα παλαιότερα μόνο με χυμούς, αλλά πάλι τσαλαβούτηξα...
όσο δεν "επιτρέπεται" να φάς τόσο τα σάλια τρέχουν και το μυαλό κολλάει εκεί.
Νομίζω πως ασυναίσθητα έτυχε να μην φάω ολόκληρη μέρα -16 ώρες πχ
Αν το κάνω όμως σαν δίαιτα 99,9% θα φάω κάτι

Είναι κάτι που ήδη κάνω σε κάποιο κύκλο,
ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΕΝΝΟΩ ....ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ....!!!!!!
Και μαλιστα επρεπε να το διeυκρινησω αυτο ( nst ) για να μην εννοησετε καποιον αλλον....!!!!!
Στον τον κυκλο αυτον ...οσα περισσοτερα ατομα τοσο το καλυτερο ...
Την εποχη που εκανα κυκλο .....ειμασταν γυρω στα 20 ατομα.....
Φανταστειτε τι ποσοτητα ενεργειας μπορουσαμε να βγαλουμε...και μαλιστα οσο γνωριζομαστε ...τοσο περισσοτερο ..ειχαμε καλυτερη αποδοση...
Αυτα λοιπον
Σας χαιρετω ..
Sunrise zero
Επειδή η απόκτηση δύναμης ή δυνάμεων δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιδιώξεις μου και δεν έχω ούτε πρακτικό τρόπο ούτε διάθεση να κρατιέμαι χεράκι-χεράκι με ανθρώπους που ελάχιστα γνωρίζω για τέτοιους σκοπούς, παρακαλώ μη με υπολογίζετε σε τέτοια πράγματα.
Αν υπάρξει κάποιος τρόπος που θα προτείνει ο Μορφέας και αφορά ομαδική θεραπεία πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω και μάλιστα επειδή ξαναέχω φαρυγγίτιδα να προσφερθώ και ως πειραματόζωο.
Unseen
ΥΓ Βίκυ πήρα το μήνυμά σου, θα λάβεις δικό μου το συντομότερο. Δεν μου έγραψες όμως την πόλη όπου γεννήθηκες, ίσως έχει σημασία.
******* By Art we live *******
Να είστε καλά και συγχωρέστε την απουσία μου
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

τι κύκλους βλεπω εδω καλε....λοιπον εγω άμα δεν δυναμώσω τον κύκλο της ψυχης μου νοιώθω αδύνατον να μπω σε αλλο κύκλο και να παρω και αλλους στο λαιμό μου....τι εννοεις καλε Γιάννη αναφέροντας ενέργεια που θα έχουμε όλοι μαζι ...άσε άσε να βρω την δική μου πρώτα και μετα θα την μοιρασω χαχα.
Μωυσή.....είσαι καλα,το ξέρω!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Unseen .........
----------------------------------------------------------------------
Επειδή η απόκτηση δύναμης ή δυνάμεων δεν ήταν ποτέ μέσα στις επιδιώξεις μου και δεν έχω ούτε πρακτικό τρόπο ούτε διάθεση να κρατιέμαι χεράκι-χεράκι με ανθρώπους που ελάχιστα γνωρίζω για τέτοιους σκοπούς, παρακαλώ μη με υπολογίζετε σε τέτοια πράγματα.
Αν υπάρξει κάποιος τρόπος που θα προτείνει ο Μορφέας και αφορά ομαδική θεραπεία πολύ ευχαρίστως να συμμετάσχω και μάλιστα επειδή ξαναέχω φαρυγγίτιδα να προσφερθώ και ως πειραματόζωο.
----------------------------------------------------------------------
Unseen ,,,,ο κυκλος εκτος του οτι μπορεις να κανεις θεραπειες και μαλιστα επειδη το δυναμικο ειναι παρα πολυ υψηλο μπορεις να κανεις και αλλα πραμματα για καλο ειτε σε ανθρωπους ....ειτε γενικα στον πλανητη....
Δεν ειναι απλα να πιαστεις χερακι χερακι ...!!!! μην το υποτιμας ειδικα αν δεν το εχεις δοκιμασει .....!!!!!
Δεν λεω ουτε απορριπτω τα εξ αποστασεως ...ισα ισα ...!!!!!
Αν τωρα ειπα μια εφαρμογη που δεν σου ταιριαζει ....μην το κοροιδευεις...!!!!!!
Αλλα αν θεωρεις "εμας" ανθρωπους που ελαχιστα γνωριζεις...τοτε ποιοι ειναι οι γνωστοι σου....????
Τελος παντων... ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ.... η σιωπη ειναι .....ΓΝΩΣΗ !!!!!!
Να ειστε καλα ....αμα κανονισετε....συναντηση...μου λετε ...(αν θελετε )με καποιο e mail .... δεν ξαναμπαινω....ΤΕΡΜΑ.......
Πραγματι μην μου απαντησετε δεν θα ξαναμπω...δεν θα το δω....!!!
ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.....!!!!
Sunrise zero
Aries εδώ θα είμαστε....
Καληνύχτα.
Τοξοτίνα χαίρομαι που συμφωνείς με την ιδέα...![]()
Αγαπημένη μου Ανσίν
quote:
Έχω κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά το ενεργειακό ραντεβού. Αν είναι να κάνουμε κάτι τέτοιο σε σταθερή βάση, θα ήθελα πρώτα να έχω γνωρίσει προσωπικά τους υπόλοιπους που θα συμμετέχουν (άντε λοιπόν να ξανακανονίσουμε συνάντηση) κι επίσης να έχουμε ανταλλάξει κάποια προσωπικά δεδομένα πχ αστρολογικά, βαθύτερο προσανατολισμό στη ζωή (αν και αυτό έχει λίγο-πολύ φανεί για τα παιδιά που συζητάμε σ' αυτό το τόπικ), κ.ά.Χίλια συγνώμη απ' όλους. Δεν υπαινίσσομαι τίποτε για κανέναν όμως οι δυναμικές που μπορούν να αναπτυχθούν από κάτι τέτοιο είναι μεγάλες και ο συντονισμός κάτι το απίστευτο, τα έχω ξανακάνει αυτά γι' αυτό συγχωρέστε με αν είμαι λίγο επιφυλακτική.
Έχεις απόλυτο δίκιο που είσαι επιφυλακτική, και οποιοσδήποτε άνθρωπος είναι στο μονοπάτι της αναζήτησης, πρέπει να έχει τα μάτια του 14, να είναι σε συνεχή επιφυλακή αλλά και εγρήγορση. Σαφώς προϋποθέτει η υλοποίηση με τα ενεργειακά ραντεβού να έχει αποκτηθεί εμπιστοσύνη από όλα τα μελη της ομάδας προς όλα τα μέλη. Αλλιώς ασυζητητή. Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο και πολλά επώδυνες καταστάσεις μπορούν να προκύψουν τις οποίες ούτε εγώ είμαι διατεθιμένος να υποστώ.
Δεν είναι θέμα καχυποψίας αλλά θέμα επιφυλακής... απλά επιφυλακής!
Όσο δε για τους ωροσκόπους είναι πολύ ενδιαφέρον, πως τελικά οι περισσότεροι βλέποντας λίγο τα ζ΄΄ωδια μας είμαστε συνδεδεμένοι. Σίγουρα εξάλλου δεν είναι τυχαίο το οτι βρεθήκαμε εδώ, κάποιοι πνευματικοί λώροι μας ενώνουν.

χαχαχα, είδες η νηστεία δεν είναι εύκολο πράγμα. Μην ξεχνάς οτι οι τοξίνες έχουν προσκόλληση με το σώμα σου και έτσι κάνουν ό,τι μπορούν να σε κάνουν να μην τις αποβάλλεις. Αλλά φυσικά ποτέ μην ζορίζεις τον εαυτό σου πολύ. Μπορείς να το ξανακάνεις όταν θα είσαι έτοιμη και απόλυτα αποφασισμένη. Η αλήθεια είναι οτι εάν έχεις στο μυαλό σου οτι δεν πρέπει να φας τότε θέλεις να τρως ακόμα περισσότερο. Αυτή είναι και η λεγόμενη θυμαπάτη της υπόθεσης.
Αγαπητή Άβαλλον,
quote:
Εχω όμως πολύ καλή διάθεση και θέληση οπότε ΜΕΣΑ!
Αυτή είναι η αρχή των πάντων.
Αγαπητέ Φίλε Άριες...
quote:
Τωρα ....για θεραπειες ...απο μακρυα...καλα ειναι ...αλλα βοηθαει ...το να ξερεις το ατομο απο κοντα....!!!Επισεις πολυ καλο ειναι οι ομαδικες θεραπεις...και εξηγω...
Καποτε συμετειχα σε θεραπειες ( περα απο το REIKI ) με πολλα ατομα σε κυκλο.....
Αυτο βεβαια δεν γινεται οχι μονο σε θεραπειες αλλα μπορεις εαν εχεις σχηματισει μια αξιολογη ομαδα να κανεις πολλα ....
Μεσα απο εκει λοιπον μπορεις να επεμβεις θετικα η αρνητικα σε μια κατασταση...και επειδη ειμαστε..( τουλαχιστον οι μεχρι τωρα ετσι εχει φανει απο ολους ) καλοι "μαγοι" ( " μαγος " = ο εχων την γνωση ) μπορουμε να κανουμε πολλα.....
Απο χρονια λοιπον ....ειναι η επιθυμια μου να μπορεσω να κανω μια τετοια ομαδα που θα μπορει να κανει διαφορα πραμματα....οπως θεραπεις μεταξυ μας ....αλλα και σε οποιον αλλον χρειαζεται και εχει αναγκη...
ΚΑΙ θελω να προλαβω καποιους( οχι απο εμας) κακοπροαιρετους ...αυτο θα γινεται βεβαια χωρις ΚΑΜΜΙΑ χρηματικη συναλλαγη....!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΗ , ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΚΛΟ...!!!!
Αλλα πραγματικα ...ΚΑΝΕΙ " ΘΑΥΜΑΤΑ "....!!!Για την συναντηση μαςκανονιστε...και εκει αν σας ενδιαφερει η περιπτωση του "κυκλου" το συζηταμε...
ΕΝΑ θα σας πω ...οτι μεσα σε λιγο καιρο (για τον κυκλο μιλαω ) δεν θα πιστευετε και εσεις την διαφορά που θα νοιωσετε ...τις δυναμεις που θα αποκτηθουν ...οχι μονο σαν ομαδα ...αλλα και μετα μεμονωμενα...!!!
Εγώ ασχολούμαι με αυτές τις ομαδικές θεραπείες εδώ και τέσσερα χρόνια, και σε κύκλους απτούς δηλαδή έχοντας επαφή ο ένας με τον άλλον αλλά και εξ αποστάσεως. Σίγουρα αυτός που είναι εξεπαφής είναι ισχυρότερος και σίγουρα έχει τεράστια δυναμική. Είναι πραγματικά εκπληκτικός. Μάλιστα λίγα λεπτά οραματισμού μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλα θαύματα. Έχω βιώσει και θεραπείες με αυτόν τον τρόπο αλλά λύσεις διαφόρων πάσεις φύσεως προβλημάτων.
Θα ήταν πραγματικά σπουδαίο να γίνονταν όλο και περισσότεροι τέτοιοι κύκλοι. Ωστόσο δεν θα το συνηστούσα σε καμία περίπτωση για την δική μας περίπτωση. Θεωρώ οτι είναι πολύ επικίνδυνο να κάνεις μια τέτοια κίνηση έχοντας απόλυτη άγνοια του ατόμου με τον οποίο συνδέεσαι τόσο δυναμικά.
Επίσης πιστεύω οτι θα ήτα και ανώφελο να κάναμε κάτι τέτοιο εάν δεν κάναμε πρώτα τις τεχνικές εξ αποστάσεως για να αποκτηθεί αυτή η εμπειρία πρώτα. Εξάλλου θεωρώ πολύ μεγάλη ευθύνη για έναν συντονιστή ομάδας να αναλάβει κάτι τέτοιο, πράγμα που σίγουρα είναι πολύ πιο πέρα από τις δικές μου τουλάχιστον ικανότητες.
Γενικώς πιστεύω ότι είναι πολύ καλή η ιδέα που λες αλλά συν τω χρόνω, αφού πρώτα αποκτηθεί σταθερή εμπιστοσύνη μεταξύ μας και αν γίνει και αυτό.
Και καλώς αναφέρεις το χρηματικό, δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα ούτως η άλλως αλλα επειδή υπάρχουν διάφοροι που προσπαθούν να λασπώσουν εκεί που δεν λασπώνει, είναι σημαντικό να τονιστεί κάτι τέτοιο.
Και πάλι αγαπητή μου Τοξοτίνα
quote:
Aφού φορόντας τον κρύσταλλο quatz προστατεύομαι από ακτινοβολίες πχ του υπολογιστή, δεν έρχεται αμέσως κοντά σ'αυτή τη συσκευή?
Που όπως είπαμε δεν κάνει να είναι κοντά της? Τότε πως θα πρέπει να το χειριστώ?
Ο λόγος είναι οτι εάν είναι τόσο κοντά στον υπολογιστή για παράδειγμα συνέχεια θα απορροφήσει τόσο μεγάλη ακτινοβολία που τελικά θα θέλει κάθε λίγο και λιγάκι καθαρισμό ή μπορεί ακόμα και να αχρηστευτεί.
Αγαπητή Γιώτα
quote:
Ενας ακόμα ΚΡΙΟΣ με οροσκόπο ΚΡΙΟ.
Θα ήθελα πόλύ να συμμετέχω στη θεραπεία εξ αποστάσεως. Είναι κάτι που ήδη κάνω σε κάποιο κύκλο, αλλά θα ήθελα να δώ και πως λειτουργεί μεταξύ μας, τα αποτελέσματα που θα έχει κλπ.
Σχετικά με την ανταλλαγή πληροφοριών ενεργειακά είναι κάτι που δεν το έχω ξανακάνει και θα ήθελα να μάθω με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει αυτό. Αυτό που κάνω εγώ είναι με διαλογισμό να παίρνω κάποιες πληροφορίες από τον ανώτερο εαυτό ή αγγέλους κλπ. Μάλλον όμως Μορφέα δεν εννοείς αυτό.
ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟΣ; Εσύ το παράκανες βρε παιδί μου... άμα σε νευριάσουμε δηλαδή μας πήρε και μας σήκωσε... ![]()
![]()
![]()
Ο ενεργειακός συντονισμός είναι πολύ απλός και έχει να κάνει με την απλή απορρόφηση και μετάδωση πληροφοριών μεταξύ των μελών και όχι μεταξύ των ανώτερων εαυτών τους. Θα εξηγήσω εκτενέστατα τον τρόπο με πολύ απλά βήματα και πάνω απ' όλα ασφαλή.
Νστούλα μου...
quote:
Μορφέα συγνώμη για την άγνοια αλλά τι εννοείς << ενεργειακό συντονισμό? >>.
Εχω μια πολύ αμυδρή ιδέα του τι εννοείς αλλά και αυτό το έχω δεί σαν παραλήπτης.
Αν όμως έχω δίκιο δεν είναι επικίνδυνο?
Το μόνο πράγμα που δεν θα ήθελα να κάνω σε αυτήν την φάση της ζωής μου είναι να γκρεμίσω με ένα φύσημα αέρος για ό,τι έχω αγωνιστεί. Θα μπορούσα τον εαυτό μου όπως και τον έχω ήδη υποβάλλει πολλές φορές σε διάφορα πειράματα με οποιοδήποτε κόστος, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν θα αναλάμβανα να κάνω κάτι με άλλους ανθρώπους έστω κι αν υπήρχε μία πιθανότητα στο 1.000.000 να πήγαινε κάτι στραβά. Δεν θα το πρότεινα καν. Ούτως η άλλως ο τρόπος που θα προτείνω είναι πολύ ασφαλής με συγκεκριμένες προστασίες και ελάχιστη συνειδητή προσπάθεια παρά μόνο αυτής της πρόθεσης.
Φυσικά ο ενεργειακός συντονισμός μπορεί να αποβεί επικίνδυνος όταν γίνεται ανεξέλεγκτα και χωρίς σωστές οδηγίες, αλλά αυτά γίνονται σε πολύ προχωρημένα επίπεδα συντονισμού και σε άλλες τελείως διαφορετικές καταστάσεις.
Κατανοώ απόλυτα πάντως τον δισταγμό σου και τον χαιρετίζω, για αυτό ο καθένας θα προχωρήσει μόνο όταν ο ίδιος αισθανθεί οτι είναι έτοιμος.
Πολυαγαπημένη μου Ανσινούλα, υποθέτω οτι ο Αριες δεν εννούσε σαν σκοπό την απόκτηση δύναμης αλλά σαν διαπίστωση της δυναμικής από την εφαρμογή αυτή.
Φίλε Άριες, μην νευριάζεις (βέβαια σε καταλαβαίνω αφού Κριός είσαι κι εσύ). Το να φεύγεις δεν είναι πάντα λύση... εξάλλου μην ξεχνάς οτι ο ήλιος σου με την Ανσίν τετραγωνίζει οπότε είναι λογικό κάπου κάπου να μην τα βρίσκετε...
Ουφ μην πιάσω όμως τα αστρολογικά, ας αφήσω την Αιγωκερίνα μας να κάνει αυτήν την δουλειά.
Παρεπιπτώντος Ανσίν αν θες δώσε μου κι εσύ τα δικά σου στοιχεία να μας κάνω συναστρία... θα σου στείλω κι εγώ τα δικά μου στοιχεία.
Ευχαριστώ πολύ

Aries0
Άκουσέ με (ελπίζω να ξαναμπείς και να διαβάσεις, εξάλλου ο Κριός μετά την έκρηξη γίνεται ξανά το καλό, γλυκό και χαρούμενο πλάσμα που είναι). Είναι τώρα δύο χρόνια που έχω να πιαστώ χέρι-χέρι σε κύκλο. Υπήρξε πριν τέσσερα χρόνια μια ομάδα που ξεκίνησε από 4 άτομα, έφτασε τα 9, τα 12, κι εντέλει τα 25, που μαζί κάναμε τέτοια πράγματα. Φαντάσου δηλαδή 25 άτομα με τις γνώσεις και τις προθέσεις π.χ. του Μορφέα – ήταν κάτι πολύ σοβαρό.
Κάποια στιγμή η ομάδα διαλύθηκε άδοξα μέσα από πολύ πόνο (πληγωθήκαμε επειδή θεωρήσαμε ότι υπήρξε εκμετάλλευση των πιο αγνών μας ονείρων), υποτίθεται ότι διαλύσαμε και το σχετικό εγρηγορός, όμως ακόμη και σήμερα, δύο χρόνια μετά τη διάλυση, εξακολουθώ να νιώθω όλους τους υπόλοιπους. Κι όχι μόνο τους νιώθω αλλά επηρεάζομαι κάποτε στον υλικό μου φορέα από τις διαθέσεις ή την κατάσταση της υγείας τους.
Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτό. Μέσα από την περιπέτεια αυτή χάθηκαν φιλίες, άνθρωποι δεν άντεξαν να ξαναντικρύσουν άλλους ανθρώπους, σαν ένας περίεργος άνεμος να φύσηξε και να μας σάρωσε όλους...
Και ξέρεις γιατί; Γιατί κάποιοι (πρώτος και καλύτερος ο συντονιστής μας) άρχισαν να ενδιαφέρονται για το δυναμικό που αναπτυσσόταν από τη μεταξύ μας ανταλλαγή. Για τα "θαύματα" που μπορούσε να κάνει. Για τη "δύναμη" που συσσωρευόταν και τις "ενέργειες" που αγγίζαμε. Γιατί η αίσθηση της δύναμης διαφθείρει.
Ξαναδιάβασε λοιπόν προσεκτικά αυτά που έγραψες για να δεις πώς μου πάτησες όλα τα σχετικά κουμπάκια. Κι αν θέλεις να είσαι απόλυτα ειλικρινής με τον εαυτό σου, προσπάθησε να αποσαφηνίσεις πώς ορίζεις την ανιδιοτέλεια και την αγάπη. Γιατί ανιδιοτέλεια δεν είναι μόνο να μην παίρνεις χρήματα από τον άλλον αλλά να μην παίρνεις ούτε να οικειοποιείσαι τίποτα δικό του - ούτε τη δύναμή του όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την προσωπική του κατάθεση και την καλή του πρόθεση. Και μια πολύ ευγενική όψη της αγάπης είναι να μην έχεις κανένα προσωπικό ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα της σχετικής προσπάθειας.
Αν πάλι ο Μορφέας έχει δίκιο και αναφερόσουν απλά στη δυναμική που μπορεί να αναπτυχθεί μέσα από αυτή την ανταλλαγή χωρίς όμως να σε ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, ζητώ συγνώμη.
Θέλω να τονίσω ότι στο επίπεδο που περιγράφει ο Μορφέας και με συντονιστή τον Μορφέα δεν έχω κανένα πρόβλημα να συμμετάσχω - πάντα με την προϋπόθεση ότι θα γνωριστούμε πρώτα προσωπικά, ότι τουλάχιστον θα έχουμε δει καθένας τα μάτια του άλλου.
Επειδή δεν νομίζω να μπορέσω να ξαναμπώ τις επόμενες τρεις μέρες, αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι το μεσημέρι σήμερα, εύχομαι σε όλους καλό Π-Σ-Κ.
Με αγάπη,
Unseen
******* By Art we live *******
quote:
Σαφώς προϋποθέτει η υλοποίηση με τα ενεργειακά ραντεβού να έχει αποκτηθεί εμπιστοσύνη από όλα τα μελη της ομάδας προς όλα τα μέλη. Αλλιώς ασυζητητή. Είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο και πολλά επώδυνες καταστάσεις μπορούν να προκύψουν τις οποίες ούτε εγώ είμαι διατεθιμένος να υποστώ.
Θα μπορούσες μήπως να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?
Για το ρίσκο εννοώ και για τις επώδυνες καταστάσεις... Η Unseen νομίζω ότι έδωσε ένα καλό παράδειγμα μιλώντας αναλυτικότερα... Θα ήθελα να ακούσω όμως και τη δική σου εξήγηση...
quote:
ΚΡΙΟΣ ΜΕ ΚΡΙΟΣ; Εσύ το παράκανες βρε παιδί μου... άμα σε νευριάσουμε δηλαδή μας πήρε και μας σήκωσε
Υπάρχουν και χειρότερα: KΡΙΟΣ με ΖΥΓΟ
(Εγώ)!!
Η απόλυτη παράνοια και αντίφαση!!![]()
Μόνο για παίχτες με γερά νεύρα!!![]()
![]()
![]()
![]()
Παρέθεσα τα λόγια του Μορφέα,και αφου διάβασα οσα γραφτηκαν,θ΄λεω να πω κι εγω απο την πλευρα μου.....
Εγω βρε παιδιά εχω πλήρη άγνοια απο όσα εσεις γνωρίζετε και ε΄χετε και εμπειρίες....κι εγω κατανόησα την "αποκτηση δύναμης",και αναρωτήθηκα απλοϊκά...."τι να την κανω καλε την δύμανη".
Γιάννη μου νευρικάκια,να εχεις μετρίδι τους ανίδεους σαν και μενα για να δεις τι μπορει να σκεφτεί κανεις και πως να το μεταφρασει,περα απο την διάθεση του και την πίστη του.Φαντασου όμως αν έχεις και την εμπειρία της UNSEEN τι μπορει να σε προβληματίσει???
ουφ πρωινιάτικα ...
Μια καληεμρα όμορφη απο μια λαμπερη Μυτιλήνη,καταγάλανη,δροσερή,και με άρωμα....ανατολής και ιου των πτηνών!
όλα ωραία και καλά αλλά με έχει φάει η αγωνία, με τις απαντήσεις σου στα τέστ τι θα γίνει?
Θα βρεις λιγάκι χρόνο? Άσε που δεν ξέρω αν έλαβες αυτά που σου έστειλα στο προσωπικό σου mail...
Eλπίζω να μην...σ' έπριξα... ![]()
Παιδιά αρχίσατε να με ανυσηχείτε...΄για καλό νομίζω πως πρόκειτε σ' αυτό που εννοεί ο Μορφέας, υπάρχει πράγματι τόσο μεγάλος κίνδυνος?
Νομίζω πως στο χέρι μας είναι να βγεί κάτι καλό.
Από χθές διαβάζω ένα πολύ ωραίο βιβλίο για τους κρυστάλλους του Δ. Κουτσούκη "Το τραγούδι των κρυστάλλων"

Δε λέω καλά είναι να μας διαφωτίσουν οι πιο προχωρημένοι, να γνωρίζουμε τι μπορεί να συμβεί σε καταστάσεις που ξεφεύγουν, όπως αυτή που περιγράφει η φίλη Ανσίν,
αλλά ακόμη δεν ξέρουμε καλά καλά τι εννοεί ο Μορφέας, με ποιό τρόπο θα γίνει, πως θα προετοιμαστούμε και πως θα "δράσουμε"...
ας τον αφήσουμε να μας εξηγήσει πιο αναλυτικά και βλέπουμε.
Ας μη βιαζόμαστε-εγώ θαρρώ πως έχουμε μακρύ δρόμο μπροστά μας...
Από την άλλη είμαι κι εγώ μακρυά από την πλειοψηφία της παρέας -Θεσσαλονίκη,
οπότε λιγάκι δύσκολο να βρεθούμε από κοντά...![]()
...και με την κοιλάρα μέχρι πέρα πού κουράγιο για ταξίδια...
...να σας στείλω μια φωτογραφία μου να δείτε τα ματάκια μου?
Πέρα από τα αστεία σαφώς και θα ήθελα να σας γνωρίσω όλους από κοντά,
αλλά απ' όσο βλέπω ούτε οι "αθηναίοι" μεταξύ τους δεν έχουν βρεθεί ακόμη καλά καλά...
Φιλάκια και πολύ πολύ καλή γαλάζια μέρα σε όλους σας!

Καλώς ήρθες Μορφέα, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ & πάντα ερωτευμένος να είσαι.
Βίκυ μου το βιβλίο που αναφέρεις είναι πολύ καλό, ο άνθρωπος που το έχει γράψει είναι εσωτεριστής, εξαιρετικός γνώστης των κρυστάλλων και των θεραπειών με αυτούς. Και δεν παίρνει χρήματα στις θεραπείες από όσο ξέρω.
Γιάννη μου μην νευριάζεις, Κριός είναι και ο άντρας μου και ο γιός μου, τι είσαστε εσείς βρε παιδί μου ούτε μύγα στο σπαθί σας δεν σηκώνετε. Άντε τώρα που δεν θα ξαναμπείς, εμείς χαιρόμαστε όποτε σε διαβάζουμε.
Συμφωνώ με την Unseen στο θέμα της γνωριμίας, είναι απαραίτητο. Ας γνωριστούμε και βλέπουμε τι θα κάνουμε.
Μορφέα η Βίκυ(toxotis) είναι έγκυος, πιστεύεις ότι θα ήταν φρόνιμο να συμμετάσχει εάν γίνει το οτιδήποτε?
Εμεις Τοξοτίνα θα τα πουμε ίσως το καλοκαίρι στη Θεσσαλονίκη
Πυραμίδα μου τι κανεις??Ποτε θα σε δω εσενα καλη μου?
quote:
Αγαπητή μου γαλάζια σφαίρα κι εγώ super αρχάρια είμαι και εμπειρίες δεν διαθέτω, όμως μέχρι τώρα και διαβάζοντας το τόπικ όλο από την αρχή είχα ένα πολύ καλό αίσθημα, γιατί να μας χαλάσει η "μαγιά"-μαγεία τώρα?
Κορίτσια welcome to the club!![]()
Mε τη μόνη διαφορά ότι το club δεν είναι club μπριρίμπας και η πορεία μου εδώ μέσα μου έχει δείξει πολλές φορές ότι ο εσω δρόμος μοιάζει περισσότερο με ναρκοπέδιο παρά με ένα γραφικό μονοπάτι...![]()
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σε βρει και από που... ![]()
Ελπίζω να μη σας προσγείωσα απότομα αλλά "κάλλιο να φυλάς τα ρούχα σου για να'χεις τα μισά"... ![]()
quote:
Βίκυ μου το βιβλίο που αναφέρεις είναι πολύ καλό, ο άνθρωπος που το έχει γράψει είναι εσωτεριστής, εξαιρετικός γνώστης των κρυστάλλων και των θεραπειών με αυτούς. Και δεν παίρνει χρήματα στις θεραπείες από όσο ξέρω.
Xαίρομαι που πέτυχα ένα τόσο καλό βιβλίο και να πω την αλήθεια μου ήταν τελείος άγνωστος ο συγγραφέας. Να φανταστείς πως ήταν χαντακωμένο στο κάτω κάτω ράφι -ίσα με το πάτωμα και μόλις που φαινόταν το βιβλίο.
Πραγαματικά έχω διαβάσει ήδη το μισό -αφού παράτησα τα πάντα- και με έχει "κερδίσει"
Γιάννη κι εγώ συμφωνώ :
quote:
Άντε τώρα που δεν θα ξαναμπείς, εμείς χαιρόμαστε όποτε σε διαβάζουμε.
quote:
Μορφέα η Βίκυ(toxotis) είναι έγκυος, πιστεύεις ότι θα ήταν φρόνιμο να συμμετάσχει εάν γίνει το οτιδήποτε?
Πυραμιδούλα μου με πρόλαβες
.....
δηλαδή να το πω καλύτερα: εξέφρασες μια σκέψη που είχα από την πρώτη στιγμή που ανέφερε ο Μορφέας αυτή την ιδέα. Μόνο που δεν το είχα αναφέρει καθόλου....![]()
Αγαπητή μου Avallon, όχι βέβαια δεν μαας προσγείωσες
καθόλου απότομα. _Η αλήθεια είναι πως μου αρέσει η απογείωση και η πτήση οπότε δεν χαλιέμαι τόσο εύκολα...