- Ποιος έκλεψε το "άγιο δάκρυ"; - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet

Ποιος έκλεψε το "άγιο δάκρυ";
Η αστυνομία της Ρουμανίας διεξήγαγε έρευνα για να ανακαλύψει ποιος έκλεψε ένα δάκρυ που εμφανίστηκε σε μια εικόνα της Παναγίας, μετά την καταγγελία που έκανε ο ιερέας της εκκλησίας
Και τελικά βρήκαν τον ένοχο. Ήταν μια γυναίκα που το έκλεψε πιστεύοντας ότι θα την βοηθούσε θαυματουργά στα προβλήματα που είχε.
Οι 62χρονη γυναίκα ήταν από τους πολλούς που έτρεξαν να προσκυνήσουν την εικόνα μετά την δημοσιοποίηση της είδησης της "δακρυσμένης" Παναγίας, στο χωριό Parcovaci.
Όταν, οι δημοσιογράφοι, της πήραν συνέντευξη, είπε: "Σκέφτηκα ότι εάν έπαιρνα το δάκρυ στο σπίτι μου, όλα τα προβλήματά μου θα εξαφανίζονταν. Έτσι πήγα στην εικόνα, προσευχήθηκα και προσπάθησα να κλέψω το δάκρυ με τα χείλη μου, φιλώντας το. Αλλά αφού είδα ότι δεν μπορούσα, το σκούπισα με ένα ύφασμα που είχα και το πήρα μαζί μου"
Η αστυνομία από την πλευρά της παραδέχτηκε ότι δεν μπορούν να την συλλάβουν αφού δεν υπάρχει κάποιος ανάλογος νόμος και ότι αυτό που τους έτυχε είναι μοναδικό στα ιστορικά της αστυνομίας.
Το ύφασμα με το "άγιο δάκρυ" επιστράφηκε στην εκκλησία και τοποθετήθηκε δίπλα στην εικόνα.
Το αν η υπόθεση αυτή είναι για γέλια ή για κλάματα, πρέπει να το κρίνετε εσείς.
http://www.ananova.com/news/story/sm_1187448.html?menu=news.quirkies
αλλά και...
Tria capita exsculpa sunt,unum intra alterum et alterum supra alterum

Και αφού έχουμε εγκαίνια, ένα ποτήρι σαμπάνια επιβάλλεται![]()

και επιπλεον, να εχουμε συντομα (ξανα) τον φιλο μας Krio πισω!

Τα ποτά για την αντροπαρέα, κερασμένα από εμένα..![]()
![]()

Και πάμε στα νορμάλ κεράσματα τώρα….![]()

Καλορίζικο το νέο θέμα κι εύχομαι να γεμίσουν σύντομα οι σελίδες του όπως και στα προηγούμενα! ![]()
Να είμαστε καλά να περάσουμε και στα επόμενα μέρη και να μεγαλώσει κι άλλο αυτή η παρέα! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Καλορίζικο το 5ο μαγαζάκι της αλυσίδας μας! Να 'μαστε καλά να συνεχίζομεν, να πληθυνόμεθα και να αυξανόμεθα...
Αγαπητέ elo, πάλι διακρίσεις;! Ωραίο το κέρασμα, αλλά για τον γυναικείο πληθυσμό τούτης εδώ της παρέας, τίποτα...;;;![]()

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
ή οπως θα ελεγε ενας φιλος Ιαπωνας: すべてのあいさつをする

quote:
Καλημέρα θα προτιμήσω το πρώτο κέρασμα του elo στο καινούργιο topic.
οχι, που δεν θα το προτιμουσες ![]()

Θα κεράσω τα απογευματινά καφεδάκια εγώ φίλε elo, και για τους άντρες του περί ανέμων special πάστες ![]()
Όσο για μας loukritia υπάρχουν σε αντίστοιχα σχήματα φαγητά (ανδρικών οργάνων) από το μεζεδοπωλείο "κουκλάκι" αν τα βάλω όμως θα τα κόψει η λογοκρισία
έτσι ας αρκεστούμε στα καφεδάκια![]()

Edited by - keraynos on 12/06/2008 16:21:46
κριμα θα ναι να πανε χαμενοι τοσοι καφεδες

Κεραυνέ πολύ ωραίο το κέρασμα με τις πάστες …
έπεσα με τα μούτρα να τις φάω όλες…
.
(δεν το ήξερα ότι υπάρχει ακόμα το κουκλάκι, το κατάλληλο μέρος για να φιλοσοφήσουμε την ζωή…
)
Λουκρητία σήμερα είναι πέμπτη, ελπίζω να μην μπερδεύτηκες πάλι…
.

Υπομονή φιλαράκια, την καταφέραμε και αυτή την εβδομάδα..![]()
Τα φραπεδάκια μας και φύγαμε .