ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Τα Πιο Παραξενα των Παραξενων... No1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

keraynos30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
RankettΜέλος
25/06/2008, 10:33:10
quote:
keraynos
Σκύλος-οδηγός!

Ένας σκύλος ράτσας dachshund έχει γίνει διάσημος στην Κίνα λόγω της ικανότητας του να οδηγεί αναπηρικά καροτσάκια.

Είναι σίγουροι για τη ράτσα dachshund; Μήπως πρόκειται για datsun;
25/06/2008, 17:56:00
quote:
Είναι σίγουροι για τη ράτσα dachshund; Μήπως πρόκειται για datsun;

Εμένα μου φάνηκε περίεργο, πως ένα τόσο μικρό σκυλάκι με τόσο κοντά ποδαράκια, έχει τόση δύναμη, απίθανο το "λουκάνικο"(αυτή είναι η ονομασία που χρησιμοποιούμε συνήθως γι αυτή τη ράτσα)

Wolf
25/06/2008, 17:57:49
Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου!

Ένας ερωτοχτυπημένος μεγιστάνας, από την Ουκρανία, προσέλαβε μια ολόκληρη θεατρική ομάδα για μια παράσταση όπου θα πρωταγωνιστούσε και ο ίδιος με σκοπό να κάνει μια πρόταση γάμου στην καλή του που θα της έμενε ανεπανάληπτη!

Ο κύριος Gennady Zaleskiy πλήρωσε περίπου 12.000 ευρώ στην θεατρική ομάδα για να παίξει ο ίδιος τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο με τίτλο «The Romantics» σε θέατρο της περιοχής Zaporozhie.

Ο 38-χρονος άντρας κανόνισε για την «θεατρόφιλη» κοπέλα του να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση σε μια βραδιά εξόδου με τις φίλες της!

Εμφανίστηκε ο ίδιος στην σκηνή φορώντας μάσκα και εκεί που έπρεπε να εκδηλώσει την αγάπη του στην πρωταγωνίστρια αυτός στράφηκε στο κοινό και κοιτώντας στα μάτια την κοπέλα του είπε:

«Όχι. Η κοπέλα που αγαπώ ονομάζεται Victoria και κάθεται στην έκτη σειρά. Victoria θα με παντρευτείς; »

Φυσικά η απάντηση της Victoria ήταν θετική εν μέσω χειροκροτημάτων και το φινάλε ήταν αίσιο.

«Ήταν η πιο ρομαντική κίνηση που έχω δει στην ζωή μου. Μετά από αυτό ξέρω ότι δεν χρειάζομαι κανέναν άλλον στην ζωή μου,» είπε πανευτυχής η Victoria.

πηγή:www.ethnos.gr

Wolf
26/06/2008, 00:26:34
Τα φαρδιά ρούχα αυξάνουν την νοητική δύναμη!

Οσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, όσο πιο φαρδιά είναι τα ρούχα σου, τόσο πιο πολύ αυξάνεις τη νοητική σου δύναμη.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ βρήκαν ότι οι φαρδιές μπλούζες, οι φόρμες και τα αθλητικά παπούτσια μπορούν να βοηθήσουν τις γνωστικές ικανότητές σου.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε 88 μεταπτυχιακούς φοιτητές, αυτοί που φορούσαν φόρμες είχαν μεγαλύτερα σκορ σε διάφορα τεστ, συγκριτικά με εκείνους που φορούσαν κοστούμια. Η άποψη των ερευνητών είναι ότι ακόμα κι ένα μικρό ποσοστό ενόχλησης, είναι ικανό να αποσπάσει τον εγκέφαλο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανασύρονται πιο δύσκολα πληροφορίες.

Επέλεγε μαλακά υφάσματα και φαρδιές γραμμές για να αποδίδεις καλύτερα…

Τα περιστέρια έφερναν στους κρατούμενους ναρκωτικά!

Εμβρόντητοι έμειναν οι υπεύθυνοι φυλακών στη Βραζιλία, όταν διαπίστωσαν με ποιο τρόπο κρατούμενοι προμηθεύονται ναρκωτικά και κινητά τηλέφωνα. Οι έγκλειστοι λάμβαναν από συνεργούς τους τις παράνομες ουσίες και τα κινητά τηλέφωνα, με ταχυδρομικά περιστέρια.

Οι υπεύθυνοι των φυλακών στη Μαρίλια, 450 χιλιόμετρα από το Σάο Πάουλο της Βραζιλίας, διαπίστωσαν ότι το τελευταίο διάστημα οι κρατούμενοι είχαν στην κατοχή τους ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών και κινητά τηλέφωνα. Προσπαθούσαν να βρουν πως τα προμηθεύονταν. Είχαν εντείνει τα μέτρα ασφαλείας, αλλά αποδεικνύονταν αναποτελεσματικά. Ώσπου κάποιος παρατήρησε ότι κάποια περιστέρια πετούσαν με δυσκολία στον χώρο της φυλακής.

Τα περιστέρια διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούνταν ως μεταφορείς ναρκωτικών και κινητών τηλεφώνων. Μια πρακτική που εφαρμόστηκε στην αρχαία Αίγυπτο και την Περσία, χρησιμοποιήθηκε από τους ευφάνταστους Βραζιλιάνους κρατούμενους για να προμηθεύονται ναρκωτικά. Τα περιστέρια τα φρόντιζαν οι ίδιοι οι κρατούμενοι.

Οι υπεύθυνοι της φυλακής στη Μαρίλια διαπίστωσαν ότι σε ένα κελί είχε φτιαχτεί φωλιά για τα ταχυδρομικά περιστέρια, τα οποία αφού εκπαιδεύονταν, τα έπαιρναν συγγενείς των κρατουμένων, εκτός φυλακής. Στη συνέχεια τα περιστέρια επέστρεφαν στη φυλακή μεταφέροντας ναρκωτικά και οτιδήποτε άλλο ήθελαν οι κρατούμενοι.

πηγή:www.madata.gr

Wolf
26/06/2008, 08:21:07
Περιστέρια - βαποράκια!

In anticipation of my resurrection...

26/06/2008, 12:44:59
Σωσίβιο του Τιτανικου αξίας 58.500 δολαρίων.

Ένα αχρησιμοποίητο σωσίβιο του Τιτανικού πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Κρίστις, στη Νέα Υόρκη έναντι 58.500 δολαρίων.
Το σωσίβιο, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύεται ότι βρέθηκε από τον αγρότη Τζον Τζέιμς Ντάμπαρ, στις ακτές του Χάλιφαξ, μετά τη βύθιση του Τιτανικού, τον Απρίλιο του 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού ταξιδιού του.

ΠΗΓΗ http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/203470.html

26/06/2008, 19:14:23
quote:

Σωσίβιο του Τιτανικου αξίας 58.500 δολαρίων.

Ένα αχρησιμοποίητο σωσίβιο του Τιτανικού πουλήθηκε σε δημοπρασία του οίκου Κρίστις, στη Νέα Υόρκη έναντι 58.500 δολαρίων.
Το σωσίβιο, που βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, πιστεύεται ότι βρέθηκε από τον αγρότη Τζον Τζέιμς Ντάμπαρ, στις ακτές του Χάλιφαξ, μετά τη βύθιση του Τιτανικού, τον Απρίλιο του 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού ταξιδιού του.

ΠΗΓΗ http://www.cosmo.gr/OddlyEnough/USA/203470.html

ε αυτο πια... !!

"Say HELLO to My Little Friend"
26/06/2008, 19:24:47
Κούνα το, πουλί μου
Οι παπαγάλοι μπορούν στ' αλήθεια να χορεύουν

O Σνόουμπολ έχει το ρυθμό μέσα του

Λονδίνο

Ο Σνόουμπολ, ένας παπαγάλος που έγινε διάσημος στο YouTube με τις χορευτικές του κινήσεις, έχει στ΄αλήθεια αίσθηση του ρυθμού, επιβεβαιώνουν οι νευροεπιστήμονες που τον μελέτησαν -η έρευνά τους ίσως δώσει νέα στοιχεία για τη μουσική αντίληψη στον άνθρωπο.

Ο παπαγάλος κακατούα της Αυστραλίας με το κίτρινο λοφίο ζει από το 2007 σε καταφύγιο πτηνών στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όπου τον άφησε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του μαζί με ένα CD που περιείχε το αγαπημένο του τραγούδι, το Everybody των Backstreet Boys.

Έκτοτε έγινε γνωστός στο Διαδίκτυο από τα βίντεο που τον δείχνουν να χορεύει στη μουσική διαφόρων καλλιτεχνών, από τους Queen μέχρι τον Ρίνγκο Σταρ. (Snowball)

Ο Δρ Ανιρουντ Πάτελ του Ινστιτούτου Νευροεπιστημών στη Λα Χόλα της Καλιφόρνια ήταν περίεργος να μάθει αν ο Σνόουμπολ χόρευε πραγματικά, ή είχε απλώς εκπαιδευτεί να εκτελεί μηχανικές κινήσεις.

Βιντεοσκόπησε εκ νέου τον κακατούα και με εργαλεία στατιστικής ανάλυσης διαπίστωσε ότι ο συσχετισμός ανάμεσα στο ρυθμό της μουσικής και τις κινήσεις του πουλιού είναι εντελώς απίθανο να οφείλεται στην τύχη. Με άλλα λόγια, ο Σνόουμπολ χορεύει στ' αλήθεια συγχρονισμένα.

«Ο Σνόουμπολ είναι καλύτερος [στο χορό] από το μέσο νήπιο 2-4 ετών, αλλά όχι τόσο καλός όσο ένας ενήλικος άνθρωπος» σχολιάζει ο ερευνητής στο δικτυακό τόπο του περιοδικού Nature. Προσθέτει ότι παρόμοιες χορευτικές ικανότητες έχουν παρατηρηθεί και σε άλλους παπαγάλους, όπως ο εκλιπών Αλεξ, ένα εκπαιδευμένο πτηνό-φαινόμενο στο Πανεπιστήμιο Brandeis της Μασαχουσέτης

Τα ευρήματα υποδεικνύουν ότι η αντίληψη του ρυθμού δεν είναι αποκλειστικά ανθρώπινο προνόμιο και δεν συνδέεται εγγενώς με τη μουσική αντίληψη.

Η μελέτη θα παρουσιαστεί στο Διεθνές Συνέδριο Μουσικής Αντίληψης και Νόησης που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Σαπόρο της Ιαπωνίας.

Επόμενο βήμα του νευροεπιστήμονα είναι να διαπιστώσει αν οι χορευτικές ικανότητες των παπαγάλων σχετίζονται με τις κινήσεις που χρησιμοποιούν στη φύση για να προσελκύσουν το αντίθετο φύλο.

Αραγε ο Σνόουμπολ μπορεί να χορέψει και με παρτενέρ;

Newsroom ΔΟΛ

"Say HELLO to My Little Friend"
27/06/2008, 00:04:15
Έκανε τον πατέρα του τσαγιέρα!

Ένας άντρας, από την Μεγάλη Βρετανία, πήρε τις στάχτες του αποθανόντα πατέρα του και τις μετέτρεψε σε τσαγιέρα!

Ο κύριος John Lowndes είπε πως είναι ένας τρόπος να θυμάται τον πατέρα του που φιλοσοφούσε για την ζωή πάντα με την τσαγιέρα δίπλα του.

«Νομίζω πως θα καταλάβει την κίνηση μου. Κάθε φορά που γυρνούσα σπίτι καθόμασταν και πίναμε τσάι. Πάντα μου έδινε σοφές συμβουλές,» είπε ο 54-χρονος άντρας από την περιοχή Pembrokeshire.

Ο κύριος John Lowndes κρατούσε τις στάχτες, από την αποτέφρωση του πατέρα του, εδώ και μια δεκαετία στο Χολ του σπιτιού με σκοπό να βρει το ιδανικό μέρος να τις τοποθετήσει.

«Μιλούσα με ένα φίλο μου και του είπα πως μια επιθυμία μου θα ήταν να πιω ένα τελευταίο φλιτζάνι τσάι με τον πατέρα μου. Μου είπε τότε πως μπορεί να το κανονίσει αυτό,» είπε ο κύριος John Lowndes.

Του συνέστησε τον κύριο Neil Richardson ιδιοκτήτη εταιρείας που κατασκευάζει κεραμικά χρησιμοποιώντας την στάχτη των αποθανόντων.

www.ethnos.gr

Wolf
27/06/2008, 00:10:06
Κοιμώμενοι πιλότοι!

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Στην Ινδία, αεροπλάνο "έχασε" τον προορισμό του, διότι οι δύο πιλότοι αποκοιμήθηκαν! Οι δύο πιλότοι ξύπνησαν όταν ο πύργος ελέγχου έθέσε σε λειτουργία τον συναγερμό ασφαλείας μέσα στο πιλοτήριο!

Ένα αεροπλάνο των ινδικών αερογραμμών Air India "έχασε" τον προορισμό του, το αεροδρόμιο της Βομβάης, επειδή οι δύο πιλότοι αποκοιμήθηκαν, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας Τάιμς της Ινδίας, το οποίο η ινδική αεροπορική εταιρεία έσπευσε να διαψεύσει.

Όπως αναφέρει η ινδική εφημερίδα, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από περίπου ένα δεκαπενθήμερο σε ένα Airbus A-320, που εκτελούσε πτήση από το Ντουμπάι στη Βομβάη μέσω Τζαϊπούρ.

Όμως, "αφού πραγματοποίησαν νυχτερινή πτήση, η κούρασή τους έφτασε στο αποκορύφωμα και οι δύο πιλότοι αποκοιμήθηκαν μόλις απογειώθηκαν από την Τζαϊπούρ", έχοντας θέσει σε λειτουργία τον "αυτόματο πιλότο", αναφέρει στην εφημερίδα μη κατονομαζόμενη πηγή.

Όταν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας του αεροδρομίου της Βομβάης προσπάθησαν να έλθουν σε επαφή με το πλήρωμα για την έναρξη της διαδικασίας προσγείωσης, δεν έλαβαν απάντηση, καθώς το αεροπλάνο συνέχιζε την πτήση του σε μεγάλο ύψος νοτιότερα προς το αεροδρόμιο της Γκόα.

"Μόνον όταν το αεροπλάνο μπήκε στον εναέριο χώρο της Βομβάης, συνειδητοποίησε ο πύργος ελέγχου ότι οι πιλότοι δεν απαντούσαν", εξηγεί ο μη κατονομαζόμενος ελεγκτής. "Μάλιστα, σκεφτήκαμε μήπως πρόκειται για αεροπειρατεία", συμπλήρωσε.

Τελικά, οι δύο πιλότοι ξύπνησαν όταν ο πύργος ελέγχου αποφάσισε να θέσει σε λειτουργία τον συναγερμό ασφαλείας μέσα στο πιλοτήριο, κι έκαναν αναστροφή προς το αεροδρόμιο της Βομβάης.

Όταν εκπρόσωπος της Air India ερωτήθηκε από το Γαλλικό Πρακτορείο, παραδέχθηκε ότι το αεροπλάνο έχασε τον προορισμό του. όμως, το γεγονός το απέδωσε σε πρόβλημα επικοινωνίας και χαρακτήρισε ως "μύθευμα" το σχετικό δημοσίευμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο

Wolf