- 18+ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:Dying_Incubus
Θα μπορούσε επίσης να παραθέσει το link με μια προειδοποίηση για την ωμότητα των φωτογραφιών...
αντε κι οποιος αντεξει...
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΣΕΣ ΩΜΟΤΗΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
http://clubs.pathfinder.gr/syllogiparimion/120476?album=70839
ΥΓ. ειναι κατι που συμβαινει καθημερινα αλλωστε

ΣΑΝ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΦΕ ΑΠΟ ΤΟ HOLLYWOOD.
quote:
Σόκ; Κανένα σοκ για μένα. Να σου πω την αλήθεια, ήθελα να ανοίξω ένα άλλο τόπικ με τίτλο: "όψεις του κακού" με κάποιες πιο ζόρικες εικόνες (όχι με body modification).
Κάνε το και όσοι θέλουν ακολουθούν.
Και όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Ουζμπεκιστανοί...
Let's have a sock!!!
Ετυχε, όπως είχα ανοιχτό το pc και κοίταγα τις φωτογραφίες... να ρίξει μια ματιά και η γυναίκα μου... στην πραγματικότητα της φώναξα να έρθει να δεί μιας και εργάζεται ως βοηθός αναισθησιολόγου σε ένα μεγάλο μαιευτήριο της Αθήνας...
Φρίκαρε, της ήρθε να βάλει τα κλάματα... μου είπε "αυτά τα βλέπω κάθε μέρα στην δουλειά... πρέπει να τα βλέπω και εδώ?"
Ξέρεις πόσα τέτοια βλέπει κάθε μέρα? Ξέρεις πόσο άσχημα νιώθουν και οι υπόλοιπες κοπέλες που είναι στο χειρουργείο και αναγκάζονται να βλέπουν κάτι τέτοιο?
Ξέρεις πώς αισθάνονται για τις γυναίκες που κάνουν κάτι τέτοιο? Λέει πως θα έπρεπε πριν κάνουν την έκτρωση,να τις βάλουν να δούν τέτοιες φωτογραφίες ή videακια...
Το πιο φρικιαστικό ξέρεις τί είναι? Ο γιατρός,για να το αφαιρέσει πρέπει πρώτα να το σκοτώσει... χώνει λοιπόν μία μεγάλη βελώνα και το τρυπάει στο κεφάλι... το έμβρυο όμως ξέρει τί το περιμένει... κάνει κίνηση προς τα πίσω για να το αποφύγει... σαν κανονικός ώριμος άνθρωπος... και όλα αυτά φαίνονται μέσα από μία οθόνη...
Είναι καθαρή δολοφονία...και αν σκεφτούμε και το πόσα ζευγάρια προσπαθούν να αποκτήσουν ένα μωρό και δεν μπορούν... το κάνει ακόμα χειρότερο...
Αντίθετα... ξέρεις τί χαρά κάνουν μόλις γεννηθεί ένα μωρό? Σαν να είναι δικό τους κάνουν!
...
quote:stanfromgreece
Ξέρεις πώς αισθάνονται για τις γυναίκες που κάνουν κάτι τέτοιο? Λέει πως θα έπρεπε πριν κάνουν την έκτρωση,να τις βάλουν να δούν τέτοιες φωτογραφίες ή videακια...
συμφωνω μαζι της
οπως κατα την γνωμη μου θα επρεπε να τις δειχνουν στην σεξουαλικη αγωγη στα σχολεια
δεν νοειται για μενα ωριμοτητα για να κανεις σεξ, χωρις την ωριμοτητα της προφυλαξης
quote:Το πιο φρικιαστικό ξέρεις τί είναι? Ο γιατρός,για να το αφαιρέσει πρέπει πρώτα να το σκοτώσει... χώνει λοιπόν μία μεγάλη βελώνα και το τρυπάει στο κεφάλι... το έμβρυο όμως ξέρει τί το περιμένει... κάνει κίνηση προς τα πίσω για να το αποφύγει... σαν κανονικός ώριμος άνθρωπος... και όλα αυτά φαίνονται μέσα από μία οθόνη...
το ξερω αδελφε, το ξερω...
ας το επαναλαβω για να το κατανοησουν ολοι:
"Το πιο φρικιαστικό ξέρεις τί είναι? Ο γιατρός,για να το αφαιρέσει πρέπει πρώτα να το σκοτώσει... χώνει λοιπόν μία μεγάλη βελώνα και το τρυπάει στο κεφάλι... το έμβρυο όμως ξέρει τί το περιμένει... κάνει κίνηση προς τα πίσω για να το αποφύγει... σαν κανονικός ώριμος άνθρωπος... και όλα αυτά φαίνονται μέσα από μία οθόνη..."

εκτός από τις εκτρώσεις... ξέρεις πόσα ανήλικα κοριτσάκια πάνε για κονδυλώματα? ξέρεις πόσα εξ'αιτίας των εκτρώσεων,δεν μπορούν να κάνουν πιά παιδιά? ξέρουν τί "αναστάτωση" προκαλούν στον οργανισμό τους όλες αυτες οι ορμόνες?
αν ήξεραν... θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα...
Ειμαι 28,δεν σοκαρομαι μα θεωρω ανουσια την παρεμβαση στο σωμα σου.

Διαχειριστης του δικτυου IRCNET
Αν ο ανθρωπος ειναι ΧΧΧΧΧΧΧ κανει το παν να το αποδειξει
οπου ΧΧΧΧΧΧΧ βαλτε οτι λεξη θελετε
η Ελληνικη ειναι πολυ πλουσια
οποτε εχετε πολλες επιλογες

Αυτή τη γουστάρω πολυ. Κ το τσιγάρο το μάγκικο μου κάνει να θέλω να της αλλάξω τους λαμπτήρες!
quote:
Για μένα η ύπαρξη του συγκεκριμένου τοπικ δεν έχει πια νόημα και δεν έχω κανένα πρόβλημα αν οι διαχειριστές το διαγράψουν. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι εγώ όπως και άλλοι, θα το σκεφτώ δύο φορές πριν προσθέσω άλλη φορά ένα σκληροπυρηνικό θέμα.
ΟΚΤΙΝΟΜΕ δεν μπορώ να πιστέψω πως ένα θέμα που ξεκίνησες και που αφορά έναν προβληματισμό σου, δεν έχει πλέον νόημα για σένα. Αλλά ακόμα κι αν δεν έχει για σένα, μπορεί να έχει για όσους συμμετέχουν γράφοντας σ' αυτό, ή απλά το διαβάζουν.
Προσωπικά εάν θες τη γνώμη μου, βρίσκω και το θέμα, αλλά και - ιδιαιτέρως - την εισαγωγική συμπλήρωση του "κοάν", ιδιαίτερα ουσιαστικά (κι ας σου πρότεινα να κάνεις μία παραπάνω τοποθέτηση, αυτό ήταν για πρακτικούς λόγους περισσότερο - για να μην υπάρχουν και παρεξηγήσεις).
Σχετικά με τις φωτογραφίες, δεν αφαιρέθηκαν. Εάν κάνεις δεξί κλικ πάνω σε κάθε μία από αυτές, μπορείς να βρεις το url τους και απλά να αλλάξεις το "jpl" σε "jpg" ώστε να μπορέσεις να τις δεις. Εναλλακτικά, μπορείς να επισκεφτείς τα site, των οποίων οι διευθύνσεις δεν αφαιρέθηκαν. Γενικά, νομίζω πως μπορείς να καταλάβεις, πως η θέα των φωτογραφιών αυτών, μόλις κάποιος ανοίξει το τόπικ, μπορεί να προκαλέσει πιθανόν κάποιο σοκ. Οπότε, καλύτερα δεν είναι να ακολουθήσει τα λινκ ή τον τρόπο που σου έγραψα πιο πάνω, ώστε να επιλέξει μόνος του να δει τις φωτογραφίες;
Θα ξαναγυρίσω στο θέμα που θίγεις.
Ξεκινάς γράφοντας:
"Σκεπτικιστές: Αφήστε τον αποκρυφισμό, τον εσωτερισμό και το παράξενο, και ασχοληθείτε με κάτι πιό υγιές από τον "αληθινό" Νέο Κόσμο.
Απολαύστε τον..."
Για μένα η φράση αυτή κρύβει ένα σοβαρότατο μήνυμα. Την τρομερή αντίθεση των καιρών μας. Από τη μια, έχουμε γεμίσει με νέα υπερτεχνολογικά μέσα, φιλοσοφούμε, εκπαιδευόμαστε, επισκεφτόμαστε το διάστημα, κ.λπ. και από την άλλη, αναζητούμε απεγνωσμένα κάποιο νόημα, κάτι που να δώσει στην ζωή μας μία νότα διαφορετικότητας από την καθημερινότητα και από τους άλλους, κι αυτό το κάνουμε κρεμόντας αγκίστρια στην πλάτη μας και ξηλώνοντας το δέρμα μας για να ζωγραφίσουμε το σύμβολο του δολαρίου! Γιατί όλα αυτά; Πως είναι δυνατόν δύο τάσεις, τόσο αντίθετες μεταξύ τους να συνυπάρχουν;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!