- ΕΠΤΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ.. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Ίσως να είναι άγχος, ίσως να έχει σχέση με τα μάτια, ίσως κούραση, ίσως πολλά, αλλά σίγουρα και σε καμία περίπτωση δεν διαβάζουμε ένα βιβλίο προσευχών και παραμένουμε εκεί.
Τα μάγια είναι τόσο σπάνια…
Τις περισσότερες φορές, δηλ. 99,99999% των περιπτώσεων οι λόγοι των όποιων ενοχλήσεων είναι άλλοι.
Κοιτάξτε ο καθένας σκέφτεται ότι θέλει. Αλλος μπορεί να αναφέρει τις εμπειρίες του. Εγώ εμπειρίες αναφέρω, και εσείς κρίνετε. Αλλωστε συζήτηση κάνουμε και λέμε κάποια πράγματα που μας συμβαίνουν.
Η δευτερη σε ενα εικονισμα κραταει τον διαβολο απο τα μαλλια νομιζω.
Κι εγω μικρη την ειχα ονειρευτει,και με τραβηξε απο το χερι,ενω πισω μου ηταν ενας ανδρας με ματια τραγου..
Αυτο που θελω να πω,ειναι,πως και αυτα,οσο κα να τα κοροιδευουμε καποιες φορες,δεν ειναι τυχαια.
Παλια σε εβαζαν και ετρωγες σκατα(συγνωμηγια την φραση μου),για να τις παντρευτεις!!Και αλλα τετοια κουλα.
Η Εκκλησια δεν ειναι τυχαιο που δεχεται την μαγεια και την βασκανια..
Και ο Αγιος Κυπριανος,δεν ηταν κανενας τυχαιος..Το μεγαλυτερο ρεμαλι του αποκρυφισμου ηταν!!!
Τον χρησιμοποιησε ομως στην πιο αγνη μορφη του,για να πολεμησει την αρνητικη ενεργεια-για οποιους θεωρουν την λεξη μαγεια γελοια.
Ας ηταν ο Δρακουμελ,ας ηταν και ο Κρομ!Τι σημασια εχει!
Η κοπελα εχει μια ανωμαλαρα του κερατα-στην κυριολεξια-να την ενοχλει με ενα σωρο βουντου και ξορκια.Λογικο ειναι να εχει επηρεαστει.Δεν μπορω να της πω να παει σε γιατρο!!!
Ξερω τι κανουν και οι γιατροι!!!
Και μονο η πιστη της,θα την βοηθησει
Να απαντήσω στον κύριο πιο πάνω, ο οποίος μιλάει απαξιωτικά. Εγώ είπα ότι όταν διαβάζω την προσευχή αυτή που αναφέρομαι πιο πάνω, μου περνάει το κεφάλι. Αφού αυτό διαπιστώνω, τι να πω. Στο γιατρό να τον πληροφορήσω πήγα για τους πονοκεφάλους, και μου είπε δεν είναι τίποτα, όλοι οι άνθρωποι έχουν κατά καιρούς για διάφορους λόγους πονοκεφάλους.
Εν πάση περιπτώσει. Και αυτό που είπα στο όνειρο, αυτό είδα και με έκανε να κοιτάξω κάτω από το παπούτσι. Δεν καταλαβαίνω γιατί κοροοιδεύει. Μήπως εννοεί ότι λέω ψέματα? Αν του πω τώρα, ότι καθώς μπήκα σήμερα στο σπίτι μου, και άρχισα να κάνω φασίνα, βρήκα ένα πλαστικό άσπρο κάτω από την πόρτα μου, το οποίο ήταν και ανορθόγραφο, και έγραφε κάτι που δεν έβγαζα με μαρκαδόρο, "άπας...." και κάτι άλλο που δεν καταλαβαίνω τι γράφει, το οποίο το πέταξα αμέσως, τι θα πεί ότι το έβγαλα με το μυαλό μου?
Εδώ λοιπόν επειδή μιλάμε σύμφωνα με αυτό το θέμα και τις εμπειρίες μας, ας πάει σε άλλο θέμα, να εκφράσει τις ειρωνείες του. Αυτά.
Εμεις ποτέ δεν σκεφτήκαμε για μάγια και τέτοια,μεχρι πριν λιγο καιρό που η Ρωσίδα που φροντίζει την κατάκοιτη πιά μητέρα μου ,είδε μια γειτόνισσα να πετάει στο σταυροδρόμι (ακριβώς στο κεντρο)ενα υγρό και η ώρα ήταν 5 το πρωί.Τρομοκρατημένη μας λέει- αυτά είναι μάγια, εκει τα πετάνε οταν τα μελετάνε ,στο σημείο που ενώνονται 4 δρόμοι,για να σκορπισουν στα 4 σημεία του ορίζοντα απο τους περαστικούς.!Τελος παντων εμεις παλι δε δώσαμε σημασία, μεχρι που αυτή πηγε στην Ουκρανια με μια φωτογραφία της μάνας μου και ρώτησε μια διάσημη χαρτορίχτρα της πόλης της.Μας είπαν οτι η γειτόνισσα έτρεφε ένα τεράστιο μίσος και ζήλια για την μάνα μου και οτι της έκανε πολύ δυνατό δέσιμο πριν απο 10 χρόνια με σκοπό να πεθάνει!
Εάν λέει, τα είχαμε ανακαλύψει πιο νωρις θα μπορούσε να ξαναγίνει καλά.Τώρα λέει μόνο με αγιασμό, μπορεί ισως να καλυτερέψει και να αρχίσει τουλάχιστον να περπατάει. Και τελοσπάντων, έκλαψα πολύ κι αναρωτιόμουν για την άτυχη μανούλα μου.Μου αρκούσε να πιστεύω οτι ο Θεός καθορίζει την μοίρα των ανθρώπων και όχι μια ζηλόφθονη γειτόνισσα.!
sofbaki
Εχω δει γυναικα,μερα με την ημερα να "λιωνει'σαν το κερι και ν μην μπορει να πιασει παιδι.μονο και μονο γιατι η πεθερα της δεν την γουσταρε και της ειχε κανει μαγια.
Τα βρηκαμε χωμενα σε μια γλαστρα.Φωναξαμε καποιον να βοηθησει,και οταν πηγε να ξεθαψει τα υπολοιπα."κατι"δεν τον αφηνε και του ειχε καταματωσει τα χερια.
Εδω,στην δουλεια μου,ειχε ερθει ενας πολυ καλος και μυστηριος ανθρωπος,ο οποιος με προειδοποιησε να μην τρωω απο το φαγητο που εφτιαχνε η εργοδοτρια μου,γιατι εκανε μαγια για να τυλιξει τον γκομενο η κορη της και να τον παντρευτει..Καφετζουδες,χαρτοριχτρες και ενα σωρο μουμιες εμπαιναν στο μαγαζι για να κανουν την δουλεια τους.
Ειναι δυνατον να μην πιστευουμε πως υπαρχουν αυτα;Ακομη και να μην ειναι αληθινα,επηρρεαζουν τον αλλον,και αν μη τι αλλο,κακο του κανουν
Έχει να κάνει με κάποιο τελετουργικό, έχει να κάνει με τους σκοπούς μας, έχει να κάνει με τι?
Πόσο συμμετέχουμε σε αυτό? Ως θύματα για όσους δεν κατάλαβαν. Μήπως τελικά κάποια πράγματα τα επιτρέπουμε καθαρά εμείς? Μήπως κάποιοι μας έχουν βάλει σε μια διαδικασία εκφοβισμού? Μήπως κάποιοι περιορίζουν το "δυναμικό" μας? Μήπως κάποιοι θέλουν να σκεφτόμαστε περισσότερο παρά να συναισθανόμαστε? Άρα να ενεργούμε και κατάλληλα? Συνειδητά , ασυνείδητα. Μήπως κάποιοι εκμεταλλεύονται το τελευταίο?
Δεν ζητάω απαντήσεις. Έχω πάψει εδώ και αρκετό καιρό να κάνω κάτι τέτοιο. Απλά συλλέγω εμπειρίες. Οι παθόντες δείτε το έτσι. Αν έχετε την δύναμη θα το ξεπεράσετε. Μην την αναζητάτε αλλού. Σε θρησκείες, σε μεσσίες, σε "ψυχικούς", σε ...δεν ξέρω και εγώ τι άλλο!
Κοιτάχτε μέσα σας. Αναζητείστε τον εαυτό σας. Αυτό που θα βρείτε μπορεί να σας εκπλήξει. Σίγουρα θα εκπλήξει τους "άλλους".
Υ.Γ. Καλώς σας βρήκα

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Δεν μας χέζεις ρε Blake!!
Η απάντηση στο πρόβλημα.
Μην ακούτε για προσευχές, συστήματα αυτοβελτίωσης, θρησκείες κλπ. Όλοι εκεί στοχεύουν. Στην ενέργεια. Συγκαλημένα. Η χρήση, εναπόκειται σε εσάς
Όπως και ο "λογαριασμός".
Tiger...reloaded
Hacker, Hacker. Είσαι εδώ?

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE
Δεν μας χέζεις ρε Blake!!
Ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο τραγικά.
Πολλές φορές ο άνθρωπος καταφεύγει στη μαγεία έχοντας την ελπίδα ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατορθώσει να κάνει κάτι το οποίο δεν θα μπορούσε να κάνει διαφορετικά ή στηριζόμενος αποκλειστικά στις δικές του δυνάμεις.
Τα αποτελέσματα από την επίτευξη αυτού του σκοπού μπορεί να είναι θετικά για τους συνανθρώπους του ή αρνητικά, ανάλογα με το τι θέλει να επιτύχει και τι έχει κατά νου.
Στις περιπτώσεις εκείνες που θέλει να βλάψει κάποιον συνάνθρωπο του και καταφεύγει στη μαύρη μαγεία τα αποτελέσματα μπορεί να είναι αρκετά άσχημα.
Κι αυτό όχι τόσο πολύ εξαιτίας της δύναμης των "μαγικών" αλλά της ίδιας της αυθυποβολής του θύματος και του φόβου που νιώθει όταν ανακαλύψει ότι κάποιος χρησιμοποιεί τη μαγεία για να τον βλάψει.
Είναι πολλές οι περιπτώσεις που κάποιος ανακαλύπτει διάφορα μαγικά σκευάσματα κι αρχίζει να φοβάται, να νιώθει ανασφαλής και να περιμένει πότε θα του τύχει κάποιο άσχημο συμβάν.
Σύντομα αρχίζει να παρατηρεί να τον βρίσκουν διάφορες κακοτυχίες, να παθαίνει κάποια μικροατυχήματα κι ο νους του τα αποδίδει στην επίθεση μαύρης μαγείας που δέχθηκε.
Είναι όμως πολύ πιθανόν η ίδια η αυθυποβολή κι ο δικός του φόβος να δημιούργησαν ή να συνετέλεσαν σε μεγάλο βαθμό στα ατυχήματα αυτά, στις κακοτυχίες κλπ.
Η μαύρη μαγεία λοιπόν κατά κάποιον τρόπο έχει αποτελέσματα όταν το ίδιο το θύμα νιώσει φόβο κι όταν η "αμυντική του ασπίδα" είναι γεμάτη τρύπες και δεν είναι δυνατή κι αδιαπέραστη.
Πολλές φορές ο νους μας έχει τόση δύναμη κι είναι ικανός να δημιουργήσει τόσα πράγματα που κι εμείς οι ίδιοι την αγνοούμε.
Έχουμε ένα πανίσχυρο όπλο στα χέρια μας αλλά είτε δεν έχουμε μάθει όλες τις χρήσεις του είτε δεν τις φανταζόμαστε καν. ![]()
Η ζωή κι ο φυσικός κόσμος γύρω μας περιέχουν από μόνα τους τόσο μεγάλα ποσοστά "μαγείας" και θαυμάτων που θεωρώ πραγματικό χάσιμο χρόνου το να προσπαθεί κάποιος μέσω της μαύρης μαγείας να βλάψει κάποιον.
Μπορεί να απολαύσει στο έπακρο τη μαγεία της Ζωής και να γίνει μέτοχος της. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
old tiger:Μην ακούτε για προσευχές, συστήματα αυτοβελτίωσης, θρησκείες κλπ. Όλοι εκεί στοχεύουν. Στην ενέργεια. Συγκαλημένα. Η χρήση, εναπόκειται σε εσάς
Πρόσφατα μου είπε ένας φίλος:
Να εμπιστευόμαστε αυτούς που ψάχνουν την αλήθεια κι όχι αυτούς που "την έχουνε βρει"...
(Υ.Γ. Καλώς ήρθες)

Αγαπητή μαιμουδιτσα εάν αυτά με τους τράγους, τα ρεμάλια του αποκρυφισμού, τις γλάστρες, τα κεριά, τα απευθύνεις σε μένα για χ λόγους κτυπάς λάθος πόρτα. Εάν τα λες έτσι γενικώς για όποιον ενδιαφέρεται τότε μην δίνεις σημασία στον προηγούμενο σχολιασμό μου.
quote:
Πριν απο 12 περίπου χρονια βρηκα στη γλάστρα του μπαλκονιού μας ενα μικρό κουβάρι απο τριχες και σαπούνι.Το είπα στην μητέρα μου, αλλά δεν έδωσε σημασία.Μετά ομως βρήκε και άλλα παράξενα πράγματα, και μετά ειδαμε μια γυναίκα να ριχνει καμένα φυτίλια απο καντήλια έξω απο το σπίτι μας.Και μετα από 1 χρόνο η μητέρα άρχισε να εχει τρομερούς πονοκεφάλους και αρρώστησε με Αλτσχάιμερ (ετσι είπαν οι γιατροί)στην ηλικία των 48 ετών!!!
Κοιτα... δεν εχει να κανει με ενεργεια οπως πολλοι θα πιστευουν.Η μαγεια ειναι κατι που γνωριζουνε την υπαρξη του οι ανθρωποι που εχουν παθει απο αυτη και οι ανθρωποι που ειναι μεσα σε αυτο που με επιφυλαξη θα αποκαλουσα "παραθρησκεια".
Προσωπικα στη "παραθρησκεια" εχω δει να γινονται πολλα θαυματα.Καποια απο αυτα ειναι γλωσσολαλια, προβλεψη μελλοντος, "βλεψη" του παρελοθοντος και πολλα αλλα, παντα μεσα απο αλλες οντοτητες(αγγελους) και για καποιο σκοπο.Ειναι μεγαλη συζητηση.
Οσον αφορα την μαγεια ισχυει το εξης.Στην Αθηνα οι μαγοι/μαγισσες ξεπερνουν σε αριθμο τους παπαδες.Απο αυτους οι πιο δυνατοι ειναι αυτοι που κανουν το μεγαλυτερο κακο(αυτοι που αρεσκονται περισσοτερο το "πυρ").Οι δυνατοι μαγοι κανουν ακομα και στα παιδια τους κακο με μαγειες.Αν και το μεγαλυτερο κακο που κανουν στα τεκνα συνηθως οι μαγοι ειναι να τους μυουν στο "επαγγελμα".Αυτο που κανουν οι μαγοι ειναι να επικαλουνται δαιμονικες οντοτητες(να ερχονται σε επικοινωνια μαζι τους) και να τους ζητανε πραματα ειτε που θελουν οι ιδιοι ειτε που θελουν οι πελατες τους.Συνηθως ο δαιμονας υπαγορευει στον μαγο πώς και τι να κανει για να πετυχει το αποτελεσμα που επιθυμει.Σαν ανταλλαγμα ο δαιμονας μπορει να ζητησει απο τον μαγο να κανει καποια ιεροσυλη(προς τον θεο) πραξη.
Η προστασια τωρα ειναι αναλογη της μαγειας.
Υπαρχουν καποιοι λιγοι ανθρωποι οι οποιοι εχουν το χαρισμα να βρισκουν τις μαγειες.Οποτε αρκει να κανεις μια επισκεψη σε εναν τετοιο και αυτος θα σου περιγραψει με λεπτομερεια τι βρισκεται και πού.Αλλιως μπορεις οπως σου ειπαν και τα αλλα μελη να κανεις προσευχη.Αλλα μπορει αυτο να μην ειναι αρκετο ως λυση(γιατι τα αντικειμενα που προκαλουν το κακο παραμενουν στο χωρο διαμονης/εργασιας κοκ) ηδιως σε δυνατες μαγειες.
Αλλά δεν πιστεύω ότι ο κάθε πονοκέφαλος και το κάθε χασμουρητό προέρχεται απο μάτι και απο μάγια. Πολλοί προέρχονται και απο έλλειψη αερόβιας γυμναστικής. Για περισσότερα για τηλεψυχισμούς και για το πως δρα η ζηλοφθονία και η βασκανία, ρωτήστε κάποιον ειδικό ή απευθυνθείτε στη ωριμότερη κυρία της γειτονιάς σας. Αυτή ξέρει...
HASTA LA VICTORIA SIEMPRE
quote:
Αγαπητή μαιμουδιτσα εάν αυτά με τους τράγους, τα ρεμάλια του αποκρυφισμού, τις γλάστρες, τα κεριά, τα απευθύνεις σε μένα για χ λόγους κτυπάς λάθος πόρτα. Εάν τα λες έτσι γενικώς για όποιον ενδιαφέρεται τότε μην δίνεις σημασία στον προηγούμενο σχολιασμό μου.
Δεν αναφερομουν σε σενα,οποτε και δεν δινω σημασια στον σχολιασμο σου