- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
βεβαια, η μια απο τις τρεις "λειτουργουν"... οι υπολοιπες βγαζουν "Flie Not Found"...
λοιπον, η διαδικασια ειναι απλουστατη... βαζεις μονο τον κωδικα img /img (σε αγκυλες) και στη μεση το λινκ της φωτογραφιας (χωρις να γραψεις αλλο κωδικα - τον url,/url

[/quote]
Edited by - PREDATOR on 21/12/2009 12:47:39

Χιονίζει συνέχεια και θέλω να φύγω από το γραφείο!!!!
Αααααααααααααα, άντε σταμάτα πια...
Μπορείς να ξαναρχίσεις από μεθαύριο:)
Ευχαριστώ πολύ πάντως για την τόσο φιλότιμη προσπάθειά σου φίλε PREDATOR να μου δείξεις, αλλά όπως είδες... ανεπίδευκτη μαθήσεως χιχιχι

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
quote:
Με courier αμα το στειλεις, θα κανει πιο γρηγορα.... δεν βρισκω ευκολα εισιτηριο για αυτες τις μερες...
Ναι, όμως αξίζει
Κοίτα εδώ! (από τον περασμένο χρόνο)

Edited by - Isolde on 22/12/2009 03:05:43
Καλημερα

Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να έχετε μπει στο κλίμα των Χριστουγέννων.
Για να είμαι ειλικρινής, ούτε που κατάλαβα για πότε ήρθε ο καιρός των εορτών, αισθάνομαι ότι οι μέρες πέρασαν πάρα πολύ γρήγορα.
Nemesi μου, για να εμφανιστεί σωστά μια φωτογραφία θα πρέπει να κλικάρεις το εικονίδιο
.
Στην οθόνη συγγραφής του μηνύματος θα εμφανιστεί ο κώδικας [img][/img].
Εσύ θα πρέπει να περικλείσεις το link της φωτογραφίας ανάμεσα στα 2 tags του κώδικα.
Δηλαδή:
[img]link φωτογραφίας[/img]

In anticipation of my resurrection...

Σημερα εδω εχουμε +20 βαθμους (πρωτη φορα μετα απο πολλα χρονια)... περυσι, τετοια μερα ειχαμε -7 και χιονι 50 εκατοστων μεσα στη πολη μας!
Καλημερα λοιπον και κυριολεκτικα

quote:
Isolde -Καλήν ημέραν άρχοντες, φτάνει, λευτά!
Θα στα στείλουμε παρέα με τον Αι Βασίλη… ![]()
![]()
![]()

Θα προσπαθήσω πάλι από τη νέα χρονιά να βάλω φωτό, αυτός ο χρόνος φαίνεται δεν μου πάει για αυτά τα σατανικά μηχανήματα χιχιχι

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"
quote:
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.quote:
Isolde -Καλήν ημέραν άρχοντες, φτάνει, λευτά!Θα στα στείλουμε παρέα με τον Αι Βασίλη…
Α, ωραία ![]()

Διόρθωση video url
λόγω επηρεασμού της
οριζόντιας κύλισης
της σελίδας.
- 20/05/2010 -
Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και σε όλες!
Ο καιρός και στην Αθήνα σχεδόν ανοιξιάτικος είναι, ούτε κρύο ούτε χιόνι.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι να έχει χιονίσει ποτέ στην Αθήνα την περίοδο των Χριστουγέννων.
Εχθές έβλεπα στην τηλεόραση βέβαια κάποια πλάνα από την Αυστραλία όπου οι Αυστραλοί είχαν πάει στην παραλία για μπάνιο με κόκκινα σκουφάκια.
Πρωτότυπο δε λέω, αλλά προτιμώ τα Χριστούγεννα του βόρειου ημισφαιρίου. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Ο καιρός και στην Αθήνα σχεδόν ανοιξιάτικος είναι, ούτε κρύο ούτε χιόνι.
Για να είμαι ειλικρινής, δεν θυμάμαι να έχει χιονίσει ποτέ στην Αθήνα την περίοδο των Χριστουγέννων.
Εχθές έβλεπα στην τηλεόραση βέβαια κάποια πλάνα από την Αυστραλία όπου οι Αυστραλοί είχαν πάει στην παραλία για μπάνιο με κόκκινα σκουφάκια.
Πρωτότυπο δε λέω, αλλά προτιμώ τα Χριστούγεννα του βόρειου ημισφαιρίου.
Πρωτοτυπο? χμ... το ιδιο ειχε ξαναγινει το 1996 και το 2000 και το 2004...
και οσο παμε θα ειναι πιο συχνο, ισως και μονιμο πια!
Ακουσες προχθες? στο Ηρακλειο Κρητης ειχαμε 24 Βαθμους, ενω αντιστοιχα στο Σιδνευ (που εχουν καλοκαιρι) ειχαν 18 βαθμους!!!!
Γουαο!!!

Γεια σας και χρόνια πολλά!!!
Πωπω, πώς πέρασε έτσι ο καιρός!
Σας έχασα αλλά δεν σας ξέχασα! Δεν θα απαλλαχθείτε έτσι εύκολα από μένα... ![]()
![]()
![]()

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
τι κανεις εσυ βρε ψυχη? χαθηκες καιρο