- μαυρες γάτες. . . - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
karma μου, δεν έχω ακούσει ποτέ για κάποια "κακοτυχία" που μπορεί να μας προκαλέσει η θέαση κάποιου παπά. ![]()

In anticipation of my resurrection...
Πρωταρχικός, άρα και ο κυριότερος είναι ότι κατά βάθος αναγνωρίζουμε στη γάτα κάποιες ''αξίες'' τις οποίες, όσο και αν δεν το παραδεχόμαστε, έχουμε αποστερηθεί. Αυτές είναι, η ανεξαρτησία(δεν χρειάζονται χάδια και φιλιά για να περνούν καλά),η ελευθερία (πάνε όπου θέλουν, όποτε θέλουν), η ευλιγισία(πηγαίνουν κυριολεκτικά παντού! υπερπηδώντας με απίστευτη ευκολία και χάρη κάθε είδους εμπόδιο) και φυσικά η Αφοβία που προκύπτει απ'όλα τα παραπάνω...
Πείτε μου ένα απ'τα παραπάνω ότι το διακατέχουμε και ίσως συγκριθούμε με τις γάτες...
Οπότε φυσικό επακόλουθο του εγωισμού μας είναι να μην αποδεχόμαστε την φυσική υπεροχή του πλάσματος αυτού και να το ''μειώνουμε'' διαρκώς!
Και για όσους θεωρούν πως είναι αγωνιστές και μάχονται για διάφορα, ας ψάξουν και ίσως μάθουν πόσο μαχητές είναι οι γάτες και μέχρι πού φτάνουν προκειμένου ν'αντιμετωπίσουν εχθρούς που οι δικοί μας ''μαχητές'' δεν θ'αποτολμούσαν ούτε να πλησιάσουν!
Τέλος, οφείλω και μια ερμηνεία για τήν εμμονή που έχουμε κυρίως απέναντι στις μαύρες γάτες.Η ανθρωπότητα έχει βαλθεί να εξισώνει το μαύρο χρώμα με το κακό κ.τ.λ. κ.τ.λ.
Δεν σας προβληματίζει η σύνδεση αυτή;
Το έμβρυο, όντας στο σκοτάδι μέσα στη μήτρα, νιώθει ασφαλές μέσα στη ζεστασιά του σώματος της μητέρας και κολυμπάει μέσα στο Άγνωστο χωρίς φόβο.
Οι φοβίες ξεκινούν με τη βίαιη απόσπασή του απ'το σκοτάδι και την είσοδό του στο φώς.Η απαρχή των φόβων είναι το φώς και επειδή οι Άφοβοι Άνθρωποι είναι ''επικίνδυνοι'', έτσι όπως είναι διαμορφωμένη η κοινωνία μας με τους νόμους,την ασφάλεια,κ.τ.λ., αυτό συνεπάγεται πώς οτιδήποτε συνδέεται με το σκοτάδι είναι ''κακό'' άρα και το μαύρο χρώμα!
Ας μην σπιλώνουμε λοιπόν αυτούς τους εξαιρετικούς ''φύλακες'' και συμμάχους των ανθρώπων!
Και μην ξεχνάτε πως το μαύρο, όταν το φοράμε σε ρούχα, μας αδυνατίζει και αισθανόμαστε πιό όμορφοι και κομψοί!
All time classic!
Ξέρετε τι άκουσα για τις μαύρες γάτες;
Ότι τις θυσιάζουν σε τελετές μαύρης μαγείας!!!
Τώρα... πως προέκυψε αυτό; Είχα δύο μαύρες γατούλες και μια μέρα εξαφανίστηκαν και οι δύο μαζί! Μία γνωστή μου, τότε, μου είπε αυτή την εκδοχή!!!!
Τι άλλο θα δούμε... και θα ακούσουμε ακόμα!!!! ![]()
quote:
Χαχα!karma μου, δεν έχω ακούσει ποτέ για κάποια "κακοτυχία" που μπορεί να μας προκαλέσει η θέαση κάποιου παπά.
Τι μου θύμισες...
Ήταν λοιπόν δύο φίλοι σε ένα αυτοκίνητο και έτρεχαν σαν τρελοί σε επαρχιακό δρόμο. Ξαφνικά ακούγεται ένα δυνατό "γκντουπ" και όλο το αυτοκίνητο τραντάζεται. Ενώ η τρελή πορεία συνεχίζεται, ο συνοδηγός γυρίζει να δει τι χτύπησαν και βλέπει μακριά πια στο δρόμο ένα μαύρο πράγμα.
"Ωρέ τι νά 'ναι τούτο το μαύρο που χτυπήσαμε..." ρωτάει τον άλλο.
"Μαύρη γάτα, σίγουρα" του απαντάει ο φίλος του.
"Δεν μπορεί, πολύ θόρυβο έκανε" και με την αμφιβολία συνέχιζαν ώσπου βρήκαν στο δρόμο ένα χωρικό.
"Καλημέρα πατριώτη. Δε μου λες, μαύρες γάτες στο χωριό έχετε;"
"Έχουμε..."
"Μαύρες γάτες 30 εκατοστών έχετε;"
"Έχουμε..."
"Μαύρες γάτες 40 εκατοστών έχετε;"
"Έχουμε κι απ' αυτό..."
"Μαύρες γάτες 1 μέτρου έχετε;"
Ο χωρικός αρχίζει πλέον να εκνευρίζεται: "Ναι, έχουμε, μήπως σου φαίνεται περίεργο;"
"Μαύρες γάτες 2 μέτρων έχετε;"
Φανερά εκνευρισμένος: "Ε όχι, δεν έχουμε."
"Και τό 'λεγα εγώ, δεν πατήσαμε μαύρη γάτα, τον παπά του χωριού πατήσαμε..."

In anticipation of my resurrection...