- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο5!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Παντα εδω θα ειμαι να σας πριζω.Αμα δεν τα τεζαρω ως τοτε,θα ερθω και στο γαμο σου.
Predator δεν ξερω τι εννοεις,αλλα εγω γνωριζω να φτιαχνω παγωτο καιμακι..
Θα δωσω την συνταγη και στην φιλεναδα μου υπο τους ηχους οποιου τραγουδιου της αρεσει..
Εγω παντως χαιρομαι που υπαρχουν και μεγαλυτεροι απο τα 30 στην παρεα μας..
quote:
μαιμουδιτσα- Elo..Νερακι;;
quote:
loukritia -Μπα, για χαμομηλακι τον κοβω
Χα, Χα, ζηλεύεται τους γκρίζους κροτάφους μου και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στα 39 χρόνια ζωής, μικρά μου ζουζουνάκια …. ![]()
![]()
![]()
quote:
μαιμουδιτσα- Εγω παντως χαιρομαι που υπαρχουν και μεγαλυτεροι απο τα 30 στην παρεα μας..
Γιατί υπάρχει κάποιος που δεν χαίρεται….![]()
![]()

Σήμερα, για να καταλάβω, τον καιρό πως τον χαρακτηρίζουμε;
Μπορεί να έχει ζέστη, αλλα ειναι μες στη μουντάδα και τη μαυρίλα
quote:Εντάξει, μίλησε ο γέρος τώρα
Krios-Αν περιμένεις από τα νιάτα...
Ζήτω που καήκαμε!
quote:
Του χρόνου το Σεπτέμβρη, αν δεν το μετανιώσει ο ένας απ'τους δυο μας μέχρι τότε
quote:Πολύ το φοβάμαι αυτό, να ξερεις...
Εντάξει τότε!
Έχετε καιρό ακόμα!!!
quote:Μην μας ακούς καλέ μου elo, στην πιο καλή φάση της ζωής σου είσαι!
Χα, Χα, ζηλεύετε τους γκρίζους κροτάφους μου και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στα 39 χρόνια ζωής, μικρά μου ζουζουνάκια
Μπαίνεις και στην κλιμακτήριο τώρα, αλοίμονο στην καημένη τη γυναίκα σου
Λίγο νερό στον άνθρωπο ρε παιδια, έχει αρχίσει και παραληρεί
quote:Κοπελια, τι ειναι αυτα που λες; Όλοι θα είστε στο γαμο μου κι εσύ θα φύγεις τελευταία, γιατι ως γνωστόν θα αντέξεις μέχρι πρωίας!!!
Παντα εδω θα ειμαι να σας πριζω.Αμα δεν τα τεζαρω ως τοτε,θα ερθω και στο γαμο σου.
Κανά καφέ κανείς...;;;

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Ο καιρός έφτιαξε τελικά και έχουμε ήλιο
, όσο για τα καφεδάκια...έρχονταιιιιιιι!

τι κανετε? πως τα πατε?
αυτη τη φορα εμεις εχουμε τον ηλιο εδω στα βορεια ![]()

Εγω ισως να κατεβω απο Παρασκευη, αλλα το πιο πιθανο ειναι οτι το Σαββατο θα ειμαι σιγουρα Θεσσαλονικη

Φίλε PREDATOR, το έλαβα το e-mail σου οπότε θα υπάρξει η περαιτέρω επικοινωνία για να κανονιστούν τα "διαδικαστικά" της συνάντησης.
Αφού θα είσαι λοιπόν στην Θεσσαλονίκη Παρασκευή και Σάββατο, τότε σίγουρα θα τα πούμε κι από κοντά! ![]()
Κάτι που βαριέμαι αφόρητα να κάνω όταν ετοιμάζομαι για ταξίδι είναι να φτιάχνω βαλίτσα αλλά κάθε φορά μου παίρνει το πολύ 10 λεπτά. ![]()

In anticipation of my resurrection...
quote:
Καλημέρα σε όλους σας!Φίλε PREDATOR, το έλαβα το e-mail σου οπότε θα υπάρξει η περαιτέρω επικοινωνία για να κανονιστούν τα "διαδικαστικά" της συνάντησης.
Αφού θα είσαι λοιπόν στην Θεσσαλονίκη Παρασκευή και Σάββατο, τότε σίγουρα θα τα πούμε κι από κοντά!
Κάτι που βαριέμαι αφόρητα να κάνω όταν ετοιμάζομαι για ταξίδι είναι να φτιάχνω βαλίτσα αλλά κάθε φορά μου παίρνει το πολύ 10 λεπτά.
In anticipation of my resurrection...
ωραια λοιπον, θα αναμενω!

quote:Ζηλεύω...
Αφού θα είσαι λοιπόν στην Θεσσαλονίκη Παρασκευή και Σάββατο, τότε σίγουρα θα τα πούμε κι από κοντά!

quote:quote:Ζηλεύω...
Αφού θα είσαι λοιπόν στην Θεσσαλονίκη Παρασκευή και Σάββατο, τότε σίγουρα θα τα πούμε κι από κοντά!Κάντε οικονομία στο νερό:
καθε μια ωρα εχει πτηση απο τον Βενιζελο για Θεσσαλονικη... προλαβαινεις ![]()

quote:
Χα, Χα, ζηλεύεται τους γκρίζους κροτάφους μου και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στα 39 χρόνια ζωής, μικρά μου ζουζουνάκια ….![]()
Έτσι φαίνεται!
quote:
Πολύ το φοβάμαι αυτό, να ξερεις...
Έλα τώρα βρε! ![]()
Άλλωστε τον ίδιο φόβο μπορεί να έχει και ο καλός σου! ![]()
quote:
η υπολοιπη παρεα τι κανει? γιατι σιωπα?
Από τότε που επέστρεψα, είναι η πρώτη φορά που μου δημιούργησε πρόβλημα στο άνοιγμα της η σελήδα...

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
http://krios.livepage.gr/
quote:
Χα, Χα, ζηλεύεται τους γκρίζους κροτάφους μου και τις εμπειρίες που έχω αποκτήσει στα 39 χρόνια ζωής, μικρά μου ζουζουνάκια …
Μα καλα,πως το καταλαβες;
Ξερεις τι λενε ..ασπρα μαλλια στην κεφαλη..κι η εμπειρια παει βολτα
quote:
Κοπελια, τι ειναι αυτα που λες; Όλοι θα είστε στο γαμο μου κι εσύ θα φύγεις τελευταία, γιατι ως γνωστόν θα αντέξεις μέχρι πρωίας!!!
Επιτελους κι ενας ανθρωπος που με ξερει πραγματικα εδω μεσα.
Ε ρε και κατι χορους που θα ριξω στο γαμο σου, ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ γλεντι η μαιμουδιτσα για σενα
quote:
Ξερεις τι λενε ..ασπρα μαλλια στην κεφαλη..κι η εμπειρια παει βολτα
Γεια σου ρε μαϊμουδίτσα χρυσόστομη!!!
quote:Έτσι έτσι!
Επιτελους κι ενας ανθρωπος που με ξερει πραγματικα εδω μεσα.
Ε ρε και κατι χορους που θα ριξω στο γαμο σου, ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΟ γλεντι η μαιμουδιτσα για σενα
Ελπίζω μόνο να είμαι κι εγώ εκει...

quote:
Έτσι έτσι!
Ελπίζω μόνο να είμαι κι εγώ εκει...
Γιατί σκέφτεσαι να κάνεις ριμέικ στο γάμο σου του "η νύφη το σκασε" και να σε κυνηγάει ο γαμπρος από πίσω; ![]()
![]()
![]()

quote:Όπα, για ποιον λεμε τωρα; Για μένα; Ή γιατί να μπει ο γαμπρός στον κόπο να με κυνηγήσει;;;;
γιατι να μπει σε τετοιο κοπο?