- Παράξενες Ιστορίες No1... - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ...!TO ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΟΦΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΗΦΟΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΠΑΝΤΑ.....
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ''ΜΗΝ ΦΥΓΕΤΕ,ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΙ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ 13''!ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!! ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΙΣ 12/ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ,ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ,ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΜΕΤΑΛΑΒΕ,ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 9 ΕΝΙΩΣΕ ΠΟΝΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 4 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,ΔΕΥΤΕΡΑ/13 ΠΕΘΑΝΕ...ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 86 ΧΡΟΝΩΝ!!
georgette
quote:
Υπάρχει πιθανότητα να αυτο-υπνωτίστηκα κοιτώντας το φεγγάρι και να μπόρεσα να διαισθανθώ κάτι;
ΑΓΑΠΗΤΗ ανήσυχη7 ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΥΠΝΩΤΙΣΤΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΙ.ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ?
ΑΓΑΠΗΤΕ Van Der Dekken ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ. ΟΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΗΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ evi99 ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΝΕΚΡΩΝ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΝΑ ΕΠΟΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΥΠΝΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΟΣ.
respect
Θα 'θελα πρώτ'απ'όλα να εξηγήσω πως δεν θεωρώ παράξενο το γεγονός να εμφανίζεται ο νεκρός σε ένα αγαπημενό του πρόσωπο μέσω ενός ονείρου(μιας και έγω έθιξα το θέμα). Αντίθετα, είπα πως είμαι πεπεισμένος πλέον πως αυτό γίνεται από την πλευρά του νεκρού για να καθυσηχάσει, κατά κάποιον τρόπο, τους αγαπημένους του.
Συμφωνώ με την evi99 πως πολλές φορές λόγω ορισμένων συνθηκών ισώς να "βλέπουμε" κάποια πράγματα που απλά τα δημιουργήσαμε εμείς.
Από την άλλη, όμως, αφού τα δημιουργήσαμε εμείς, γιατί να μην είναι αληθινά;;;
Και από την στιγμή που η φαντασία οργιάζει αλλά παίζει και περίεργα παιχνίδια(μου αρέσουν πολύ αυτά τα παιχνίδια) δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει ένα γεγονός;
Εγώ νομίζω πως η φαντασία έχει τεράστια δύναμη και πως είναι ικανή να δημιουργήσει πολλά, να κάνει πραγματικότητα και την πιό "τρελή" μας σκέψη.
Σίγουρα δεν πρέπει να παίρνουμε ως δεδομένο ό,τι νομίζουμε πως είδαμε ή ακούσαμε, αλλά σίγουρα πρέπει να μας κάνει να αναρωτιόμαστε.
Εγώ, προσωπικά, εμπιστεύομαι περισσότερο την φαντασία από την λογική μου...
ανήσυχη7
Και ένα ακόμα περιστατικό. Τα καλοκαίρια οι παππούδες μου τα περνούσαν στο εξοχικό τους σε ένα παραθαλάσιο χωριό της Μακεδονίας, και το σπίτι έμενε κλειστό μερικούς μήνες. Ένα καλοκαιριάτικο απόγευμα που έπινα καφέ με έναν φίλο μου, μου είπε «ρε σύ,η γειτόνισα του παππού σου μου είπε κάτι πολύ περίεργο προχθές που είχαμε πάει σπίτι της με την μάνα μου.» «Τι ρε?», του λέω εγώ. «Να, μου είπε ότι ένα απόγευμα, λίγο πρίν το σούρουπο, ήταν στην αυλή της και πότιζε και είδε έναν τύπο στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού να περπατάει με την πλάτη στον τοίχο. Και επειδή ξέρει πως τα καλοκαίρια οι παππούδες σου λείπουν, φαντάστηκε πως ήταν κάποιος κλέφτης.Του φώναξε ποιος ήταν και τι έκανε εκεί, αλλα αυτός μόλις την είδε φάνηκε να τρόμαξε, και πήδηξε από το μπαλκόνι κάτω στην αλάνα.(πίσω από το σπίτι υπάρχει μία αλάνα, όπου κάποτε υπήρχε σπίτι, και έχει ψηλό μαντρότοιχο και μία μόνο έξοδο. Το όλο σημείο είναι καθαρά ορατό από το μπαλκόνι της γειτόνισας). Αυτή ανέβηκε γρήγορα στο μπαλκονάκι της για να δεί πού θα πάει ο μυστήριος, αλλα αυτός είχε γίνει άφαντος!» Εγω τον ρώτησα «Και πώς ήταν αυτός? Τον θυμόταν? Σου τον περιέγραψε?» «Ναι» είπε ο φίλος μου « τον θυμόταν και μάλιστα καλά γιατί ήταν περίεργος στην όψη. Ήταν πολύ ψηλός, περίπου 30 χρονών και είχε μεγάλο μουστάκι. Φορούσε καπέλο με γείσο γύρω γύρω και ένα κοστούμι μαύρο με ρίγες, παλιομοδίτικο. Της έκανε λέει εντύπωση γιατί έμοιαζε σαν να ήταν εκτός χρόνου, με τέτοια ρούχα και μουστάκι.» Εγώ όση ώρα μου τον περιέγραφε ο φίλος μου είχα σαστίσει. Αναστατωμένος σηκώθηκα και του είπα «σήκω να φύγουμε!».Πήγα στο σπίτι μου και πήρα τα κλειδιά του σπιτιού του παππού μου. Πήγαμε εκεί με τον φίλο μου και μπήκαμε μέσα. Τον οδήγησα στο χώλ, μπροστά σε μία παλιά φωτογραφία. «Αυτός είναι?» τον ρώτησα. Εκείνος άσπρισε σαν πανί και μου απάντησε «Αμάν!Ναί ρε μαλάκα αυτός είναι!».Ο άνθρωπος στην φωτογραφία, που ταίριαζε με την περιγραφή της γυναίκας ήταν ο προπαπους μου, που είχε πεθάνει στο σπίτι εκείνο το 1958.
Τέλος, μία ακόμα περίπτωση. Ο κάτω όροφος του σπιτιού χρησιμοποιείται σαν αποθήκη. Μέσα στον χαμό από πράγματα καθάρισα έναν χώρο, τον οποίο χρησιμοποιώ για να ασχολούμαι με το μηχανάκι μου και γενικά με την μηχανολογική μου ψώρα. Ο χώρος αυτός βρίσκεται κάτω ακριβώς από το χώλ, και τα σανίδια του πατώματος βρίσκονται σε ύψος 2,5 μέτρων περίπου πάνω από το κεφάλι σου όταν είσαι εκεί κάτω. Ένα απόγευμα λοιπόν, που μαστόρευα το μηχανάκι ,καλοκαίρι πάλι οπότε και λείπανε οι παππούδες, άκουσα βήματα στα σανίδια πάνω απ το κεφάλι μου. Στην αρχή νόμισα πως ήταν η ιδέα μου και συνέχισα να δουλεύω. Ξανακούστηκαν καθαρά βήματα, σαν κάποιος να περπατούσε αργά από την εξώπορτα μέχρι την μέση του χώλ. Αν και το σπίτι είναι παλιό, ξέρω να ξεχωρίζω τους θορύβους από τα ποντίκια στη σοφίτα και το υπόγειο και τις συστολές και διαστολές των ξύλων, από αυτό που άκουσα. Ανέβηκα πάνω και ξεκλείδωσα, μπήκα μέσα και δεν βρήκα τίποτα το περίεργο, ούτε κανένα ανοιχτό παράθυρο ή κάποιον επάνω. Ξανακλείδωσα, κατέβηκα κάτω και συνέχισα να δουλεύω, οπότε μετά από λίγο ξανακούστηκαν τα βήματα, πάλι με τον ίδιο ρυθμό και πάλι στο ίδιο σημείο. Άν και τρόμαξα αρκετά, δεν ένοιωσα άσχημα, ή κάποια αρνητική παρουσία, το αντίθετο θα έλεγα. Από τότε τα βήματα ακουγόταν συνεχώς όταν πήγαινα εκεί να μαστορέψω, και στο τέλος, όσο και αν ακούγεται περίεργο, τα συνήθισα. Μόλις πρίν λίγα χρόνια σταμάτησαν να ακούγονται.
Λοιπόν αυτααα….Ελπίζω να μην σας κούρασα. Αναφέρω απλώς τα γεγονότα, τα συμπεράσματα είναι δικά σας. Άλλωστε εδώ είμαστε να συζητάμε τα πάντα. Περιμένω με ενδιαφέρον και άλλες εμπειρίες από συνforumιτες. Καλά να περνάτε!
Όταν δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι, όπου και να φτάσεις καλό σου φαίνεται
quote:
ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ elenaki ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΙΣ ΣΥΜΤΩΣΕΙΣ!!! ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ!!! ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΟ?respect
ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ
quote:
Φίλε sansationf
ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΟΧΙ ΦΙΛΟΣ
quote:
). Δηλαδή νοιώθω ένα φως γύρω μου (δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς), στο οποίο έρχομαι πολύ κοντά. Νομίζω ότι οι αισθήσεις μου γεμίζουν και είναι "ανοιχτές" σε μια δύναμη που δεν φαίνεται αλλά που είναι παρούσα. Κάτι τέτοιο το νοιώθω πολλές φορές και όταν είμαι στενοχωρημένη και όταν είναι χαρούμενη.
ΑΥΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ? ΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΝΟΕΙΣ?
respect
ΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΑ!
quote:
Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε που θα βρω την "Μαγεια των Πολεων";Στειλτε το link αλλα αμα ειναι ευκολο στειλτε ολοκληρο το μονοπατι που θα πρεπει να ακολουθησω για να το βρω.Δεν το βρησκω.Ειμαι και καινουργιος....
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ
respect
ανήσυχη7
quote:Αυτα απο οτι γνωριζω πετανε απο το 19ο αιωνα
Αλλα αν πεταξουν οι Τουρκοι απο την Κωνσταντινουπολη ακομα καλυτερα!
Eγω εννοουσα τα πυρινικα πουλια!
Και "λεμε" τωρα οτι φευγουν οι Τουρκοι απο την Πολη... πως την "καθαριζεις" μετα ομως? γιατι δεν ειναι το "Κολοκοτρονιτσι"...

quote:
Φυσικα και αστειευομαι αλλα οτι ερωτησεις κανει κανεις...τετοιες απαντησεισ θα παρει!lloooooll
Γιατί σε χαλάει η ερώτηση αγαπητέ ?
Όποιος έχει... όρεξη, απαντάει. Κακό είναι να καταλάβω εγώ ο άπιστος τον ψυχισμό σας ? Μου έχει μείνει αυτό το "ποθούμενο" που επικαλείστε και θέλω να σας καταλάβω όσο μπορώ. Στην ανάγκη να κρίνω και αν θα πρέπει να αρχίσω να φυλάγομαι....
Edited by - KERRY KING on 19/08/2008 21:11:56
quote:
Αν ειναι μερικοι να κανουν κριτικη να κανουν για ολες τις μεριες αλλιως θεωρω οτι κανουν προβοκατσια!
Που την βλέπεις την προβοκάτσια OYKAS ???
Σου φαντάζει απίθανο δηλαδή πίσω από τις υποτιθέμενες (για μερικούς) προφητείες να βρίσκεται ένα καλοστημένο κύκλωμα ρασοφόρων ??? Είναι τελέιως απίθανο να έχουνε κάνει πλύση εκγεφάλου στον Πούτιν και οι κινήσεις του να είναι εναρμονησμένες με τα λόγια κανενός τρελόγερου ???
Τόσο απίθανο σου φαντάζει αυτό ?
Λες και δεν έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν....
Λες και δεν έχουμε περιπτώσεις παπάδων που εχουνε σύρει κόσμο και κοσμάκι στην καταστροφή....
Edited by - KERRY KING on 19/08/2008 21:10:39
Και στην τελική οι προσευχές σας τι εύχονται να γίνει τελικά ??????
Edited by - KERRY KING on 19/08/2008 21:30:41
Εδώ βλογάει τους μεν:

κι εδώ τους δε:

![]()

Ακομα και οι απιστοι θα πιστεψουν την ωρα της Κρισεως.
quote:
Φίλε εγώ έκανα μια διαπίστωση.
Εσύ όμως με την υπογραφή σου χωρίζεις τον κόσμο σε "πιστούς" και "άπιστους", και μάλιστα λες ότι οι "άπιστοι" θα υποκύψουν την ημέρα της κρίσεως (τι μέρα πέφτει μόνο πες μας γιατί Σαββάτο συνήθως λείπω με φίλους για μπάρμπεκιου!)

Edited by - nemesis 1 on 20/08/2008 02:48:37
quote:quote:Αυτα απο οτι γνωριζω πετανε απο το 19ο αιωνα
Αλλα αν πεταξουν οι Τουρκοι απο την Κωνσταντινουπολη ακομα καλυτερα!
Eγω εννοουσα τα πυρινικα πουλια!
Και "λεμε" τωρα οτι φευγουν οι Τουρκοι απο την Πολη... πως την "καθαριζεις" μετα ομως? γιατι δεν ειναι το "Κολοκοτρονιτσι"...H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Θα παρω σκουπα delonghi. Αυτη με τον καδο. ![]()
![]()
![]()