ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- πεντέλη κάτι ελαφρώς περίεργο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- πεντέλη κάτι ελαφρώς περίεργο - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

hantok5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
hantokΜέλος
21/05/2005, 05:28:50
σήμερα γυρνώντας από νέα μακρύ βρισκόμενος στο "ιψιλοτεροσιμιο" τις πεντέλης λίγο πριν αρχίσει η κατηφόρα για αθηνα αρχίσανε να συμβαίνουν περίεργα πράγματα,ξαφνικά το cd στο καινούργιο μου αμάξι γύρναγε από cd σε μια άγνωστη συχνότητα σαν ραδιόφωνο στο rds έβγαιναν γράμματα ακαταλαβίστικα μετά πάλι μονο του γύρναγε στο cd αυτό είναι αδύνατον ,εγώ και η φιλί μου τρομάξαμε "παραπολι" γιατί ξαφνικά το αμάξι όσο συνέβαινε αυτό περίπου 5 λεπτά άρχισε να πηγαίνει σαν να κολλάει στο δρόμο δεν ξέρω πως να το εξηγήσω ήταν κάτι το περίεργο σίγουρα να τονίσω ότι το αμάξι είναι 6 μηνών πολύ ακριβό γρήγορο και δεν έχει παρουσίαση το παραμικρό πρόβλημα ούτε και μετά από το περιστατικό,φυσικά δεν ήταν εξωγήινοι η κάτι τέτοιο κάποια είδους ηλεκτρονική παρεμβολή από την βάση τις νέας μακρύς πιστεύω εγώ
snoopyΜέλος
21/05/2005, 08:31:47
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ!!
XDΜέλος
21/05/2005, 09:06:39
Για το συγκεκριμένο μέρος λέγονται πολλά πράγματα..

Με κάθε επιφύλαξη, τέτοια συμπτώματα αν εξαιρέσουμε την πιθανότητα να προέρχονται από την τυχαία εκδήλωση σφάλματος της συσκευής (software bug =που θεωρώ περισσότερο πιθανό=) νομίζω πως θα μπορούσαν να προέλθουν από έκθεση του συστήματος σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ικανής ισχύς ώστε να διαπεράσει την εργοστασιακή μόνωση επηρεάζοντας την λειτουργία των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων του (ολοκληρωμένα) με αποτέλεσμα την αυτόματη αλλαγή από CD σε Radio (αυτό είναι το ιδιαίτερο σημείο) κτλ..

Όταν λες πως πήγαινε σαν να κολλάει στον δρόμο εννοείς; ότι έκανε διακοπές η μηχανή (πηδήματα); ..είναι αυτόματο μήπως;

21/05/2005, 10:38:51
AYTO ME TO CD EINAI ΜΕΡΙΚΑ ΡΑΔΙΟCD ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ CD ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟ CD ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ
ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΑΘΜΟ.
ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΤΑΛΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΨΑΞΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΟ CDPLAYER
ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΗΠΩΣ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ.
21/05/2005, 17:07:43
Γειά σου hantok.
Μέσα από τα αρκετά - θα έλεγα - θέματα των forums, που σχετίζονται με την Πεντέλη, υπάρχει και το:

ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη

Είναι καλύτερα να γράψεις εκεί την εμπειρία σου, ώστε να είναι όλες οι σχετικές απόψεις και τα γεγονόντα μαζεμένα, και να γίνεται ευκολότερα η μελέτη του κάθε αναγνώστη.

Το παρόν θέμα δε θα δεχθεί άλλες απαντήσεις.

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!