- ΕΡΩΤΗΣΗ (Σχετικά με εξωγήινους) - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Η μελαγχολία του Τέλους!!
Αυτό που θα μπορούσε να είχε γίνει και δεν έγινε!
Το κλείσιμο της Οδύσσειας το έχω φανταστεί κάπως έτσι:"Δεν με χωράει εδώ ο τόπος γυναίκα,δεν με χωράει η Ιθάκη.Πρέπει να φύγω,πρέπει να χαθώ στον Ωκεανό για άλλη μία φορά.Οι Σειρήνες,η Κίρκη,οι Λαιστρυγόνες,τους ακούω στον ύπνο μου να με ξανακαλούν με λόγια μαυλιστικά!!"
δε μου αρεσουν τα διλληματα,ομως...τεσπα,δεν ξερω αν με καταλαβαινεται.ειμαι μπερδεμενη.τη μια στιγμη λεω οτι δε μετανιωνω για τη συμπεριφορα μου,τον εγωισμο μου,και την αλλη"μακαρι να αλλαζαν ολα...!"
δεν ξερω αν θα παταγα το κουμπι.που θα ηξερα αν πραγματικα θα αλλαζα τα δεδομενα?και στο κατω κατω,τι ειμαι εγω,κανας θεος να αποφασισω τη ζωη των αλλων???ποιος μου δινει τετοιο δικαιωμα?και επειτα,εγω γιατι να κανω τετοιο πραγμα?ειμαι αθανατη και θα ζησω να το βλεπω και να καμαρωνω?ειμαι σιγουρη οτι το ονομα μου θα μεινει?ειμαι σιγουρη οτι οσο ζω θα με τιμανε?ενας ανθρωπος*,καποτε,ειχε πει "ειμαι ψειρα..."εγω γιατι να πω οτι ειμαι ο αρχοντας της ζωικης αλυσιδας?δεν θα εχω τυψεις για τις ζωες που χαθηκαν?και παλι το κεντρικο:ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ???Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ?????
ΚΑΙ 1 ΑΠΟΡΙΑ:ο οδυσσεας τελικα μετανιωσε για την υβρι?αλλιως γιατι να εκλαιγε?
*νομιζε οτι ενας φονος γινοταν για να σωθουν αλλες ψυχες.
Δεν χρειαζεται να ξυπνας το πρωι αν δε σκοπευεις να αλλαξεις τον κοσμο...
Δεν ειναι τοσο το τι θα κανεις εσυ μεσα σε λιγα χρονια,μα αν ο χρονος δεν μπορει να κανει τιποτα σε σενα.