- Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΣΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΑΤΑΝΑ.ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ,ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΚΑΠΩΣ ΣΑΝ ΜΩΒ ΣΚΟΥΡΟ,ΔΥΟ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΕΡΙΑ.ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΖΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΚΗΝΥΓΟΥΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΤΡΕΜΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΙΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ.ΚΑΘΩΣ ΕΠΕΣΕ,ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΦΩΝΑΞΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΚΡΕΒΑΤΙ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΡΟΜΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕ.ΤΟΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΣΟΥΖΕ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΧΙΣΙΜΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ.ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΝΕ ΑΦΩΝΟΣ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥΣ.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.
strange things are reflections of our dreams into reality.
Η γνώμη μου είναι ότι δεν πρόκειται για κάτι μεταφυσικό, αλλά για δικούς μας προσωπικούς φόβους και ανησυχίες που εμφανίζει το υποσυνείδητό μας με μια ευκόλως αναγνωρίσιμη αρνητική μορφή, όπως αυτή του εξ'απο δω. Ο σατανάς, δηλαδή, στα όνειρα μας, πρόκειται απλώς για 'ενα συμβολισμό του κακού, παρά για κυριολεκτική "επίσκεψη" -φτου φτου, μακριά απο μας!!!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΤΟΡΙC ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΗΡΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΝΟΣ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ.
ΑΓΑΠΗΤΑ MINDTRAP,
EΠΗΔΕΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ.
Μου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο, πριν 1 1/2 χρόνο περίπου. Έβλεπα επί μία περίπου βδομάδα στον ύπνο μου συνέχεια μάγισσες και βρικόλακες νε με κυνηγάνε, ανοιχτούς τάφους, μάγια και άλλα φρικιαστικά. Τελικά κατάλαβα ότι έβλεπα αυτούς τους εφιάλτες λόγω της κακής ψυχολογικής μου κατάστασης εκείνη την περίοδο. Ήμουν απελπισμένη και έκρυβα πολλά πράγματα από τους αγαπημένους μου ανθρώπους. Διόρθωσα κάποια από αυτά και προσπάθησα να ηρεμήσω σε σχέση με κάποια άλλα και να τα βλέπω πιο χαλαρά και τα όνειρα σταμάτησαν.
Βέβαια δεν είχα κάποιο περιστατικό τραυματισμού όπως ο εξάδελφος σου. Πιστεύω ότι πρέπει πρώτα να αναζητήσει κάποια αιτία μέσα του, αν έχει κάνει κάτι κακό σε κάποιον έστω και άθελα του ή αν τον απασχολούν πολλά σοβαρά ζητήματα που δεν τα μοιράζεται με άλλους. Εάν αποκλειστούν και αυτά μάλλον θα πρέπει να μιλήσει με κάποιον παπά να τον συμβουλέψει.
Το όνειρο που μας περιέγραψες το είδε μία φορά ή έχει τέτοια όνειρα κατ' εξακολούθηση;
Keep nature alive..Mother earth will revenge...
quote:
Βεβαια αλλαξαν αρκετα πραγματα και θα ηθελα να σας ρωτησω αν θελετε να σας τα πω.Μπορει να σας κουρασα.
KAΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...........
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ![]()
ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΟΧΙ...ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ...........
quote:
Μετα απ ολα αυτα εκεινη την μερα ηρθε στο σπιτι μας μια οικογενιακη μας φιλη η οποια ειναι παραψυχολογος και ασχολειται γενικα και σοβαρα με τετοια θεματα και μου πε αρκετα πραγματα για το συμβαν..
Μ'ενδιαφέρει και η άποψη της παραψυχολόγου.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα
Οσοι έχουν πάρε δώσε στα κρυφά με τη σκιά τους θα συναντήσουνε στο φως τα σχεδιά τους.Για χαρά τους εγώ κυλαω σε πύρινη φλέβα και αν δεν φοβάσαι τις φλόγες έχει χώρο ανέβα
Υ.Γ. Τι εννοεις όταν λες πως είδες το φάντασμα του παππού σου που ζει?![]()
quote:
Όπως γνωρίζουμε όλοι τα όνειρα είναι κάποιες εικόνες, κάποιες μνήμες που υπάρχουν στο υποσυνείδητο και κατά τη διάρκεια του ύπνου, ο εγκέφαλος τις επεξεργάζεται με αποτέλεσμα να βλέπουμε όνειρα. Νομίζω ότι μια εικόνα του σατανά υπάρχει στο υποσυνείδητο όλων, πρώτον γιατί όλοι έχουμε αναρωτηθεί για την εικόνα του και δεύτερον γιατί έχουμε δει άπειρες ταινίες που τον απεικονίζουν. Επομένως, είναι απόλυτα φυσιολογικό κάποια στιγμή να τον δουμε και στον ύπνο μας! Ειλικρινά, αυτή η εξήγηση που δίνω σας φαινεται τόσο τρελή? Γιατί θελετε να πιστεύετε πως η παρουσία του σατανα ήταν πραγματικη?
Ας προσπαθήσω να εξηγήσω απλά,το παραπάνω κειμενάκι του φίλου spin.
Ως μάνα 2 παιδιών,και πάντα σε σχέση με το διάβολο και τί συμβόλιζε αυτός στα όνειρά τους όταν ήταν μικρότερα.
Κάθε φορά που ο μικρός έκανε κάτι άσχημο,ήταν βλέπετε πολύ πολύ ζωηρός,αναγκαστικά του έβαζα κάποιες μικρές τιμωρίες,έτσι για να τον συνετίσω κάπως,αλλά κυρίως για να καταλάβει τί έκανε.
Όσες φορές κατανοούσε το λάθος του,(όπως τότε που έριξε στα μαλλιά της αδελφής του ένα μεγάλο σκουλίκι,και η μικρή έπαθε τέτοιο σοκ,που έχασε τη μιλιά της για ώρα)τέτοια βράδια λοιπόν,έβλεπε στα όνειρά του το διάβολο να γελάει σαρκαστικά...
Συζήτησα πολύ μαζί του αυτά τα όνειρα,και κατέληξα πως στο παιδί υποσυνείδητα πάντα ο διάβολος είχε τη μορφή του τιμωρού.
Ή είσαι τόσο κακός που εγώ ο κάκιστος ικανοποιούμαι με τα όσα κάνεις..
Με σωστή αντιμετώπιση έπαψε σύντομα να βλέπει τέτοια όνειρα.
Λέω <Σωστή> γιατί κρίνω από το αποτέλεσμα..
Φίλε Πυροβάτη,δεν αμφισβητώ τα όνειρά σου,σίγουρα τα έχεις δει
αλλά συνήθως τα όνειρα είναι αυτό ακριβώς που έγραψε και ο φίλος spin,στο οποίο έκανα και την παραπομπή.
Βέβαια,προσωπικά πιστεύω και στα προφητικά όνειρα.
Μου έχει συμβεί άπειρες φορές,αλλά αυτά δεν εχουν να κάνουν με το σατανά που συζητάμε εδώ.
Ίσως με διαίσθηση,τηλεπάθεια,ένστικτο,που κατά την ώρα του ύπνου μας που δρα το υποσυνείδητο,εμφανίζονται ευκολότερα.
<<Διότι η άγνοια φέρνει αλόγιστο θάρρος, ενώ η γνώση δισταγμό>>
ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΠΤ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ...ΟΠΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ,ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ...
ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΡΙΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ...
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ,ΘΕΩΡΩ ΑΝΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ αυτον ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΨΥΧΕΣ...
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΠΕΙΝΗ,ΠΑΝΟΥΡΓΑ,ΚΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!