ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Εσφαλμένος συναγερμός... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Vril30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
05/11/2004, 21:40:21
quote:
Δε σου κάνει εντύπωση, όλη αυτή η περίεργη ησυχία ???
Αφουγκράσου γύρω σου...

.... που να ακουστεί η ησυχία με όλες αυτές τις τσιρίδες γύρω?

... Η μισή στερεά Ελλάδα και ολόκληρη η Πελοπόννησος έχουν σηκωθεί τρομαγμένες από τον καναπέ τους, που έβλεπαν τις ειδήσεις, από τις φωνές...

....κι όμως υπάρχει μια μαγική λέξη που όποτε την χρησιμοποίησε ο endorama και κανα δυό φορές κι εγώ δημιούργησε λίγη κίνηση....

...γι'αυτό το Λονδίνο έχει υψηλό ποσοστό εφηβικών αυτοκτονιών, γιατί άν είσαι σε φάση αυτοπροσδιορισμού και αναζήτησης... αρχίζει και στη δίνει στα νεύρα όλο αυτό το "σάπιο" κλίμα....

...ξέρω πως θα 'ρθει και για μένα η ώρα που θα λέω δεν το κλεινα το ρημάδι το στόμα μου να έχω και την ησυχία μου...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 22:00:01
Cyber, δεν με ενοχλέι η ηλικία σου. Απλά προσπαθώ να σου πώ κάτι.
Δεν είμαι ούτε μπαμπάς σου ή κηδεμόνας σου και στο κάτω κάτω δεν με αφορά πραγματικά το τι κάνεις.
Όσο για τις απόψεις, φυσικά και υπάρχουν διαφορετικές. Οι δικές μου δεν ταιριάζουν με τις δικές σου. Αλοίμονο άν δεν είχα άλλη δουλειά νά κάνω, από το να ασχολούμαι με τις απόψεις σου. Δικές σου είναι, κράτα τις.

Galadriel, έχω την εντύπωση οτι άλλαξες στρατόπεδο και διάλεξες έναν έμμεσο τρόπο για να το πείς.
Άν δεν σας πειράζει εσάς για το ότι έγινε, πόσο εμένα περισσότερο.
Κακώς κάθομαι και ασχολούμαι με όποιον/α σας τη σκάρωσε.

Βλέπω οτι αυτό το θέμα θα κλείσει σύντομα και όλοι θα χαίρονται για αυτό.

Cosi fan tute

* * * Άμα δεν μπορείς, άλλαξε δουλειά * * *

http://clubs.pathfinder.gr/vril Η υπόγεια άποψη

05/11/2004, 22:07:19
quote:
Galadriel, έχω την εντύπωση οτι άλλαξες στρατόπεδο και διάλεξες έναν έμμεσο τρόπο για να το πείς.

μ'αρέσει πολύ μα πάρα πολύ όταν βγάζουν οι άλλοι για μένα τέτοιου είδους συμπεράσματα....

σε ποιο στρατόπεδο ήμουν ?
και σε ποιο είμαι τώρα ?

έτσι για να ξέρω και τι μου γίνεται....

γιατί η περίπτωση βέβαια να μην ανήκω σε κανένα στρατόπεδο και απλά να έχω άποψη για ό,τι βλέπω δεν σου περνάει από το μυαλό...

μ'αρέσει πάρα πολύ τελικά.... θα βάλω άλλη μια ταμπέλα στη συλλογή μου...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 22:20:30
Δεν θέλω να δίνω ταμπέλες σε κανέναν.
Φυσικά και να έχεις άποψη.
Μόνο, ενώ κάπου είχες μαι ξεκάθαρη άποψη, τώρα κάπου μιλας σαν την πυθία.
Δικαίωμά σου.
Αλλά να μην παρεξηγηθώ όμως από σένα, μια που διαπίστωσα μια μεταβολή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζεις τις όποιες απόψεις σου.

Όπως βλέπεις, έχουμε απομακρυνθεί πάλι απο το θέμα.
Μια με προσβολές, μια με συσπείρωση.
Ίσως τελικά να είναι αυτός και ο σκοπός.
Αρα, κάτι ήξερε ο alazzaro και κρατήθηκε μακριά.

05/11/2004, 22:35:24
...ωραία δουλειά πιάσαμε τώρα... και όπως λες πολύ σωστά απομακρυνόμαστε από το θέμα...

... και πάλι βέβαια δεν κατάλαβα σε ποιο στρατόπεδο ήμουν ή θα έπρεπε να είμαι...

... αυτό που εγώ πάντως έχω δει είναι, ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι τώρα κάποιος καιρός που κάποιος από το πουθενά εμφανίζεται και δημιουργεί καταστάσεις σαν αυτές...

... πριν ας πούμε είχαμε τον "ακατάλληπτα σύμφωνα" , τώρα τον "φαρσέρ" και μετά εξαφανίζονται ως δια "μαγείας"...

... σαν να θέλει κάποιος να μας κρατάει μονίμως απασχολημένους
... σαν να θέλει κάποιος όταν έρθει η ώρα να μπορεί να πει : ορίστε αφού δεν κάνουν και τίποτα αλλο από το να αρπάζονται, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάμε ανοιχτο το μαγαζί...

... όσο για το ύφος της πυθίας, μην βγάζεις έτσι εύκολα συμπεράσματα μπορεί να έχει κι αυτό την χρησιμότητα του
.... ή μπορεί και να μην έχει καμμία χρησιμότητα και απλώς να κουράστηκα...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 22:52:47
quote:

...ωραία δουλειά πιάσαμε τώρα... και όπως λες πολύ σωστά απομακρυνόμαστε από το θέμα...

Έτσι είναι, δεν είναι έτσι ? ( <-- very brittish)

quote:

... και πάλι βέβαια δεν κατάλαβα σε ποιο στρατόπεδο ήμουν ή θα έπρεπε να είμαι...

σε κανένα. Ατυχής έκφραση που την αν-έλυσα πιο πάνω

quote:

... αυτό που εγώ πάντως έχω δει είναι, ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι τώρα κάποιος καιρός που κάποιος από το πουθενά εμφανίζεται και δημιουργεί καταστάσεις σαν αυτές...

Ωπ. Ιδανική ευκαιρία να απαντηθούν ερώτησεις όπως
"ποιόν εννοείς"
"σε ποιές καταστάσεις αναφέρεσαι"
"τι είναι το από πουθενά"
Θές να απαντήσεις ?

quote:

... πριν ας πούμε είχαμε τον "ακατάλληπτα σύμφωνα" , τώρα τον "φαρσέρ" και μετά εξαφανίζονται ως δια "μαγείας"...

... σαν να θέλει κάποιος να μας κρατάει μονίμως απασχολημένους
... σαν να θέλει κάποιος όταν έρθει η ώρα να μπορεί να πει : ορίστε αφού δεν κάνουν και τίποτα αλλο από το να αρπάζονται, δεν υπάρχει λόγος να το κρατάμε ανοιχτο το μαγαζί...

Α΄χα, άρα από δώ φυσά ο άνεμος.
Τα γενικότερα περί προβλημάτων του esoterica
ή με συγκεκριμένα άτομα ?

quote:

... όσο για το ύφος της πυθίας, μην βγάζεις έτσι εύκολα συμπεράσματα μπορεί να έχει κι αυτό την χρησιμότητα του
.... ή μπορεί και να μην έχει καμμία χρησιμότητα και απλώς να κουράστηκα...

Μην κουράζεσαι τόσο εύκολα. Δεν απευθύνομαι τυχαια σε σένα. Πιστεύω οτι έχεις πολλά να πείς.
Άν θές φυσικά !

05/11/2004, 23:02:59
Τι να σου πω αγαπητέ vril ?

μόνο ονόματα και διευθύνσεις δεν σου έδωσα...

και ναι... μπορεί και να κουράστηκα.... ειδικά όταν ανάμεσα στα ποστ πρέπει να τρέχω να προλάβω κι ένα σωρό άλλα πράγματα....

quote:

Αφήστε το να τελειώσει γιατί και νόημα δε θα βγάλουμε και τσάμπα πάνε τα όσα λέμε.
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν.
Μερικοί δεν πρόκειται να καταλάβουν ότι κι αν πούμε και οι άλλοι μας περνάνε για ηλίθιους.

Άστο λοιπόν να πάει και ας ασχοληθούν όσοι έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία.

παραθέτω εδώ τα λόγια του Ράμογλου γιατί με μια μικρή καθυστέρηση διαπιστώνω πόσο δίκιο είχε και κλείνω για απόψε...

... αν αύριο το πρωϊ έχει εξιχνιαστεί το "έγκλημα" εδώ θα είμαστε να το δούμε...

"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"

05/11/2004, 23:14:25
quote:

και ναι... μπορεί και να κουράστηκα.... ειδικά όταν ανάμεσα στα ποστ πρέπει να τρέχω να προλάβω κι ένα σωρό άλλα πράγματα....

εντάξει, σε καταλαβαίνω.
Σε ευχαριστώ πάντως που μου απάντησες ευθέως.

Νομίζω οτι και εγώ θα έπρεπε να σταματήσω εδώ, μια που πραγματικά με κούρασε το θέμα. Το έχω πάρει πολύ προσωπικά, γιατί από την αρχή η "φάρσα" και η συγκάλυψή της ποδοπάτησε ότι θεωρώ ιερό.
Πρέπει να κερδίσω μια απόσταση και δεν έχω τίποτε άλλο να παραθέσω σε αυτό. (Μην ανοίγετε με προσβολές μέτωπα εναντίων μου, αποπροσανατολίζετε μόνο την κοινή γνώμη)

Αν κάποιος θελησει να το εξιχνιάσει, ας το κάνει. Στοιχεία και ενδείξεις έχει αρκετές. Ειδάλλως, ας αναλογιστεί τις πράξεις του και τις συνέπειές τους.

Είναι καιρός να αποσυνδεθώ από το θέμα.

Αυτά.

ngΝέο Μέλος
05/11/2004, 23:22:04
Πριν λιγο καιρο σας ειχα αποκαλεσει αφελεις.Τελικα δεν ειστε;;;;Ασχολειστε παρα πολυ καιρο με την ξενιτια.Και φυσικα αυτη τωρα γελαει με σας.Και γελαγε και θα γελαει.Σπασμενοι κωδικοι μειλς.Τι αλλο θα ακουσουμε ακομα.Οποιος ξερει να το κανει ''αυτο'' να μου το πει και μενα.-------Και γιατι να το κανουν αυτο στην ξενιτια.Μηπως ειναι η εκλεκτη.Χα.Ξερετε τα αισθηματα μου απεναντι σε κατι τετοια οντα.-------Παντως λυπαμαι που ασχολειστε μαζι της τοσο καιρο.Με αυτην και την ''παρεουλα της''.Παντως το εσοτερικα που πεθαινει ειχε για λιγες μερες ''αυξηση.''

05/11/2004, 23:34:22
Εντάξει ρε Βριλ ήταν όντως άσχημο το υφάκι που χρησιμοποίησα αλλά διάβασα προηγουμένως ένα μήνυμά σου όπου μιλούσες πολύ υποτιμητικά για όλους και ξενέρωσα.

Μην ανησυχείς,δεν θα σε κατηγορήσει κανείς,απλά ο υπερβολικός σου ζήλος είναι άσκοπος και άστοχος.

Όσο για το ερώτημα που θέτεις θα σου πω.Καταρχήν διαφωνώ με τη φράση "για το καλό του συνόλου".Τί θα πει για το καλό του συνόλου,δεν έχουμε δα και τόση επιρροή ο ένας στον άλλο.Ούτε κάποια οικογένεια είμαστε ούτε κάποια ομάδα ούτε κάποια επιχείρηση που σημαίνει ότι δεν έχουμε κάποιο κοινό συμφέρον.Αλίμονο αν καταναλώσουμε τη σκέψη και ενέργειά μας σε ζητήματα τύπου "Ποιός έκανε τη φάρσα?"

Από τα λόγια σου υποννοείς ότι ξέρεις κάποια πράγματα για κάποια άτομα.Ε λοιπόν ξέρεις κάτι,από μικρό παιδί σε αυτή τη χώρα το ίδιο πράγμα ακούω,τις γνωστές ατάκες του νεοέλληνα,"ξέρω πολλά","έτσι και ανοίξω το στόμα μου","θα τους ξεμπροστιάσω" κτλ.Και στο τέλος όλοι αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και απλά πουλάνε εντύπωση.

Ισχυρίζεσαι λοιπόν ότι γνωρίζεις συγκεκριμένα πράγματα για συγκεκριμένα άτομα.Επομένως αυτό σημαίνει ΕΞ΄ΟΡΙΣΜΟΥ ότι έχεις προηγούμενα με τα εν λόγω άτομα διότι αλλιώς δεν θα μπορούσες να γνωρίζεις ΤΙΠΟΤΑ προσωπικό για αυτούς και θα έκανες μονάχα εικασίες.Και όταν λέω προηγούμενα εννοώ σοβαρά προηγούμενα,εννοώ να τους γνωρίζεις προσωπικά,από κοντά.Επομένως αν θες να μην είσαι ξέμπαρκος πες ποιά είναι αυτά τα άτομα και τί ξέρεις για αυτά τα άτομα,τί κακό έχουν κάνει αυτά τα άτομα.

Πες τα να τελειώνουμε με αυτό το θέμα,αλλιώς αποσύρσου