ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

infom30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
seirios12aΜέλος
17/07/2008, 00:05:52
Για να πω κι εγώ μια εμπειρία δική μου, μιας κι έχω την απορία τι ακριβώς συνέβει τελικά, όποιος ξέρει ας μου πει.

Κατ' αρχάς στην ηλικία των 14 χρόνων περίπου είχα μια εμπειρία α.π., η οποία συνέβει στο στάδιο που μόλις μάλλον είχα

αποκοιμηθεί. Τεσπα άλλο είναι το θέμα τώρα.

Πριν καιρό λοιπόν είχα δει ένα όνειρο, το οποίο ακόμη και τώρα το θυμάμαι σαν να το είδα χθές, τόσο έντονο και αληθινό μου

φάνηκε.

Ήτανε ξημέρωμα κι εγώ βρέθηκα σ' έναν τόπο άγνωστο σ' εμένα, μάλλον δεν το λέω καλά, όχι απλώς βρέθηκα, έφθασα εκεί πετώντας.

Θα μου πείτε όλοι βλέπουμε όνειρα πως πετάμε. Ναι δεν διαφωνώ κι εγώ έχω ξαναδεί , αλλά όχι σαν κι αυτό. Συνήθως στα όνειρα

τα βλέπουμε σαν ταινία, δλδ απλά παρακολουθούμε την ροή του και δεν μπορούμε να επέμβουμε στην εξέλιξή του. Σε αυτό το όνειρο

λοιπόν είχα πλήρη διαύγεια σκέψης και είχα τον πλήρη έλεγχο των κινήσεών μου, πράγμα ασυνήθιστο για εμένα τουλάχιστον.

Επιστρέφω στο τοπίο και λέω: ήτανε ένα σπίτι πέτρινο στην πεδιάδα με καμινάδα , μέσα είχε αναμμένο το φώς, απ' την καμιναδα

έβγαινε καπνός και δίπλα στο σπίτι ήτανε ένα πελώριο δέντρο που δεν ξέρω γιατί θεώρησα πως είναι κερασιά. Έφθασα λοιπόν

πετώντας και αισθανόμενος απίστευτη γαλήνη και ευτυχία. Δεν με ενδιέφερε τίποτε, παρά το να απολαύσω το πέταγμά μου. Μπορούσα

λοιπόν να πάω όπου σκεφτόμουνα, έλεγα να πάω εκεί και πήγαινα, να σταθώ σε αυτό το κλαδί και στεκόμουνα σαν να ήτανε

πραγματικότητα. Σκέφθηκα κάποια στιγμή, όνειρο είναι? Και λέω στον ύπνο μου τώρα, ναι είναι όνειρο, αλλά πως μπορώ κι ελέγχω

πλήρως τις κινήσεις μου? Σκέφθηκα λοιπόν να πατήσω στην γη, συνήθως στα όνειρα άν το κάνεις αυτό, χάνεις το πέταγμα και δεν

ήθελα με τίποτε να συμβεί αυτό, αλλά τελικά το αποφάσισα για να δω τι συμβαίνει. Αφού λοιπόν πάτησα στο έδαφος, προσπάθησα να

ξαναβρεθώ στον αέρα και με μεγάλη μου έκπληξη και ευχαρίστηση ανακάλυψα πως μπορούσα να το κάνω. Ανέβαινα, κατέβαινα,

στριφογύριζα στον αέρα σαν μικρό παιδάκι που κυλιέται στην άμμο, μια απίστευτη αίσθηση. Ένοιωθα τον αέρα στο πρόσωπό μου όπως

όταν καβαλάς μηχανή, ερχότανε μια αύρα απίστευτη και το τοπίο ήτανε μαγικό, ο ουρανός πεντακάθαρος και πορτοκαλογαλάζιος όπως

στο ξημέρωμα, απίστευτη ομορφιά. Δεξιά στο βάθος ήτανε δύο λοφάκια, όχι ιδιαίτερα ψηλά, πίσω από τα οποία ερχότανε ένα λευκό

φως σαν του ήλιου πολύ δυνατό, όχι όμως να σε τυφλώνει. Θέλησα κάποια στιγμή να πάω προς τα εκεί να δω τι έχει πίσω από τα δύο

αυτά λοφάκια. Στην πορεία λοιπόν, συνιδητοποίησα πως από κάτω ήτανε μια μορφή ανθρώπου μεγάλης ηλικίας ( γύρω στα 80 θα έλεγα )

ο οποίος έμοιαζε με τους καθολικούς καλόγερους. Φόραγε ένα λιτό μανδύα, μάλλινο θα τον έλεγα, δεμένο στην μέση με μια τριχιά αντί

για ζώνη και στηριζότανε σ' ένα μπαστούνι. Μόλις τον είδα λοιπόν , θέλησα να του πω "κοίτα τι κάνω, πετάω" όπως κάνουνε τα

παιδάκια στην θάλασσα που κάνουνε χαζές βουτιές και φωνάζουν στους γονείς τους να τα κοιτάξουν. Το είπα τελικά, χωρίς όμως να του

μιλήσω, το είπα τηλεπαθητικά θα έλεγα. Αυτός χαμογέλασε και μου είπε χωρίς να μιλήσει "το ξέρω, σε βλέπω, είδες τι όμορφα που

είναι?", σαν να μου έλεγε τώρα ανακάλυψες εσύ τον τροχό και συγχρόνως έμοιαζε ικανοποιημένος με ότι γινότανε.

Σ' εκείνη την φάση λοιπόν του είπα πως πάω πίσω απ' τα λοφάκια να δω τι έχει και ξεκίνησα για εκεί, όμως αυτός με γύρισε πίσω

λέγοντάς μου "μην πας ακόμη προς τα εκεί, δεν είναι η ώρα" και χωρίς να το σκεφθώ σαν μικρό παιδί γύρισα και συνέχισα να "παίζω"

πετώντας εδώ κι εκεί. Θέλησα μετά από λίγο να δω ποιος είναι μέσα στο σπίτι, κατέβηκα και πήγα προς την πόρτα και εκείνη την

στιγμή που έπιανα το πόμολο της πόρτας χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν πρόλαβα να την ανοίξω.

Έμεινα στο κρεβάττι αρκετή ώρα σκεφτόμενος το όνειρο εκείνο.

Κι έχω λοιπόν την εξής απορία: ήτανε ένα απλό όνειρο? ήτανε ένα αστρικό ταξίδι κάπου>? ή μήπως βρέθηκα ένα βήμα κοντά στον

θάνατο και γι' αυτό με γύρισε πίσω πριν πάω στα λοφάκια, μήπως και αν πήγαινα εκεί δεν θα μπορούσα να ξαναγυρίσω στην ζωή?

ο γέρος ποιος ήτανε? μήπως ήτανε αυτό που λέμε ο φύλακας άγγελός μου?

Εάν κάποιος έχει κάτι να πει ή αυτά που περιγράφω του είνα γνώριμα, ας βοηθήσει λέγοντας την άποψή του. Ευχαριστώ .

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

DarkEternityΜέλος
17/07/2008, 20:43:29
Πολυ ενδιαφερουσα εμπειρια.Προσωπικα δεν μπορω να σε διαφωτισω,αυτο το αφηνω σε αλλους πιο εμπειρους εδω μεσα.Σιγουρα θ σε βοηθησουν οσο μπορουν.Εχω να πω ομως πως και εγω εχω δει πολλα τετοια ονειρα στα οποια μπορω και πεταω,εχοντας πληρη συνειδηση του τι κανω και ελεγχοντας τον εαυτο μου....νομιζω πως επρεπε να μιλησεις στον ''γερο'' που ειδες,ισως να σου ελυνε ορισμενες αποριες.....
seirios12aΜέλος
17/07/2008, 21:24:59
Το θέμα είναι πως όσο ένοιωθα την παρουσία του εκεί δεν φοβόμουν τίποτα. Μου είπε μην πας και απλά δεν πήγα. Δεν ξέρω

γιατί, ενήργησα σαν παιδάκι που του λένε, μη εκεί κακό, κάπως έτσι ένοιωσα. Μου έδινε πάντως την αίσθηση πως όντως θα είχε

απάντηση για πολλά πράγματα, αλλά δεν πρόλαβα να του ξαναμιλήσω.

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει

17/07/2008, 22:51:21
Γεια σας

Φίλε seirios12a
Η εμπειρία που μας διηγήθηκες είχε όλα τα χαρακτηριστικά μιας Αστρικής προβολής.

Πολλές φορές σε αυτές της εμπειρίες εμφανίζονται διάφορα όντα που μας καθοδηγούν με σκοπό να πάρουμε μια διδασκαλία που θα είναι χρήσιμη για την εξέλιξη μας.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι δεν πρέπει να λέμε όλες μας τις Αστρικές εμπειρίες αλλά κάποιες από αυτές.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι μονό για εμάς και δεν πρέπει να τα μάθει κανείς άλλος. Γιατί όταν ένα ανώτερο ον σου δίνει πολλές φορές κάτι, το δίνει αποκλειστικά για εσένα. Μπορεί το ίδιο πράγμα να είναι κακό για κάποιων άλλον.

Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να τα πούμε σε λίγους. Και κάποια που μπορούμε να τα πούμε σε όλους.

Αν παραβιάσουμε κάποιους κανόνες τότε οι εμπειρίες γίνονται λιγότερες .

Η απαντήσεις σου Φίλε seirios12a βρίσκονται αποκλειστικά σε εσένα.
Είναι κάτι που με την δικιά σου κατανόηση πρέπει να μάθεις και ακριβώς αυτό είναι η αξία της διδασκαλίας. Αυτό είναι που σε προχωρά.

Κάτι πρέπει να καταλάβεις. Ξέρω ότι αυτή η εμπειρία σου άφησε ένα συναίσθημα κάτι διαισθητικό δεν είναι της λογική αλλά κάτι άλλο.
Πρέπει να το αφουγκραστείς.

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

17/07/2008, 23:07:42
Γεια σας

Φίλη DarkEternity

quote:
Το θεμα ειναι πως δεν νομιζω να βοηθησε και καθολου η προσευχη,διοτι περασε αρκετη ωρα μεχρι να συνελθω.Τι ακριβως πρεπει να κανω αν ξαναβρεθω σε παρομοια κατασταση?

Το καλύτερο είναι αν μπορείς να συγκεντρωθείς στην καρδιά σου και να προσπαθήσεις να ανασύρεις ότι πιο όμορφο έχεις .

Το σκοτάδι είναι η απουσία του φωτός. Όταν έχουμε ή μπορούμε να παράγουμε το φως( και αυτό βέβαια είναι όπως μπορεί να το καταλάβει ή πιστεύει ο καθένας), Τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.

Αν μπει η αμφιβολία τότε εισχωρεί και το σκοτάδι. Χρειάζεται δύναμη, θέληση, αυτοπαρατήρηση.

Όλη η εργασία γίνετε πρώτα στο φυσικό επίπεδο. Αν στην καθημερινότητα, στις σχέση μας με το περιβάλλον στις σχέση μας με τους άλλους αλλά και με τον εαυτό μας παράγουμε το φως, τότε αυτό θα έχει μια αντανάκλαση και στις ανώτερες διαστάσεις.

Αυτά για τώρα

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

DarkEternityΜέλος
21/07/2008, 14:27:33
ok thnx!χμμ και κατι αλλο....υπαρχει διαφορα μεταξυ του να παιρνεις ολοκληρωτικα τον ελεγχο ενος ονειρου και να κανεις ο,τι θελεις, και της αστρικης προβολης ή ειναι το ιδιο??
21/07/2008, 23:12:17
Γεια σας

Φίλη DarkEternity

Τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα. Μου είναι αρκετά δύσκολο να σου μεταφέρω κάποια πράγματα. Ρίξε σε παρακαλώ μια ματιά σε αυτό που έχω απαντήσει προς το τέλος της προηγουμένης σελίδας.

Μια συνείδηση που δεν είναι ¨ξεκάθαρη!!¨ Συγχέει πολλές φορές τα πράγματα στις ανώτερες διαστάσεις.

Θα σου πω κάτι για να το παρατηρήσεις, επειδή πιστεύω στην εμπειρία του ατόμου και στην προσωπική του προσπάθεια.

Όταν είναι να κανείς ένα συνειδητό ονείρεμα μπορείς να εστιάσεις πριν την προσοχή σου σε διάφορα νοητικά αντικείμενα .Κάποια στιγμή αυτά τα αντικείμενα καθώς εσύ βύθιζες όλο και ποιο πολύ σε αυτό που λέμε ύπνο γίνονται πιο ζωηρά και ζωντανά.

Εάν εκείνη την στιγμή αιχμαλωτίσεις μια εικόνα και δεν τραβήξεις την προσοχή σου από αυτή ,τότε τα πράγματα γύρω σου αλλά και το αντικείμενο που κοιτάς γίνονται πραγματικά .

Τώρα είσαι σε ένα συνειδητό ονείρεμα. Αλλά τι έγιναν οι κραδασμοί και η παραλυσία του σώματος; Ποτέ έγινε ο Αστρικός διαχωρισμός;

Αυτό δημιουργεί μια υποψία ότι κάτι άλλο συμβαίνει. Γιατί όταν είναι να κανείς μια Αστρική προβολή περνάς από συγκεκριμένα στάδια και βιώνεις τον Αστρικό διαχωρισμό.

Στην 5η διάσταση υπάρχει εκτός από το Αστρικό πεδίο το Νοητικό πεδίο.

Υπάρχει δυνατότητα την στιγμή που είσαι σε Αστρική προβολή να κανείς έναν δεύτερο διαχωρισμό και να αφήσεις το Αστρικό σου σώμα έχοντας τώρα υπό την κατοχή σου το νοητικό σου σώμα.

Εκεί τα πράγματα είναι τόσο λεπτεπίλεπτα που μπορείς να χαθείς μέσα σε αυτό που προβάλει η υποκειμενικότητα σου σε σχέση με το αντικειμενικό.

Το συνειδητό ονείρεμα μοιάζει να έχει κάποια σχέση με αυτό.

Μπορεί να συνειδητοποιηθείς στην μέση ενός ονείρου και να πεις «είμαι συνειδητή βρίσκομε σε όνειρο τώρα μπορώ να κάνω ότι θέλω» Και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα. Αλλά που πραγματικά βρίσκεσαι;

Αυτά τα ερωτήματα φίλη DarkEternity πρέπει να τα λύσεις μόνη σου γιατί τότε θα ξέρεις πραγματικά.

Όσο πιο πολύ αποκτούμε κατανόηση τόσο πιο ξεκάθαρα γίνονται τα πράγματα.

Συνεχίζουμε αδιάκοπα .

Να είστε καλά

ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ

Giorgos13Νέο Μέλος
24/08/2008, 13:53:52
Καλησπερα,

διαβαζω συχνα τα σχολια στο Φορυμ,θα ηθελα να ρωτησω κατι για αρχη....μονο τα ατομα που θελουν να εξελιχθουν σαν ανθρωποι πρεπει να επιχειρουν αστρικη προβολη ?? Εγω για παραδειγμα θελω να προσπαθησω για να αποκτησω μια εμπειρια που ελαχιστοι στον κοσμο εχουν βιωσει......Θελω να ξεφυγω κατα καποιο τροπο.....δν ειναι αποδεκτο??
Συγχωρεστε με για την φλυαρια μου....κατι ακομα.....εμαθα για την αστρικη προβολη απο εναν συγγενη μου ο οποιος θα ελεγα ειναι ειδικος στο θεμα,ασχολειτε με καθε τι μεταφυσικο και ισως υπερβαλοντας λιγο θα ελεγα οτι βρισκεται σε αλλο πνευματικο επιπεδο,σε πολυ ανωτερο.....γιαυτο και μολις μου μιλησε για αυτο ενθουσιαστικα πολυ.
Θα ηθελα να ρωτησω κατι,οταν ημουν πιο μικρος ειχα σοβαρο προβλημα στον υπνο μου,υπνοβατουσα και φωναζα,πολλεσ φορες θυμομουν ολοκληρη την νυχτα και τα πραγματα που εκανα,ωστοσο δν μπορουσα να ελενξω τις πραξεις μου.Ειναι λοιπον ασφαλες να κανω προσπαθειες για Α.Π ?? Η ειναι επικινδυνο ??
Χθες προσπαθησα να χαλαρωσω,σαν προετοιμασια,και οχι να ''πεταξω'' εξω απο το σωμα μου.Μου ηταν παρα πολυ ευκολο να καθαρησω το μυαλο μου και χαλαρωσα σε τετοιο σημειο ωστε να μην νιωθω καθολου το σωμα μου.....Ωστοσο μολις αρχισα να μην νιωθω καθολου το βαρος μου τρομαξα και ανοιξα τα ματια μου φοβουμενος οτι μπορει κατι να συμβει......Πρεπει να ξαναπροσπαθησω ακομη και αν στο παρελθον ειχα προβλημα με τον υπνο μου ??

24/08/2008, 15:02:42
Giorgos13 καλώς ήρθες στην παρέα μας .

Το βασικότερο από όλα είναι να ψάξεις και να βρεις μέσα σου το λόγο που θέλεις να βιώσεις μια τέτοια εμπειρία, ή και κάθε εμπειρία που όπως γράφεις ελάχιστοι έχουνε βιώσει .

Και αυτό στο γράφω γιατί εκεί κρύβεται μια μεγάλη παγίδα, μια παγίδα που δεν έχει καμία σχέση με την εσωτερική εξέλιξη του ανθρώπου, αλλά μια ψευδαίσθηση ότι είμαστε κάτι ανώτερο, ότι δρούμε σε άλλα πνευματικά πεδία αντίληψης, ενώ κατά βάθος μένουμε προσκολλημένοι σε ψεύτικες εικόνες του Εγώ μας .

Βλέπεις το … «Θελω να ξεφυγω κατα καποιο τροπο....» που λες, πολλές φορές σημαίνει και άλλα πράγματα….

Βέβαια εσύ γνωρίζεις καλύτερα τον λόγο που θέλεις να βιώσεις μια τέτοια εμπειρία και το τι θέλεις να αποδείξεις στον εαυτό σου… αλλά και στους άλλους .

Όσο για την ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ πιστεύω εδώ μέσα θα βρεις αρκετές πληροφορίες που θα σε βοηθήσουνε .

Καλή συνέχεια φίλε μου .

johannesΝέο Μέλος
28/08/2008, 18:17:18
Εγω ειμαι ελαφρα ανιδεος και ξεκινησα να δω τι τρεχει μετα αυτα τα περιστατικα.Πριν δυο εβδομαδες κοιμομουν οταν η φιλη μου με ξυπνησε τρομαγμενη και μου ειπε οτι ανοιγοντας τα ματια της με ειδεστην αντιθετη πλευρα απο αυτη που ημουν,με το κεφαλι να ακουμπα στο κομοδινο και το υπολοιπο σωμα στον αερα.Δεν εδωσα σημασια ,παρολο που ηταν λιγο τρομαγμενη.Μετα μια εβδομαδα που ημασταν παλι μαζι,εγινε το ιδιο ,μονο που αντι "ξαπλωμενος" ημουν ορθιος μπροστα στη πορτα και την ρωτησα αν "μπορω να κανω κατι γι αυτη"!!Την τριτη φορα ημουν στη θεση που ηταν και το σωμα μου,ομως ανασηκωμενος και με μαλλια (και ισως και προσωπο, δε προσεξε καλα),καποιου αλλου!!.Εκει σηκωθηκε και εφυγε τρομαγμενη.Μηπως μπορει καποιος να μου πει τι γινεται και τι ,αν,πρεπει να κανω κατι!!