- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:
Η διαφορα μεταξυ των γνησιων Ελληνων και των νεο-ελληνων ειναι οτι οι μεν πρωτοι προβαλλουν τον Λόγο (Υψιστη Αρχη), οι μεν δευτεροι (και καταϊδρωμενοι) προβαλλουν το υβρεολογιο σε καθε περισταση.
Σίγουρα ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία και ιδού η απόδειξη:Ηρθαν οι βρωμιαρηδες,οι απλυτοι,οι ξυπολητοι,οι πειναλεοι οι κωλοσερβοι να μας δειρουν κιολας.Δεν φτανει που χροοονια τωρα τρωνε ψωμι (παντεσπανι για την ακριβεια) στην Ελλαδα,σηκωνουν και αναστημα οι σλαβο-γυφτοι.Βρε καλα σας εκαναν οι Αμερικανοι και σας βομβαρδισαν !!! Να μην μεινει κανεις σας λιγδιαρηδες ...βρε ουστ απο εδω !!!!!!!
quote:
Εγω στην παρεμβαση μου δεν εβρισα κανενα μελος του esoterica.Ενω εσυ;
Εσύ έβρισες ολόκληρο έθνος!!
quote:
Και οσο για τους χαρακτηρισμους σχετικα με τους Σερβους,δεν ειναι υβρεις.Ειναι απλα η επισημανση καποιων χαρακτηριστικων γνωρισματων του λαου αυτου οσο φυσικα και αλλων γειτονικων βαρβαρικων λαων(Αλβανοι,Βουλγαροι,Ρουμανοι,Τουρκοι).
Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου.Απλα μελετω την ιστορια,κατι που δεν κανετε εσεις οι νεο-ελληνες.Και η ιστορια δεν λεει ψεμματα.Η ΑΛΗΘΙΝΗ ιστορια και οχι αυτη που διδασκεται-διδασκετε σημερα.
Οκ,δέν διαφωνώ.Τί σημαίνει όμως αυτό οτι είναι κατώτεροι και πρέπει να τους βρίζουμε?
quote:
Οσο για τις υβρεις που δεχθηκα θα ηθελα αυτοι που τις εξαπελυσαν να το ξανασκεφτουν και να διαπιστωσουν οτι ειναι λαθος να κανεις στους αλλους αυτα που δεν θα ηθελες να κανουν σε εσενα.
Σωστό είναι αυτό που λές,σκέψου όμως με την ίδια λογική οτι και εσένα θα σου γυρίσουν πίσω αυτά που είπες στην αρχή.Το μίσος φέρνει ακόμα περισσότερο μίσος.
Το χειρότερο χαρακτηριστικό σε εσένα και τους ομοίους σου,είναι αυτή η υπερηφάνια μέχρι αηδίας που νιώθετε.Νομίζετε οτι είστε οι ανώτεροι όλων.Για αυτό σε είπα ανθρωπάκι,γιατί μόνο ένα ανθρωπάκι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του.
Βριζω καποιον (για να μαθαινεις) σημαινει οτι τον αποκαλω κατι για το οποιο δεν εχω ΣΤΟΙΧΕΙΑ να βασιστω.Ολα αυτα που ειπα (εκτος των βομβαρδισμων) ειναι επαρκως αποδεδειγμενα και οχι μονο για τους Σερβους αλλα και για τους αλλους που ανεφερα.
Δεν εχω το δικαιωμα βασιζομενος στην Ιστορια να θεωρω κατα πολυ κατωτερους τους αλλους λαους ; Εκτος κι αν εισαι της γνωμης οτι ολοι οι λαοι ειναι ισοι,εχουν προσφερει το ιδιο στην ανθρωποτητα και οι λοιπες ανοησιες που κατα καιρους ακουγονται.
Και να μην ξεχνανε καποιοι οτι οταν ειχαν πολεμο,οι Ελληνες τους αγκαλιασαν και τους φερθηκαν οπως οριζει η Ελληνικη Φιλοξενια (Ελληνικη λεξη η Φιλο-ξενια.τυχαιο; δεν νομιζω).
Αλλα ξεχασα.Στην Ελλαδα του σημερα δεν πρεπει να νοιωθουμε υπερηφανια για την καταγωγη μας μηπως και μας ξανα-δειρουν οι βαρβαροι.Εσεις ας μην νοιωθετε ετσι.Συνεχιστε να ζειτε στην κακομοιρια σας...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ !!!!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΑΝΑΛΟΓΩΣ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.
ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΟΥΤΕ ΧΥΝΟΥΜΕ ΟΣΗ ΧΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

Βλέπεις μόνο ένα μικρό κομμάτι του παζλ.Απλά έχω να σου πώ οτι το διαχωριστικό πνεύμα,είναι στην "σκοτινή πλευρά".
quote:
Την μεγαλη ιδεα την εχω (απολυτως δικαιολογημενα) για το εαυτο μου διοτι πολυ απλα ΓΝΩΡΙΖΩ τι σημαινει να εισαι Ελληνας !!! Δεν σε παρεξηγω που δεν το καταλαβαινεις και δεν γνωριζω αν εχεις μελετησει (οχι απλα διαβασει) μυθολογια και Ελληνικη ιστορια.Αν ειχες διαβασει θα ειχες χιλιους λογους να θεωρεις τον εαυτο σου σαν τον σπουδαιοτερο κληρονομο του πλανητου Γη,διοτι πολυ απλα σχεδον ΤΑ ΠΑΝΤΑ προερχονται απο αυτο το κομματι γης,την Ελλαδα,που καποτε ηταν βεβαια πολυ μεγαλυτερο χαρη στους μεγαλους μας προγονους.
Ο Σωκράτης,ο Πλάτωνας,ο Αριστοτέλις και οι άλλοι,αυτοί ήταν οι μεγάλοι,όχι εσύ και ο κάθενας που νομίζει πως είναι κάποιος σπουδαίος μόνο και μόνο επειδή έχει αυτούς τους προγόνους.Αν είναι δυνατόν.
Ποιά νομίζεις οτι θα ήταν η γνώμη του Σωκράτη για εσάς? Το έχεις σκεφτεί αυτό?

Και να συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο φίλος PREDATOR… "ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ".. ότι αυτά δεν συνάδουν με την ταυτότητα κανενός τόπικ…!!
Όπως και επίσης να τον παρακαλέσω να μην γράφει με κεφάλαια, έτσι ώστε να δίνει το καλό παράδειγμα σε όποιο μέλος γράφει με κεφαλαία (σπόντα για την CHARMED3 )…![]()
![]()

quote:
Και να συμπληρώσω σε αυτό που λέει ο φίλος PREDATOR… "ΠΑΡΑΚΑΛΩ... ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ".. ότι αυτά δεν συνάδουν με την ταυτότητα κανενός τόπικ…!!
Εγώ πάλι θεωρώ αστήρικτο αυτό τον ισχυρισμό καθώς το συγκεκριμένο φόρουμ δεν έχει ταυτότητα..
Οι ύβρεις βέβαια δεν ταιριάζουν σε κανένα θέμα λόγω κανονισμών.
quote:
Ποιά νομίζεις οτι θα ήταν η γνώμη του Σωκράτη για εσάς? Το έχεις σκεφτεί αυτό?
Ο Λιαντίνης πάντως φαίνεται να το 'χει σκεφτεί αρκετά
ΠΙΚΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
quote:Το αίμα του Έλληνα έχει σημείο βρασμού κάτω απο το μηδέν δεν το ξέρεις;
καλημερα παιδια ......κρατηστε ψυχραιμιες !!!!!!!
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/08/2010 20:09:09
quote:CHARMED μην το μαλωσης το παιδι μικρο ειναι και σε πειραζει δημοσια και ελευθερα
(σπόντα για την CHARMED3 )…
quote:αν το γνωριζω λεει ,και το δικο μου το ιδιο ειναι ,δεν αξιζει να χαλιεμαι ομως
Το αίμα του Έλληνα έχει σημείο βρασμού και κάτω απο το μηδέν δνε το ξέρεις;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 21/08/2010 21:36:55
Δεν κατέχω καθόλου το σπορ, και η αλήθεια είναι πως δεν είμαι καθόλου φαν των κινητών..

έγινε επέμβαση στο μήνυμά σου της προηγούμενης σελίδας (Απεστάλη: 20/08/2010, 12:50:42),
(καθώς επίσης και στο ακόλουθο μήνυμα του strangerz - Απεστάλη: 20/08/2010, 14:39:46).
Ο λογαριασμός σου απενεργοποιείται προσωρινά για 3 ημέρες καθώς τέτοιου είδους μηνύματα σαν αυτό που έγραψες για τους Σέρβους, ποτέ δεν είχαν ούτε θα έχουν θέση στο ESOTERICA!

quote:
PRED ποσο χρεωνεσαι το μηνα στο κινητο ? αν θες απαντας η σε ποια εταιρια εισαι ?
WIND F2G εχω... ουσιαστικα εχω 20 Ευρω το μηνα που ξοδευω... αλλα εχω τα 1500 και 1500 δωρεαν το μηνα και 6 GB δωρεαν ιντερνετ

quote:τη δροσια την φερνει το φθηνοπωρο παει το καλοκαιρι ....
επιτελους... η ζεστη εφυγε, ηρθε η δροσια!!!