- 2011 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Γιαυτο μην πιστευετε οτι σας δειχνουν

ΣΩΣΤΟ/Η ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,
nobody
Edited by - nobody5001 on 15/02/2006 13:37:15

Και παλι λεω...αν αυριο σας ελεγαν οτι το 2012 (που ειναι μια ημερομηνια που εχει γραφτει απο πολλες θρησκειες και πολιτισμους), δεν θα γινει τιποτα..οχι μονο τιποτα αλλα δεν υπαρχει ουτε θεος ουτε υπηρχε ουτε ηρθε ουτε θα ερθει ρε αδρερφε μου.
Παει θα ξηλωσουμε θρησκειες, βιβλια, αγιους, δασκαλους, αρχες, οικογενειες, πολιτικες δυναμεις, κτλ.
Οποιος καταλαβε καταλαβε...καλο βραδυ.
Φιλικα παντα να ειστε ολοι καλα.

quote:
Και παλι λεω...αν αυριο σας ελεγαν οτι το 2012
Ποιο 2012.....το 2011 θα πραγματοποιηθεί ολική επαναφορά, θα ενεργοποιηθεί το ελληνικό DNA και οι Έλληνες θα γίνουν 100 εκατομμύρια και με τη βοήθεια της ομάδας Ε φυσικά και του ξανθού βασιλια από το βορρά θα κυριαρχήσουν στην υφήλιο....βεβαια κάποιοι τηλε-καληκάτζαροι δώσανε αναβολή για το 2024...έχει ο καιρός βλέπεται...μακρύς και όχι εγγύς...
quote:
αλλα δεν υπαρχει ουτε θεος ουτε υπηρχε ουτε ηρθε ουτε θα ερθει ρε αδρερφε μου.
αν συνέβαινε αυτό...τοτε πολλοί ιερείς θα βγένανε στο ταμείο ανεργείας ή θα άλλαζαν επάγγελμα....
quote:
Παει θα ξηλωσουμε θρησκειες, βιβλια, αγιους,
με...νιτσεϊκο γκρέμισμα των Θεών.....
quote:
πολιτικες δυναμεις, κτλ
με μολότοφ![]()
![]()
Brother will kill brother, spilling blood across the land, killing for religion, something I don't understand...
Η Ακρόπολη ανήκει σε αυτούς που την έχτισαν...
Ο ΚΕΦΤΕΣ ΓΑΡ ΒΑΡΥΣ....ακόμα πονάει το στομάχι μου...
Μια πιο σοβαρη απαντηση μπορω να εχω? ![]()

ζήτησες σοβαρή απάντηση λέγοντας:
quote:
Μια πιο σοβαρη απαντηση μπορω να εχω?
και πως:
quote:
Παει θα ξηλωσουμε θρησκειες, βιβλια, αγιους, δασκαλους, αρχες, οικογενειες, πολιτικες δυναμεις, κτλ.Οποιος καταλαβε καταλαβε...καλο βραδυ.
Και η απάντηση έχει ως εξής:
Δες ξανά την απάντηση του Agnostic ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με εκτίμηση,
nobody
quote:
Παει θα ξηλωσουμε θρησκειες, βιβλια, αγιους, δασκαλους, αρχες, οικογενειες, πολιτικες δυναμεις, κτλ
Καποια στιγμη θα γινει και αυτο.Δεν ξερεις οτι η εξελιξη ειναι μια δυναμικη κατασταση;
Τι θα γινει το 2011;Θα φυσηξει αερας και θα πεσει η τεντα του τσιρκου...![]()

Ζήσε την στιγμή γιατί μπορεί να είναι η τελευταία σου