- Αγαπημενα παλαια παιχνιδια. - ΕΙΚΟΝΕΣ
επισης ειχα το Risk και το μυστηρια στο Πεκινο κ τα παιζαμε φανατικα..κ ειχα 1 Κεν με γκρι λαμέ (!) κοστουμι, ενα jOHN JOHN κ εναν Paul με πατινια..παντως ο Κεν ηταν κουκλος...κ ειχα κ τα δυδυμακια της Bi bi bo..
quote:
Edw traviksa mia photogafia apo mia apo tis agapimenes moy pleon Bibi-bo koukles se labada ( an thymastai ) gyrw sto 1989 peripou isws kai 1990, 1991 to argotero! Kokkina toulia pantoy!! Yperoxa ksantha xrysa mallia.. kai panemorfa ble "el greco" matia ;)BTW: Psaxnw na ti vrw se kainourgia katastasi h sxedon kainourgia. hmm; polla zitaw ;)
Kai egw mazeyw bibi-bo, mikro moy pony, el greco kai allwn xwrwn; kai hasbro arketa! Kapoies Barbie kai exw polles Sindy se koutia polles! ;)
Check out the photo:
litsa
quote:
Edw traviksa mia photogafia apo mia apo tis agapimenes moy pleon Bibi-bo koukles se labada ( an thymastai ) gyrw sto 1989 peripou isws kai 1990, 1991 to argotero! Kokkina toulia pantoy!! Yperoxa ksantha xrysa mallia.. kai panemorfa ble "el greco" matia ;)BTW: Psaxnw na ti vrw se kainourgia katastasi h sxedon kainourgia. hmm; polla zitaw ;)
Kai egw mazeyw bibi-bo, mikro moy pony, el greco kai allwn xwrwn; kai hasbro arketa! Kapoies Barbie kai exw polles Sindy se koutia polles! ;)
Check out the photo:
παιδιά γεια σε όλους... ξέρετε που μπορώ να βρω bibibo? ψάχνω απεγνωσμένα να αγοράσω μία.... ευχαριστώ...
litsa
Εαν εννοείς κατι κουκλάκια σε σπιρτόκουτα που στα αγγλικά λέγονται matchbox dolls, έχει στο www.ebay.com. Ψάξε με τη φράση matchbox doll vintage.
quote:
θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω σπιρτουλιδες ψάχνω δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα πολύ καιρό..για αυτά τα κουκλάκια..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας ευχαριστώ
Εαν εννοείς κατι κουκλάκια σε σπιρτόκουτα που στα αγγλικά λέγονται matchbox dolls, έχει στο www.ebay.com. Ψάξε με τη φράση matchbox doll vintage.
quote:Σπιρτούλιδες ακόμα μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα (νομίζω είχα βρει στη Χαλκιδική).
θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω σπιρτουλιδες ψάχνω δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα πολύ καιρό..για αυτά τα κουκλάκια..αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει σας ευχαριστώ
quote:quote:Σπιρτούλιδες ακόμα μπορεί κανείς να βρει στην Ελλάδα (νομίζω είχα βρει στη Χαλκιδική).
Για χαρά σε όλους !!!!!
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν βρίσκομαι Ελλάδα.
Ευτυχώς που έχουμε και το e-bay..για εμάς του εξωτερικού
Αν κάποιος βρει Σπιρτούλιδες ας μου στήλη μήνυμα
Ευχαριστώ NorthStar και Panpam για την βοήθεια !!!!!
Edited by - pandi on 13/07/2010 15:32:55