- Νέα άρθρα - .-= Η ΣΟΦΙΑ =-.
Η ksenitia λοιπόν ζούσε στην Ισπανία δεν μίλαγε καλά την γλώσσα και δεν γνώριζε κανέναν εκεί που να μιλάει Ελληνικά, ακόμα δεν δούλευε σε κάποια εταιρεία εκεί. Άρα ο αρραβωνιαστικός της λογικά ήταν Ισπανός. Άρα και η αδελφή του είναι Ισπανίδα.
Το ερώτημα είναι πώς η Ισπανίδα αδελφή του γαμπρού ενημερώνει εις άπταιστων Ελληνική με mail για τον «χαμό» του εν λόγο μέλους.
Γιατί το αυτό mail δεν αποστέλλεται και στα άλλα μέλη που συνομιλούν μαζί της και αποστέλλεται μόνο στην foxyfreak .
Γιατί δεν γίνετε αναφορά στο αν ζει ή όχι ο γαμπρός.
Πως είχε η «κουνιάδα» τους κωδικούς του mail.
Ακόμα στη δεύτερη σελίδα του Topic «GOYSTARW TOYS ELLHNES!!!»
Λέει :
ksenitia Μέλος 2ης Βαθμίδας Spain 282 Μηνύματα Posted - 30/07/2004 : 01:32:15
quote:quote:
πώς μπορούμε να αναπτήξουμε τον Ελληνικό πολιτισμό και πώς μπορούμε να μεταφέρουμε τον σπουδαίο ελληνικό πολιτισμό σε μια πιο παγκόσμια θέση
Gia na metafer8ei o SPOYDAIOS ellhnikos politismos se mia pio pagkosmia 8esh : p.x. enas Ellhnas toy e3wterikoy ofeilei na metaferei stoys 3enoys tis a3ies ths Elladas, kai ta gegonota opws AKRIBWS exoyn symbei. Na metaferei ta pisteyw kai tis istories toy Ellhnikoy E8noys, kai prwta apo ola na einai yperhfanos gia thn katagwgh toy.Deyteron : Parakalw poly mhn tsakwneste.... 8a moy xalasete to 8ema!(giati, etsi nomizw metaferoyme tis adynamies mas kai DEN pame mprosta.... ayto einai h ntroph twn Ellhnwn, ki OXI to soyblaki kai to tzatziki). (Ellhna, ki egw mazi soy palhkari moy!).Oso gia thn aporia toy/ths SIMORI : Sthn 3enitia briskomai giati pantreythka me Ispano, ki oxi giati me koyrase h Ellada....Poor is a man, who´s pleasures depend on the permition of another...
Ήταν λοιπόν παντρεμένη.
Από την άλλη θα παρακαλούσα θερμά μερικά μέλη να μην βγάζουν τόσο εύκολα τα συμπεράσματα τους και να κάνουν κριτική τόσο εύκολα.
Π.Χ. Μπορεί ένα θέμα να έχει 137 post και 569 αναγνώσεις. Αυτό δε σημαίνει πως μπήκαν 569 μέλη και έγραψαν τα 137 αλλά ότι 137 είναι τα post. Τα μέλη μπορεί να είναι 32 και να έχουν μπει 497 φορές στο θέμα και διάφορα άλλα μέλη να έχουν μπει άλλες 72 φορές να διαβάσουν και να παρακολουθήσουν τη ροή.
Η Ακακία μοι είναι γνωστή
σημασια εχει η αντιδραση των υπολοιπων
οσο για της απαντησεις και της αναγνωσεις παλι ειναι δυσαναλογα τα νουμερα.
εγω προσωπικα δεν θα καθομουν να διαβασω ολα τα post της ξενιτιας για να δω αν πεθανε ή οχι
δεν με απασχολει το θεμα
ανακοινωση θανατου ειχαμε οχι αιτηση για δανειο
επισης με την αδεια σας και αφου εγινε τοση ερευνα
quote:
Ήταν λοιπόν παντρεμένη
δεν βρισκω αφυσικο να ηθελε να την δει η μανουλα της νυφουλα στην εκκλησια με ορθοδοξο γαμο
υπαρχουν αρκετα ζευγαρια οπου παντρευονται με πολιτικο γαμο και καποια στιγμη που εχουν και δυο φραγκα παραπανω τα χωνουν στους παπαδες και κανουν και τον θρησκευτικο
quote:
Η ksenitia λοιπόν ζούσε στην Ισπανία δεν μίλαγε καλά την γλώσσα και δεν γνώριζε κανέναν εκεί που να μιλάει Ελληνικά, ακόμα δεν δούλευε σε κάποια εταιρεία εκεί. Άρα ο αρραβωνιαστικός της λογικά ήταν Ισπανός. Άρα και η αδελφή του είναι Ισπανίδα.
Το ερώτημα είναι πώς η Ισπανίδα αδελφή του γαμπρού ενημερώνει εις άπταιστων Ελληνική με mail για τον «χαμό» του εν λόγο μέλους
αυτο σημαινει δυο πραγματα
1. με το που μπηκε ειχε σχεδιασει τον θανατο της γιατι ειναι λιγο αφυσικο να μενεις σε ενα σπιτι οπου δεν μπορεις να ζητησεις ενα ποτηρι νερο επισης δεν παντρευεσαι καποιον με τον οποιον δεν μπορεις να ανταλαξεις μια κουβεντα
2.λειπει καποιο προσωπο απο την ιστορια και δεν ξερουμε με ποιους ειχε επαφες εκει και ποιοι αλλοι εμεναν στο σπιτι και αν καθοταν παρεα στον υπολογιστη με καποιον
και αλλα πολλα που δεν γνωριζουμε γιατι δεν γινεται να ξερουμε τι γινεται στο καθε σπιτι
δεν με απασχολει το γεγονος
Ramoglou ειλικρινα ευχομαι να εχεις δικιο
αλλα και εσυ με τις εικασιες ηρθες
αξιζει να το συζητησουμε περισοτερο το θεμα?

we'll all take turns
i'll get mine, too

Φιλικά
--Je^3--
Γιατι μπερδεύεσε τόσο πολύ??? Τα πράγματα είναι απλά. Η κοπέλα σκοτόθηκε απο αυτοκινιτιστικό δυστήχιμα και η κουνιάδα της (μάλλον μέσω κάποιο μέλος της οικογένειας της Λύδιας) έγραψε αυτό το e-mail. Τώρα για το πως μίλαγε στον άντρα της και αν ήταν παντρεμένη πιο πρίν δεν νομίζω να σε αφορά. Εγώ ανοιξα το τόπικ για να μάθετε τι συναίβει μιας και έστειλε σε μένα e-mail η κουνιάδα της ωστε να μπορεί ο καθένας να καταθέτει τα συλιπιτίριά του. Αν θέλει. Απο εκεί και πέρα θα ήθελα να σταματήσουν οι αδιάκριτες και ανούσιες ερωτήσεις που κάνετε. Νομίζω πως δεν είναι πρέπον.
Φιλικά,
foxyfreak
quote:
ωραια και καλα ολα αυτα αλλα δεν εχει σημασια για το αν ειναι αληθινο το γεγονος ή οχι
σημασια εχει η αντιδραση των υπολοιπων
endorama
Σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα θέμα με τίτλο «Ο Θάνατος» εκεί θα μπορούσαμε να δούμε τις απόψεις των μελών. Ο καθένας σίγουρα θα μπορούσε εκεί να εξηγήσει αν «φοβάτε» ή αν όχι, αν έχει κάποια θεωρεία για την μετενσάρκωση ή αν δεν πιστεύει σ’ αυτή.
Εκεί ναι θα μπορούσε να γίνει ολόκληρη κουβέντα και να κάνουμε κρίσεις.
Εδώ όμως μιλάμε και εικάζουμε όλοι για τον πραγματικό χαμό ενός προσώπου, ευκαιριακά κρίνουμε και τις απόψεις που διατυπώνονται με μια ευκολία την οποία δε θα χαρακτήριζα αρμόζουσα.
Οι δε απόψεις βαρύνονται από μία «ψυχολογική» φόρτιση γιατί δεν εκφέρεις απλά άποψη αλλά προσπαθείς να κατανοήσεις πως έχασες έναν άνθρωπο που ίσως και να θεωρούσες φίλο. Δηλαδή αλλιώς εκφράζεσαι όταν φιλοσοφείς και αλλιώς όταν αντιμετωπίζεις σε υλικό επίπεδο το πρόβλημα.
Έτσι τα εξαγόμενα συμπεράσματα είναι μια ανάμικτη κατάσταση.
Μπορεί κάποιοι να ήθελαν σε επίπεδο κουβέντας και ανταλλαγής ιδεών να γράψουν κάτι, αλλά σε επίπεδο πραγματικού χαμού να σιώπησαν σαν ένδειξη σεβασμού.
Γιατί λοιπόν να κρίνουμε την αναλογία post – αναγνωσιμότητας και πώς να μπορέσουμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα ;
Από την άλλη εγώ, όπως είπες, εικασίες έκανα διότι αυτό και μόνο μπορώ να κάνω.
Προσπαθώ να κοιτάξω και τις δύο πλευρές του νομίσματος, προσπαθώ να καταλάβω το γιατί και στις δύο περιπτώσεις. Μόνο αν είχα το τηλέφωνο του μέλους, αν γνώριζα κάποιο μέλος της οικογένειας της, αν ήξερα την ίδια θα μπορούσα να είμαι σίγουρος ότι αυτή είναι η αλήθεια και τότε να κυλήσει ένα πραγματικό μου δάκρυ για το πέρασμα στην άλλη όχθη του ανθρώπου που μέχρι χθες είχα δίπλα μου.
Το έχω βιώσει αυτό το θέμα της ξαφνικής απώλειας και αυτό που εκείνη τη στιγμή σου βγαίνει είναι η άρνηση της λογικής σου να το πιστέψεις.
Τα γιατί που έρχονται σαν καταιγίδα μέσα στις αναδρομές της σκέψης σου, αναδρομές ζωής και βιωμάτων.
Προσωπικά δε φοβάμαι το θάνατο, δε με νοιάζει πότε η φθαρτή μου όψη θα τερματίσει αυτή την βιωματική εμπειρία στο υλικό πεδίο. Αλλά δεν σκέφτονται όλοι σαν εμένα και δε μπορώ να κρίνω κανέναν για το αν συμμετέχει ή όχι σε μια τέτοια κουβέντα. Δεν μπορεί μια τέτοια κουβέντα να καθορίσει το συνολικό επίπεδο ενός διαδυκτιακού χώρου και να μπορέσω να κρίνω, εκτός και αν το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να εξάγω εύκολα και απαίδευτα συμπεράσματα.
Στο συνειρμό που έκανες για το νερό κλπ θα σκεφτόμουν πως λογικά με τον «άντρα της» θα μπορούσε να μιλήσει στα Αγγλικά, όπως και με πολλούς άλλους, όμως πως γράφτηκε το mail στα Ελληνικά την στιγμή που οι άλλοι δεν γνώριζαν τη γλώσσα.
Αυτή ήταν η ερώτηση μου.
Δεν έγινε καμία έρευνα, απλά έγινε μια απλή σύγκριση στοιχείων, με την ελπίδα να μπορέσουμε να καταλήξουμε σ’ ένα συμπέρασμα.
Και αυτό γιατί όπως προείπα ΚΑΝΕΙΣ δε γνώριζε από κοντά το μέλος ή ΚΑΝΕΙΣ δεν είχε κάποια άλλα προσωπικά στοιχεία που να μπορέσουν να επιβεβαιώσουν το γεγονός.
Δεν θα ήθελα βέβαια να αναφέρω πως ένα τέτοιο τραγικό συμβάν θα είχε γίνει σήριαλ στις ειδήσεις των καναλιών.
Όλοι ξέρουμε πως τέτοια θέματα πουλάνε και τα ψάχνουν πάρα πολύ οι δημοσιογραφίσκοι.
Jejeje απλοί συνειρμοί και παιχνιδίσματα του μυαλού …….
Απλά είπα τα ερωτήματα που μου γεννήθηκαν και τα οποία θεωρώ ότι σε ένα δημόσιο Forum έχω δικαίωμα να το κάνω.
Εκτός και αν απαγορεύεται να εκφέρουμε τις απόψεις μας όταν κάποιος δηλώνει, ίσως και αυθαίρετα κάτι.
Και ελπιζω να ειναι καλο,γιατι οταν παω και εγω θα θελα να με υποδεχθει...και να μου πει ποσο ομορφα ειναι....λυπαμαι.
"Carpe diem, qua minimum credula postero..."
ΤΩΡΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΛΙΓΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η SIMORI KAI O ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΟΥ ΡΑΜΟΓΛΟΥ!!!!
ΠΡΩΤΟΝ SIMORI ΕΓΩ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΛΑΚΑ.......
ΤΩΡΑ ΡΑΜΟΓΛΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΙΓΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ Η ΛΥΙΔΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΙΣΠΑΝΟ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΓΑΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΡΑΒΟΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ!!!!
ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ!!!!
ΤΩΡΑ ΔΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΙΔΑ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ!!!!
ΤΗΝ ΛΥΔΙΑ ΑΠΟ ΟΣΟ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΝΕΚΡΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?????
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Ομως,
φίλε endorama βιάζεσαι πολύ να κρίνεις και να συσχετίσεις αριθμούς ποστ και αναγνώσεων....
Ξέρεις άραγε, εγώ η ίδια πόσες φορές μπήκα και βγήκα από αυτό το τόπικ μην μπορώντας να ακουμπήσω καν το πληκτρολόγιο? σίγουρα όχι.... Ξέρεις άραγε, αν εγώ η ίδια που αλλού μπορώ να πω σκληρές κουβέντες ή και ηλίθιες ή και άσχετες ή οτιδήποτε άλλο θέλεις, θα ήθελα να πω μια καλή κουβέντα?
Γιατί φίλε endorama (και το φίλε δεν είναι απλή προσφώνηση το εννοώ κάθε φορά που το λέω)χρησιμοποιείς πληθυντικό αριθμό.... μπορεί μέσα σου να εννοούσες συγκεκριμένα άτομα.... αλλά μόνο μέσα σου.
Αντί γι'αυτό χρησιμοποίησες τον πληθυντικό συμπεριλαμβάνοντας κι εμένα μ'αυτό τον τρόπο... που δεν με ξέρεις, που δεν σε ξέρω και που δεν μπορείς να προσδιορίζεις το πως νιώθω ή το τι κάνω σε σχέση με ένα τέτοιο θέμα....
... και που επίτρεψε μου ακόμα να παρατηρήσω πως μόνος σου άνοιξες μια ολόκληρη αντιπαράθεση γύρω απ'αυτό
Κατά τ' άλλα ... ναι, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας όλα τα ενδεχόμενα παίζουν... μπορεί να έχει συμβεί οτιδήποτε....
Δυστυχώς το "μακάρι" του καθενός είναι διαφορετικό και εύκολα παρεξηγήσιμο...
"I pass the test....
I will diminish,
and go into the West,
and remain
Galadriel"