ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ROCK MUSIC,οσοι πιστοι προσελθετε! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ROCK MUSIC,οσοι πιστοι προσελθετε! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

VIKING31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
VIKINGΜέλος
07/07/2004, 23:25:42
Ανοιγω αυτο το ΤOPIC για τους φιλους της rock.

Ποιο ειναι το αγαπημενο σας συγκροτημα;
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας rock κομματι και ποιοι στιχοι σας εκφραζουν;
Ποτε ακουσατε για πρωτη φορα rock και ποιο ηταν το πρωτο group που ακουσατε και τοτε γινατε fun της rock;
Ποιο τραγουδι είναι σε θεση να σας κάνει να μελαγχολησετε ή σας ανεβαζει πολυ την διαθεση;

Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κιθαριστας;
Ποια ηταν η πρωτη συναυλια(ροκ συγκροτηματος) που ετυχε να πατε;

Aκουτε καθολου punk,funk,hard rock συγκροτηματα,τι προτιματε;

Πιστευετε οτι υπαρχουν πια αξιολογα rock συγκροτηματα;

Πιστευετε(τουλαχιστον αυτο εχω παρατηρησει) οτι οσο μεγαλωνει κανεις
τοσο λιγοτερο rock κομματια(μιλαω για hard rock κυριως) ακουει και πηγαινει γενικα σε λιγοτερες συναυλιες απο οσες πηγαινε οταν ηταν πιο νεος;

""Οι άνθρωποι και τα έθνη δεν είναι σπουδαίοι λόγω της αξίας του πλούτου τους, αλλά λόγω του πλούτου των αξιών τους."

Ed Cole

Edited by - VIKING on 07/07/2004 23:28:29

Edited by - VIKING on 07/07/2004 23:41:37

Edited by - VIKING on 07/07/2004 23:46:04

VIKINGΜέλος
11/07/2004, 19:28:20
quote:

Ανοιγω αυτο το ΤOPIC για τους φιλους της rock.

Γεια σου φιλε VIKING.Ειμαι ο VIKING..

Ρε μεγαλε,μπας και δεν υπαρχουν πια φιλοι της rock;
Mπα μαλλον διακοπες ειναι οι περισσοτεροι.

quote:
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας συγκροτημα

Δυσκολη ερωτηση. χμ... θα αναφερω καποια απο τα αγαπημενα μου...
1)LED ZEPPELIN
2)PINK FLOYD
3)QUEEN
4)SCORPIONS
5)ROLLING STONES
6)DEEP PURPLE
7)THE DOORS
8)NIRVANA
8)R.E.M
9)AEROSMITH

quote:
Ποιο ειναι το αγαπημενο σας rock κομματι και ποιοι στιχοι σας εκφραζουν;

Δυσκολο να επιλεξει κανεις αναμεσα σε παρα πολλα κομματια των μεγαλυτερων συγκροτηματων.Τελοσπαντων ενα κομματι που μου ηρθε στο μυαλο και το θεωρω καταπληκτικο ειναι:

Led Zeppelin III

Immigrant song

Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
>From the midnight sun where the hot springs blow.
The hammer of the gods
Will drive our ships to new lands,
To fight the horde, singing and crying:
Valhalla, I am coming!
On we sweep with threshing oar,
Our only goal will be the western shore.
Ah, ah,
We come from the land of the ice and snow,
>From the midnight sun where the hot springs blow.
How soft your fields so green,
Can whisper tales of gore,
Of how we calmed the tides of war.
We are your overlords.
On we sweep with threshing oar,
Our only goal will be the western shore.
So now you'd better stop and rebuild all your ruins,
For peace and trust can win the day
Despite of all your losing.

quote:
Ποτε ακουσατε για πρωτη φορα rock και ποιο ηταν το πρωτο group που ακουσατε και τοτε γινατε fun της rock;

Το πρωτο group που ακουσα ηταν οι QUEEN(oλοι θα θυμαστε τον αειμνηστο F.Mercury που πεθανε πολυ νεος) και τοτε εγινα φανατικος φιλος της rock.

quote:
Ποιο τραγουδι είναι σε θεση να σας κάνει να μελαγχολησετε ή σας ανεβαζει πολυ την διαθεση;

Eνα κομματι που μου ανεβαζει την διαθεση,χμ...

Queen
We Are The Champions

I've paid my dues
Time after time
I've done my sentence
But committed no crime
And bad mistakes
I've made a few
I've had my share of sand
Kicked in my face
But I've come through
And I need to go on and on and on and on

We are the champions - my friend
And we'll keep on fighting till the end
We are the champions
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions of the world

I've taken my bows
And my curtain calls
You've bought me fame and fortune
And everything that goes with it
I thank you all
But it's been no bed of roses no pleasant cruises
I consider it a challenge before the whole human race
And I ain't gonna lose
And I need to go on and on and on and on

We are the champions
We are the champions
No time for losers
'Cause we are the champions

We are the champions
We are the champions
No time for losers

We are the champions
We are the champions
No time for losers

quote:
Ποιος ειναι ο αγαπημενος σας κιθαριστας;

Δυσκολο να ξεχωρισω καποιoν απο τους παρακατω(δεν τους βαζω με καποια σειρα προτιμησης αλλα τυχαια):
1)Jimi Hendrix
2)Jimmy Page(led zeppelin)
3) Rudolf Schenker & Uli John Roth (SCORPIONS)
4)Joe Perry & Brad Whitford (AEROSMITH)
5)Phil Collen & Steve Clarke (DEF LEPPARD)
6)Rory Gallagher
7)Brian May (QUEEN)
8)Pete Townshend (THE WHO)
9)David Gilmour (ισως ο κορυφαιος για μενα μαζι με τον JIMI HENDRIX)
10)Ritchie Blackmore(DEEP PUPRLE,RAINBOW)
11)Richie Sambora (BON JOVI)
12)Slash (GUNS N' ROSES)
13)Eric Clapton

(Ποσο θα ηθελα να βαλω στην παραπανω λιστα τον Tony Iommi των BLACK SABBATH αλλα μια και μιλαμε για rock προτιμω να επικεντρωθω σε κιθαριστες των rock συγκροτηματων.)

""Οι άνθρωποι και τα έθνη δεν είναι σπουδαίοι λόγω της αξίας του πλούτου τους, αλλά λόγω του πλούτου των αξιών τους."

Ed Cole

MasvidalΜέλος
12/07/2004, 18:16:14
Αγαπητε συνοδοιπορε VIKING εγω αρεσκομαι κυριως στο heavy metal αλλα θα μου επιτρεψεις να πω το εξης.
Δικαιως αμφιταλαντευεσαι ως προς την καταχωρηση του Iommi στην λιστα των κιθαριστων αφου οι SABBATH εχουν πλεον καταχωρηθει ως heavy metal συγκροτημα (χρονικα το πρωτο για πολλους).
Παντως,το κοινο που παρακολουθουσε τις πρωτες εμφανισεις των sabbath
εμφανισιακως δεν ειχε σε τιποτα να κανει με τις επομενες γενιες των φιλων του metal και στο κατω-κατω μεσα στο dna τοσο του Ιοmmi οσο και των sabbath υπαρχει εντονα καταγεγραμμενο το rock στοιχειο (δεν θα μοπρουσε να γινει κι αλλιως).
Αλλωστε δεν νομιζω να διαφωνησεις οτι και οι AC/DC οπως και οι ΜΟΤΟRHEAD θεωρουνται απο τα ιερα τερατα...του rock.
Ειναι ισως παραδοξο το γεγονος οτι η πρωτη αποκριση στο topic σου ηρθε απο φιλο του metal κι οχι του rock αλλα...ολοι οι καλοι χωρανε.
Καλη συνεχεια στο θεμα !

MasvidalΜέλος
12/07/2004, 18:24:33
Επεμβαινω ξανα,λογω της αναφορας σου στον Sambora.
Αν και ακουω ελαχιστα rock (και ειδικα οι Bon Jovi ποτε δεν
μου κινησαν το ενδιαφερον) ειχα ακουσει τον Sambora να τραγουδα και πρεπει να πω οτι ο τυπος εχει πολυ καλη φωνη και εκανα τη σκεψη οτι θα μπορουσε ανετα να ειναι και τραγουδιστης.Ασε που πιστευω θα ηταν καλυτερος κι απο τον ιδιο τον Βοn Jovi.

lamogioΜέλος
12/07/2004, 19:11:29
Ωρε κακουργε

οι U2 στην απόξω;

οι
the who
animals
jethro tull
fleetwood mac
nazareth (κι αυτοί προπομποι του χεβι μεταλ μασβινταλ, ε; )

κι ακόμα-ακόμα

πιο κλασσικά

beatles
bob dylan
steve miller
genesis

κι απο κιθαρίστες μου άφησες τον

lou reed

στην απόξω;

ξεχασα τον
steve howe (YES)
γιαυτο το editωσα

Edited by - lamogio on 12/07/2004 19:14:07

VIKINGΜέλος
12/07/2004, 20:47:54
quote:

Αγαπητε συνοδοιπορε VIKING εγω αρεσκομαι κυριως στο heavy metal αλλα θα μου επιτρεψεις να πω το εξης.
Δικαιως αμφιταλαντευεσαι ως προς την καταχωρηση του Iommi στην λιστα των κιθαριστων αφου οι SABBATH εχουν πλεον καταχωρηθει ως heavy metal συγκροτημα (χρονικα το πρωτο για πολλους).
Παντως,το κοινο που παρακολουθουσε τις πρωτες εμφανισεις των sabbath
εμφανισιακως δεν ειχε σε τιποτα να κανει με τις επομενες γενιες των φιλων του metal και στο κατω-κατω μεσα στο dna τοσο του Ιοmmi οσο και των sabbath υπαρχει εντονα καταγεγραμμενο το rock στοιχειο (δεν θα μοπρουσε να γινει κι αλλιως).
Αλλωστε δεν νομιζω να διαφωνησεις οτι και οι AC/DC οπως και οι ΜΟΤΟRHEAD θεωρουνται απο τα ιερα τερατα...του rock.
Ειναι ισως παραδοξο το γεγονος οτι η πρωτη αποκριση στο topic σου ηρθε απο φιλο του metal κι οχι του rock αλλα...ολοι οι καλοι χωρανε.
Καλη συνεχεια στο θεμα !

Kαλωσηρθες φιλε lamogio.

Γεια σου φιλε μου Μasvidal.Συμφωνω απολυτα με αυτα που λες.
Αναμφισβητητα παντως οι Angus & Malcolm Young(AC/DC) σπουδαιοι κιθαριστες οπως και οι παρακατω κιθαριστες οχι μονο rock συγκροτηματων οπως:

1)Adam Jones (TOOL)

2)Glen Tipton & K.K. Downing (JUDAS PRIEST)

3)Chris Degarmo & Michael Wilton (QUEENSRŸCHE)

4)Randy Rhoads (OZZY OSBOURNE)

5)Kirk Hammett & James Hetfield (METALLICA)

6)Timo Tolkki (STRATOVARIUS)

7)Kerry King & Jeff Hanneman (SLAYER)

Χαιρομαι που ενας heavy metalas ανταποκριθηκε στο topic.
Και να σου πω κατι,πραγματικα το πιστευα μεσα μου και ελεγα να δεις που ο πρωτος που θα στειλει μηνυμα θα ειναι καποιος που ακουει περισσοτερο μεταλ.

Εγω παλια δεν ακουγα metal,τωρα και εγω εχω γινει φανατικος μεταλας.Ξερεις αν καποιος ακουει πολυ ροκ ειναι αναποφεκτο να καταληξει στο να ακουει και μεταλ,ετσι τουλαχιστον πιστευω.
Τα πρωτα συγκροτηματα που ακουσα(heavy metal) ηταν BLACK SABBATH,HELLOWEEN και JUDAS PRIEST και αναποφευκτο ηταν να ενθουσιαστω με αυτο το ειδος μουσικης που θεωρω οτι ειναι η κλασικη μουσικη του 21ο αιωνα.

Αληθεια ηθελα να μαθω φιλε Masvidal ποια ειναι η γνωμη σου για τους
STRATOVARIUS,πως σου φαινεται σαν metal μπαντα;

Oπως επισης την γνωμη σου για τους Helloween (που βεβαια δεν θεωρουνται απο πολλους ως κατι το ιδιαιτερο)συγκεκριμενα για το album
τους "ΒΕΤΤER THAN ROW KEEPER OF THE SEVEN KEYS PART 1").

Γενικα ποιες metal μπαντες σε ενθουσιαζουν φιλε Masvidal;Πηγες στην Μαλακασα οταν εγινε το rockwave Festival;

VIKINGΜέλος
12/07/2004, 21:14:42
Φιλε lamogio πραγματι φοβεροι οι jethro tull και απορρω πως τους ξεχασα.Ευχαριστω που μου το θυμισες.

HELLSPAWNΝέο Μέλος
13/07/2004, 09:49:21
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΚΑΙΡΟ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ VIKING. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΩ HEAVY ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΩΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ HARD ROCK. ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ SCORPIONS ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο RANDY,PAGE,SHENKER KAI ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ULRICH ROTH. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ WE'LL BURN THE SKY ΑΠΟ SCORPIONS. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ VIKING.

SOME THINGS REMAIN FOREVER.

VIKINGΜέλος
13/07/2004, 14:32:04
quote:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ. ΚΑΙΡΟ ΕΨΑΧΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΤΕΤΟΙΟ ΦΟΡΟΥΜ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΦΙΛΟΣ VIKING. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΥΩ HEAVY ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΩΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ HARD ROCK. ΠΗΓΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ SCORPIONS ΠΡΟΣΦΑΤΑ. ΚΑΛΑ Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ! ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο RANDY,PAGE,SHENKER KAI ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΦΟΒΕΡΟΣ ULRICH ROTH. ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ WE'LL BURN THE SKY ΑΠΟ SCORPIONS. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ VIKING.

Καλωσηρθες φιλε Hellspawn.Αληθεια πηγες καθολου στην Μαλακασα οταν εγινε το rockwave Festival;

MasvidalΜέλος
13/07/2004, 16:00:36
Φιλτατε συνοδοιπορε VIKING.
Πραγματι το heavy metal δεν θα υπηρχε χωρις το rock και το rock δεν θα υπηρχε ... κλπ,κλπ ας το αφησουμε,ειναι γνωστη ιστορια.
Ακουω metal απο το 1989 (και λιγο rock) και εχω δει συγκροτηματα που ειχαν ξεκινησει με φόρα αλλα τελικα κατι στραβωσε στο δρομο και χαθηκαν.
Με ρωτησες για stratovarius.Τους ειχα τσεκαρει οταν δεν ηταν ακομη οι διασημοι stratovarius.Τους θυμαμαι σε ενα αρθρο σε γνωστο μουσικο περιοδικο να συγκαταλεγονται στις ελπιδες του ευρωπαϊκου metal μαζι με τους sarissa και τους winters bane (στους οποιους τραγουδουσε ο πρωην των judas priest, tim "ripper" owens και νυν των iced earth).
Ειχα αγοράσει και το twilight time (του 1993 νομιζω,τραγουδουσε ο Τοlkki τοτε) και σκεφτηκα οτι αυτη η μπαντα εχει μελλον.
Μου αρεσουν αρκετα (εχω 2-3 δισκους τους) μονο που απο καποιο σημειο και περα εχουν γινει αρκετα προβλεψιμοι.Προσοχη ! δεν ομιλω περι μουσικων ικανοτητων και ποιοτητας γιατι αυτα ειναι αδιαμφισβητητα.
Μιλω για προβλεψιμοτητα και επαναληψιμοτητα στον ηχο τους.
Κατα τα αλλα ειναι ενα συγκροτημα που θα μεινει στην ελιτ του heavy-power metal.
Α,ξεχασα.Φοβερος τραγουδοποιος ο Tolkki !

Edited by - Masvidal on 13/07/2004 16:26:02

MasvidalΜέλος
13/07/2004, 16:08:33
Μια που μιλατε για κιθαριστες δεν θα μπορουσα να μην σταθω στον καταπληκτικο Criss Oliva των Savatage του οποιου η κιθαρα έχει βγάλει απο τους μελωδικοτερους ηχους που εχω ακουσει.Πραγματικα ανεπανάληπτος σε ολες τις δουλειες των Savatage που προλαβε να συμμετασχει και κυριως στο φοβερο "Edge of Thorns" (δισκαρα) !!!
Ο Criss Oliva αφησε ορφανο το μελωδικο metal και τωρα σολάρει στην γειτονια των αγγελων.

R.I.P. brother

MasvidalΜέλος
13/07/2004, 16:20:32
Στο rockwave δεν πηγα.Ειμαι στο κρεββατι εδω και δυομιση μηνες λογω ατυχηματος.
Με τους helloween ποτε δεν ενθουσιαστηκα ιδιαιτερα.Οχι οτι δεν ειναι συγκροτημα αξιας.Ισα ισα στην δεκαετια του '80 δεσποζαν στο χωρο του
metal.Ειδικα ομως απο τοτε που εφυγε απο το συγκροτημα ο kai hansen εχασαν πολλη απο την αιγλη και την ποιοτητα τους.
Προσπαθουν να επανελθουν με μετριους δισκους (γνωμη μου) αλλα εκτιμω οτι το παιχνιδι το εχουν χαμενο.
Το αλμπουμ τους "BETTER THAN RAW" δεν το εχω ακουσει αλλα ΔΕΝ εχω ακουσει και τα κολακευτικοτερα σχολια απο αλλους.
Τα "Keeper.....part 1+2" ανηκουν στην χρυση εποχη του συγκροτηματος και σιγουρα ειναι πολυ πιο ποιοτικα απ'τις τελευταιες τους δουλειές.Καμμια συγκριση.

Αγαπημενα μου συγκροτηματα: THERION,HAGGARD,NIGHTWISH,SKYCLAD,EDENBRIDGE,AFTER FOREVER.

Να ειστε ολοι και ολες καλα !

Edited by - Masvidal on 13/07/2004 16:28:24

VIKINGΜέλος
14/07/2004, 00:00:11
Φιλε Masvidal σου ευχομαι να γινεις συντομα καλα και προσοχη με την μηχανη σου.

quote:
Ειδικα ομως απο τοτε που εφυγε απο το συγκροτημα ο kai hansen εχασαν πολλη απο την αιγλη και την ποιοτητα τους.

Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο.

quote:
Αγαπημενα μου συγκροτηματα: THERION,HAGGARD,NIGHTWISH,SKYCLAD,EDENBRIDGE,AFTER FOREVER

Moυ αρεσουν και εμενα παρα πολυ τα παραπανω σχηματα.
Δεν εχει τυχει ομως να ακουσω καθολου τιποτα απο SKYCLAD.Για πες μου λιγα πραγματα για αυτην την metal μπαντα.

Edited by - VIKING on 14/07/2004 00:01:08

SIMONAΜέλος
14/07/2004, 14:06:12
ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ
ΘΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ
ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ ΕΝ ΖΩΗ (ΑΚΟΜΑ) ΕΙΝΑΙ Ο
JASON BECKER!!!

ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΣ...Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ
ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ..

*FORGET
OR
FORGIVE*

SIMONAΜέλος
14/07/2004, 14:11:07
ΚΑΛΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ BALLADS ΑΛΛΑ
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΜΑΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ:

THAT WAS YESTERDAY
AND YESTERDAY IS GONE!!!

FOREIGNER!

*FORGET
OR
FORGIVE*

HELLSPAWNΝέο Μέλος
14/07/2004, 14:42:01
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ROCKWAVE FESTIVAL. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ. ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΟΙ NIGHTWISH KAI QUEENSRYCHE ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟΙ O HALFORD ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ TAKEN BY FORCE TΩΝ SCORPIONS ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟYΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ? ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ.

MasvidalΜέλος
15/07/2004, 01:51:35
Οι SKYCLAD (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: "ΟΥΡΑΝΟΝΤΥΜΕΝΟΙ" Ή ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ "ΓΥΜΝΟΙ") ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ HEAVY METAL ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ (ΕΠΙΤΥΧΩΣ) ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ folk και heavy metal.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ FOLK+METAL ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΦΟΛΚ-ΡΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΓΝΟΩ.
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΕΝΑ FOLK-ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ MOSTLY AUTUMN ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΟΙ SKYCLAD ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ
ΕΞΥΠΝΟΥΣ-ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΤΟ HEAVY METAL.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ METAL ΣΤΙΧΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ALBUM ΑΠΟ SKYCLAD: "ΤΗΕ ANSWER MACHINE" ,"FOLKEMON" (ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ POKEMON), "Α BURNT OFFERING FOR THE BONE IDOL" , "JONAH'S ARK" .
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ SKYCLAD ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ "ΣΚΑΡΤΟ" ΔΙΣΚΟ (ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ).
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΩΝ SKYCLAD ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ VIKING !
ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΚ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ "ΔΩΣΩ" ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ROCK.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ !!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ !

Edited by - Masvidal on 15/07/2004 01:56:06

MasvidalΜέλος
15/07/2004, 02:10:06
quote:

ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ TAKEN BY FORCE TΩΝ SCORPIONS ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟYΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ? ΝΑ 'ΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΦΙΛΤΑΤΕ HELLSPAWN YΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ebay.com ΜΕ ΤΙΜΗ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 16
ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΙΚ-ΑΠ ΤΟΤΕ...ΟΡΜΑ ΤΟΥ ! ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ).

VIKINGΜέλος
15/07/2004, 14:53:43
quote:

Οι SKYCLAD (ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: "ΟΥΡΑΝΟΝΤΥΜΕΝΟΙ" Ή ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ "ΓΥΜΝΟΙ") ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΚΛΑΣΣΙΚΟ HEAVY METAL ΑΛΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ (ΕΠΙΤΥΧΩΣ) ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΟΠΩΣ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΡΑΜΑ folk και heavy metal.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ FOLK+METAL ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΠΛΟ ΦΟΛΚ-ΡΟΚ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΓΝΟΩ.
Ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΕΝΑ FOLK-ROCK ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ MOSTLY AUTUMN ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΟΙ SKYCLAD ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΟ
ΕΞΥΠΝΟΥΣ-ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΥΣ-ΚΑΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΣΤΟ HEAVY METAL.ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ METAL ΣΤΙΧΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΛΕΞΕΙΣ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ALBUM ΑΠΟ SKYCLAD: "ΤΗΕ ANSWER MACHINE" ,"FOLKEMON" (ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ POKEMON), "Α BURNT OFFERING FOR THE BONE IDOL" , "JONAH'S ARK" .
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ! ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ SKYCLAD ΚΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΕΣ ΕΩΣ ΑΡΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΤΕ "ΣΚΑΡΤΟ" ΔΙΣΚΟ (ΚΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ).
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΤΩΝ SKYCLAD ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΕ VIKING !
ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΡΟΚ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΝΑ "ΔΩΣΩ" ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ROCK.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ !!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ !

Edited by - Masvidal on 15/07/2004 01:56:06

Ευχαριστω φιλε Masvidal για τις πληροφοριες.Παρα Πολυ καλο μου ακουγεται.Ειναι κριμα που δεν προβαλλονται metal μπαντες οπως οι SKYCLAD απο ραδιοφωνικους σταθμους κ.λ.π.

Και μια ερωτηση.Ξερεις ποιος σταθμος στο ραδιοφωνο βαζει metal ή τουλαχιστον εχει εκπομπες αφιερωμενες στο heavy metal;

Kαι επισης φιλε Masvidal ηθελα να σε ρωτησω εαν υπαρχει καποιο καλο περιοδικο για metal,ειναι καλο το περιοδικο μεταλχαμερ;

MasvidalΜέλος
15/07/2004, 16:15:14
Συνοδοιπορε VIKING,το περιοδικο που ανεφερες ειναι κατα τη γνωμη μου το κορυφαιο στον τομεα heavy metal.
Οσο για ραδιοφωνικες εκπομπες δεν γνωριζω και πολλα πραγματα.Δεν μενω και στην Αθηνα για να ξερω τι συμβαινει στον τομεα αυτο.
Το metal hammer διαφημιζει τον rock fm 96,9 και την εκπομπη ΗΕΑVY METAL MANIA καθε τριτη τα μεσανυχτα.
Υπαρχει και τηλεοπτικη εκπομπη στο mad tv (εκπεμπει και δορυφορικα απο την Nova) καθε δευτερα και τεταρτη 24:00 - 01:00.Τιτλος "TV WAR".
Πραγματι οι Skyclad ειναι ενα απο τα συγκροτηματα που εχουν γενικως υποτιμηθει ενω αλλα συγκροτηματα εχουν αποκτησει μεγαλυτερη δοξα απο αυτην που πραγματικα αξιζουν.Ας μην μπουμε ομως σε αυτην την κουβεντα....
Να εισαι παντα καλα.