- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ συζητήσεις για κοντινό ή μελλοντικό πόλεμο - Νο. 7 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:
Για να μην παρεξηγούμαι και εγώ θεωρώ αυτά που είπε ο demonhunter σαν τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ανοησίες που έχουν γραφτεί όλα αυτά τα χρόνια που μπαίνω εδώ μέσα (και έχουν γραφτεί αμέτρητες) αλλά ποιο το νόημα να μπω σε μια διαμάχη με κάποιον που λέει απλά χαζομάρες ίσως απλά λόγω έλλειψης γνώσεων (πάντα υπό το δικό μου πρίσμα) και να το παίξω ο μαχητής κατά της ανοησίας?
Ωραια μπορεις να μου πεις που ειναι η ανοησια που εγραψα γιατι εγω
εγραψα αυτα που εχω διαβασει απο ιστορικες πηγες και το απεδειξα κιολας σε αντιθεση με τις ιερες αγελαδες των ψευτογνωσεων μακεντοντσε και Νικομπουφο. Ειναι ανοησια οτι υπηρχε ομοφυλοφιλια στην αρχαια Ελλαδα ή
μηπως οτι ο Αριστοτελης δεν ηταν Μακεδονας???
Τα απεδειξα και τα 2 σε αντιθεση με τους μπουφους που γραφουν χωρις
να αποδεικνυουν τιποτα.
Αφιερωμενο στους αρχιμπουφους του forum Μαλακεδονα και Νικομαλακα.
Ο πατερας του Αριστοτελη απο Ανδρο και η μανα του απο την Χαλκιδα.
Ηταν Μακεδονας ρε αρχιμπουφοι?? Μια φορα μπουφοι για παντα μπουφοι
quote:
Ωραια μπορεις να μου πεις που ειναι η ανοησια που εγραψα γιατι εγω
εγραψα αυτα που εχω διαβασει απο ιστορικες πηγες και το απεδειξα κιολας σε αντιθεση με τις ιερες αγελαδες των ψευτογνωσεων μακεντοντσε και Νικομπουφο. Ειναι ανοησια οτι υπηρχε ομοφυλοφιλια στην αρχαια Ελλαδα ή
μηπως οτι ο Αριστοτελης δεν ηταν Μακεδονας???
όχι δεν μπορώ, να ανοίξεις κανενα βιβλίο (Αισώπου Ζεύς και Αισχύνη για αρχή) να μάθεις και τους νόμους των αρχαίων σχετικα με το θέμα σου (ομοφυλοφιλία και περιορισμοί των δικαιωμάτων τους στα κοινά) δεν θα πιάσω συζήτηση με εναν που δεν κανει τον κοπο να ψαξει και να διαβάσει και αναμασά βλακείες ρασοφόρων ή ξένων εγκυκλοπαιδιών και πάνω απ όλα ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ ΕΙΣΑΙ έλεος ένα μάτσο ποστ όλα άσχετα. Για το θέμα έχεις κάτι να πείς; αν όχι μην μας ζαλίζεις με άσχετα και το χαλάς.
Ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά από συνάντηση που είχε με το Νίκολα Γκρούεφσκι στα Σκόπια, χαρακτήρισε ακατανόητη και άδικη τη θέση της Ελλάδας ως προς το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, που αποτελεί τροχοπέδη για την ένταξή της σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε.
Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η Μακεδονία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το συνταγματικό της όνομα, με το οποίο έγινε ανεξάρτητη χώρα. Προθέματα του τύπου Κάτω, Άνω, Βόρεια, δεν έχουν καμιά σημασία».
Εδω οι Ισραηλινοι τον δουλευουν ψιλο γαζι και αυτος ασχολειται με τα Σκοπια.Και ποιος σου δινει σημασια βλημα Ερντογαν,παρε το σαπακι σου Πιρι Ρεις και ουσττττττττττττττττττττ!!!!
θα σε παρακαλέσω
1ον να ρίξεις λίγο τους τόνους σου ,
2ον όταν απευθύνεσαι σε μέλη του φόρουμ να κάνεις χρήση ΜΟΝΟ ακέραιου του ονόματος τους
και 3ον , πως θα έβλεπες την ιδέα να ανοίξεις ενα νεο θέμα
(αν βέβαια εισαι σε θεση να το υποστηρίξεις)
να συζητήσεις εκεί τις ανησυχίες σου για την ομοφυλοφιλία στην Αρχαία Ελλάδα ?
PS
ολοι οι υπόλοιποι ,
αν έχετε ίχνος σεβασμού στο χώρο που σας φιλοξενεί,
σταματήστε επιτέλους αυτό το μπάχαλο .

quote:
όχι δεν μπορώ, να ανοίξεις κανενα βιβλίο (Αισώπου Ζεύς και Αισχύνη για αρχή) να μάθεις και τους νόμους των αρχαίων σχετικα με το θέμα σου (ομοφυλοφιλία και περιορισμοί των δικαιωμάτων τους στα κοινά) δεν θα πιάσω συζήτηση με εναν που δεν κανει τον κοπο να ψαξει και να διαβάσει και αναμασά βλακείες ρασοφόρων ή ξένων εγκυκλοπαιδιών και πάνω απ όλα ΞΕΚΟΛΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΜΑ ΕΙΣΑΙ έλεος ένα μάτσο ποστ όλα άσχετα. Για το θέμα έχεις κάτι να πείς; αν όχι μην μας ζαλίζεις με άσχετα και το χαλάς.
Αντε καλα απο δω και περα δεν θα διαβαζω τι λενε οι ξενοι αλλα μονο τον Λιακοπουλο και τον Αδωνη. Δεν υπηρχε ουτε ομοφυλοφιλια ουτε ανθρωποθυσιες ουτε λαθη που να εκαναν οι αρχαιοι Ελληνες.
Ηταν τελειοι σε ολα και ολοι αυτοι οι κακοι ξενοι που λενε το αντιθετο
ειναι επειδη μας ζηλευουν, οι αρχαιοι Ελληνες αλλωστε ηρθαν απο τον Σειριο και ηταν θεοι. Ζητω η παρανοια και ο Λιακοπουλος.
Aitherovamon οπως μου μιλουν ετσι κι εγω απαντω, αυτοι αρχισαν να με
αποκαλουν στοκο. Και προς θεου δεν ειπα οτι οι αρχαιοι Ελληνες δεν ηταν αξιοι, αλλα πρεπει να αναγνωρισουμε και τα λαθη τους μην γινουμε
στο τελος σαν τους σκοπιανους και μας δουλευει ολος ο κοσμος.
Σκληρό πόκερ αποφάσισε να παίξει το Ισραήλ στέλνοντας τα μαχητικά του έξω από τη...
Μεγίστη (Καστελόριζο) ως απάντηση στην αποστολή τουρκικού αεροσκάφους συλλογής πληροφοριών που πέταξε χθες μερικές λίγα μίλια εκτός του ενάεριου χώρου του Ισραήλ!
Αμέσως μετά δύο ισραηλινά μαχητικά απογειώθηκαν από ισραηλινή βάση πέταξαν προς την περιοχή του Ριζοκάρπασου πάνω από τα κατεχόμενα ενημερώνοντας την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και όχι το FIR Ercan.
Τα αεροσκάφη συνέχισαν την πτήση τους προς τον κόλπο της Μερσίνης και πέταξαν παράλληλα με τις ακτές της νοτίου Τουρκίας σε απόσταση 15 μιλίων, μέχρι την Φοινίκη κοντά στο Καστελόριζο!
Τα ισραηλινά μαχητικά τήρησαν του κανόνες του FLIR Λευκωσίας και όχι βέβαια αυτούς του παράνομου Ercan που θεωρεί «δικό του» τον εναέριο χώρο από τα κατεχόμενα μέχρι τις ακτές της Τουρκίας. Ακολούθως τα μαχητικά κατευθύνθηκαν νότια και επέστρεψαν στο Ισραήλ.
Λίγο αργότερα ένα τουρκικό F-16 αποπειράθηκε να προσεγγίσει το Ισραήλ αλλά αμέσως 6 ισραηλινά μαχητικά απογειώθηκαν για την αναγνώριση του τουρκικού μαχητικού το οποίο πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών, ενώ το πλησίαζαν και επέστρεψε στην Τουρκία, ενώ οι Ισραηλινοί πιλότο είχαν λάβει εντολή κατάρριψης!.
Χθες δικινητήριο τουρκικό αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών πέταξε σε απόσταση μερικών δεκάδων μιλίων από το Ισραήλ χτές το πρωί. Το αεροσκάφος λίγη ώρα αργότερα αναχώρησε για τα κατεχόμενα.
Χθες επίσης τουλάχιστον δύο τουρκικά μαχητικά, εξακολούθησαν και χθες τις παραβιάσεις του FLIR Λευκωσίας πετώντας ανοικτά της Λάρνακας - σε απόσταση 50 χλμ από τις ακτές και κοντά στα ανατολικά όρια της ζώνης ασκήσεων (LCD3) των βρετανικών βάσεων.
Νωρίς το απόγευμα χθες, όταν το Piri Reis πλησίασε σε απόσταση μικρότερη των 20 ναυτικών μιλίων από την πλατφόρμα στο «Οικόπεδο 12», εμφανίστηκε Ισραηλινό μαχητικό ελικόπτερο να πετά στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα καλύπτοντας την περιοχή της πλατφόρμας και αυτή της πορείας του «Πίρι Ρέις».
http://24wro.blogspot.com/2011/09/f-16.html
Θα το φανε το κεφαλι τους οι Τουρκαλαδες.
Σήμερα γύρισε στο γραφείο συνάδελφος, ο οποίος είχε πάει για 2 ημέρες, στα υποκαταστήματά μας (της εταιρείας που εργάζομαι),στην Κύπρο, για ενημέρωση... Ούτε οι Κύπριοι δεν ασχολούνται με το θέμα, όπως ασχολούμαστε εμείς... Πιο πολύ ασχολούνται με τις επιτυχίες του ΑΠΟΕΛ στο Champions League,παρά με τις προκλήσεις των Τούρκων!
ΑΜ ΕΠΟΣ ΑΜ ΕΡΓΟΝ 1996-1997 96ΛΜΧΕΘ ΧΙΟΣ
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?ARCHIVE=&whichpage=5&TOPIC_ID=2151
Ελπίζω τώρα και εσύ και όλοι να συνεχίσετε εκεί την συζήτηση περι ομοφυλοφιλίας :)
(η απάντηση σου εκει και ΜΟΝΟ εκεί)
Edited by - Craven on 30/09/2011 11:25:46