- Μία ερώτηση να κάνω? (Σχετικά με τις βαθμίδες μελών) - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις
Επιδή είμαι καινούρια στο forum παρατήρησα κάτω ακριβώς από το όνομα κάθε μέλους γράφει νέο μέλος ή μέλος πρώτης βαθμίδας κλπ. Τι ακριβώς είναι αυτά?
Οι χαρακτηρισμοί αυτοί έχουν σχέση με τον αριθμό μηνυμάτων των μελών (μέλος 1ης, 2ης, 3ης βαθμίδας, πλήρες μέλος και ΜΕΛΟΣ forums ESOTERICA).
Οι άλλοι χαρακτηρισμοί (π.χ. συντονιστής, διαχειριστής, κ.λπ) είναι ρόλοι ατόμων που ανήκουν στην συντονιστική ομάδα του forum.
Μπορείς αν θέλεις να διαβάσεις ένα παλιότερο σχετικό τόπικ:
Τι είναι η πρώτη και τι η δεύτερη βαθμίδα??
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σε ευχαριστώ πολύ amalia για το ενδιαφέρον σου.
αν κατάλαβα καλά πρέπει να παλέψω μπας και γίνω και γω κάτι. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
quote:
Σε ευχαριστώ πολύ amalia για το ενδιαφέρον σου.
παρακαλώ, foxyfreak!![]()
Σου εύχομαι να έχεις ουσιαστική και δημιουργική συμμετοχή στα forums!
(που είναι και το πιο σημαντικό "κάτι" που θα μπορούσε κάποιος να πετύχει σε έναν τέτοιο χώρο)
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
"Οι άλλοι χαρακτηρισμοί (π.χ. συντονιστής, διαχειριστής, κ.λπ) είναι ρόλοι ατόμων που ανήκουν στην συντονιστική ομάδα του forum."
Αχαχα. Το αλλο με το Τοτο το ξερετε? *
------------------------
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!
Ευχαριστω εκ των προτερων...

''Confirmo o Deus potentissimus''

It's up to you.

quote:
Χμμ... Εδω μαλλον χρειαζεται βελτιωση το esoterica αφου σε αλλα forum το username μπορει να αλλαχτει, με την επεμβαση του admin, αν θελησει ο χρηστης...
MoonDragon, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου. Ίσως το τελευταίο διάστημα που ετοιμάζονται κάποιες αλλαγές στο forum να έχει προβλεφτεί να υπάρξει και μια τέτοια ρύθμιση. Το θεωρώ όμως προβληματικό να γίνει μια τέτοια αλλαγή.
Φαντάσου να κάνεις μια συζήτηση με κάποιους με το παλιό σου username όπου αυτοί το χρησιμοποιούν στις συζητήσεις σας, και ξαφνικά να το αλλάζεις. Αυτή η αλλαγή βέβαια θα μπερδέψει όλους αυτούς που θα μπαίνουν στο παλιό topic και θα βλέπουν να χρησιμοποιείται μέσα στο κείμενο των συζητήσεων ένα όνομα-username, από τους άλλους χρήστες, αλλά που δεν θα συμμετέχει στην συζήτηση. Εξυπακούεται ότι η αλλαγή του username θα μεταφερθεί σε όλα τα topics (παλιά και νέα), σύμφωνα με την λογική των πινάκων των βάσεων δεδομένων.
Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις αλλά θα μπερδέψει τους επισκέπτες.
Εάν θέλεις να σιγουρευτείς για το τι μπορεί να γίνει και τι όχι στείλε email στον Admin στο forums@esoterica.gr

quote:
ευτηχός που έχω τον cybermaster και μου συμπαραστέκετε σωστα?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ
------------------------
Στα διάφορα φόρουμς υπάρχουν και διαφορετικά συστήματα..
Εδώ στο εσωτερικά υπάρχει αυτό το σύστημα με την 1η 2η και 3η βαθμίδα..
Οσα περισσότερα μηνύματα γράφεις τόσο θα περνάς και σε αλλη βαθμίδα η οποία δεν εχει καμμία σημασία .
Είναι χρήσιμη απλά για να γνωρίζει κάποιος που μπαίνει για πρώτη φορά το πόσα μηνύματα εχεις στείλει δηλαδή το κατα πόσο εισαι εξοικοιωμένος-η με τις ομάδες συζήτησης....
Υπάρχουν άτομα που εχουν στείλει 1500 μηνύματα χωρίς αξιόλογο περιεχόμενο και μέλη με 500 μηνύματα με αξιόλογο περιεχόμενο...
Ε τώρα υπάρχουν και μέλη που εχουν στείλει πάνω απο 3.000 και γιαυτό και καμαρώνουν...![]()
quote:
Σ'ευχαριστώ πολύ πάντος. Θα το θυμάμε.
Ε ΑΛΛΖΑΡΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΕΣ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 3000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΜΗΝΥΜΑΤΑ???????? Ε ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕΣ???????
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΜΑ???
------------------------
Οχι δεν το είπα για την ΑΤΜΑ... τυχαία είπα το νούμερο...
χιχιχιχιχι