ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Είναι φαινόμενα φυσιολογικά; Αναρωτιέμαι!!! Η ψυχή τι λέει; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- Είναι φαινόμενα φυσιολογικά; Αναρωτιέμαι!!! Η ψυχή τι λέει; - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
18/11/2005, 14:10:41
΄Η μέσα από τις μεγάλες μας δυνάμεις να μου επιτρέψεις να συμπληρώσω Οριάννα, καλώς μας ήρθες...
Κανόνας των καλών τρόπων είναι σίγουρα και η αποφυγή της υπερβολής.
Ας δοθούμε στις αποχρώσεις ενός λαμπερότερου μέλλοντος λοιπόν απολαμβάνοντας τα καλά των εμπειριών του παρόντος και φυσικά του παρελθόντος τα θετικά μηνύματα.

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

galazia_sfairaΜέλος
24/11/2005, 10:39:00
Aφροδίτη μου,εκείνο που πιστεύω είναι ότι αν δημιουργηθεί το κρίσιμο πλήθος,δημιουργούντα αιανατροπες.Λένε ότι μονο το 3% του πληθυσμου δημιουργει αλλαγές.Δεν ειμαι τόσο απαισιόδοξη πια΄,καιξερεις γιατι ...γιατι συναντώ ανθρωπους με ψυχη,με ήθος που παλευουν για το καλυτερο κόντρα στο συνολο ,κόντρα στα πεπατημενα,΄΄εχουν βρει τον δρόμο τους κιελπίζουν ότι με την συμπεριφορά τους με το παράδειγμα τους ευαισθητοποιούν τους πιο έτοιμους τους πλέον δεκτικους...μέχρις ότου να δημιουργηθεί όπως σου είπα το κρίσιμο πλήθος.Ταπεινα Καλλιοπη

"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"

24/11/2005, 17:16:48
ΠΑΡΑΞΕΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ.Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΣΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΟΥΣΙΩΔΕΣ.

Α.Ρ.
ΕΝΔΟΡΑΜΑΤΙΚΑ.ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.

25/11/2005, 09:10:43
quote:
ΠΑΡΑΞΕΝΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ.Η ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΑΣΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΣΙΩΔΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗ ΟΥΣΙΩΔΕΣ.

Είναι σύνθετο το θέμα αυτό, Αφροδίτη μου!
Και τη ρίζα του κακού, όπως είπες, εγώ την αναγάγω στην έλλειψη θέλησης να υψωθεί πάνω από τον εαυτό του.
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Επειδή κατακτούμε κάτι, ή νομίζουμε οτι το κατακτούμε, κι επαναπαυόμαστε σε αυτό.
Νομίζουμε οτι φτάνουμε σε ένα ανώτατο "σκαλοπάτι" ενώ στην ουσία έχουμε βρεθεί ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από εκεί που βρισκόμασταν πρίν.
Στεκόμαστε εκεί και γινόμαστε αλαζονικοί που το κατορθώσαμε.
Αυτή ακριβώς η αλαζονεία υποτιμά το "ανέβασμα" που πετύχαμε και στην ουσία το κάνει να φαίνεται σα να πήγαμε ένα σκαλοπάτι παρακάτω...

In anticipation of my resurrection...

NemesiΜέλος
25/11/2005, 11:02:23
quote:

Είναι σύνθετο το θέμα αυτό, Αφροδίτη μου!
Και τη ρίζα του κακού, όπως είπες, εγώ την αναγάγω στην έλλειψη θέλησης να υψωθεί πάνω από τον εαυτό του.
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Επειδή κατακτούμε κάτι, ή νομίζουμε οτι το κατακτούμε, κι επαναπαυόμαστε σε αυτό.
Νομίζουμε οτι φτάνουμε σε ένα ανώτατο "σκαλοπάτι" ενώ στην ουσία έχουμε βρεθεί ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από εκεί που βρισκόμασταν πρίν.
Στεκόμαστε εκεί και γινόμαστε αλαζονικοί που το κατορθώσαμε.
Αυτή ακριβώς η αλαζονεία υποτιμά το "ανέβασμα" που πετύχαμε και στην ουσία το κάνει να φαίνεται σα να πήγαμε ένα σκαλοπάτι παρακάτω...

In anticipation of my resurrection...

Καλέ μου φίλε Dying_Incubus, πολύ σωστά γράφεις. Η αλαζονεία είναι ένα από τα επτά θανάσημα αμαρτήματα και είναι πολύ εύκολο να πέσεις σ' αυτό χωρίς καν να το καταλάβεις... δυστυχώς
θέλει πολύ κόπο και δουλειά ο εαυτός μας, όπως και τρυφερότητα και στοργή, θέλει και ... φροντίδα Αλλά ακόμα και αν "πέσουμε" πρέπει να του δώσουμε την αγάπη μας (του εαυτού μας) και να προσπαθήσουμε να "σηκωθούμε", να συγχωρέσουμε και να συνεχίσουμε
Καλημέρα σε όλους αν και χιονισμένη σήμερα

"Once you have tasted the secrets, you will have a strong desire to understand them"

25/11/2005, 21:35:49
ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ. ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΝΟ...
ΑΛΛΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙΣ. ΘΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΑΠΗΘΕΙΣ. ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ,
ΜΑΚΑΡΙ Η ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ Nemesi, και Dying Incubus να σας βρουν ήρεμους και χαλαρούς, γεμάτους από την γαλήνη της Παρασκευής...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.

ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΕΝΑ.Α.Ρ.