- Ο Θεός είναι μόνο Αγάπη - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Θα μας τρελάνεις ρε Αίολε;Το "ο θεός είναι αγάπη", είναι διαχωριστικό;
Μήπως να πας σε ένα...οφθαλμίατρο;
quote:Αντε να προσπαθήσω άλλη μία φορά:
Θα μας τρελάνεις ρε Αίολε;Το "ο θεός είναι αγάπη", είναι διαχωριστικό;
quote:ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!
Προσπάθησα να γράψω ένα κείμενο γι ανα εξηγήσω ότι ο Θεός στην Ορθόδοξη Εκκλησία δεν είναι καθόλου τιμωρός αλλά είναι μόνο Αγάπη.
...τα τονισμένα τα βλέπεις ή να τα κάνω πιό μεγάλα;
Edited by - Αίολος on 06/11/2009 21:17:32
...για τους ΟΕΟ...
Ποιός έχει δίκιο;
quote:...και για τις κότες θεός είναι ο Κόκορας!
"ο θεός είναι αγάπη"
Ποιός έχει δίκιο;
Edited by - Αίολος on 06/11/2009 21:23:15
Πιάνεις το σχοινί απο όπου θές και ξαναγυρνάς, οπου θές...
Φίλε μου Αίολε, ο Θεός των ορθοδόξων, είναι αγάπη, επειδη,οι
καθολικοί, τον χρησιμοποίησαν σε πολούς οπλέμους, δήθεν για καλό, όταν ήταν καθαρά θέμα κέρδους....
Δεν έχει ανάγκη ο Θεός απο θυσίες και μίση...Αυτό λέμε..Ανθρώπινα πάθη εκφράζονται, όχι επιθυμίες Θεού....Πάλι,ο Θεός φταίει;
Όσο για τις κότες...Άστα ,ρε φιλε, άμα είναι να είσαι ....κότα, τι να τον κανεις και τον κόκορα!!!!
καθολικοί, τον χρησιμοποίησαν σε πολούς οπλέμους, δήθεν για καλό, όταν ήταν καθαρά θέμα κέρδους....
Δεν έχει ανάγκη ο Θεός απο θυσίες και μίση...Αυτό λέμε..Ανθρώπινα πάθη εκφράζονται, όχι επιθυμίες Θεού....Πάλι,ο Θεός φταίει;
Όσο για τις κότες...Άστα ,ρε φιλε, άμα είναι να είσαι ....κότα, τι να τον κανεις και τον κόκορα!!!!
...και το φίλο μας τον Nikitas1 δεν τον πολυβλέπω να συμμετέχει στον διάλογο για να επιχειρηματολογήσει υπέρ της θέσης του.
Μάλλον ήθελε ν' αυτοδιαφημιστεί στην ιστοσελίδα του.
Από πολύ... αγάπη για τον εαυτό του βεβαίως-βεβαίως...
βρεγμένη σανίδα...
quote:Εντάξει οι καθολικοί. Οι Κινέζοι;
Αίολος
Πουθενά δεν λέει «μόνο στην Ορθόδοξη εκκλησία», αναφέρεται σε αυτή διότι κατά πάσα πιθανότητα είναι Ορθόδοξος, που είναι το περίεργο? Ερμηνεύεις τα λόγια του κατά το δοκούν και κανένας δεν έχει λόγο να σε εμποδίσει, απλώς μην του λες κιόλας ότι δεν περιμένεις λογική απάντηση.
Πουθενά δεν λέει «μόνο στην Ορθόδοξη εκκλησία», αναφέρεται σε αυτή διότι κατά πάσα πιθανότητα είναι Ορθόδοξος, που είναι το περίεργο? Ερμηνεύεις τα λόγια του κατά το δοκούν και κανένας δεν έχει λόγο να σε εμποδίσει, απλώς μην του λες κιόλας ότι δεν περιμένεις λογική απάντηση.
quote:quote:
Robben
Οσοι δεχτηκαν τον Ιησου ειναι παιδια του θεου.....Όσοι δεν τον δέχτηκαν ποιανού παιδιά είναι δλδ?
Και αν δεν είναι παιδιά του Θεού τότε πως είναι ο δημιουργός των πάντων??????===================
Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4
ΑΜΗΝ
Του Ζεβεδαίου ....![]()
soul
quote:
Κι εγώ αγαπητή μου ar_ia, αυτό που λέω, ειναι ότι είστε κομμάτι
προκατελειμένοι, εσύ και ολίγοι τινές εκ των ώδε εστώτων....Δε μας
αντιμετωπιζεται στα ίσα ,γιατί δεν μπορείτε να πολεμήσετε στην ουσία,
αυτό που είναι ο χριστιανισμός, αγάπη και με σκοπό την αιώνια σωτηρία του ανθρώπου....
Ποιός δεν θα ήθελε κάτι τέτοιο;
Εγώ!!!![]()
soul
quote:
Ποτέ δεν θα πίστευα σε ένα Θεό, που θα έκανε διάκριση, ανάμεσα σε ανθρώπους, λόγω θρησκευτικής συνείδησης, όταν ο άνθρωπος είναι όπως πρέπει να είναι αγαπητέ μου Kostakis...Εννοείται ότι η ουσία είναι το ζήτημα κι όχι η ταμπέλα....
Πρός όλο το forum¨"Tι καταλάβατε??"![]()
soul