- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 4ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ?
Για ρωτα για το ΤΕΡΑΣ που θα ερθει και θα σου χαλασει την μεγαλη σου χαρα , για ρωτα να μαθεις , ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΞΠΕΡ ΤΥΠΟΥΣ να σου πουνε τι σε περιμενει απο τις ΑΘΩΕΣ ΑΣΤΡΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ!!!
ΠΑΙΔΕΣ Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
ΜΑΘΕ - ΔΙΑΒΑΣΕ - ΠΡΟΣΕΞΕ - ΣΚΕΨΟΥ!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
ΜΑΣ (ΜΟΥ) ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΙΞΕΙ ΠΙΑ!
ΠΡΩΤΟΝ = δεν παιζουμε με αστρικα - δεν παιζουμε με κυκλους προστασιας - δεν παιζουμε με προσευχες προστασιας (ΑΠΟ ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΑΓΕ?) - δεν παιζουμε με φωτοσπαθα και Ηλιακα πλεγματα δεν παιζουμε με ΑΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΥΤΕΡΟΝ = αντε και παιζουμε με αυτα , ΑΝΤΕ ΛΕΩ , προς τι αποσκοπουμε?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ απο αυτα τα παιχνιδια?ποιο ρε ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ απο αυτα τα παιχνιδια ????????? επιτελους ???????
Τι θα κερδισω εγω απο τις ΕΞΟΔΟΥΣ ρε παιδες ? ΘΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΩ ΧΑΡΑ? ΚΑΙ ? ΚΑΙ ? ΚΑΙ ?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?
Η ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ Α-Π-Α-Ι-Τ-Ε-Ι ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!!!!!!
Δεν απαντας ετσι αυθερετα στον αλλο που σε βρηκε εδω κατα τυχη ναι ναι ετσι να κανεις , μπραβο ναι να κανεις και αυτο και εκεινο.
Αυτα ειναι πραγματα σοβαρα πιστευω , ειναι φυσικες διαδικασιες και δεν παιζουμε με αυτα.Απαιτουν μεγαλη προσοχη και χειρισμο.
Γιαυτο και λεω και ξαναλεω οτι ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΙ κυριοι!!!!!
αντε καλημερα.
Μα που βρισκω τον χρονο και γραφω?
quote:
ΑΝΤΕ ΛΕΩ , προς τι αποσκοπουμε?ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ απο αυτα τα παιχνιδια?ποιο ρε ΠΑΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ απο αυτα τα παιχνιδια ?????????
Αστρικός κόσμος και υποσεινήδητο, είναι το ίδιο πράγμα, κατά τη γνώμη μου.
Με την αστρική προβολή δεν "πετάμε" στους ουρανούς αλλά βυθιζόμαστε μέσα μας.
Το όφελος είναι ο καθαρισμός του εαυτού μας από άχρηστες μνήμες, βιώματα κλπ. Τα τέρατα είναι κατασκευάσματα των ανθρώπων και δεν μπορούν να μας βλάψουν. ![]()
Mimosa,το υποσυνείδητο είναι πολλύ μεγάλη ιστορία.Σίγουρα έχει σχέση με την αστρική προβολή,όλα έχουν σχέση με το υποσυνείδητο.Όλη η ζωή μας είναι προγραμματισμένη στο υποσυνείδητο.Πρέπει να μάθουμε να κάνουμε κατάδυση σε αυτό.
Και υπαρχουν πολλλλα τερατα οτι ποιο φοβερο εχουμε στο υποσυνειδητο και στα ΕΓΩ μας θα μας ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ να συνειδητοποιηθουμε.
Αυτα θα συμβουνε στην αστρικη προβολη ΟΤΑΝ εμεις το κανουμε απο περιεργεια , για να δουμε τι θα γινει , πως ειναι , τι βλεπεις , πως νιωθεις κλπ.
η συνειδητοποιηση αποσκοπει στην μειωση εως την ελαχιστοποιηση του υποσυνειδητου.
Η αστρικη προβολη ερχετε σαν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της εφαρμογης της στασης ζωης.
Σταση ζωης ειναι ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Να σας πω μονο οτι ΟΠΟΙΟΣ εχει τηλεοραση στο σπιτι του ΠΟΤΕ δεν θα συνειδητοποιηθει , ΠΟΤΕ ! Τι λετε γιαυτο?
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ μας ειπε ΕΓΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στο σπιτι δεν ειχα απο μικρος , ουτε εχω , ουτε θα εχω! Γιατι αραγε ? Πειτε μου!
Η αστρικη προβολη , Η ΠΡΟΒΟΛΗ θα ερθει ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
Δεν παιζουμε με αυτην , δεν την Π-Ρ-Ο-Κ-Α-Λ-Ο-Υ-Μ-Ε.
Οταν ζουμε συνειδητα , οταν απορριπτουμε , διωχνουμε το υποσυνειδητο , οταν διαλογιζομαστε , οταν μειωνουμε το ΕΓΩ=ΤΕΡΑΣ μεσα μας ΤΟΤΕ θα ερθει η προβολη ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
Ξαναλεω δεν παιζουμε με αυτο και αντι να λετε εσεις οι ΓΚΟΥΡΟΥ του θεματος τι πρεπει να κανει καποιος , πως πρεπει να ζει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ωστε να συνειδητοποιηθει=προβληθει τελικα τους λετε γλιστρα δεξια και γλιστρα αριστερα και σκεψου οτι ανεβαινεις και σκεψου οτι κατεβαινεις και θα την πετυχεις . Ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΕΩ ΛΕΩ.Διοτι παραπλανειτε τον κοσμο εδω μεσα ισος με καποιους στοχους(ελατε στη συνκεντρωση μας στο ταδε ξενοδοχειο , πληρωστε εισοδο κλπ)
Τελος πιστευω οτι ΟΟΟΛΛΛΗΗΗ ΑΥΤΗ την διαδικασια δεν την εχουν μονοπολησει=αγορασει=προσωποποιησει καποιοι ΣΑΜΑΕΛΟΒΕΛΖΕΒΟΑΥΣΤΡΑΛΟΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΠΟΙΘΗΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ?ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ - ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΕΣ ΜΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΟΟΟΛΛΛΗΗΗΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
Η φυσικη διαδικασια λοιπον μας κανει καλυτερους ανθρωπους ανα τους αιωνες και απο αγριους μας εχει κανει πολιτισμενους σιγα σιγα.
Καποια στιγμη ισως πιστευω ολοι μας θα "περασουμε" στην αστρικη διασταση αλλα αυτο ειναι φυσικη διαδικασια και δεν ΑΝΗΚΕΙ-ΙΔΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.
Αυτα και συγνωμη αν ειμαι λιγο αποτομος , ψαχνω να βρω και εγω την "αληθεια" και δεν θελω να υποψιαστω οτι καποιος με κοροιδευει η με εκμεταλευεται για να πετυχει κατι προς οφελος του.
1.Ακούω το βουητό μια δύναμη σέρνει το σώμα μου και αφού είμαι στο αστρικο πεδιο γυρναω να δω το σώμα μου εάν είναι στο κρεβατι αλλα δεν το είδα πράμα που με έκανε να νομίζω ότι δεν είχα αστρική προβολή ενώ όλα τα υπόλοιπα στοιχεια έδειχναν το αντίθετο.
Πρέπει να βλέπω το σώμα μου η όχι όταν είμαι στο αστρικό πεδίο?
2.Παρατήρησα πως κάθε φορα που συμβαίνει αστρική προβολή κάποιος η κάτι το εμποδίζει.Την πρώτη φορα ένας θόρυβος σαν κάποιος να χτυπάει την πόρτα την δεύτερη ο γιος μου που είναι 15 μηνών να μιλάει σαν ενήλικας!!!και τώρα είδα ρούχα τα οποια ήταν στοιβαγμένα σε μια καρεκλα άρχισαν να μετακινούνται στον αέρα πάνω κάτω ώστε να μου αποσπάσουν την προσοχή.Το ωραίο είναι ότι δεν έδωσα και πολύ σημασία και συνέχισα το βουητό στα αυτιά μου ώστε να εξέλθω απ το σώμα μου με αποτέλεσμα ένα ρούχο να φύγει απ την καρεκλα και να μου έρθει στην μούρη σαν να μου το πέταξε κάποιος!!
Tι γίνετε ρε παιδιά???
Eυχαριστώ εκ τον προτερων
Φιλε μου ρωτας τι εγινε ρε παιδια ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ?
Και εσεις οι αλλοι τι θα του πειτε τωρα? ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ?
Να κανει δυο ξορκισμους και να πει και το πατερ ημων?
ΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ε-Λ-Ε-Ο-Σ.
(''v'') ' v '
Mην βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουκάλι. Στο έχουν πει παλαιοτέρα όχι μονό ο ένας υπηρέτης αλλά και άλλοι ότι απευθύνεις κατηγορίες γενικά το οποίο κατά την δική μου άποψη δεν είναι τίμιο. Αν θες να είσαι ένταξη απέναντι στον εαυτό σου αλλά και στους άλλους ..πρέπει να αλλάξεις στάση.
quote:
Η αστρικη προβολη ερχετε σαν ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της εφαρμογης της στασης ζωης.
Σταση ζωης ειναι ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.
Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε αυτό και επίσης έχω τονίσει κατά επανάληψη ότι κάποιος πρέπει να ¨ξυπνήσει¨ πρώτα στο φυσικό επίπεδο!!
Επίσης δεν μπορούμε να αρνηθουμε ότι η αστρική προβολή συμβαίνει σε κάποιους χωρίς να το επιδιώκουν. Το ότι αυτά τα άτομα ψάχνουν κάποιες απαντήσεις ..δεν το θεωρό φυσικό.
quote:
Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ μας ειπε ΕΓΩ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ στο σπιτι δεν ειχα απο μικρος …..
Για ποιον δάσκαλο λες….;;;;
quote:
Οταν ζουμε συνειδητα , οταν απορριπτουμε , διωχνουμε το υποσυνειδητο , οταν διαλογιζομαστε , οταν μειωνουμε το ΕΓΩ=ΤΕΡΑΣ μεσα μας ΤΟΤΕ θα ερθει η προβολη ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.
Κάτι τέτοιο λέει και ο δάσκαλος Σαμαελ που κατηγορείς. Δηλ πως ζεις συνειδητά; Πως μειωνεις το ΕΓΩ-ΤΕΡΑΣ; Πως διαλογιζεσε; Αυτά πρέπει να πεις φίλε cody30. Το να αρνησε και να κατηγορείς είναι το ποιο εύκολο πράγμα στο κόσμο.
quote:
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΣΤΡΑΒΩΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΛΕΩ ΛΕΩ.Διοτι παραπλανειτε τον κοσμο εδω μεσα ισος με καποιους στοχους(ελατε στη συνκεντρωση μας στο ταδε ξενοδοχειο , πληρωστε εισοδο κλπ)
Τελος πιστευω οτι ΟΟΟΛΛΛΗΗΗ ΑΥΤΗ την διαδικασια δεν την εχουν μονοπολησει=αγορασει=προσωποποιησει καποιοι ΣΑΜΑΕΛΟΒΕΛΖΕΒΟΑΥΣΤΡΑΛΟΚΑΛΙΦΟΡΝΕΖΟΠΟΙΘΗΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ?ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΜΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ - ΜΕ ΤΙΣΜΑΥΡΟΑΣΠΡΕΣ ΜΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΟΟΟΛΛΛΗΗΗΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?
Μην βάζεις όλους τους ανθρώπους στο ίδιο τσουκάλι και επίσης όλες τις σχολές. Δεν ζητούν όλες οι σχολές.. ή για τις διαλέξεις ΕΙΣΟΔΟ. Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που παραπλανούν αυτό είναι σίγουρο. Αλλά μην τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουκάλι.
quote:
Αυτα και συγνωμη αν ειμαι λιγο αποτομος , ψαχνω να βρω και εγω την "αληθεια" και δεν θελω να υποψιαστω οτι καποιος με κοροιδευει η με εκμεταλευεται για να πετυχει κατι προς οφελος του.
Και πολύ καλά κανείς. Αλλά στο λέω και πάλι η ΣΤΑΣΗ σου και αυτό είναι μέσα από την δική μου οπτική.. δεν βοηθαει. Και αυτό το «ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ?» δεν λέει τίποτα!! Φέρε ένα επιχείρημα, μια εμπειρία σου, ένα παράδειγμα ..κάτι τέλος πάντων.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
οταν ειμαστε μικροι εχουμε περισσοτερες δυνατοτητες επειδη δεν εχουμε συμβιβαστει , δεν εχουμε τυποποιηθει , δεν εχουμε στερεοτυπα και δεν εχει ισχυροποιηθει το υποσυνειδητο μας.
τωρα τι ειδες εσυ οκ ,σου συνεβει καποια περιπτωση λογο αρρωστιας σου και ειδες διαφορα μεσα απο την μεση διασταση , μεσα απο την αστρικη ας πουμε διασταση.Δεν ειμαι ειδικος απλα το λεω οπως το φανταζομαι.
Οταν ημουνα μικρουλης εβλεπα πολλες φορες στον υπνο μου οτι βρισκομουν στο κενο , σε αιωρρηση και με ρωτουσαν καποιοι που δεν τους εβλεπα Εαν ηθελα να γυρισω παλι στην ζωη να ξαναζησω απο την αρχη και εγω βλεποντας οτι εχω αυτη την επιλογη και βλεποντας οτι η ζωη ειναι καπως σαν ενα "παιχνιδι" ειπα ΝΑΙ ΘΕΛΩ.
Ενταξυ τωρα εσυ ειδες καποια αλλα πραγματα ο καθενας μπορει να δει τελειως διαφορετικα πραγματα διοτι εχει διαφορετικες εικονες.
Αυτα.
Το να μην βλέπεις το σώμα σου ή το δωμάτιο σου να είναι αλλαγμένο όπως και να συμβαίνουν διάφορα «κουφά»..είναι κάτι που συμβαίνει συχνά στο αστρικό επίπεδο. Πολοί άνθρωποι νομίζουν ότι αν βγουν από το φυσικό τους σώμα με το αστρικό θα σεργιανάνε με άνεση μέσα στο φυσικό επίπεδο.
Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε κάποιον που έχει αναπτύξει πλήρως το αστρικό του σώμα. Δηλ εχει ένα σώμα ΗΛΙΑΚΟ.. πλήρες ενεργοποιημένο!! Για κάποιον που δεν έχει αναπτύξει αυτό το σώμα πλήρως, μπορεί να κάνει αστρικά ταξίδια αλλά υπάρχει μια σύγχυση ανάμεσα στον φυσικό κόσμο, στον αστρικό κόσμο, στην φαντασία , στο υποκειμενικό και στο αντικειμενικό!!!
Πολλές φορές στο αστρικό μπορούμε να είμαστε στο φυσικό μας δωμάτιο αλλά στο αστρικό επίπεδο και επίσης να υπάρχουν αλλαγές στο δωμάτιο επειδή εμείς «με κάποιο» τρόπο το έχουμε προβάλει.
quote:
Παρατήρησα πως κάθε φορα που συμβαίνει αστρική προβολή κάποιος η κάτι το εμποδίζει.Την πρώτη φορα ένας θόρυβος σαν κάποιος να χτυπάει την πόρτα την δεύτερη ο γιος μου που είναι 15 μηνών να μιλάει σαν ενήλικας!!!και τώρα είδα ρούχα τα οποια ήταν στοιβαγμένα σε μια καρεκλα άρχισαν να μετακινούνται στον αέρα πάνω κάτω ώστε να μου αποσπάσουν την προσοχή.Το ωραίο είναι ότι δεν έδωσα και πολύ σημασία και συνέχισα το βουητό στα αυτιά μου ώστε να εξέλθω απ το σώμα μου με αποτέλεσμα ένα ρούχο να φύγει απ την καρεκλα και να μου έρθει στην μούρη σαν να μου το πέταξε κάποιος!!
Όλα αυτά γίνανε εφόσον ήσουν σε αστρική προβολή δηλ δεν σε εμπόδισε κάτι να μην γίνει. Θα μπορούσαν όλα αυτά που περιεγραψες να τα προκάλεσες εσύ ο ίδιος. Στο αστρικό μπορείς πολύ εύκολα με την δύναμη της σκέψης να κανείς κάτι που μπορεί να υλοποιηθεί!!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Δεν έχω να πω τίποτα για την εμπειρία σου…. Μου είναι ξεκάθαρη…
quote:
..απο τοτε ειχαν αρχισει τα ονειρα με τον εξω απο δω κ μεσω αγαπημενων μου προσοπων,το χαρο κ βρικολακες κ με κυνηγουσαν,παλευα στον υπνο μου κ ελεγα προσευχες τις οποιες οταν ξυπνουσα δεν τις θυμομουν..κ προσφατα εχω δει καποια απο τα ονειρα που εβλεπα τοτε αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι σημαινουν κ για πιο λογο συμβαινουν.
Αυτό που έχω να σου πω για αυτο..είναι ότι στο αστρικό υπάρχουν πράγματα που είναι καλά αλλά και πράγματα που δεν είναι καλά. Υπάρχουν δηλ περιοχές που είναι ανώτερες αλλά και κατώτερες. Αυτές η κατώτερες λέγονται ΥΠΟΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ. Όταν κάποιος ζεις έναν εφιάλτη έχει συνδεθεί με τις κατώτερες περιοχές του αστρικού. Αυτές ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ έχουν σχέση με το ορυκτό βασίλειο!!
Από όσο μπορώ να καταλάβω.. όταν κάποιος βλέπει έναν εφιάλτη «καλείτε» να τον λύσει. Αυτό ο εφιάλτης είναι μια φοβία βαθειά μέσα στο υποσυνείδητο.
Ο μονός τρόπος για να «σπάσουμε» αυτό το «δέσιμο» με το εφιάλτη είναι να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τι είναι αυτό που έχει συμβεί στην ζωή μας που μας προκαλεί τον εφιάλτη. Πίσω από αυτό που ξετυλίγετε σαν ένα όνειρο υπάρχει ένα συγκεκριμένο συναίσθημα!!
Πρέπει να βρεις τι..; στην ζωή σου σου προκάλεσε το ίδιο συναίσθημα. Δηλ κάπου κάποτε σου συνέβη κάτι και αυτό σε «σημάδεψε» σου προκάλεσε ένα άσχημο συναίσθημα. Αυτό το συναίσθημα έμεινε βαθιά μέσα σου κρυμμένο..
Όταν κοιμόμαστε και τα πράγματα είναι πιο χαλαρά τότε αυτό το συναίσθημα ξεπηδά και μας βασανίζει με διάφορα όνειρα που στην πραγματικότητα σαν όνειρα είναι πολλά διαφορετικά αποτελέσματα αλλά σαν αιτία είναι το ίδιο. Υπάρχει και η περίπτωση να είναι πάντα ο ίδιος εφιάλτης.. πάντα το ίδιο όνειρο.
Αυτό που «σπάει» την όλη κατάσταση είναι η κατανόηση και η αποδοχή σε κάποιο φόβο που μας βασανίζει.
Αυτά… δεν θέλω να είμαι απόλυτος μιλάω από αυτά που ξέρω, αλλά υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζω. Άκου αυτά που λέω όχι σαν κάτι απόλυτο αλλά σαν μια εκδοχή.. ψάξε το .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Edited by - ΕΝΑΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ on 21/10/2009 11:17:43
Τωρα οταν λεω καποια πραγματα δεν τα λεω με σκοπο καποιος να πιστεψει σε μενα ΕΝΤΑΞΥ?
ΟΙ κυριοι κ κυριες Σαμαελ - βελζεβοτετιοι - μπλαβανσκυ κλπ ΠΙΣΤΕΥΩ σκοπο εχουν να πιστεψει καποιος ΑΦΕΛΗΣ σε αυτους!
ΙΔΙΟΠΟΙΟΥΝ τα λογια που λενε - θεοποιουνται (κατι σαν τον ΧΡΙΣΤΟ) ΚΑΤΙ ΤΙ ΟΠΟΙΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΕΝΤΑΞΥ?
Ναι δεν ειναι ολοι που εχουν σκοπο να κερδισουν κατι.ΑΛΛΑ αυτοι που ειναι συνεπεις και σωστοι και μαζεμενοι (δασκαλοι) δεν νομιζω οτι ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΟΣΟΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΝΑ "ΨΑΡΕΨΟΥΝ" ΚΟΣΜΟ που ψαχνει να βρει μια ακρη στη ζωη του.
Αυτο ΦΩΝΑΖΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΕΙΜΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ???
Εμεις λεει ειμαστε της σχολης ΣΑΜΑΕΛ , εμεις ημαστε της σχολης Μπλαβανσκυ , εμεις ημαστε της σχολης του αλλου (δεν τον θυμαμαι τωρα) που τα εχει χαλασει με τον Σαμαελ και δεν μιλιουνται ακου τωρα.
Ρε τι κανετε ? λεω τι ειναι αυτα?
Ιδιοποιουνται ΟΛΟΙ αυτη την φυσικη διαδικασια της καθαρσης της ψυχης μας και κανουνε-κανετε ομαδες και συλλογους και οτι αλλο για να μας εχετε μαζι οπαδους Ε ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΝΤΑΞΥ? ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΩ!
Πιστευω λοιπον οτι απο εδω μεσα σαν σαιτ δυνετε πατιμα σε ολους αυτους για να πετυχουν αυτα που θελουν αυτα που λεω παραπανω.
Τωρα μην αρχισετε να μου λετε οτι μιλαω ασχημα και κατηγορω χωρις αποδειξεις και αμαυρωνω εδω τους συντελεστες.
Αυτα πιστευω αυτα λεω!
ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΚΔΩΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ΒΛΕΠΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΣΑ ΕΥΡΩ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ???????
Βλεπε Μπαλανους - Γιαννουλακηδες - strainge - Αγνωστο - Αρχετυπο ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΟΥΣ!
Αυτα φωναζω ΕΙΝΑΙ Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Α!!!!!!!!!
Αντε καλημερα!
quote:
τον δάσκαλο Ιωαννη της σχολής του Σαμαελ
Μάλλον δεν κατάλαβες καλά!!!.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ
Τα υπολοιπα ειναι μια χαρα δηλαδη , εχω δικιο , να κοιμαμε ησυχος?
Αντε να δουμε πες οτι δεν ητανε της σχολης του τυπου αυτου και ? τι εγινε? τι αλλαζει ?