ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- 28 / 6 -PARTY-NIGHT + DJ.JIM FROM CORFU LIFE!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

satyros30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
satyrosΜέλος
27/06/2003, 18:16:30
Ενα αλλο τραγουδιπου μιλαει για θρησκεια ειναι το "Αντε σοτυ παραδεισου τη πορτα" του Μαργαριτη. Μονο που μιλαει και για κατι αλλο.

Το θεμα μας ομως δεν ειναι αυτο αλλα το εξης. Εγω και ο secondborn για προτη φορα θα δειξουμε στο κοινο τις υπερφυσικες μας ικανοτητες, γιατι δεν θα χρησιμοποιησουμε ταξι για να ερθουμε, αλλα αντιθετως θα διακτινιστουμε κατευθειαν απο τη σπηλια του Νταβελη και θα ενσαρκωθουμε σε υλικα σωματα μπροστα στα ματια σας! Οποτε μην ξαφνιαστειτε αν δειτε να δημιουργειτε υλη απο το τιποτα, και μην νομισετε οτι προκειτε για καποιο εκτοπλασμα, τριοπλασμα η πεντοπλασμα.

Εγω ενα εχω να πω. VIVE CUERVO!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

CronosΜέλος
28/06/2003, 00:48:15
Δυστυχώς Αμαλιλιθάκι μου αυριο φεύγω για Κορινθο οπότε δε θα έρθω...

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

28/06/2003, 18:34:58
Ρε ο σεξοφιλόσοφος !

Αντί να δηλώσει παρόν βάζει φωτο και παραπέμπει σε βιντεάκια

Τστστς !

Ο κακός λύκος

28/06/2003, 19:02:56
Μακάρι να μπορούσα ρε Αποστόλη…όχι τίποτα άλλο, άμα σουρώνα θα με Πήγαινες στο κότερο να συνέλθω !!!

Να περάσετε καλά βρε…και να προσέχεις τις κουμπάρες….

Edited by - ΠΛΑΤΩΝΑΣ on 28/06/2003 19:05:52

29/06/2003, 07:31:34
Να ζητήσω μια συγγνώμη απο όλα τα μέλη που ουσιαστικά δεν γνωριστήκαμε! Μόνο μια καλησπέρα και μια καληνύχτα είπαμε. Την επόμενη φορά η συνάντησή μας εύχομαι να γίνει δίχως να μας χωρίζει ένα παράθυρο, μία κονσόλα, ένα ζευγάρι ακουστικά και αρκετά καλώδια.

Ανυπομονώ για την ημέρα της πραγματικής μας γνωριμίας!

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 29/06/2003 07:42:38

wiccaΜέλος
29/06/2003, 23:40:22
quote:
ΣΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;;

...ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟΥΣ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ, ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΣΟΥ... ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΙΣΕΙ.

Πέθανε μια άλλη μέρα

GlorfindelΜέλος
30/06/2003, 01:38:10
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ;;
ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΕΡΟΧΑ,ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΖΗΤΗΜΑ!

ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ;;

ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΟΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ!

SecondbornΜέλος
30/06/2003, 03:19:18
Φίλε Εχεμβριήλ(αν γράφεται αλλιώς διόρθωσε με) μη μου στεναχωριέσαι και όλα θα γίνουν. Εξάλλου είπαμε: ανταλάσσω αναπτήρες με σκιτσάκια...! Οπότε τη συνάντηση δεν τη γλιτώνεις έτσι και αλλιώς...

Πάντως συγχαρητήρια για χτες. Ήσουν παρόν με τις μουσικές επιλογές σου και στα χρονικά διαστήματα που αναλάμβανε ο αυτόματος μας χάριζες και στιγμές γέλιου!

Στο επανιδείν λοιπόν!

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
SecondbornΜέλος
30/06/2003, 03:24:33
Καλά ήξερα ότι είμαι αχάριστος αλλά όχι και τόσο...

Δίδυμα ευχαριστούμε πολύ για όλα. Πιστεύω ότι τελικά το πάρτι έπιασε τόπο. Τουλάχιστον εγώ πέρασα πολύ όμορφα...

Και να τελειώσω και με μια αχάριστή ευχή: Άντε και του χρόνου κορίτσια πάλι στο ταρατσάκι να κάνουμε παρτάκι!(έκανα και στιχάκι)

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."
oneiric1Μέλος
30/06/2003, 12:32:06
Φίλες μου Αμαλία - Λίλιθ...

Ειλικρινά σας ζητώ συγνώμη που δεν ήρθα ... ενώ είχα απαντήσει θετικά...

Ελπίζω σε μελλοντική συνάντηση βρε κορίτσια... τι να πω!

Συγνώμη & καλή εβδομάδα!

* Irene *
~ Love is the only truth ~

30/06/2003, 14:17:54
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΤΥ.....
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ.(ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑΝ ΠΟΛΥ)

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ.

ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

catΜέλος
30/06/2003, 16:17:09
Και εγώ με την σειρά μου, ενα μεγάλο **ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ** τα 2 διδυμακια για την πρόσκληση αυτή ....
Ηταν πολύ ομορφα (με μια πολυ ωραία ταρατσα σαν να εισαι σε νησί ...ασχετα αν ειμασταν στο κέντρο της Αθήνας)
Χαρηκα πολύ που γνωριστήκαμε και από κοντά....

Και από εδώ και μπρός ...να εχουμε κι'άλλα !!!!!

"ΚΑΙ μη ΧΕΙΡOΤΕΡΑ να ΛΕΜΕ"

30/06/2003, 16:28:19
quote:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ.

Σχεδόν;;;;;;;;;;;

Καταλαβαίνετε ότι εγώ δεν έκανα πάρτυ;;;;;;; ούτε έναν άνθρωπο δεν γνώρισα ο κακομοίρης! Θυσιάστηκα για εσάς!!! και άλλους καλεσμένους εκτός esoterica!
Περίπου 70 άτομα και δεν είδα κανέναν διότι όλοι βρίσκονταν στον επάνω όροφο και έξω, ενώ εγώ κάτω, και μέσα, κλεισμένος και καταδικασμένος να μην βλέπω άνθρωπο.
Ζητώ επανάληψη του πάρτυ με άλλον dj!!

Θα ουρλιάαααααααξωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!

wiccaΜέλος
01/07/2003, 00:01:05
ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ?

Πέθανε μια άλλη μέρα

satyrosΜέλος
01/07/2003, 00:36:32
θελω να ευχαριστησω τα διδυμα για το τον κοπο στον οποιο μπηκαν για να ευχαριστησουν ολους εμας, τον Εχεμβρωτο που εφτυσε αιμα πανω στην κονσόλα, τον Πετρο με τον οποιο ειχα απο τις πιο ενδιαφερουσες συζητησεις στη ζωη μου, τον Νταβελη που η παρουσια του στον ιδιο χωρο με μενα παντα αποτελει τιμη για μενα, τον αδελφο μου τον Secondborn,τον παλιοτιγρη που η συζητηση μαζι του ηταν εξισου ενδιαφερουσα, καθως και ολα τα υπολοιπα παιδια που παρεβρεθηκαν. Τελος θελω να ευχαριστησω την παλαμη της σπηλιας του Νταβελη η οποια την επεσε στον Εχεμβρωτο και τον χουφτωσε -κατα τα λεγομενα του, καθως και το χρυσοψαρο μου που πεθανε οταν ημουν 8 ετών.

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

ΓιώργοςΜέλος
01/07/2003, 02:11:25
Διδυμά..?!

Η Αμαλία και η Λίλιθ..?
(ααα..! γιαυτο μοιαζανε τα σκιτσακια)

χμ!!...ποια απο τις δυό σας ειναι ποιο κακιά..?

Γιώργος
..μικρες μα αρκουδίσιες σαχλαμαρίτσες.....

alati13Μέλος
01/07/2003, 07:15:42
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω την Λιλιθ και την Αμαλία όχι τόσο για το Πάρτι , όσο για την φοβερή ιδέα που είχαν να κλείσουν τον Εχέμβροτο μέσα σε ένα δωμάτιο για να μην μας ενοχλεί. Του βάλανε και ένα κομπιούτερ για να παίζει και όλοι περάσαμε υπέροχα. Μπράβο ρε κορίτσια.

old tigerΜέλος
01/07/2003, 13:53:58
Kαι από εμένα ένα τεράστιο ευχαριστώ στις Λίλιθ και Αμαλία για την διοργάνωση αυτού του πάρτυ
Οσο για τον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ...τα’θελε και τα’παθε...

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έκαναν τον "κόπο" να έρθουν. Πραγματικά έγιναν πολύ ωραίες συζητήσεις και διαπίστωσα για άλλη μία φορά το πόσο αγαπούν το Esoterica.

Eάν που επιτρέπετε θα ήθελα να σταθώ σε δύο άτομα. Δεν θα τους αναφέρω ονομαστικά, γιατί δεν νομίζω ότι χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο. Εάν διαβάζουν αυτό το topic, κάτι που πιστεύω ότι το κάνουν, θα καταλάβουν ποιοί είναι.

Ο πρώτος γιατί πραγματικά με αυτά που μου είπε με έστειλε κυριολεκτικά "αδιάβαστο". Αν θέλετε μου άνοιξε ξαφνικά μία πόρτα...μία πόρτα ζωής.

Ο δεύτερος γιατί ενώ έχει σταματήσει να γράφει στο forum για "κάποιους" λόγους, συνεχίζει να διαβάζει αυτά που έχουν να καταθέσουν τα υπόλοιπα μέλη. Στην συζήτηση που είχαμε, ελπίζω να τον έκανα έστω στο ελάχιστο να κάτσει και να ξανασκεφθεί την απόφασή του. Είναι πιστεύω από τα πολύ καλά μέλη του forum, που έχει να προσφέρει πολλά στον καθένα μας.

Δεν ξέρω...να ευχηθώ ...και του χρόνου;

ΝΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ...

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

wiccaΜέλος
01/07/2003, 14:08:25
ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΤΥ

Πέθανε μια άλλη μέρα