ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

macedon61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
29/07/2012, 14:59:04
quote:
Μπορεί σαν ανέκδοτο να είναι ΚΡΥΟ, και προσωπικά πρώτη φορά το είδα/άκουσα, και ούτε μου έκανε αίσθηση ούτε γέλασα,
αλλά επαναλαμβάνω, όποιος το έχει χαρακτηρίσει αυτό ρατσιστικό τότε μάλλον δεν έχει ακούσει και δεν έχει ιδέα από το τι πραγματικά ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ανέκδοτα κυκλοφορούν εκεί έξω, που κινούνται σε επίπεδα μεταξύ φτυσίματος και αίσχους...

Συμφωνώ απόλυτα.

quote:
Δεν ξέρω. Την είπε μήπως ο Ζακ Ρογκ πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες;

Χμ... αν παρακολουθήσεις τη μετάδοση της ΕΡΤ θα δεις ότι στα διαφημιστικά διαλείμματα η συγκεκριμένη διαφήμιση εμφανίζεται τακτικά!

quote:
Η άποψή σου είναι εντελώς εκτός θέματος και μου δίνει την εντύπωση πως δεν διάβασες το μήνυμά μου και όσα έγραψα περί περιρρεουσών συνθηκών. Οπότε, τι να σου απαντήσω;
Με ρωτάς για ένα πράγμα εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχει συμβεί με την εν λόγω αθλήτρια. Δεν το καταλαβαίνεις;

Κάτσε βρε Αμαλία μου. Σε ποιο σημείο της ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ κατοχυρωμένης ελευθερίας του λόγου υπάρχουν οι "περιρρέουσες" συνθήκες που δημιουργούν περιορισμούς και εξαιρέσεις;

quote:
Διότι, εάν η εν λόγω αθλήτρια δεν είχε τη συγκεκριμένη αθλητική ολυμπιακή ιδιότητα, ποιος θα παρακολουθούσε τα tweets της Βούλας; Οι φίλες και οι φίλοι της, τα ξαδέλφια της, κάποιοι γνωστοί της, κ.λπ. Το ότι τα tweets της παρακολουθούνταν από πολύ περισσότερο κόσμο είναι κάτι που οφείλεται στην "ολυμπιακή" της ιδιότητα: ο κόσμος ήθελε να ενημερωθεί σχετικά με μία αθλητική εκπρόσωπο της Ελλάδας και τις επιδόσεις της. Το twitter της δεν ήταν λοιπόν προσωπικό με τη στενή έννοια, είχε twitter με followers γιατί ήταν αυτή που ήταν ως ολυμπιακή αθλήτρια. Η ευθύνη λοιπόν ήταν μεγάλη και θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτική σε αυτά που γράφει.

Τι πάει να πει "ολυμπιακός αθλήτης" και τι είδους παιδεία αυτό συνεπάγεται; Από όσο ξέρω δε δίνεις εξετάσεις. Μια ξανθιά 23 ετών είναι που γυμνάζεται και τρέχει καλά είναι η Βούλα. Αυτή είναι η διάσταση των πραγμάτων...