ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τι σας ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Τι σας ενοχλεί περισσότερο σε έναν άνθρωπο; - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Dying_Incubus28 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
09/05/2012, 05:40:19
quote:

To ξέρετε ότι η ψυχιατρική λέει απωθείς ότι είναι δικό σου, στην ουσία δηλαδή μισείς ότι είσαι.. Αν κάποιος λόγου χάρη, αντιπαθεί τους αλαζόνες είναι γιατί στην ουσία αισθάνεται και είναι αλαζόνας.

Η ψυχιατρική λέει πολλές...μαλακίες!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

09/05/2012, 12:04:35
quote:

To ξέρετε ότι η ψυχιατρική λέει απωθείς ότι είναι δικό σου, στην ουσία δηλαδή μισείς ότι είσαι.. Αν κάποιος λόγου χάρη, αντιπαθεί τους αλαζόνες είναι γιατί στην ουσία αισθάνεται και είναι αλαζόνας.

Κάπως έτσι είναι

Δεν υπάρχει αιτία κάποιος να μισεί το οτιδήποτε. Αν μισεί κάποιος κάτι σε κάποιον άλλο, σημαίνει ότι έχει κάποιο ψυχολογικό στοιχείο μέσα του, που αντιδρά με το ψυχολογικό στοιχείο που εκφράζεται στον άλλο. Σε άλλη περίπτωση, απλά αδιαφορείς, δεν μισείς.

CamelotΜέλος
10/05/2012, 17:51:11
ειναι τοσα που με πληγωνουν και με ενοχλουν μα τα συγχωρω. 4 πραγματα δεν ανεχομαι. 1. Κοροιδια-Ψεμα 2. Ψευτομαγκια 3. Ανωριμοτητα 4. Να μην σου αναγνωριζουν τιποτα και να σε θεωρουν δεδομενο, λες και ηρθαν απο το χωριο του "Παρε" πχ οταν δινω 10 περιμενω ο αλλος να μου δωσει το 1 με τον δικο του τροπο.

!!!Vanish the shadows!!!

planeΜέλος
14/05/2003, 14:30:33
Mε αφορμή την ταινία που έδειξε χτές η τηλεόραση 13-5-03 το -THE CROW- (Το κοράκι) που είναι και απο της αγαπημένες μου θα ήθελα να πώ για την -κατάρα- για μερικούς που έχει χτυπήση την οικογένεια του Βruce και Linda Lee.
Οταν ο Bruce αποφάσησε να παίξει έναν ρόλο στην ταινία (που θα είναι και τελευταία του) -game of the death- που θα έλεγε ότι έπρεπε να κάνει τον νεκρό και μετά αφού αναστηθεί δήθεν ( όσοι έχουν δεί την ταινία θα καταλάβουν τι λέω) θα τιμωρήσει τους -κακούς-.
Σ'αυτην την ταινία ο Βruce πέθανε κάτω απο αδιευκρίνιστες συνθήκες (όπως λένε).
Ο γιός του τώρα Brandon στην τελευταία του ταινία έπαιζε έναν ρόλο όπου και αυτός πέθαινε στη αρχή της ταινίας και μετά αφού αναστένοταν εκδικούνταν αυτούς που σκότωσαν αυτόν και την γυναίκα του.
Ο Brandon σε ηλικία 28 χρονών πέθανε αφού κατα την διάρκεια της ταινίας τα όπλα (στα οποία λογικά δέν έχουν σφαίρες) είναι γεμάτα απο πραγματικές σφαίρες και τον γαζώνουν.
Ειναι 31 Μαρτίου 1993 12:31.Ο Brandon Lee είναι νεκρός.

Και οι 2 ταινίες του Bruce και Brandon δέν πρόλαβαν να γυριστούν ολόκληρες.Στην ταινία του Bruce απο την αρχή εώς και λίγο πρίν το τέλος τον ντουμπλάρουν σωσίες (η τον δείχνουν απο παλιότερες ταινίες).Σχεδόν το ίδιο κάνουν και για τον γιό του τον Brandon, μόνο που εδώ η τεχνολογία κάνει πιό καλή δουλειά.
Η γυναίκα του Bruce η Linda και στης δύο ταινίες τούς έλεγε οτι κάτι δέν της αρέση.
Μα πιό πολύ επέμενε στον γιό της.Μην κάνεις αυτήν την ταινία, του έλεγε συνέχεια.
Η διαίσθηση της μάνας δέν πέφτει ποτέ έξω.

ΥΓ.Δέν το έβαλα στην κατηγορία κινηματογράφος, αφού είναι στ'αλήθεια ΠΑΡΑΞΕΝΟ.
BRUCE LEE:1940-1973
BRANDON LEE:1965-1993

GhostΜέλος
27/05/2003, 15:49:41
ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ! ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΣΥΜΛΗΡΩΣΕ ΤΟ...

paraliasΝέο Μέλος
30/10/2004, 22:15:52
http://www.oodegr.com/

Δεν μπόρεσα να αντισταθώ στο να του ρίξω μια ματιά και διάβσα διάφορα θριαμβευτικά κείμενα για το πόσο λάθος είναι όσοι δεν είναι Χριστιάνοί κλπ κλπ...και κλικάροντας στο λινκ σχετικά με τους Άθεους (όχι ότι θεωρώ τον εαυτό μου άθεο-μάλλον αγνωστικιστή) είδα ότι οι κύριοι αυτοί,εκτός από το γεγονός ότι αυτοικανοποιούνται κάνοντας μονόλογο, πιστεύουν ότι όσοι αμφισβητούν την ύπαρξη του θεού είναι άσωτοι.
Τι διάολο,πόσο πίσω μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι? Το γεγονός ότι εγώ έχω σοβαρές αμφιβολίες για την ύπαρξη του θεού σημαίνει ότι απαρνούμαι κάθε κανόνα,ότι θα σκοτώσω και θα κλέψω? Λυπάμαι,αλλά αν είναι έτσι,το γεγονός ότι εγώ λειτουργώ σαν λογικό ανθρώπινο ον χωρίς να έχω σαν κίνητρο έναν παράδεισο,ενώ εσείς κάνετε το ίδιο αποβλέποντας σε κάτι με κάνει να νιώθω πολύ ανώτερος.

Επίσης,Must είναι η εξήγηση του γιατί πεθαίνουν τα βρέφη: Ο Θεός ουσιαστικά τα "αποσύρει" από την ζωή γιατί,μιας και ξέρει το μέλλον,βλέπει ότι στην ζωή τους θα υποφέρουν.Οπότε τσαααακ,τα βγάζει από την κυκλοφορία.Βέβαια,αναγνωρίζουν ότι κάποιος μπορεί να ρωτήσει "καλά,και τότε γιατί καποια βρέφη αφήνονται στη ζωή και μεγαλώνοντας γίνονται κακοί άνθρωποι,ή υποφέρουν?".Eκεί κολλάει η άλλη απάντηση πανάκεια της Θρησκείας "ε,δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να το καταλάβεις. Η λογική του Θεού δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από τον άνθρωπο"...

30/10/2004, 22:31:10
Αγαπητέ paralias, καλώς ήλθες!

Το θέμα αυτό έχει ξαναπαρουσιαστεί εδώ: Η αντεπίθεση της Εκκλησίας;.

Επίσης, θέματα από την ιστοσελίδα αυτή έχουν συζητηθεί επανειλημμένα με διάφορες αφορμές και σε διάφορα σχετικά θέματα του esoterica.

3 Άλφα

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

paraliasΝέο Μέλος
30/10/2004, 22:45:49
Χίλια συγνωμη που ανοιξα καινουριο θεμα-μπορει και να διαγραφει υποθετω ε?. Θα αναζητησω τα παλιοτερα threads,σε ευχαριστω πολυ