- ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (της Ε.Υ.Δ.Α.Π.) - ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
lamogioΜέλος
http://www.wired.com/news/technology/0,71898-0.html?tw=rss.technology
Καμμία δικαιολογία πιά για τους άπλυτους...
Καμμία δικαιολογία πιά για τους άπλυτους...
Ψάχνοντας για κάτι άσχετο στο δίκτυο έπεσα πάνω σε αυτό το site
κ ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς είναι...
Αν κάποιος γνωρίζει.. θα ήμουν ευγνώμων...
**η περιέργεια σκότωσε τη γάτα...
ΠάνοςΜέλος
Valnta
πρόκειται για παιχνίδι τύπου ARG κάτι αντίστοιχο του RPG (Alternate Reality Gaming: A genre of interactive fiction using multiple delivery and communications media, including television, radio, newpapers, Internet, email, SMS, telephone, voicemail, and postal service. Gaming is typically comprised of a secret group of PuppetMasters who author, manipulate, and otherwise control the storyline, related scenarios, and puzzles and a public group of players, the collective detective that attempts to solve the puzzles and thereby win the furtherance of the story.
.t?p.RPG...)
υποτίθεται πως πουλάς την ψυχή σου και έχεις προνόμια κλπ κλπ
.t?p.RPG...)
υποτίθεται πως πουλάς την ψυχή σου και έχεις προνόμια κλπ κλπ

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ
SAUDiΜέλος
Μου θυμιζει λιγο την ταινια "The Game" με τον Μαικλ Νταγκλας
-=Rabigh , D4 lost C1ty in Da D3sert o Ar4bia=-
μάλιστα... thank u Εχε//απορώ πως δεν έχεις ήδη δημιουργήσει τη προσωπική σου search machine// anyway....
Τώρα θέλω... ένα σκούτερ!
όχι... τώρα θέλω να παίξω το παιχνίδι//αν έχεις βρει κ τον τρόπο που μπαίνεις για να παίξεις παρακαλώ κάνε ένα κόπο ακόμα...
όχι... τώρα θέλω να παίξω το παιχνίδι//αν έχεις βρει κ τον τρόπο που μπαίνεις για να παίξεις παρακαλώ κάνε ένα κόπο ακόμα...
**the game?? που το θυμήθηκες αυτό?? όντως, πρέπει να φέρνει λίγο...
ΠάνοςΜέλος
quote:
Δεν έχω αρκετά χρήματα για σκούτερ....προς το παρών θα σου προσφέρω ένα παγωτό Δωδώνη

quote:
τώρα θέλω να παίξω το παιχνίδι//αν έχεις βρει κ τον τρόπο που μπαίνεις για να παίξεις παρακαλώ κάνε ένα κόπο ακόμα...
Ουδείς πιο απαιτητικός του ευεργετηθέντος...... τσ τσ τσ ![]()
Ένιγουέι... όταν βρω χρόνο και διάθεση θα δοκιμάσω...αλλά κάνε και εσύ μια προσπάθεια ακόμα βρε παιδί μου![]()

Πρώην ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
Εχέμβροτος επί..Κολονώ