- ανεξηγητες εμπειριες στην Πεντελη - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία !!!!!
Στράτος

ΔΙΧΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ
amalia
ή ταχεις παιξει εντελως απ την εμπαθεια και αρχισες να μας ταυτιζεις ![]()
(εγω εναν κλωνο εχω, τον χεντριξ!
)
οι φιλοι σου ποιοι ειναι, το συγκροτημα δε μπροκεν νεκς δε μπροκεν χαρτς?
ή θα φτιαξεις κι αλλους κλωνους? ![]()
ΥΓ. ορε Νταβελη, λενε οτι οι μεγαλοι αντρες εχουν αξιολογους εχθρους - εμεις με τετοιους χλεμπονιαρηδες οχτρους, τι σκατα λησταρχοι ειμαστε? ![]()
ας επανελθουμε στην πραγματικοτητα: 23-12-06 μια πολυ ωραια ημερα!
με πολυ φως μεσα στην σπηλια, η οποια ηταν στεγνη με ελαχιστη σταγονοροη
ενα απο τα κατα καιρους εμφανιζομενα περιεργα σκουπιδια - ενας παλιος κουβας
ο οποιος φανηκε χρησιμος στο μαζεμα των σκουπιδιων (ειδες πλιατσικο Νταβελη? ενας γεματος κουβας και μια σακουλα)
κατι που το περασα για το γνωστο σκατο με την μουχλα, αλλά δεν ειναι.
μοιαζει με κουκουλι απο καμπιες αλλά δεν ειναι
και μια Ινδιανικου τυπου ανιμιστικη προσφορα καπνου απο καποιον αγνωστο επισκεπτη - θα του προτεινα να χρησιμοποιει αφιλτρα...

προφανως το 666 αφαιρεθηκε για να μην δινει "σατανιστικες" λαβες στην προσληψη διαδικτυακων καρπαζιων στις οποιες εχει διαπρεψει ο εν λογω ψευδοπαλληκαρας των παραμυθιων της ελληνικης υπαιθρου!»
Εγώ δεν μπορώ ξεχάσω με τίποτα την μεγαλύτερη καρπαζιά της ζωής μου, τόσο δυνατή που ακόμα βουίζει μες’ το κεφάλι μου. Τούτη ‘δω :
«Λόγω της μακρόχρονης μας αυτής ενασχόλησης, έχουμε συνηθίσει πλέον να αντιμετωπίζουμε τις απίστευτες μπούρδες, άρες, μάρες καθώς και κουκουνάρες που συχνά γεμίζουν τα διάκενα μεταξύ πραγματικών γεγονότων και υπαρκτών καταστάσεων, άλλοτε με εύθυμη διάθεση και άλλοτε με στωικότητα και καρτερία.
Εξαγριωθήκαμε όμως και αγανακτήσαμε πραγματικά όταν είδαμε το θέμα της Πεντέλης να χρησιμοποιείται από ομάδα ανθρώπων ως «κράχτης», προκειμένου καλόπιστοι αναγνώστες που ενδιαφέρονται για το θέμα να οδηγηθούν σε άσχετα μ' αυτό μονοπάτια, στη συγκεκριμένη περίπτωση με -ΕΛΕΟΣ- την αρχαιολατρεία και το 12θεϊσμό.
Όχι, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την προσωπική πίστη του καθ' ενός. Έχουμε πρόβλημα με τον τρόπο που αυτή επιχειρείται να προωθηθεί, στη συγκεκριμένη περίπτωση μέσα από ανακρίβειες, κυκεώνες φαντασιώσεων, αλλά και -το χειρότερο- μέσω αισχρών παραποιήσεων κειμένων. Έχουμε πρόβλημα και με το χώρο που επιλέχθηκε, τον όμορφο και άσχετο με θέματα πίστης και θρησκείας χώρο της έρευνας του αγνώστου». (WWW.IRANON.GR, «ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ» / «ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΑ»)
«…σαπρόφυτο με μεσσιανικές τάσεις και υστερικό τόνο ύπουλα γλυκερό, όλο ενδιαφέρον ύφος που μάταια προσπαθεί να κρύψει τη ζήλια και το κόμπλεξ -χαρακτηριστικό των απανταχού σαπρόφυτων…».
Εγώ είμαι αυτός.
«Τα 'χαμε δει όλα νομίζαμε (κούνια που μας κούναγε), και μετά το μεσσιανικό σαπρόφυτο που προσπαθεί να εγκαθιδρύσει παροικία Ολύμπιων θεών στην Πεντέλη βιώνοντας ψυχοαυνανιστικές φαντασιώσεις και παραχαράσσοντας εδάφια κειμένων…» (ό.π)
Πάλι εγώ είμαι.
Πω πω τι καρπαζιά ήταν αυτή ρε παιδάκι μου! Λες και μου ‘πεσε ο ουρανός στο κεφάλι που θα’ λεγαν και οι Γαλάτες!
Αν τον ενοχλεί η «αρχαιολατρεία» ας αρκεστεί στις Ρασοφόρες Αδελφές…εχμμμ, στην Αδελφότητα εννοούσα της Σπηλιάς και στο πόσο νερό χωράνε οι υδατοδεξαμενές.
«ΝΤΑΒΡΙΛ, εγώ λέω να ρωτήσω κάτι φίλους μου πως τούς φαίνονται κάτι εξυπνάδες που γράφεις εδώ μέσα. Πάω να τούς φωνάξω κι έρχομαι. Εσύ ξάπλωσε και περίμενέ μας. Δεν θ' αργήσουμε.»
Μην αργήσετε, σας παρακαλώ!
Και ένα ερώτημα προς τους διαχειριστές. Γιατί διαγράψατε τους λογαριασμούς ΜΕΓΑΣ και ΠΛΑΚΕΝΤΙΑ αλλά τον ΧΕΣΤΡΙΞ ούτε καν τον αγγίξατε; Λέω’ γω τώρα…
Και η κομπανία της Άϊρα, καλά θα έκανε να μην απαντάει επιλεκτικά στα ερωτήματα του Johnnie.
"Somewhere where the mountains collide, that's where i found my new life" (Ensiferum)
Πές μου τον εχθρό σου, λέει, να σου πω ποιος είσαι… Το’πες. Σκατά λήσταρχοι είμαστε.
και μόνο το "χριστούνεκρα" που τόλμησες και "ευχήθηκες" είναι δικαιολογημένη αιτία για μόνιμη διαγραφή σου από το φόρουμ και διαρκές σου "μπανάνωμα"...
και να αφήσετε τις σαχλαμάρες